Korona novosti i spoznaje
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Zlocinacki udruzeni poduhvat.Noor wrote:samo vi hranite nove sojeveepikur37 wrote:Italija do sada dala 100 milijuna doza cjepiva protiv korone
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Noor likes this post
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
pa oni produciraju cjepivo da bi stvarali nove sojeve da opet imaju koga i zašto cijepiti (i zarađivati, to je primarno)newuser wrote:Zlocinacki udruzeni poduhvat.Noor wrote:samo vi hranite nove sojeveepikur37 wrote:Italija do sada dala 100 milijuna doza cjepiva protiv korone
i onda jovo na novo..ajmo sljedeća runda...booster 5, 6, 7....četvrta doza...booster 8, 9, 10....peta doza
ma mater im jebem, pa dokle
Last edited by Noor on 9/12/2021, 22:38; edited 1 time in total
pazi takva ekipa odlučuje i cenzurira Lauca po internetu, evo i Bakića, danas se Bakić raspisuje po fejsu može li ih ikome tužiti.. inače ekipa je brutalno lijevo, lijeviji su nego Možemo! itd, i onda mi opet nije jasno, osobe koje za sebe tvrde da su konzervativci tipa epi na njihovoj strani.. aj ero može za sebe tvrditi da je "desno" ali lik je stari udbaš to je logično.. ali epi vrluda.. ili si sa nama ili protiv nasNoor wrote:ae, ovi je baš štakorska faca
ko? ovaj prištavac?AssadNaPodmornici wrote:pazi takva ekipa odlučuje i cenzurira Lauca po internetu, evo i Bakića, danas se Bakić raspisuje po fejsu može li ih ikome tužiti.. inače ekipa je brutalno lijevo, lijeviji su nego Možemo! itd, i onda mi opet nije jasno, osobe koje za sebe tvrde da su konzervativci tipa epi na njihovoj strani.. aj ero može za sebe tvrditi da je "desno" ali lik je stari udbaš to je logično.. ali epi vrluda.. ili si sa nama ili protiv nasNoor wrote:ae, ovi je baš štakorska faca
to bi ja strpala u gepek
i onda ga u garaži raspakirala?Noor wrote:ko? ovaj prištavac?AssadNaPodmornici wrote:pazi takva ekipa odlučuje i cenzurira Lauca po internetu, evo i Bakića, danas se Bakić raspisuje po fejsu može li ih ikome tužiti.. inače ekipa je brutalno lijevo, lijeviji su nego Možemo! itd, i onda mi opet nije jasno, osobe koje za sebe tvrde da su konzervativci tipa epi na njihovoj strani.. aj ero može za sebe tvrditi da je "desno" ali lik je stari udbaš to je logično.. ali epi vrluda.. ili si sa nama ili protiv nasNoor wrote:ae, ovi je baš štakorska faca
to bi ja strpala u gepek
ne bi se usrečila od takvog
veber-
2014-12-30
u šumi bi ga ostavila, neraspakiranogveber wrote:i onda ga u garaži raspakirala?Noor wrote:ko? ovaj prištavac?AssadNaPodmornici wrote:pazi takva ekipa odlučuje i cenzurira Lauca po internetu, evo i Bakića, danas se Bakić raspisuje po fejsu može li ih ikome tužiti.. inače ekipa je brutalno lijevo, lijeviji su nego Možemo! itd, i onda mi opet nije jasno, osobe koje za sebe tvrde da su konzervativci tipa epi na njihovoj strani.. aj ero može za sebe tvrditi da je "desno" ali lik je stari udbaš to je logično.. ali epi vrluda.. ili si sa nama ili protiv nasNoor wrote:ae, ovi je baš štakorska faca
to bi ja strpala u gepek
ne bi se usrečila od takvog
Na kraju ce se mirne demonstracije izmaci kontroli. Policiju i vojsku cine ljudi s obiteljima i djecom, kada se oni okrenu protiv sustava a hoce kada postane kriticno, tada. Ukoliko ovi ludjaci prije ne prestanu to ce se na posljetku desiti. Zato apelirajmo na razum i prestanak segregacije, fasizma i umjetnog odrzavanja ovog stanja.Noor wrote:pa oni produciraju cjepivo da bi stvarali nove sojeve da opet imaju koga i zašto cijepiti (i zarađivati, to je primarno)newuser wrote:Zlocinacki udruzeni poduhvat.Noor wrote:samo vi hranite nove sojeveepikur37 wrote:Italija do sada dala 100 milijuna doza cjepiva protiv korone
i onda jovo na novo..ajmo sljedeća runda...booster 5, 6, 7....četvrta doza...booster 8, 9, 10....peta doza
Vjerujem da imamo snage kolege s foruma koje su zastranile vratiti na pravi put argumentima i citiranjem izopcenih znanstvenika koji su skoro pa uvijek u pravu.
2015-09-09
Noor likes this post
AssadNaPodmornici wrote:pazi takva ekipa odlučuje i cenzurira Lauca po internetu, evo i Bakića, danas se Bakić raspisuje po fejsu može li ih ikome tužiti.. inače ekipa je brutalno lijevo, lijeviji su nego Možemo! itd, i onda mi opet nije jasno, osobe koje za sebe tvrde da su konzervativci tipa epi na njihovoj strani.. aj ero može za sebe tvrditi da je "desno" ali lik je stari udbaš to je logično.. ali epi vrluda.. ili si sa nama ili protiv nasNoor wrote:ae, ovi je baš štakorska faca
Što se mene tiče vladine mjere su ok, ali ako skupite potpise, neka i narod kaže na referendumu.
Osobno podržavam kampanju koja se vodi oko cijepljenja ali sam protiv obveznog.
Također, za ove koji se neće cijepiti mislim da vlada treba financirati testove koje moraju raditi za potrebe kovidnice.
I naravno nikakvog govora ne smije biti da se nekome uskraćuje zdravstvena zaštita zbog toga.
--------
I to je to, jednostavno i jasno, već sam par puta napisao.
A svi se nadajmo da ovome dolazi kraj jer su ljudi doista postali preopterećeni.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
AssadNaPodmornici likes this post
veber-
2014-12-30
ja znam samo da ćemo vratiti kayu, za ostale nisam sigurnanewuser wrote:Na kraju ce se mirne demonstracije izmaci kontroli. Policiju i vojsku cine ljudi s obiteljima i djecom, kada se oni okrenu protiv sustava a hoce kada postane kriticno, tada. Ukoliko ovi ludjaci prije ne prestanu to ce se na posljetku desiti. Zato apelirajmo na razum i prestanak segregacije, fasizma i umjetnog odrzavanja ovog stanja.Noor wrote:pa oni produciraju cjepivo da bi stvarali nove sojeve da opet imaju koga i zašto cijepiti (i zarađivati, to je primarno)newuser wrote:Zlocinacki udruzeni poduhvat.Noor wrote:samo vi hranite nove sojeveepikur37 wrote:Italija do sada dala 100 milijuna doza cjepiva protiv korone
Vjerujem da imamo snage kolege s foruma koje su zastranile vratiti na pravi put argumentima i citiranjem izopcenih znanstvenika koji su skoro pa uvijek u pravu.
već bi se ona vratila, da je češće ovdje :)
epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:pazi takva ekipa odlučuje i cenzurira Lauca po internetu, evo i Bakića, danas se Bakić raspisuje po fejsu može li ih ikome tužiti.. inače ekipa je brutalno lijevo, lijeviji su nego Možemo! itd, i onda mi opet nije jasno, osobe koje za sebe tvrde da su konzervativci tipa epi na njihovoj strani.. aj ero može za sebe tvrditi da je "desno" ali lik je stari udbaš to je logično.. ali epi vrluda.. ili si sa nama ili protiv nasNoor wrote:ae, ovi je baš štakorska faca
Što se mene tiče vladine mjere su ok, ali ako skupite potpise, neka i narod kaže na referendumu.
Također, za ove koji se neće cijepiti mislim da vlada treba financirati testove koje moraju raditi za potrebe kovidnice.
I naravno nikakvog govora ne smije biti da se nekome uskraćuje zdravstvena zaštita zbog toga.
--------
A svi se nadajmo da ovome dolazi kraj jer su ljudi doista postali preopterećeni.
vlada (stožer) ne radi dobar posao, jer su najobičniji poslušnici
služe se belosveckim obmanama, zbog svojih pozicija
manje bi bio tu da ne svratim čestoNoor wrote:
već bi se ona vratila, da je češće ovdje :)
rekao bi grunf
veber-
2014-12-30
Noor wrote:epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:pazi takva ekipa odlučuje i cenzurira Lauca po internetu, evo i Bakića, danas se Bakić raspisuje po fejsu može li ih ikome tužiti.. inače ekipa je brutalno lijevo, lijeviji su nego Možemo! itd, i onda mi opet nije jasno, osobe koje za sebe tvrde da su konzervativci tipa epi na njihovoj strani.. aj ero može za sebe tvrditi da je "desno" ali lik je stari udbaš to je logično.. ali epi vrluda.. ili si sa nama ili protiv nasNoor wrote:ae, ovi je baš štakorska faca
--------
vlada (stožer) ne radi dobar posao, jer su najobičniji poslušnici
služe se belosveckim obmanama, zbog svojih pozicija
ako tako misliš, lijepo izađi i daj potpis za referendum
ja ne mislim i neću
prosto i korektno
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
V Avstriji obvezno cepljenje za starejše od 14 let
Štirikrat na leto bodo v Avstriji organizirali tako imenovane cepilne dneve. Foto: Reuters
V Avstriji bo cepljenje proti covid-19 od februarja obvezno za vse, ki imajo v državi prebivališče in so stari 14 let ali več, sta danes sporočila minister za zdravje Wolfgang Mückstein in ministrica za ustavne zadeve Karoline Edtstadler. Izjeme bodo nosečnice in osebe, ki se ne bodo cepile iz zdravstvenih razlogov. Poleg tega se bodo na avstrijskem Koroškem po tritedenskem strogem zaprtju javnega življenja, ki velja tudi za cepljene proti covidu-19 in prebolevnike, v ponedeljek znova odprle trgovine, v petek pa še gostinski lokali.
Zadnje omenjeni bodo morali po besedah Mücksteina predložiti potrdilo zdravnika, medtem ko je glede nosečnic izpostavil, da je cepljenje zanje, čeprav ne bo obvezno, "izrecno priporočeno", tudi s strani zdravstvene stroke.
Necepljenim grozijo visoke denarne kazni
Dalje:
https://siol.net/novice/svet/v-avstriji-bo-cepljenje-obvezno-od-tega-leta-naprej-567981
Štirikrat na leto bodo v Avstriji organizirali tako imenovane cepilne dneve. Foto: Reuters
V Avstriji bo cepljenje proti covid-19 od februarja obvezno za vse, ki imajo v državi prebivališče in so stari 14 let ali več, sta danes sporočila minister za zdravje Wolfgang Mückstein in ministrica za ustavne zadeve Karoline Edtstadler. Izjeme bodo nosečnice in osebe, ki se ne bodo cepile iz zdravstvenih razlogov. Poleg tega se bodo na avstrijskem Koroškem po tritedenskem strogem zaprtju javnega življenja, ki velja tudi za cepljene proti covidu-19 in prebolevnike, v ponedeljek znova odprle trgovine, v petek pa še gostinski lokali.
Zadnje omenjeni bodo morali po besedah Mücksteina predložiti potrdilo zdravnika, medtem ko je glede nosečnic izpostavil, da je cepljenje zanje, čeprav ne bo obvezno, "izrecno priporočeno", tudi s strani zdravstvene stroke.
Necepljenim grozijo visoke denarne kazni
Dalje:
https://siol.net/novice/svet/v-avstriji-bo-cepljenje-obvezno-od-tega-leta-naprej-567981
Noor wrote:cepljene nabit u podrum i zašvasat vrata za štok, dok se nutra međusobno ne poubijaju virusimanewuser wrote: Lauc: Sada je objavljen znanstveni rad koji na stvarnim podacima pokazuje točno to, tj. da pojava mutacija koje omogućavaju zarazu cijepljenih vrlo jako korelira s postotkom cijepljenih u populaciji. To nije ništa neobično i potpuno je očekivano. Naobično, zapravo strašno, je to da je pandemijski marketing tu temeljnu biološku logiku uspio proglasiti “lažnom vijesti”…
Nije bitno to što sam bio u pravu oko toga. Bitno je da sam i sada u pravu oko besmislenosti covid-potvrda i prisiljavanja na cijepljenje djece, mladih i zdravih te onih koji su preboljeli COVID-19. Oni koji su me napadali onda, napadaju me i sada. Do sada sam svaki puta u pravu bio ja, a ne oni. Kad bismo svi shvatili kako i zašto pandemijski marketing upravlja onim što se događa, bilo bi nam svima bolje…”
onda preživjele testirat i puštat van, jednog po jednog
Znaci opet segregacija?
Nadam se da bi im barem sarme i punjene paprike dostavljala. :P
Last edited by violator on 9/12/2021, 22:58; edited 1 time in total
Guest- Guest
kuracm da prostisepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:pazi takva ekipa odlučuje i cenzurira Lauca po internetu, evo i Bakića, danas se Bakić raspisuje po fejsu može li ih ikome tužiti.. inače ekipa je brutalno lijevo, lijeviji su nego Možemo! itd, i onda mi opet nije jasno, osobe koje za sebe tvrde da su konzervativci tipa epi na njihovoj strani.. aj ero može za sebe tvrditi da je "desno" ali lik je stari udbaš to je logično.. ali epi vrluda.. ili si sa nama ili protiv nasNoor wrote:ae, ovi je baš štakorska faca
--------
koje kurcevo testiranje, koje kurac kovidnice
ko se zeli cjepiti cjepi se, i zastitio se, tocka
ko ne zeli cjepivo, sam za sebe odgovoran i opet tocka
nista testovi ne rjesavaju, nista kovidnice ne rjesavaju
samo jebu ljude ko budale, cemu,
ovi ludi talijani otisli na kvasinu totalno, treca doza u djiru
nemos na posao ako nemas grinpas, il se cjepi il svaki drugi dan radi testove
i sta
usprkos sto su procjepljeni manijakalno, cak su i djecu cjepili, korona im buja ko blesava
a mogli su ko lukasenko, starija populacija nek se cijepi, preporuka, i starceki bi se cjepili, nije bedara a mladi to prehodaju i ne primjete
i na kraju bi dobili jebeni imunitet
ovako samo seru
krepavaju im ljudi od fajzera ko muve al ni da beknu, protiv astrazeneke su se drali ko mutavi jer je fajzer malo potplatio na pravom mjestu da odjebe konkurenciju
evo jucer je u susjedstvu skoncao momak 21 godinu, cjepio se prije 6 dana trecom dozom fajzera, pred televizorom
inace momak sportas, klifinger i sam tako skoncao po pasce
ma jebo im ja mater
znači u slučaju mog pretka, ti bi garant bila za to da se pripadnicima iste organizacije koja je pobila milijune ljudi, dostavila papriku?violator wrote:Noor wrote:cepljene nabit u podrum i zašvasat vrata za štok, dok se nutra međusobno ne poubijaju virusimanewuser wrote: Lauc: Sada je objavljen znanstveni rad koji na stvarnim podacima pokazuje točno to, tj. da pojava mutacija koje omogućavaju zarazu cijepljenih vrlo jako korelira s postotkom cijepljenih u populaciji. To nije ništa neobično i potpuno je očekivano. Naobično, zapravo strašno, je to da je pandemijski marketing tu temeljnu biološku logiku uspio proglasiti “lažnom vijesti”…
Nije bitno to što sam bio u pravu oko toga. Bitno je da sam i sada u pravu oko besmislenosti covid-potvrda i prisiljavanja na cijepljenje djece, mladih i zdravih te onih koji su preboljeli COVID-19. Oni koji su me napadali onda, napadaju me i sada. Do sada sam svaki puta u pravu bio ja, a ne oni. Kad bismo svi shvatili kako i zašto pandemijski marketing upravlja onim što se događa, bilo bi nam svima bolje…”
Znaci opet segregacija?
ili sarmu?
veber-
2014-12-30
U SAD-u i Njemackoj mi vele prijatelji da im obavezno nakon cijepljenja savjetuju uzimanje Andola / Aspirina 100 tjedan - dva i cim vise kretanja. Kod nas - nista.
Guest- Guest
Nisu cijepljeni nista krivi kao i necijepljeni. To treba biti svakome na izbor. Kolegica je vjerojatno mislila na cijepljene kolege s foruma koji neprestano relativiziraju i provociraju.violator wrote:Noor wrote:cepljene nabit u podrum i zašvasat vrata za štok, dok se nutra međusobno ne poubijaju virusimanewuser wrote: Lauc: Sada je objavljen znanstveni rad koji na stvarnim podacima pokazuje točno to, tj. da pojava mutacija koje omogućavaju zarazu cijepljenih vrlo jako korelira s postotkom cijepljenih u populaciji. To nije ništa neobično i potpuno je očekivano. Naobično, zapravo strašno, je to da je pandemijski marketing tu temeljnu biološku logiku uspio proglasiti “lažnom vijesti”…
Znaci opet segregacija?
2015-09-09
Noor and AssadNaPodmornici like this post
Za početak sve ih zaključati u podrum pa ćemo onda sortirati pomalo
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje
» Korona novosti i spoznaje