Korona novosti i spoznaje
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
violator wrote:prckov wrote:violator wrote:AssadNaPodmornici wrote:Bogte imaš tri najveća znanstvenika u RH, Lauc, Primorac koji su na istoj razini te mladog znanstvenika Lošu, koji je odličan za svoje godine.
Sa druge strane imaš radikalno lijevi faktograf sa radikalno lijevim novinarima indexa, njihova struka je - srednja stručna sprema ili tečaj marksizma sa fakulteta filozofije /politike.
I naravno ova ekipa radikalnih boljševika određuje što je istina što nije, a još najgore od svega ova tri zema(epi, ljubo, ero) koji su za sebe tvrdili da su desnica /konzervativci na strani su radikalnih boljševika koji ne znaju tablicu množenja kamo da li bi mogli tumačiti znanstvene radove, i tkz konzervativci još jače su protiv slobode izbora i prava pojedinca (što je osnova desne ideologije) nego su na strani represije
Mislim da sam u odgovorima Brendu, sadasnjem Glupkaq-ac, spomenula da se ova prica oko virusa, cjepiva, vaksera, antivaksera i skeptika ne bi trebala analizirati kao sukob ljevice i desnice ili nekih drugih političkih dihotomija jer sam se kao ljevicarka starog kova (dakle kao netko tko smatra da se ljevica treba iskljucivo pozabaviti pravima radnika, odnosno socijalnim i egzistencijalnim pitanjima koja su daleko od rodne ideologije ili ostalih gluposti koje namece tzv. nova ljevica) ocito nasla s druge strane dojucerasnjih istomisljenika, a dijelim razmisljanja s onima koje bih u uobicajenim okolnostima vjerojatno samo preskocila. Dakle, u ovoj su prici bitni neki drugi elementi.
ni staru ljevicu ni novu ljevicu ne zanimaju prava onih za koje se kao zalazu
oni se svi samo alat koji koriste za postizanje ideoloskog cilja
nova ljevica je odbacila te tvoje radnike kad vise nisu revolucionarna energija koju mogu iskoristit
tako prolaze i gejevi, zene i rasne manjine koje nisu na njihovoj strani
dzabe sto su "marginalizirane" manjine ako ne pusu u istu ideolosku tikvu ko sto tvoja tupava tikva puse
S obzirom da svaku temu svodis na uvijek istu pricu, s vjecno istim argumentima i sljepilom za ikakve nijanse, prilicno je nadmeno s tvoje strane govoriti nekome o tuposti... :) I mislim da ti je vec neko poduze vrijeme lansiran odjeb, dakle, Prco, slobodan si lajati, ali to nece zaustavit' karavane.
ja ocekivo neki kontraargument kad ono ligvisticka salata sa biberom i feferonkama
kako ce lijevi idiot ista vise i ponudit
ja sam kriv sto sam to i pomislio
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
cuj lansiran mi odjeb
pa ne zabavljamo se nego argumentimo
lansiraj odjeb argumentima, ne razumijem sto sam ja u tome uopce bitan
jesam ti to zapaeo za oko
pa ne zabavljamo se nego argumentimo
lansiraj odjeb argumentima, ne razumijem sto sam ja u tome uopce bitan
jesam ti to zapaeo za oko
2014-04-19
vrati se skuvo sam ti tikvenjacu
2014-04-19
ili bar napuckaj onog kev kev na mene
2014-04-19
Prco, sine, daj ti nama fino pisi o tom kapitalistickom gulagu u kojem zivis... ako si uopce sposoban za to.
Guest- Guest
ne pratiš pozorno ili namjerno preskačeš?Noor wrote:ljubo1212 wrote:4. COVID potvrde - tu nisu imali ništa pametnog za reći, pa su intenciozno i maliciozno fokus prebacili na ženske obline
4. COVID potvrde. Rečenica koju prenosite kao lažno evanđelje Vas i Vaših sljedbenika, hraneći pritom ljude nepovjerenjem prema cjepivu, da cijepljeni i necijepljeni jednako prenose virus i da su cijepljeni djelatnici “u velikoj mjeri pridonijeli tim bolničkim infekcijama” je razina zaključka da je vaše pojavljivanje u medijima zadnjih godina u velikoj mjeri doprinijelo većem broju ugrađivanja implantata dojki jer…
Kad Vi ili bilo tko koji će provoditi testiranje cijepljenih i necijepljenih u istraživanje koje se najavljuje među metode rada uvrsti izolaciju virusa, tek tada će moći točno interpretirati rezultate testiranja cijepljenih osoba kod kojih je rezultat testiranja pozitivan na SCoV2 virus i mogućnost da ga prenesu na druge. Osnove virologije i epidemiologije.
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
što će ti i kakvo istraživanje? pa situacija na terenu ti već sada govori, a i oni jako dobro znaju, jer imaju podatke i u ovom trenutku, obzirom da kad dođeš u bolnicu prvo pitanje je jeste cijepljeni, imate li covid potvrdu?ljubo1212 wrote:ne pratiš pozorno ili namjerno preskačeš?Noor wrote:ljubo1212 wrote:4. COVID potvrde - tu nisu imali ništa pametnog za reći, pa su intenciozno i maliciozno fokus prebacili na ženske obline
4. COVID potvrde. Rečenica koju prenosite kao lažno evanđelje Vas i Vaših sljedbenika, hraneći pritom ljude nepovjerenjem prema cjepivu, da cijepljeni i necijepljeni jednako prenose virus i da su cijepljeni djelatnici “u velikoj mjeri pridonijeli tim bolničkim infekcijama” je razina zaključka da je vaše pojavljivanje u medijima zadnjih godina u velikoj mjeri doprinijelo većem broju ugrađivanja implantata dojki jer…
Kad Vi ili bilo tko koji će provoditi testiranje cijepljenih i necijepljenih u istraživanje koje se najavljuje među metode rada uvrsti izolaciju virusa, tek tada će moći točno interpretirati rezultate testiranja cijepljenih osoba kod kojih je rezultat testiranja pozitivan na SCoV2 virus i mogućnost da ga prenesu na druge. Osnove virologije i epidemiologije.
aha, treba ih isfrizirati, da...a to stignu i kasnije
Doktorica Nela Sršen: Bilo je mladih i zdravih ljudi koji su umirali nakon cijepljenja
“Mislim da je jedan od razloga zbog kojih su ljudi inače bili dosta restriktivni u izboru cijepljenja baš prve nuspojave. Prve smrti koje su se identificirale nedugo nakon početka cijepljenja, i nije se radilo samo o ljudima koji imaju komorbiditete, bilo je i mladih, zdravih ljudi. Takvih slučajeva bilo je dosta, u smislu da polazimo od principa da ne bi trebala biti nijedna smrtna posljedica tako da svaki slučaj koji se događa izaziva još veću sumnju, nepovjerenje i strah, a to pripada dobrom postotku populacije koja se nije cijepila”, rekla je Sršen .
Govoreći o covid-potvrdama u Italiji, Sršen je rekla da se i tu napravila kategorizacija. “Naime, ovisno o pokrajini, je li bijela ili žuta, mijenja se gdje treba covid-potvrda”, rekla je Sršen, dodavši da postoje dvije različite covid-potvrde.
“Postoji bazalni green pass, koji se dobiva ako je netko primio samo prvu dozu cjepiva ili prebolio covid u roku koji je duži od šest mjeseci. A potencirani ili super green pass jest za one koji su primili drugu dozu cjepiva u periodu ne dužem od devet mjeseci i za one koji su preboljeli covid u periodu ne dužem od šest mjeseci”, rekla je Sršen.
Razlika je u tome što su različita mjesta na koja osobe s različitim propusnicama mogu ići. Postoji i varijanta s negativnim antigenskim ili PCR testom, ali razlog zašto se ti testovi naplaćuju jest taj da se što više populacije potencira na cijepljenje, objasnila je.
“U bolnice se ne može ući bez green passa. Što se tiče kina, restorana, ne može se ući bez green passa. Što se tiče pošti i supermarketa, tamo propusnica ne treba. Vikendom se u velike komercijalne centre ne može ući bez green passa. Dakle, vrlo je limitiran ulazak i baš ta limitacija dovodi do toga da se preostali postotak populacije cijepi”, rekla je Sršen.
“Ja sam samo liječnica i promatračica, nisam znanstvenica i proročica koja može determinirati datum, ali promatrajući iskustva i čitajući o pandemijama koje su bile, to je evolucijski ciklus u kojem smo se našli u ovom trenutku, možda smo mogli živjeti na mudriji način – nismo, mogli smo imati zajedničke smjernice kao EU – nismo. Imali smo znanstvenike koji su se pravili kao da znaju sve o virusu, a pokazalo se da nije tako, i sve to kad se pomiješa, ne treba se čuditi što nam građani ne vjeruju”, rekla je Sršen.
(....)
https://teleskop.hr/hrvatska/doktorica-srsen-bilo-je-mladih-i-zdravih-ljudi-koji-su-umirali-nakon-cijepljenja/?fbclid=IwAR2YS_GrUI9IS0gaCaN-0XuHYdYp-QbnX9GhOow9tBTOq-DYGT0mjlGT-po
opet ti je smiješno?Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Imamo i jednog šta je umrao od injekcije...Eroo wrote:12,329 umrlih od covida.
Drugi na svijetu po smrtnosti.
Ooo, domoljubi, šta predlažete?
1 od 4,266,743 cijepljenja.
Umrlih od korone: 1 od 49 zaraženih.
Uklopi obe ganglije!
Kako objašnjavaš da u Rumunjskoj i Bugarskoj ima najmanje zaraženih u EU, šta kaže struka?ljubo1212 wrote:ne pratiš pozorno ili namjerno preskačeš?Noor wrote:ljubo1212 wrote:4. COVID potvrde - tu nisu imali ništa pametnog za reći, pa su intenciozno i maliciozno fokus prebacili na ženske obline
zar nisu oni imali nedavno gadan val ?mutava baštarda wrote:Kako objašnjavaš da u Rumunjskoj i Bugarskoj ima najmanje zaraženih u EU, šta kaže struka?ljubo1212 wrote:ne pratiš pozorno ili namjerno preskačeš?Noor wrote:ljubo1212 wrote:4. COVID potvrde - tu nisu imali ništa pametnog za reći, pa su intenciozno i maliciozno fokus prebacili na ženske obline
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:Bogte imaš tri najveća znanstvenika u RH, Lauc, Primorac koji su na istoj razini te mladog znanstvenika Lošu, koji je odličan za svoje godine.
Sa druge strane imaš radikalno lijevi faktograf sa radikalno lijevim novinarima indexa, njihova struka je - srednja stručna sprema ili tečaj marksizma sa fakulteta filozofije /politike.
I naravno ova ekipa radikalnih boljševika određuje što je istina što nije, a još najgore od svega ova tri zema(epi, ljubo, ero) koji su za sebe tvrdili da su desnica /konzervativci na strani su radikalnih boljševika koji ne znaju tablicu množenja kamo da li bi mogli tumačiti znanstvene radove, i tkz konzervativci još jače su protiv slobode izbora i prava pojedinca (što je osnova desne ideologije) nego su na strani represije
jebote ka da pricas o mladom gvardiolu a ne iscjedku domazet loso uhljebljenom na drzavnoj sisi i odrastao u okruzenju price o treceg sv. rata koji zapoceo 2021 na jadranu
od kad si popusio budalastinu ukralo od ruzicastog plamenca srljas u nove urote nije ti to dobro za mlad organizam
za Primorca i Lauca znam da su jebeni stručnjaci, zapravo možda i najveći u državi.
Lošo, Lauc je za njega rekao da je imao pravo kada je rekao da su cijepiva genetska terapija, da nisu klasična cijepiva.
Sigurno više vjerujem Laucu , nego tebi sa srednjom stručnom spremom, novinari indexa sa srednjom stručnom spremom ili boljševiku sa Faktografa koji ima fakultet filozofije marksizma, te vjernim pratiteljima, poput tebe, epija, ere, itd
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Hektorović likes this post
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5119
2021-02-20
Noor likes this post
dok sa druge strani neki koji su za sebe tvrdili da su "konzervativci, desničari, libertarijanci(krajna individualistička desnica koja je protiv državne represije na ikakvoj razini") sada su u istoj razini gdje i Ana Benačić i ostatak Faktografa, peder Gordan Duhaček i ostatak Indexa, yutarnjeg, Možemo! itd.. i ne samo to, nego sa ovima izgleda da dijele barem 80% općenito stavova o svemuviolator wrote:AssadNaPodmornici wrote:Bogte imaš tri najveća znanstvenika u RH, Lauc, Primorac koji su na istoj razini te mladog znanstvenika Lošu, koji je odličan za svoje godine.
Mislim da sam u odgovorima Brendu, sadasnjem Glupkaq-ac, spomenula da se ova prica oko virusa, cjepiva, vaksera, antivaksera i skeptika ne bi trebala analizirati kao sukob ljevice i desnice ili nekih drugih političkih dihotomija jer sam se kao ljevicarka starog kova (dakle kao netko tko smatra da se ljevica treba iskljucivo pozabaviti pravima radnika, odnosno socijalnim i egzistencijalnim pitanjima koja su daleko od rodne ideologije ili ostalih gluposti koje namece tzv. nova ljevica) ocito nasla s druge strane dojucerasnjih istomisljenika, a dijelim razmisljanja s onima koje bih u uobicajenim okolnostima vjerojatno samo preskocila. Dakle, u ovoj su prici bitni neki drugi elementi.
dok mi ostali, samo želimo da nas se ostavi na miru, i da nam se ne oduzima sloboda govora, ekonomske slobode, sloboda na zdravlje, radi "višeg cilja" kojeg odredi Matija Babić, Faktograf, George Soroš, HDZ , i korporacije
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
newuser, Hektorović and metilda like this post
i to nepreskakanje onih s kojima inače ne dijelimo razmišljanja, ima svoju dobru stranu, a to je spoznaja da nismo crno-bijeli, nego sažeti od čitave palete, kako loših, tako i dobrih osobina...samo smo ljudi :)violator wrote:AssadNaPodmornici wrote:Bogte imaš tri najveća znanstvenika u RH, Lauc, Primorac koji su na istoj razini te mladog znanstvenika Lošu, koji je odličan za svoje godine.
Hektorović, AssadNaPodmornici and metilda like this post
ljubo1212 wrote:ona priča mu je označena kao čista teorija zavjere
https://www.index.hr/vijesti/clanak/siri-se-video-domazetalose-o-mrna-cjepivima-znanstvenici-razina-teorije-zavjera/2324091.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d
pa je lošo prošao loše....
https://www.index.hr/vijesti/clanak/religija-ima-moc-zaglupiti-svakoga-pa-i-briljantni-um-tomislava-domazetalose/2318307.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_vezane_vijesti_d
Prvi članak je napisao lik sa srednjom školom
Drugi prolupali propali protestantski teolog koji sad glumata po indexu nekakvog velikog šamana ateizma.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
da ali neki su sasvim zli.
znamo jednu takvu ovdje
znamo jednu takvu ovdje
so does this mean 6 total shots?
— Tim Pool (@Timcast) December 8, 2021
2 for COVID alpha + booster followed by 3 for Omicron? https://t.co/qfZp2jcead
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:dok sa druge strani neki koji su za sebe tvrdili da su "konzervativci, desničari, libertarijanci(krajna individualistička desnica koja je protiv državne represije na ikakvoj razini") sada su u istoj razini gdje i Ana Benačić i ostatak Faktografa, peder Gordan Duhaček i ostatak Indexa, yutarnjeg, Možemo! itd.. i ne samo to, nego sa ovima izgleda da dijele barem 80% općenito stavova o svemu
dok mi ostali, samo želimo da nas se ostavi na miru, i da nam se ne oduzima sloboda govora, ekonomske slobode, sloboda na zdravlje, radi "višeg cilja" kojeg odredi Matija Babić, Faktograf, George Soroš, HDZ , i korporacije
Uvlagnom starija generacija, oni što su do 90te bili drugovi, članovi partije i tako... likovi koji poslušno idu za dominantnim partijskim narativom.
2018-04-10
Noor wrote:Eroo wrote:Ti si već izabra, šta bi još tija?Gnječ wrote:
Ne razumijem tvoju realnost i logiku. Pojasni mi kako imas mogucnost izbora ako bez kovidnice ne mozes ici skoro pa nigdje. Evo nemogu u postanski ured bez kovidnice. Dakle koju mogucnost izbora imam?
Ne daju ti voziti šleperom bez kočnica u suprotnom smjeru od ostalog svita? To ti neće dozvoliti, jebiga...
ti vaši covid-idiotski primjeri su ne samo ofucani, nego su do te mjere stupidni da vam se u trenu može očitati IQ
i ja se sve češće pitam, kakav si ti bio nadzor s toliko očajnom sposobnošću logičkog zaključivanja
pa, kad te zakon tjera voziti isključivo u ispravnom smjeru, kojim voze svi drugi...ne tjera te na nikakvu skriveno pogibeljnu cestu, punoj ogromnih rupa prekrivenih folijom u boji asfalta
ali ti ni nitko ne brani skočiti u provaliju ili s 10. kata....pa ipak nitko zdravog razuma ne skače
-Mirko, pazi metak.
-Hvala, Slavko.
Je, to su ravnozemljaši pričali kako će u Rumunja i Bugara pasti, a da će rasti u drugim zemljama, ali tada je to bila hereza. Jer je cijepivo to koje dvadeset puta bolje štiti od širenja zaraze.debotoijusto wrote:zar nisu oni imali nedavno gadan val ?mutava baštarda wrote:Kako objašnjavaš da u Rumunjskoj i Bugarskoj ima najmanje zaraženih u EU, šta kaže struka?ljubo1212 wrote:ne pratiš pozorno ili namjerno preskačeš?Noor wrote:ljubo1212 wrote:4. COVID potvrde - tu nisu imali ništa pametnog za reći, pa su intenciozno i maliciozno fokus prebacili na ženske obline
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje
Page 25 of 50