Korona novosti i spoznaje
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
+epikur37 wrote:Bez hrane i nekako ali bez vina..nope.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
alkićepikur37 wrote:Bez hrane i nekako ali bez vina..nope.
veber-
2014-12-30
jebate kaj ste zatrolali... čitam temu i ne mrem sebi doć od bedastoća
inače, ja bi prvo cepil one kaj odvoje zelje od mesa kad jedu sarme...
marcellus wrote:jebate kaj ste zatrolali... čitam temu i ne mrem sebi doć od bedastoća
To ne radim ali paprike od nadjeva da.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
T.- Posts : 17557
2014-04-14
ja bi cijepil one koji bi cijepili odvajatelje paprike od mesa u filanoj paprici.marcellus wrote:jebate kaj ste zatrolali... čitam temu i ne mrem sebi doć od bedastoća
time bi filu doveli do ponižavajućeg odnosa, oblika jedne obićne bosanske ćufte.
veber-
2014-12-30
marc?epikur37 wrote:marcellus wrote:jebate kaj ste zatrolali... čitam temu i ne mrem sebi doć od bedastoća
kaj sam ti rekao?
sve to treba pobiti
veber-
2014-12-30
veber wrote:marc?epikur37 wrote:marcellus wrote:jebate kaj ste zatrolali... čitam temu i ne mrem sebi doć od bedastoća
kaj sam ti rekao?
sve to treba pobiti
Već sam se cijepio moš se jebat.
I pojesti sve paprike kaj odvojim.
2015-08-06
ovdje na forumu, mala preslika hrvatske, koji pate za hrvatskom i sli.epikur37 wrote:veber wrote:marc?epikur37 wrote:marcellus wrote:jebate kaj ste zatrolali... čitam temu i ne mrem sebi doć od bedastoća
kaj sam ti rekao?
sve to treba pobiti
Već sam se cijepio moš se jebat.
I pojesti sve paprike kaj odvojim.
da ne duljim. od svih vas, ne mogu sada napisati sančosi, blejavci i sl. jer bi uvrijedio dva čovjeka iz Bosn i Hercegovine.
tvog imenjaka. mada posavina nikad nije bila bosanska već hrvatska i prcija. kako god se ne slagali u ničem.
svi vi ostali sramotite bosnu, a i hercegovinu.
jednostavno ste prodane duše, turske.
prvenstveno smrad ero-koji nema pojma o kršćanstvu, korjenima i običajima.
odmah iza ili uz njega si ti.
i to pišem bez trunke zajebancije.
kristalno jasno.
veber-
2014-12-30
Sve zbog punjenih paprika, babura.
Vratimo priču na sarmu.
Vratimo priču na sarmu.
2015-08-06
Lauc:
Sada je objavljen znanstveni rad koji na stvarnim podacima pokazuje točno to, tj. da pojava mutacija koje omogućavaju zarazu cijepljenih vrlo jako korelira s postotkom cijepljenih u populaciji. To nije ništa neobično i potpuno je očekivano. Naobično, zapravo strašno, je to da je pandemijski marketing tu temeljnu biološku logiku uspio proglasiti “lažnom vijesti”…
Nije bitno to što sam bio u pravu oko toga. Bitno je da sam i sada u pravu oko besmislenosti covid-potvrda i prisiljavanja na cijepljenje djece, mladih i zdravih te onih koji su preboljeli COVID-19. Oni koji su me napadali onda, napadaju me i sada. Do sada sam svaki puta u pravu bio ja, a ne oni. Kad bismo svi shvatili kako i zašto pandemijski marketing upravlja onim što se događa, bilo bi nam svima bolje…”,
Sada je objavljen znanstveni rad koji na stvarnim podacima pokazuje točno to, tj. da pojava mutacija koje omogućavaju zarazu cijepljenih vrlo jako korelira s postotkom cijepljenih u populaciji. To nije ništa neobično i potpuno je očekivano. Naobično, zapravo strašno, je to da je pandemijski marketing tu temeljnu biološku logiku uspio proglasiti “lažnom vijesti”…
Nije bitno to što sam bio u pravu oko toga. Bitno je da sam i sada u pravu oko besmislenosti covid-potvrda i prisiljavanja na cijepljenje djece, mladih i zdravih te onih koji su preboljeli COVID-19. Oni koji su me napadali onda, napadaju me i sada. Do sada sam svaki puta u pravu bio ja, a ne oni. Kad bismo svi shvatili kako i zašto pandemijski marketing upravlja onim što se događa, bilo bi nam svima bolje…”,
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
ne, ne zbog punjenih paprika.epikur37 wrote:Sve zbog punjenih paprika, babura.
Vratimo priču na sarmu.
niti zbog sarme.
samo poslovice, turske, nema goreg turčina od sančosa.
di ti je kreketalo?
veber-
2014-12-30
newuser wrote:Trolajte na chatu
U pravu si, malo smo pretjerali.
Over&aut
2015-08-06
Sarma je u redu. I punjene paprike su ok. Točka.newuser wrote:Trolajte na chatu
epikur37 likes this post
cepljene nabit u podrum i zašvasat vrata za štok, dok se nutra međusobno ne poubijaju virusimanewuser wrote: Lauc: Sada je objavljen znanstveni rad koji na stvarnim podacima pokazuje točno to, tj. da pojava mutacija koje omogućavaju zarazu cijepljenih vrlo jako korelira s postotkom cijepljenih u populaciji. To nije ništa neobično i potpuno je očekivano. Naobično, zapravo strašno, je to da je pandemijski marketing tu temeljnu biološku logiku uspio proglasiti “lažnom vijesti”…
Nije bitno to što sam bio u pravu oko toga. Bitno je da sam i sada u pravu oko besmislenosti covid-potvrda i prisiljavanja na cijepljenje djece, mladih i zdravih te onih koji su preboljeli COVID-19. Oni koji su me napadali onda, napadaju me i sada. Do sada sam svaki puta u pravu bio ja, a ne oni. Kad bismo svi shvatili kako i zašto pandemijski marketing upravlja onim što se događa, bilo bi nam svima bolje…”
onda preživjele testirat i puštat van, jednog po jednog
newuser and AssadNaPodmornici like this post
Italija do sada dala 100 milijuna doza cjepiva protiv korone
2015-08-06
samo vi hranite nove sojeveepikur37 wrote:Italija do sada dala 100 milijuna doza cjepiva protiv korone
newuser wrote:Lauc:
evo sada će epi, ljubo, i ero, te Ana Benačić(koja je upala u depresiju kada je Gotovina bio oslobođen) i ovaj štakor sa faktografa(slika dolje), i Nenad Jaric LockenHauer i ostala ekipa sa srednjom stručnom spremom/fakultetom marksizma, politologije, i kritike neoliberalizma opet govoriti da Lauc nije u pravu , i da Domazet Lošo nije u pravu, i da Bakić nije u pravu, i da Primorac želi prodati svoje "testove"
ahahahahhahahaNoor wrote:cepljene nabit u podrum i zašvasat vrata za štok, dok se nutra međusobno ne poubijaju virusimanewuser wrote: Lauc: Sada je objavljen znanstveni rad koji na stvarnim podacima pokazuje točno to, tj. da pojava mutacija koje omogućavaju zarazu cijepljenih vrlo jako korelira s postotkom cijepljenih u populaciji. To nije ništa neobično i potpuno je očekivano. Naobično, zapravo strašno, je to da je pandemijski marketing tu temeljnu biološku logiku uspio proglasiti “lažnom vijesti”…
Nije bitno to što sam bio u pravu oko toga. Bitno je da sam i sada u pravu oko besmislenosti covid-potvrda i prisiljavanja na cijepljenje djece, mladih i zdravih te onih koji su preboljeli COVID-19. Oni koji su me napadali onda, napadaju me i sada. Do sada sam svaki puta u pravu bio ja, a ne oni. Kad bismo svi shvatili kako i zašto pandemijski marketing upravlja onim što se događa, bilo bi nam svima bolje…”
onda preživjele testirat i puštat van, jednog po jednog
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Zlocinacki udruzeni poduhvat.Noor wrote:samo vi hranite nove sojeveepikur37 wrote:Italija do sada dala 100 milijuna doza cjepiva protiv korone
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Noor likes this post
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje