Današnji muškarci su p**ke
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Današnji muškarci su p**ke
Obitelj ima smisla samo ako nestanu država i religija, a čovjek se vrati svome iskonu i ponovno počne štovati prirodu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Jebale te usrane gaće. Masai postane muškarac kad ubije lava, suvremeni zapadnjak postane muškarac kad opere vlastite gaće. I onda se pitate gdje je nestala muškost? To pitaj vlastitu mater koja se nikad ne bi zaljubila u muškarca u kakvog pokušava odgojiti vlastitog sina.marcellus wrote:melkior wrote:Čišćenje kuće nikoga nije učinilo muškarcem.marcellus wrote:uvest vojni rok. Da nisam odrobijo obje vojske ne bi si sam znao ni oprat gaće i čarape. Da ne govorim o brzom guljenju krumpira i ulickavanju kuhinje da sjaji od svinjca u roku keks.
svijest o odgovornosti i sposobnost da je preuzmeš na sebe jest. A tu spada, među masu ostalih važnijih stvari, i to da si sam opereš usrane gaće a ne da ih daš mami.
2015-08-09
Ne postoji moj i njen posao, postoji samo prvi posao u redu čekanja i prva slobodna osoba da ga obavi.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
melkior wrote:
Jebale te usrane gaće. Masai postane muškarac kad ubije lava
pa šta da upucam lava u ZOO-u? Djeca bi plakala, a lavovi su zaštićena vrsta. Kažnjivo je i ide se u zatvor, nismo masai. A s puškom to i nije neki problem.
E tako ti je to s muškosti. Relikt prošlosti.marcellus wrote:melkior wrote:
pa šta da upucam lava u ZOO-u? Djeca bi plakala, a lavovi su zaštićena vrsta. Kažnjivo je i ide se u zatvor, nismo masai. A s puškom to i nije neki problem.
2015-08-09
Suvremena medicina najveći je neprijatelj evolucije ljudskog roda. Štiti i pazi sve one koje bi priroda odavno eliminirala. Pa to smo i htjeli zar ne? Civilizaciju koja trijumfira nad prirodom i smrću. To što su se malo poremetili prirodni instinkti i što žderemo zatrovanu hranu, ništa zato, to je prihvatljiva žrtva na oltaru napretka.
2015-08-09
melkior wrote:E tako ti je to s muškosti. Relikt prošlosti.marcellus wrote:melkior wrote:
Gle, danas ubit lava nije neki deal uz našu tehnologiju, ak nisi drug tito ili nadan vidošević. Ali nije da su ak mene pitaš bili neki frajeri, više psihopati
ima poslova koji se mogu nazvati mojim i njegovim...ima, i u tome nema ništa lošeepikur37 wrote:Ne postoji moj i njen posao, postoji samo prvi posao u redu čekanja i prva slobodna osoba da ga obavi.
recimo ja se ne bavim popravcima po kući i oko nje, košnjom trave, mijenjanjem kotača (iako i to znam i mogu), a on ne kuha i ne pegla (osim nešto što je hitno, a mene nema)
ostalo ide tko stigne prije
kaj god!melkior wrote:E tako ti je to s muškosti. Relikt prošlosti.marcellus wrote:melkior wrote:
Noor wrote:ima poslova koji se mogu nazvati mojim i njegovim...ima, i u tome nema ništa lošeepikur37 wrote:Ne postoji moj i njen posao, postoji samo prvi posao u redu čekanja i prva slobodna osoba da ga obavi.
recimo ja se ne bavim popravcima po kući i oko nje, košnjom trave, mijenjanjem kotača (iako i to znam i mogu), a on ne kuha i ne pegla (osim nešto što je hitno, a mene nema)
obzirom da sam ja ženu učio kuhat pa je to zajedničko... inače ispala je dobra u tome
Masai ga ubiju kopljem ili ga pogode kamenom u glavu. Indijanci su imali inicijaciju tako da je svaki adolescent bio izgnan u divljinu da preživi sam, bez ičije pomoći. Onako kako bi se vratio, zaslužio bi ratničko/duhovno ime koje bi ga pratilo čitav život. Mi umjesto toga imamo nekakav ispit mature na kraju srednje škole. Možeš biti i kukavica i slabić i peder, ali ako si štreber, položio si ispit zrelosti/muškosti/odraslosti, što god.marcellus wrote:melkior wrote:E tako ti je to s muškosti. Relikt prošlosti.marcellus wrote:melkior wrote:
Gle, danas ubit lava nije neki deal uz našu tehnologiju, ak nisi drug tito ili nadan vidošević. Ali nije da su ak mene pitaš bili neki frajeri, više psihopati
2015-08-09
Živimo u civilizaciji i u društvu koje nije spartansko niti fašističko, koje zagovara demokraciju, ljudska prava, humanizam, feminizam, inkluzivnost, pacifizam, uzgajanje bilja umjesto ubijanja životinja i kompjutorsko programiranje umjesto prolijevanja krvi, klanja neprijatelja, a u istraživačke misije na Mars šaljemo robote a ne ljude. Ne razumijem kakvu bi vi muškost?
2015-08-09
Noor wrote:ima poslova koji se mogu nazvati mojim i njegovim...ima, i u tome nema ništa lošeepikur37 wrote:Ne postoji moj i njen posao, postoji samo prvi posao u redu čekanja i prva slobodna osoba da ga obavi.
Ma slažem se, ali načelno se držimo toga da svatko čim je slobodan hvata se onoga što je prvo za uraditi.
Doduše nekako ipak ja više kuham, ona više pere.
Ja ziđam i popravljam ona malo više oko klinaca...to u hodu tako ide.
Ja pomažem oko hrvatskog ona oko matematike itd :)
2015-08-06
ajd reci...jel ona ikad prva slobodna kad treba ići po neki dio za brod, naći majstore za gradnju, naručiti materijal i organizirati dopremu, pripremiti brod za sezonu ili zimu?epikur37 wrote:Ne postoji moj i njen posao, postoji samo prvi posao u redu čekanja i prva slobodna osoba da ga obavi.
i jesi li ti ikad prvi slobodan kad treba nešto pošiti, razvrstati veš za pranje, ispeći rođendansku tortu?
Uostalom, i sam sustav obrazovanja, pogotovo onog visokog ide više na ruku ženama nego muškarcima, već danas na većini fakulteta dominiraju žene, uključivo i one iz prirodnih područja, društvene su odavno preuzele, a probijaju se i u tehničkom području. Sjedenje satima za knjigom je dokaz samodiscipline, ali biološki više odgovara ženama nego muškarcima, pogotovo u ranim 20-ima. Muškarci su slijepo crijevo evolucije.melkior wrote:Živimo u civilizaciji i u društvu koje nije spartansko niti fašističko, koje zagovara demokraciju, ljudska prava, humanizam, feminizam, inkluzivnost, pacifizam, uzgajanje bilja umjesto ubijanja životinja i kompjutorsko programiranje umjesto prolijevanja krvi, klanja neprijatelja, a u istraživačke misije na Mars šaljemo robote a ne ljude. Ne razumijem kakvu bi vi muškost?
2015-08-09
Znam samo da je melki pickica, za ostale nisam siguran;)
dijagram-
2015-08-09
Dobri su još jedino kao donori sperme i dežurni hodajući bankomati za žene.melkior wrote:Uostalom, i sam sustav obrazovanja, pogotovo onog visokog ide više na ruku ženama nego muškarcima, već danas na većini fakulteta dominiraju žene, uključivo i one iz prirodnih područja, društvene su odavno preuzele, a probijaju se i u tehničkom području. Sjedenje satima za knjigom je dokaz samodiscipline, ali biološki više odgovara ženama nego muškarcima, pogotovo u ranim 20-ima. Muškarci su slijepo crijevo evolucije.melkior wrote:Živimo u civilizaciji i u društvu koje nije spartansko niti fašističko, koje zagovara demokraciju, ljudska prava, humanizam, feminizam, inkluzivnost, pacifizam, uzgajanje bilja umjesto ubijanja životinja i kompjutorsko programiranje umjesto prolijevanja krvi, klanja neprijatelja, a u istraživačke misije na Mars šaljemo robote a ne ljude. Ne razumijem kakvu bi vi muškost?
Snažni i neovisni muškarci su samci koji su odjebali civilizaciju i društvo i završili u zatvoru ili se skrivaju u divljini.
Muškarci su žrtve vlastitog uspjeha i civilizacije koju su izgradili.
2015-08-09
Noor wrote:ajd reci...jel ona ikad prva slobodna kad treba ići po neki dio za brod, naći majstore za gradnju, naručiti materijal i organizirati dopremu, pripremiti brod za sezonu ili zimu?epikur37 wrote:Ne postoji moj i njen posao, postoji samo prvi posao u redu čekanja i prva slobodna osoba da ga obavi.
i jesi li ti ikad prvi slobodan kad treba nešto pošiti, razvrstati veš za pranje, ispeći rođendansku tortu?
ne, ovo prvo uvijek ja ovo drugo ona
doduše ja sam pravio tortu :)
imotsku i kaštelansku kad su se djeca rađala ...
2015-08-06
Noor likes this post
pa tako je i kod većine, dakle ipak postoje muški i ženski poslovi, samo sam to htjela da utvrdimo ;)epikur37 wrote:Noor wrote:ajd reci...jel ona ikad prva slobodna kad treba ići po neki dio za brod, naći majstore za gradnju, naručiti materijal i organizirati dopremu, pripremiti brod za sezonu ili zimu?epikur37 wrote:Ne postoji moj i njen posao, postoji samo prvi posao u redu čekanja i prva slobodna osoba da ga obavi.
ne, ovo prvo uvijek ja ovo drugo ona
doduše ja sam pravio tortu :)
imotsku i kaštelansku kad su se djeca rađala ...
dobro, nije da ja nisam kosila travu nikad, neš ti nauke :P
I mi matori smo današnji muškarci. A verovatno smo i pičke.
nisi mator, ti si old school :)dzango wrote:I mi matori smo današnji muškarci. A verovatno smo i pičke.
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Muškarci su duhovitiji od žena
» Muškarci u kurcu
» Zašto su muškarci
» Muškarci su neplodniji od žena
» Emocionalno inteligentni muskarci, sto je to?!
» Muškarci u kurcu
» Zašto su muškarci
» Muškarci su neplodniji od žena
» Emocionalno inteligentni muskarci, sto je to?!
Page 3 of 5