Zoki o obitelji Zec:'Pozvani su u Vladu,dobili su odstetu,sto jos treba?'
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zoki o obitelji Zec:'Pozvani su u Vladu,dobili su odstetu,sto jos treba?'
svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
crvenkasti wrote:svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Svaka tii chast .To je istina,etika, moral i pravda za svu djecu svijeta.
Stvar je u tome šta se ovdje uopće i ne radi o tome nego iskorištavanju toga u cilju hibridnog ratovanja protiv Hrvatske i Hrvata.crvenkasti wrote:svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Točno sam ti naveo koji elementi u Hrvatskom društvu će nestat vidim li ja takvu ploču u Hrvatskoj ikada.
...
Koja se to ideologija točno promiče tu ?
Tu je ubijeno troje ljudi a očito je da ovi nisu došli po nju nego nekog drugog dok je ona samo koleteralna žrtva.
Dakle nećeš ulicu obitelji Zec nego baš nje.
Šta to poručuješ ?
Da su Hrvati hodali naokolo i ubijali srpsku djecu dakle Hrvati su ubojice djece.
A šta ako se ispostavi da je ovaj KOSOVAC tj špijun ?
Ne može ulica Aleksandri Zec. Može jedino obitelji Zec jer nisu ove druge dvije žrtve manje vrijedne kao i šta nećeš slat poruku da su oni tu došli radi nje tj da su Hrvati ubojice srpske djece.
I uza sve to još nismo ustvrdili jel joj ćaća špijun.
NOSIT ĆE VAS CRNA RIJEKA I VAS I SRPSKU PRAVOSLAVNU CRKVU I SVE SRBE U HRVATSKOJ VIDIM LI TAKVU ULICU BILO GDJE U HRVATSKOJ.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mihajlo Zec je imao izbora ali je ostao spijat i kamatarit...mogao je poslat djecu,zenu i banja luku..pa sam riskirat..ali nije skrivao je svoje prljave rabote iza ledja svoje djece..suodgovoran je za stradanje...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mentalitet wrote:crvenkasti wrote:svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Svaka tii chast .To je istina,etika, moral i pravda za svu djecu svijeta.
Nisam to ja rekao, to je Tolstojevski
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:Mihajlo Zec je imao izbora ali je ostao spijat i kamatarit...mogao je poslat djecu,zenu i banja luku..pa sam riskirat..ali nije skrivao je svoje prljave rabote iza ledja svoje djece..suodgovoran je za stradanje...
Sam je kriv, smrad četnički, i on i djeca.
crvenkasti-
2014-04-17
Ajde ne seri Bog te jebo.vuksadinare wrote:Mihajlo Zec je imao izbora ali je ostao spijat i kamatarit...mogao je poslat djecu,zenu i banja luku..pa sam riskirat..ali nije skrivao je svoje prljave rabote iza ledja svoje djece..suodgovoran je za stradanje...
2014-04-11
Zbog takvih kretena ka šta si ti a to je ta famozna krajnja desnica niske inteligencije visine podnog poda i ne možemo izać na kraj s njima tj tim zlonamjernima nego odma vi i vama je jezik brži od pameti.vuksadinare wrote:Mihajlo Zec je imao izbora ali je ostao spijat i kamatarit...mogao je poslat djecu,zenu i banja luku..pa sam riskirat..ali nije skrivao je svoje prljave rabote iza ledja svoje djece..suodgovoran je za stradanje...
Jel Kosovac ?
Reimo da je. Pa jel ga tribalo ubit il sprovest u zatvor.
UMUKNI JEBEN TI MATER.
2014-04-11
Ljubomir Bajic zapovjednik KOS-a za V vojnu oblast u svojoj knjizi posvetio je nekoliko redaka mihajlu zecu...gdje je rekao da je 'previse riskirao' i da je imao dojave da je provaljen i da se povuce na vrijeme na sigurno...nije poslusao..
2015-09-08
Kretenu..ti ne znas da u ratu za spijune nema milosti...to nisi cuo..kretenuRayMabus wrote:Zbog takvih kretena ka šta si ti a to je ta famozna krajnja desnica niske inteligencije visine podnog poda i ne možemo izaći na kraj s njima tj tim zlonamjernim nego odma vi i vama je jezik brži od pameti.vuksadinare wrote:Mihajlo Zec je imao izbora ali je ostao spijat i kamatarit...mogao je poslat djecu,zenu i banju luku..pa sam riskirat..ali nije skrivao je svoje prljave rabote iza ledja svoje djece..suodgovoran je za stradanje...
Jel Kosovac ?
Reimo da je. Pa jel ga tribalo ubit il sprovest u zatvor.
UMUKNI JEBEN TI MATER.
2015-09-08
Za petu kolonu ne postoji sud..to ratno pravilo je staro koliko i ratovi
2015-09-08
I djeca bi sad bili četnici da su ostali živi.
crvenkasti-
2014-04-17
Cuj..nedugo ti je predsjednik rekao da on ne pomislja se ispricavati i samim time negirao hrvatske zrtve i odagnao za jako dugo vrijeme pomisao o nekom pomirenju...crvenkasti wrote:I djeca bi sad bili četnici da su ostali živi.
2015-09-08
Vojnički gledano, najbolje je ubiti neprijatelja dok on nije prilici pucati na tebe.
Što je mogućnost uzvraćanja manja, to je, vojno gledano, opravdanost ubijanja veća.
Najbolje ih je ubiti dok su još mali, prije nego odrastu.
Što je mogućnost uzvraćanja manja, to je, vojno gledano, opravdanost ubijanja veća.
Najbolje ih je ubiti dok su još mali, prije nego odrastu.
crvenkasti-
2014-04-17
I gdje je sad zajednica branitelja HDZ-a? Otišli na bankomat s Pupovcem
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
vuksadinare wrote:Cuj..nedugo ti je predsjednik rekao da on ne pomislja se ispricavati i samim time negirao hrvatske zrtve i odagnao za jako dugo vrijeme pomisao o nekom pomirenju...crvenkasti wrote:I djeca bi sad bili četnici da su ostali živi.
Poslije toga što je rekao, neka se ne nadaju više da ćemo tako brzo upet ući u Jugoslaviju.
crvenkasti-
2014-04-17
Predsjednik Milanović jedini u ovoj zemlji ima tri čiste reći svakom u bebu što ga ide. I nije uvijek, ali jest 90% u pravu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Kaze zoki pusic da zna za ubujenu hrvatsku djecu...zna..a nikad in i njegovi se nisu udostojili otici na komemoracije..a to je znak nepistovanja zrtve niti ih je briga..ali nije oanta toliko o tome..poanta je a i problem sto bi tim cinom priznali tko je agresor i tko su zlocinci a to im u konacnici nije bio niti je cilj..a niti je profitabilni..i sad oni nisu peta kolona...pljuc
2015-09-08
vuksadinare wrote:Kaze zoki pusic da zna za ubujenu hrvatsku djecu...zna..a nikad in i njegovi se nisu udostojili otici na komemoracije..a to je znak nepistovanja zrtve niti ih je briga..ali nije oanta toliko o tome..poanta je a i problem sto bi tim cinom priznali tko je agresor i tko su zlocinci a to im u konacnici nije bio niti je cilj..a niti je profitabilni..i sad oni nisu peta kolona...pljuc
Ti jesi evidentno glup ko kurac, ali si pravi Hrvat, pa te to izvlači.
crvenkasti-
2014-04-17
Crvenko boli me kurac za vas..vi ste za mene zavrsena prica jos '91...sa vama mogu samo na distancu..mozda i na nisan
2015-09-08
...tu jedino ne racunam.na one srbe koji su branili hrvatsku ili na neki drugi nacin pokazali domoljubni cin..ostali..vozivuksadinare wrote:Crvenko boli me kurac za vas..vi ste za mene zavrsena prica jos '91...sa vama mogu samo na distancu..mozda i na nisan
2015-09-08
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Koliku su Židovi dobili odštetu u 12 zemalja komunizma
» POLJACI DOBILI NOVU VLADU
» Umjesto vlade stručnjaka, dobili smo vladu oriđinala, karampana i redikula
» Inzko : Nije dobro što Federacija BiH nema svoju vladu i zato idući put treba majorizirat Hrvate na toj razini
» Jerbo sposobnost kritičkog mišljenja treba svoj djeci, i onoj koja nisu iz pobožnih obitelji i onoj koja jesu
» POLJACI DOBILI NOVU VLADU
» Umjesto vlade stručnjaka, dobili smo vladu oriđinala, karampana i redikula
» Inzko : Nije dobro što Federacija BiH nema svoju vladu i zato idući put treba majorizirat Hrvate na toj razini
» Jerbo sposobnost kritičkog mišljenja treba svoj djeci, i onoj koja nisu iz pobožnih obitelji i onoj koja jesu
Page 2 of 6