Današnji muškarci su p**ke
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Današnji muškarci su p**ke
U jbt visim po ekranima desetljećima a još mi ni naočale ne trebaju. Ovo je bolest koja pogađa milenijalne hipsterčiće
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Ispričah jednom jednom Englezu, Nick Baker mu je ime, Marilyn Monroe mu je bila baby-sitterica, a stari mu je režirao "A Night to Remember", film o Titanicu iz 1958-e onaj vic 'sa il bez vazeljin'. Veli on: ma znam ja to, Vazeljin je tipično srpsko ime! Šta? Kakvo srpsko ime, velim ja. Pa tako, upućen sam ja u to, eto ti ga na primjer Vazeljin Šljivančaninmarcellus wrote:da, ali bez vazelina.zganci_i_jetrica wrote:E, baš si ga zajebo ko toalet papir guzicu pa zar misliš da bi on nosio taj transparent da se svaki dan bogu ne moli upravo za to?marcellus wrote:Dabogda ovog desnog čopor somalijaca izjebao u dupe
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
zganci_i_jetrica wrote:Ispričah jednom jednom Englezu, Nick Baker mu je ime, Marilyn Monroe mu je bila baby-sitterica, a stari mu je režirao "A Night to Remember", film o Titanicu iz 1958-e onaj vic 'sa il bez vazeljin'. Veli on: ma znam ja to, Vazeljin je tipično srpsko ime! Šta? Kakvo srpsko ime, velim ja. Pa tako, upućen sam ja u to, eto ti ga na primjer Vazeljin Šljivančaninmarcellus wrote:da, ali bez vazelina.zganci_i_jetrica wrote:E, baš si ga zajebo ko toalet papir guzicu pa zar misliš da bi on nosio taj transparent da se svaki dan bogu ne moli upravo za to?marcellus wrote:Dabogda ovog desnog čopor somalijaca izjebao u dupe
ali pazi slucajnosti...Nicku Bakeru baby sitterica Norma Jean Baker
Inače prevodioc sa ruskog, a stvarno je pratio YU ratnu situaciju. Dugo ga ne vidjeh, valjda je još živNoor wrote:zganci_i_jetrica wrote:Ispričah jednom jednom Englezu, Nick Baker mu je ime, Marilyn Monroe mu je bila baby-sitterica, a stari mu je režirao "A Night to Remember", film o Titanicu iz 1958-e onaj vic 'sa il bez vazeljin'. Veli on: ma znam ja to, Vazeljin je tipično srpsko ime! Šta? Kakvo srpsko ime, velim ja. Pa tako, upućen sam ja u to, eto ti ga na primjer Vazeljin Šljivančaninmarcellus wrote:da, ali bez vazelina.zganci_i_jetrica wrote:E, baš si ga zajebo ko toalet papir guzicu pa zar misliš da bi on nosio taj transparent da se svaki dan bogu ne moli upravo za to?marcellus wrote:Dabogda ovog desnog čopor somalijaca izjebao u dupe
ali pazi slucajnosti...Nicku Bakeru baby sitterica Norma Jean Baker
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
u toku je socijalni inzinjering industrijskih razmjera da se od muskaraca prave picke a od zena frajeri
dovoljno je pogledat bilo koji film ili seriju novijeg datuma di se to vidi
zar ne znate onu mantru o - toxic masculinity
pa marcuse je i o tome piso kao o jednom od uvjeta za ostvarenje marmelade
dovoljno je pogledat bilo koji film ili seriju novijeg datuma di se to vidi
zar ne znate onu mantru o - toxic masculinity
pa marcuse je i o tome piso kao o jednom od uvjeta za ostvarenje marmelade
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Muškarci su duhovitiji od žena
» Muškarci u kurcu
» Zašto su muškarci
» Muškarci su neplodniji od žena
» Emocionalno inteligentni muskarci, sto je to?!
» Muškarci u kurcu
» Zašto su muškarci
» Muškarci su neplodniji od žena
» Emocionalno inteligentni muskarci, sto je to?!
Page 5 of 5