ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 48 of 50 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 48 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by epikur37 11/12/2021, 17:33

Lauc je neodgovoran i srećom izbacili su ga iz znanstvenog savjeta.

Sad nek lamata svoje, više ga nitko ozbiljan ne uzima ozbiljno.

epikur37

2015-08-06

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by Hektorović 11/12/2021, 17:39

epikur37 wrote:Lauc je neodgovoran i srećom izbacili su ga iz znanstvenog savjeta.

Lauc je vrhunski znastvenik, impresivnog CV, jedini problem je što nije uhljebski birokratski mediokritet, pa ima hrabrosti ne držati se "partijske linije" ili malograđanskog obrazca servilnog ponašanja. Uglavnom onakvi i jesu vrhunski znanstvenici tipa Feynmana, Heissenberga,...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

michaellcmacha likes this post

Back to top Go down

Post by epikur37 11/12/2021, 17:46

Hektorović wrote:
epikur37 wrote:Lauc je neodgovoran i srećom izbacili su ga iz znanstvenog savjeta.

Lauc je vrhunski znastvenik, impresivnog CV, jedini problem je što nije uhljebski birokratski mediokritet, pa ima hrabrosti ne držati se "partijske linije" ili malograđanskog obrazca servilnog ponašanja. Uglavnom onakvi i jesu vrhunski znanstvenici tipa Feynmana, Heissenberga,...

Ima ih još a i opet to nije jamstvo objektivnog odnosa prema krizi, plus virusi, epidemija i cjepljenje nije njegovo primarno područje.

No dobro, i na njega se može referirati.

Premda se sam cijepio 2 x i podržava cijepljenje

Kritički odnos prema mjerama priskrbio mu je nekritičku podršku antivaxera.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 11/12/2021, 17:51

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/12/2021, 17:54

epikur37 wrote:
Hektorović wrote:

Ima ih još a i opet to nije jamstvo objektivnog odnosa prema krizi, plus virusi, epidemija i cjepljenje nije njegovo  primarno područje.

No dobro, i na njega se može referirati.

Premda se sam cijepio 2 x  i podržava cijepljenje

Kritički odnos prema mjerama priskrbio mu je nekritičku podršku antivaxera.

pa upravo mu to daje vjerodostojnost pederčino repićasta, ono kaj je dobro za mene ne znači da je nužno dobro za sve, to je za vas pedere iz adezeovog ogranka evolucija do koje ćete doć' nikad jer ste govna pederska jer u vašim usranim glava je samo to bitno, kaj je dobro za vas, pa se nekom izvrnutom logikom dok kradete ponašate k'o da to radite za sve..pa je i ovo punjenje džepova u pandemiji i krađa vaša briga za druge. odvratan si k'o i tvoja odvratna stranka.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 11/12/2021, 17:57

ebenica wrote: ono kaj je dobro za mene ne znači da je nužno dobro za sve, t

ne ali lijepo je rekao da je bolje cijepiti nego razboliti se.

i to daleko bolje.

ali da svatko odluči sam

i to je to

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 11/12/2021, 17:59

epikur37 wrote:

i to daleko bolje.

ali da svatko odluči sam

i to je to

točno, rekao je svoje mišljenje za razliku od vas govana koji likujete na mjere jer ste govna i pederčine.
vi se samo malo zajebavate na temi jelda? nije to ozbiljno. pa zajebavam ti se ja na ženi tebi i cijelom tvom smrdljivom usranom adezeu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović 11/12/2021, 18:03

Izgleda Pfizerisanje svaka 3-4 mjeseca. Što se i uklapa u paradigmu da je riječ o terapiji, a ne o cijepivu.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by epikur37 11/12/2021, 18:06

ebenica wrote:
epikur37 wrote:

i to daleko bolje.

ali da svatko odluči sam

i to je to

točno, rekao je svoje mišljenje za razliku od vas govana koji likujete na mjere jer ste govna i pederčine.
vi se samo malo zajebavate na temi jelda? nije to ozbiljno.  pa zajebavam ti se ja na ženi tebi i cijelom tvom smrdljivom usranom adezeu.

ja ne likujem ništa

držim se zvanične znanosti i regulatornih tijela

koja upravljaju krizom

Jasno, poštujem da ima ljudi koji misle da je svijet drukčiji od onog kako izgleda, te traže alternativna tumačenja i metode.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by pokerjocker 11/12/2021, 18:08

ebenica wrote:

pa upravo mu to daje vjerodostojnost pederčino repićasta, ono kaj je dobro za mene ne znači da je nužno dobro za sve, to je za vas pedere iz adezeovog ogranka evolucija do koje ćete doć' nikad jer ste govna pederska jer u vašim usranim glava je samo to bitno, kaj je dobro za vas, pa se nekom izvrnutom logikom dok kradete ponašate k'o da to radite za sve..pa je i ovo punjenje džepova u pandemiji i krađa vaša briga za druge. odvratan si k'o i tvoja odvratna stranka.

gle čuda, besni pes dođe uvijek poslije gnječa  :^0   tupson ne može sastaviti normalnu rečenicu bez da vrijeđa, ujeda ili psuje,  a pederluk mu viri iz ušiju, zato ga valjda toliko i spominje. garant ga prima u guzu  :^0 :^0 :^0
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 11/12/2021, 18:08

epikur37 wrote:
ebenica wrote:
epikur37 wrote:

i to daleko bolje.

ali da svatko odluči sam

i to je to

vi se samo malo zajebavate na temi jelda? nije to ozbiljno.  pa zajebavam ti se ja na ženi tebi i cijelom tvom smrdljivom usranom adezeu.

ja ne likujem ništa

držim se zvanične znanosti i regulatornih tijela

koja upravljaju krizom

Jasno, poštujem da ima ljudi koji misle da je svijet drukčiji od onog kako izgleda, te traže alternativna tumačenja i metode.
nek ti beroš jebe mater debilu. jel se razumijemo?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/12/2021, 18:09

pokerjocker wrote:
ebenica wrote:

gle čuda, besni pes dođe uvijek poslije gnječa  :^0   tupson ne može sastaviti normalnu rečenicu bez da vrijeđa, ujeda ili psuje,  a pederluk mu viri iz ušiju, zato ga valjda toliko i spominje. garant ga prima u guzu  :^0 :^0 :^0
i tebe jebem mater, kretenu retardirani :coffee
daj pejstaj neko sranje od hubola ili stavi neki meme, drži se svoje umne granice, blage retardacije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by pokerjocker 11/12/2021, 18:11

danas ga nisi primio derpe ? stigneš još.... :D
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by newuser 11/12/2021, 18:11

epikur37 wrote:

i to daleko bolje.

ali da svatko odluči sam

i to je to

Vjerojatno i on nije spustio kocnicu do kraja. Koliko sam upratio rekao je da je bolje za kriticne skupine za mlade i zdrave osobe bolje je preboliti.
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by Guest 11/12/2021, 18:12

pokerjocker wrote:danas ga nisi primio derpe ? stigneš još.... :D
koji dio od jebem ti mater glupu retardiranu ti nije bio jasan?:coffee
stavi si vaterpolo kapicu utz taj avatar i budi kreten do jaja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by newuser 11/12/2021, 18:13

Hektorović wrote:[size=42][/size]

[size=42]Izgleda Pfizerisanje svaka 3-4 mjeseca. Što se i uklapa u paradigmu da je riječ o terapiji, a ne o cijepivu.[/size]
Izgleda jos jedna teorija zavjere se ostvaruje.
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by epikur37 11/12/2021, 18:15

newuser wrote:
epikur37 wrote:

i to daleko bolje.

ali da svatko odluči sam

i to je to

Vjerojatno i on nije spustio kocnicu do kraja. Koliko sam upratio rekao je da je bolje za kriticne skupine za mlade i zdrave osobe bolje je preboliti.

Molekularni biolog Gordan Lauc gostujući u Nedjeljom u 2 pozvao je na cijepljenje, naglasivši da je to najbolji način da se zaštitimo od virusa. No protiv je prisiljavanja na cijepljenje. Protiv antivaksera bori se već godinama, a za neke od sudionika Festivala slobode kazao je da su agresivni antivakseri i manipulatori s kojima se ne želi naći "ni u istoj rečenici".

Smatra da je cijepljenje dobro za svakog pojedinca, jer je ono manji rizik od virusa, a svi ćemo se zaraziti, no neće nikoga nagovarati i uvjeravati.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by newuser 11/12/2021, 18:15

newuser wrote:
epikur37 wrote:

i to daleko bolje.

ali da svatko odluči sam

i to je to

A tome smo i sami svjedoci. Jos da objavljuju koliko mladih i zdravih umre od nuspojava cjepiva.
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by newuser 11/12/2021, 18:17

epikur37 wrote:
newuser wrote:
epikur37 wrote:

i to daleko bolje.

ali da svatko odluči sam

i to je to

Molekularni biolog Gordan Lauc gostujući u Nedjeljom u 2 pozvao je na cijepljenje, naglasivši da je to najbolji način da se zaštitimo od virusa. No protiv je prisiljavanja na cijepljenje. Protiv antivaksera bori se već godinama, a za neke od sudionika Festivala slobode kazao je da su agresivni antivakseri i manipulatori s kojima se ne želi naći "ni u istoj rečenici".

Smatra da je cijepljenje dobro za svakog pojedinca, jer je ono manji rizik od virusa, a svi ćemo se zaraziti, no neće nikoga nagovarati i uvjeravati.

Pa ok, do sada nisam to od njega vidio. Ali opet korektno ostavlja svima na izbor.
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by Guest 11/12/2021, 18:17

epikur37 wrote:
newuser wrote:
epikur37 wrote:

i to daleko bolje.

ali da svatko odluči sam

i to je to

pa jebem ti mater glupu kradezeovsku. kakve jebene veze prvi bold ima s drugim? ti radiš sa djecom? pa jebem ti mater kak, kak radiš sa djecom kad si jebeno usrano retardiran da ne možeš pratit pet usranih jednostavnih rečenica...pa jebem ti mater kome daju diplome :/

Last edited by ebenica on 11/12/2021, 18:18; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 11/12/2021, 18:18

pokerjocker wrote:prvi link koji si stavio nije radio, provjeri i sam. drugo, nije to dnevnik nego HUBOL, Hrvatka udruga bolničkih liječnika. znači nije udruga jednog ili dva panja nego udruga koja ima vjerojatno stotinjak ili više članova. šta su svi oni retardirani??

naravno da jesu, inače ne bi Macrona pismeno tražili da našem stožeru da upute kako smanjiti broj mrtvih...
to strvarno samo teškim retardima pada na pamet

“Dobrodošli predsjedniče Republike Francuske! U ime prijateljstva između naša dva bratska naroda, osim aviona, očekujemo od Vas i upute našem Stožeru kako smanjiti smrti naših sugrađana od COVID-19 bolesti”, napisali su iz HUBOL-a na Facebooku.

:facepalm :facepalm :facepalm

https://hr.n1info.com/vijesti/hubol-macronu-ocekujemo-od-vas-upute-stozeru-kako-smanjiti-broj-smrti-od-covida/

Last edited by Noor on 11/12/2021, 18:27; edited 2 times in total

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 48 of 50 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50  Next

Back to top

- Similar topics