Današnji muškarci su p**ke
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Današnji muškarci su p**ke
nisi mator, ti si old school :)dzango wrote:I mi matori smo današnji muškarci. A verovatno smo i pičke.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Muško si ako te žena pošalje u mjesečni špeceraj a ti zagubiš popis stvari koje treba kupiti i završiš u birtiji na pivi. Poslije se ženi više ne pojavljuj pred očimadijagram wrote:Znam samo da je melki pickica, za ostale nisam siguran;)
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ovakvu glazbu žena nikad ne bi napisala:
Strast otkrivanja nepoznatog prije svega oduvijek pripada muškarcima. Naime, za to treba imati muda.
Strast otkrivanja nepoznatog prije svega oduvijek pripada muškarcima. Naime, za to treba imati muda.
2015-08-09
ja znam jednog koji je otišao u dućan po mlijeko za djetetovu večeru, a vratio se u 5 ujutromelkior wrote:Muško si ako te žena pošalje u mjesečni špeceraj a ti zagubiš popis stvari koje treba kupiti i završiš u birtiji na pivi. Poslije se ženi više ne pojavljuj pred očimadijagram wrote:Znam samo da je melki pickica, za ostale nisam siguran;)
baš je muško, svaka čast
i otac...u prvom redu
Slazem se s onim, da treba zatuci kakvu zvijer, cetalja, talibana, krokodila.melkior wrote:Muško si ako te žena pošalje u mjesečni špeceraj a ti zagubiš popis stvari koje treba kupiti i završiš u birtiji na pivi. Poslije se ženi više ne pojavljuj pred očimadijagram wrote:Znam samo da je melki pickica, za ostale nisam siguran;)
dijagram-
2015-08-09
Brak je za kastrate. Kad napraviš dijete, odu jaja na panj, što je sigurno je sigurnoNoor wrote:ja znam jednog koji je otišao u dućan po mlijeko za djetetovu večeru, a vratio se u 5 ujutromelkior wrote:Muško si ako te žena pošalje u mjesečni špeceraj a ti zagubiš popis stvari koje treba kupiti i završiš u birtiji na pivi. Poslije se ženi više ne pojavljuj pred očimadijagram wrote:Znam samo da je melki pickica, za ostale nisam siguran;)
baš je muško, svaka čast
i otac...u prvom redu
2015-08-09
melkior wrote:Masai ga ubiju kopljem ili ga pogode kamenom u glavu. Indijanci su imali inicijaciju tako da je svaki adolescent bio izgnan u divljinu da preživi sam, bez ičije pomoći. Onako kako bi se vratio, zaslužio bi ratničko/duhovno ime koje bi ga pratilo čitav život. Mi umjesto toga imamo nekakav ispit mature na kraju srednje škole. Možeš biti i kukavica i slabić i peder, ali ako si štreber, položio si ispit zrelosti/muškosti/odraslosti, što god.marcellus wrote:melkior wrote:E tako ti je to s muškosti. Relikt prošlosti.marcellus wrote:melkior wrote:
Jebale te usrane gaće. Masai postane muškarac kad ubije lava
pa šta da upucam lava u ZOO-u? Djeca bi plakala, a lavovi su zaštićena vrsta. Kažnjivo je i ide se u zatvor, nismo masai. A s puškom to i nije neki problem.
Gle, danas ubit lava nije neki deal uz našu tehnologiju, ak nisi drug tito ili nadan vidošević. Ali nije da su ak mene pitaš bili neki frajeri, više psihopati
nismo crnci i nema lavova. Lavovi nas ne ugrožavaju. Čak ni vukovi. Civilizacija je napredovala. A matura je nekima preteška.
Noor wrote:ja znam jednog koji je otišao u dućan po mlijeko za djetetovu večeru, a vratio se u 5 ujutromelkior wrote:Muško si ako te žena pošalje u mjesečni špeceraj a ti zagubiš popis stvari koje treba kupiti i završiš u birtiji na pivi. Poslije se ženi više ne pojavljuj pred očimadijagram wrote:Znam samo da je melki pickica, za ostale nisam siguran;)
baš je muško, svaka čast
i otac...u prvom redu
jel stradao?
dijagram wrote:Slazem se s onim, da treba zatuci kakvu zvijer, cetalja, talibana, krokodila.melkior wrote:Muško si ako te žena pošalje u mjesečni špeceraj a ti zagubiš popis stvari koje treba kupiti i završiš u birtiji na pivi. Poslije se ženi više ne pojavljuj pred očimadijagram wrote:Znam samo da je melki pickica, za ostale nisam siguran;)
dobro četalji i talibani su ok, ali što ti je krokodil skrivio?
koliko znam, bila je slika bez tona par dana i to je to :)marcellus wrote:Noor wrote:ja znam jednog koji je otišao u dućan po mlijeko za djetetovu večeru, a vratio se u 5 ujutromelkior wrote:Muško si ako te žena pošalje u mjesečni špeceraj a ti zagubiš popis stvari koje treba kupiti i završiš u birtiji na pivi. Poslije se ženi više ne pojavljuj pred očimadijagram wrote:Znam samo da je melki pickica, za ostale nisam siguran;)
baš je muško, svaka čast
i otac...u prvom redu
jel stradao?
u međuvremenu se snašla, donio joj mlijeko netko drugi
nije moj u pitanju, ako na to ciljaš, nego sestrin šogor :)
Ali princip je ostao isti. Moraš zatuć levijathana da bi stekao ratničko ime, besmrtnu slavu i stekao svoje mjesto u Walhali.marcellus wrote:melkior wrote:Masai ga ubiju kopljem ili ga pogode kamenom u glavu. Indijanci su imali inicijaciju tako da je svaki adolescent bio izgnan u divljinu da preživi sam, bez ičije pomoći. Onako kako bi se vratio, zaslužio bi ratničko/duhovno ime koje bi ga pratilo čitav život. Mi umjesto toga imamo nekakav ispit mature na kraju srednje škole. Možeš biti i kukavica i slabić i peder, ali ako si štreber, položio si ispit zrelosti/muškosti/odraslosti, što god.marcellus wrote:melkior wrote:E tako ti je to s muškosti. Relikt prošlosti.marcellus wrote:melkior wrote:
Jebale te usrane gaće. Masai postane muškarac kad ubije lava
pa šta da upucam lava u ZOO-u? Djeca bi plakala, a lavovi su zaštićena vrsta. Kažnjivo je i ide se u zatvor, nismo masai. A s puškom to i nije neki problem.
Gle, danas ubit lava nije neki deal uz našu tehnologiju, ak nisi drug tito ili nadan vidošević. Ali nije da su ak mene pitaš bili neki frajeri, više psihopati
nismo crnci i nema lavova. Lavovi nas ne ugrožavaju. Čak ni vukovi. Civilizacija je napredovala. A matura je nekima preteška.
2015-08-09
epikur37 wrote:Noor wrote:ajd reci...jel ona ikad prva slobodna kad treba ići po neki dio za brod, naći majstore za gradnju, naručiti materijal i organizirati dopremu, pripremiti brod za sezonu ili zimu?epikur37 wrote:Ne postoji moj i njen posao, postoji samo prvi posao u redu čekanja i prva slobodna osoba da ga obavi.
i jesi li ti ikad prvi slobodan kad treba nešto pošiti, razvrstati veš za pranje, ispeći rođendansku tortu?
ne, ovo prvo uvijek ja ovo drugo ona
doduše ja sam pravio tortu :)
imotsku i kaštelansku kad su se djeca rađala ...
mene sad čeka orehnjača. Ženu toga strah. Ono uvijek joj neki propuh ili komad pribora napravi genocid na gljivicama. Lani sam uspio. Doduše tijesto je bilo u kupaoni i niko nije smio ić pišat otvarat vrata i to.
Krokodil je stilska figura,marcellus wrote:dijagram wrote:Slazem se s onim, da treba zatuci kakvu zvijer, cetalja, talibana, krokodila.melkior wrote:Muško si ako te žena pošalje u mjesečni špeceraj a ti zagubiš popis stvari koje treba kupiti i završiš u birtiji na pivi. Poslije se ženi više ne pojavljuj pred očimadijagram wrote:Znam samo da je melki pickica, za ostale nisam siguran;)
dobro četalji i talibani su ok, ali što ti je krokodil skrivio?
dijagram-
2015-08-09
Noor wrote:koliko znam, bila je slika bez tona par dana i to je to :)marcellus wrote:Noor wrote:ja znam jednog koji je otišao u dućan po mlijeko za djetetovu večeru, a vratio se u 5 ujutromelkior wrote:Muško si ako te žena pošalje u mjesečni špeceraj a ti zagubiš popis stvari koje treba kupiti i završiš u birtiji na pivi. Poslije se ženi više ne pojavljuj pred očimadijagram wrote:Znam samo da je melki pickica, za ostale nisam siguran;)
baš je muško, svaka čast
i otac...u prvom redu
jel stradao?
znam da nije tvoj jer bi bio bivši.
ma samo ga deni na vrata otvorene pećnice koja dela onak, tek da iz nje ide blago topli zrakmarcellus wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:ajd reci...jel ona ikad prva slobodna kad treba ići po neki dio za brod, naći majstore za gradnju, naručiti materijal i organizirati dopremu, pripremiti brod za sezonu ili zimu?epikur37 wrote:Ne postoji moj i njen posao, postoji samo prvi posao u redu čekanja i prva slobodna osoba da ga obavi.
i jesi li ti ikad prvi slobodan kad treba nešto pošiti, razvrstati veš za pranje, ispeći rođendansku tortu?
ne, ovo prvo uvijek ja ovo drugo ona
doduše ja sam pravio tortu :)
imotsku i kaštelansku kad su se djeca rađala ...
mene sad čeka orehnjača. Ženu toga strah. Ono uvijek joj neki propuh ili komad pribora napravi genocid na gljivicama. Lani sam uspio. Doduše tijesto je bilo u kupaoni i niko nije smio ić pišat otvarat vrata i to.
moja je električna i ima 0-250 C, ja denem na 50
marcellus and epikur37 like this post
ali kako rekoh, muško = odgovornost. A to je izričit primjer neodgovornosti.
Osim toga curice će sve frajere u životu mjerit metrom baždarenim prema meni. A to me obavezuje na i više od onog s čim sam komotan, ali jebiga sad. Ne želim ispast kreten jer će onda mislit da je normalno da je frajer kreten. A pogotov ne želim ispast šupak
Osim toga curice će sve frajere u životu mjerit metrom baždarenim prema meni. A to me obavezuje na i više od onog s čim sam komotan, ali jebiga sad. Ne želim ispast kreten jer će onda mislit da je normalno da je frajer kreten. A pogotov ne želim ispast šupak
Last edited by marcellus on Tue 30 Nov - 20:48; edited 1 time in total
ja takvog ne bi ni izabrala :Dmarcellus wrote:Noor wrote:koliko znam, bila je slika bez tona par dana i to je to :)marcellus wrote:Noor wrote:ja znam jednog koji je otišao u dućan po mlijeko za djetetovu večeru, a vratio se u 5 ujutromelkior wrote:Muško si ako te žena pošalje u mjesečni špeceraj a ti zagubiš popis stvari koje treba kupiti i završiš u birtiji na pivi. Poslije se ženi više ne pojavljuj pred očimadijagram wrote:Znam samo da je melki pickica, za ostale nisam siguran;)
baš je muško, svaka čast
i otac...u prvom redu
jel stradao?
znam da nije tvoj jer bi bio bivši.
kad je obitelj u pitanju, posebno deca, nema važnijeg, jel tak?! ;)
Pa eto definicije: muškarac si ako štitiš sebe i svoje od onoga što ih ugrožava. Masai su ugrožavali lavovi.
Što nas ugrožava?
Besparica. Muškarac nađe dobro plaćen posao.
Šef maltretira ženu. Šefu se dogodi nezgoda za koju ne diže KP.
Dijete ne može doći do doktora. Kvarat kile kave sestri i omotnica dobrom doktoru čini čuda.
Kćerka prekinula s dečkom, sjediš i držiš je za ručicu.
Prijatelj ti je izgubio posao, a jednom ti je na bojištu spasio glavu. Nađeš mu posao.
Sin si slupa auto, a nema kasko. Malom nađeš ekstra posao da zaradi što je ulupao, tako da shvati sve o autoosiguranju i sigurnoj vožnji.
I tako, svaki dan nosi probleme. Rješavaš svoje i šutiš, a rješavaš i tuđe i paziš na ljude oko sebe. Tvoja riječ vrijedi kao da je Ustav, zreo si, odgovoran, pouzdan i siguran u napetim ili teškim momentima.
To bi bio muškarac u Hrvatskoj danas.
Što nas ugrožava?
Dijete ne može doći do doktora. Kvarat kile kave sestri i omotnica dobrom doktoru čini čuda.
Prijatelj ti je izgubio posao, a jednom ti je na bojištu spasio glavu. Nađeš mu posao.
Sin si slupa auto, a nema kasko. Malom nađeš ekstra posao da zaradi što je ulupao, tako da shvati sve o autoosiguranju i sigurnoj vožnji.
I tako, svaki dan nosi probleme. Rješavaš svoje i šutiš, a rješavaš i tuđe i paziš na ljude oko sebe. Tvoja riječ vrijedi kao da je Ustav, zreo si, odgovoran, pouzdan i siguran u napetim ili teškim momentima.
niels-
2021-04-26
Noor likes this post
niels wrote:Rješavaš svoje i šutiš, a rješavaš i tuđe i paziš na ljude oko sebe. Tvoja riječ vrijedi kao da je Ustav, zreo si, odgovoran, pouzdan i siguran u napetim ili teškim momentima.
i bilo gdje drugdje.
niels wrote:Pa eto definicije: muškarac si ako štitiš sebe i svoje od onoga što ih ugrožava. Masai su ugrožavali lavovi.
Što nas ugrožava?
Lijepo rečeno.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
U jbt visim po ekranima desetljećima a još mi ni naočale ne trebaju. Ovo je bolest koja pogađa milenijalne hipsterčiće
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Muškarci su duhovitiji od žena
» Muškarci u kurcu
» Zašto su muškarci
» Muškarci su neplodniji od žena
» Emocionalno inteligentni muskarci, sto je to?!
» Muškarci u kurcu
» Zašto su muškarci
» Muškarci su neplodniji od žena
» Emocionalno inteligentni muskarci, sto je to?!
Page 4 of 5