Korona novosti i spoznaje
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
E...?epikur37 wrote:aben wrote:pokerjocker wrote:nemoj se ljutit, ali stalno čitam ta neka krađa vode i krumpira.. o čemu se to radi ili je to neka privatna fora?michaellcmacha wrote:Evo konačno i službenog podatka po pitanju ozbiljnih i teških nuspojava od cjepiva, najviše od pfizera. Ukupan broj prijavljenih nuspojava je 5700 a od toga na teške nuspojave otpada 21,5% što iznosi 1225 slučajeva najčešće se radi o krvnim ugrušcima... HALmed potvrdio. Znači da su maksimalno isfrizirali podatke i sve što su mogli izbaciti izbacili su da brojevi budu koliko toliko prihvatljivi...
Ako je par stotina smrtnih ishoda (vjv više od 1000) OK za naše forumske vaksere i to pretežno ljudi kojima nije trebao kucnuti smrtni čas, onda OK.
Ja bih jedino primijetio da mi je drago da nitko od vas cijepljenih nije bio dio te statistike... Uključujući naravno i kradljivca vode
Epikur tvrdi da rodi u interesu zajednice, a prišteko se tuju vodu da zalivo bluni, na javnoj parceli je posadi kumpiri, povučivo veze za sve od cijepljenja do ees, jebe tuje supruge, ne ploćo porez ka kupuje domoću spizu i imo neprijovljeno oružje
Dobro al ti si bodul.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
I ja, niti:)dijagram wrote:Taj kruzni je super, cim nagazim unutra znam da sam dvisto metara od baze:)aben wrote:Pa ča fali ton kružnom?Glupkakurac wrote:epikur37 wrote:A gle možda je i neki automehaničar potplatio cestare da krivo namjeste rotor ispod mog kvarta...
ili u tekstilu za džins ima višak štetnog olova?
ti-ru-ri-ru
U Zadru je baš sve moguće. Ovo je ipak druga priča.
Na ton raskrižju su ljudi ginuli prije nego je stavljen u krug
2014-04-16
Dobro, tebi je baza neka birtijetina, a meni gradiliste;)aben wrote:I ja, niti:)dijagram wrote:Taj kruzni je super, cim nagazim unutra znam da sam dvisto metara od baze:)aben wrote:Pa ča fali ton kružnom?Glupkakurac wrote:epikur37 wrote:A gle možda je i neki automehaničar potplatio cestare da krivo namjeste rotor ispod mog kvarta...
ti-ru-ri-ru
dijagram-
2015-08-09
aben wrote:Pa ča fali ton kružnom?Glupkakurac wrote:epikur37 wrote:A gle možda je i neki automehaničar potplatio cestare da krivo namjeste rotor ispod mog kvarta...
ti-ru-ri-ru
Općenito... Niti ne znam na ki rotor misli konkretno...ako in je baš do olakšavanja i sigurnosti prometa, koji kurac su ga onda kod bolnice makli?
darth_vader-
2014-04-17
Kako ne znas koji rotor, kako aben epi i ja znamo.Glupkakurac wrote:aben wrote:Pa ča fali ton kružnom?Glupkakurac wrote:epikur37 wrote:A gle možda je i neki automehaničar potplatio cestare da krivo namjeste rotor ispod mog kvarta...
ti-ru-ri-ru
Općenito... Niti ne znam na ki rotor misli konkretno...ako in je baš do olakšavanja i sigurnosti prometa, koji kurac su ga onda kod bolnice makli?
Mi fetivi zadrani znamo svaki, kako se ono rece,..kantun:)
dijagram-
2015-08-09
Pretpostavljam onda kod Spectruma čim je općepoznat... Ima 800 ležećih nakon njega valjda, kad idem po malog na Višnjik izbijem si bubrege svaki put, a i jadno dite...
darth_vader-
2014-04-17
Visnjik, Plovanija, to je to:)Glupkakurac wrote:Pretpostavljam onda kod Spectruma čim je općepoznat... Ima 800 ležećih nakon njega valjda, kad idem po malog na Višnjik izbijem si bubrege svaki put, a i jadno dite...
dijagram-
2015-08-09
[size=39]Prema mletačkom pridjevu [/size]bòdolo,[size=39] deminutiv[/size] bodoleto:aben wrote:E...?epikur37 wrote:aben wrote:pokerjocker wrote:nemoj se ljutit, ali stalno čitam ta neka krađa vode i krumpira.. o čemu se to radi ili je to neka privatna fora?michaellcmacha wrote:Evo konačno i službenog podatka po pitanju ozbiljnih i teških nuspojava od cjepiva, najviše od pfizera. Ukupan broj prijavljenih nuspojava je 5700 a od toga na teške nuspojave otpada 21,5% što iznosi 1225 slučajeva najčešće se radi o krvnim ugrušcima... HALmed potvrdio. Znači da su maksimalno isfrizirali podatke i sve što su mogli izbaciti izbacili su da brojevi budu koliko toliko prihvatljivi...
Ako je par stotina smrtnih ishoda (vjv više od 1000) OK za naše forumske vaksere i to pretežno ljudi kojima nije trebao kucnuti smrtni čas, onda OK.
Ja bih jedino primijetio da mi je drago da nitko od vas cijepljenih nije bio dio te statistike... Uključujući naravno i kradljivca vode
Epikur tvrdi da rodi u interesu zajednice, a prišteko se tuju vodu da zalivo bluni, na javnoj parceli je posadi kumpiri, povučivo veze za sve od cijepljenja do ees, jebe tuje supruge, ne ploćo porez ka kupuje domoću spizu i imo neprijovljeno oružje
Dobro al ti si bodul.
[size=39]omalen debeljko[/size]
[size=39]Epikur se izrugiva :)[/size]
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
spectrum?Glupkakurac wrote:Pretpostavljam onda kod Spectruma čim je općepoznat... Ima 800 ležećih nakon njega valjda, kad idem po malog na Višnjik izbijem si bubrege svaki put, a i jadno dite...
kaj vi u italiji još nemate commodore?
veber-
2014-12-30
Imamo mi i Atarije... Ničeg nam ne fali...
darth_vader-
2014-04-17
5,25 ili 1,44?Glupkakurac wrote:I diskete na komodorcu....
veber-
2014-12-30
Što bih se ljutio bosančina iz tuzle je prijetvorni lik koji je samo stjecajem sretne okolnosti da se etnički vodi kao hrvat uspio ishoditi domovnicu i slijedom postati državljaninom hrvatske sa nastanjenjem u zadru. Nadalje je dijelom krivotvirio, dijelom potkupio i svašta nešto nelegalnig stekso všs ili vss zvanjeni uhljebio se u neku školu kao defektolog ili tako neki krcpalac... Cijeli niz godina tu se kuratio kako je hss konzervativac blago lijeve provenihencije kad ono ništa nula, lik je suncokret koji je evo konačno dočekao da dođe do totalne detuđmanizacije i da hdz postane stranka po njegovoj mjeri, gdje se on odlučno uklapa kao najobičniji klošar koji je spreman i vodu krasti na tj ispred ventila i sata... ne spreman nego ju je i krao... Sad možda više i ne jer ga je prpa da ga netko ne prokaže...pokerjocker wrote:nemoj se ljutit, ali stalno čitam ta neka krađa vode i krumpira.. o čemu se to radi ili je to neka privatna fora?michaellcmacha wrote:Evo konačno i službenog podatka po pitanju ozbiljnih i teških nuspojava od cjepiva, najviše od pfizera. Ukupan broj prijavljenih nuspojava je 5700 a od toga na teške nuspojave otpada 21,5% što iznosi 1225 slučajeva najčešće se radi o krvnim ugrušcima... HALmed potvrdio. Znači da su maksimalno isfrizirali podatke i sve što su mogli izbaciti izbacili su da brojevi budu koliko toliko prihvatljivi...
Ništa privatbo i ništa osobno takvi kao on su rak rana i onaj masni ljigavi talog svakog pani hrvatskog društva
2015-08-08
ti mnogo voleš epi.michaellcmacha wrote:Što bih se ljutio bosančina iz tuzle je prijetvorni lik koji je samo stjecajem sretne okolnosti da se etnički vodi kao hrvat uspio ishoditi domovnicu i slijedom postati državljaninom hrvatske sa nastanjenjem u zadru. Nadalje je dijelom krivotvirio, dijelom potkupio i svašta nešto nelegalnig stekso všs ili vss zvanjeni uhljebio se u neku školu kao defektolog ili tako neki krcpalac... Cijeli niz godina tu se kuratio kako je hss konzervativac blago lijeve provenihencije kad ono ništa nula, lik je suncokret koji je evo konačno dočekao da dođe do totalne detuđmanizacije i da hdz postane stranka po njegovoj mjeri, gdje se on odlučno uklapa kao najobičniji klošar koji je spreman i vodu krasti na tj ispred ventila i sata... ne spreman nego ju je i krao... Sad možda više i ne jer ga je prpa da ga netko ne prokaže...pokerjocker wrote:nemoj se ljutit, ali stalno čitam ta neka krađa vode i krumpira.. o čemu se to radi ili je to neka privatna fora?michaellcmacha wrote:Evo konačno i službenog podatka po pitanju ozbiljnih i teških nuspojava od cjepiva, najviše od pfizera. Ukupan broj prijavljenih nuspojava je 5700 a od toga na teške nuspojave otpada 21,5% što iznosi 1225 slučajeva najčešće se radi o krvnim ugrušcima... HALmed potvrdio. Znači da su maksimalno isfrizirali podatke i sve što su mogli izbaciti izbacili su da brojevi budu koliko toliko prihvatljivi...
Ništa privatbo i ništa osobno takvi kao on su rak rana i onaj masni ljigavi talog svakog pani hrvatskog društva
ali sve što si napisao je istina.
(da ne vele, onaj bosncomrz napisao)
nego jel ero krepo ili se prikrio?
veber-
2014-12-30
E da i meni se grozio kako će me liknuti iz ilegalnog pištolja... Eto sav sam se zgrozio od straha da me upuca lik koji se prvi put u životu počeo baviti nekim vidom sporta kad su mu liječnici u jasnim tridesetima rekli da je rahitičan i degeneričan... Ok to mu poštujem što si je dao truda da ne završi u kolicima prije pefesete... Ali tqjnilegalni pištolj ću mu nabiti u pakšu kad naiđem dolje do njega... Ako ne budem išao budem svom imenjaku rekao da on to odradi u moje ime... I da mu zapiša krumpirište...aben wrote:pokerjocker wrote:nemoj se ljutit, ali stalno čitam ta neka krađa vode i krumpira.. o čemu se to radi ili je to neka privatna fora?michaellcmacha wrote:Evo konačno i službenog podatka po pitanju ozbiljnih i teških nuspojava od cjepiva, najviše od pfizera. Ukupan broj prijavljenih nuspojava je 5700 a od toga na teške nuspojave otpada 21,5% što iznosi 1225 slučajeva najčešće se radi o krvnim ugrušcima... HALmed potvrdio. Znači da su maksimalno isfrizirali podatke i sve što su mogli izbaciti izbacili su da brojevi budu koliko toliko prihvatljivi...
2015-08-08
ak se dobro sjećam tam su išle kazeteveber wrote:5,25 ili 1,44?Glupkakurac wrote:I diskete na komodorcu....
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Pa što bih lagao ili izmišljao on je sve sam izbrslao tu po forumu kad ga prevari friško crno...veber wrote:ti mnogo voleš epi.michaellcmacha wrote:Što bih se ljutio bosančina iz tuzle je prijetvorni lik koji je samo stjecajem sretne okolnosti da se etnički vodi kao hrvat uspio ishoditi domovnicu i slijedom postati državljaninom hrvatske sa nastanjenjem u zadru. Nadalje je dijelom krivotvirio, dijelom potkupio i svašta nešto nelegalnig stekso všs ili vss zvanjeni uhljebio se u neku školu kao defektolog ili tako neki krcpalac... Cijeli niz godina tu se kuratio kako je hss konzervativac blago lijeve provenihencije kad ono ništa nula, lik je suncokret koji je evo konačno dočekao da dođe do totalne detuđmanizacije i da hdz postane stranka po njegovoj mjeri, gdje se on odlučno uklapa kao najobičniji klošar koji je spreman i vodu krasti na tj ispred ventila i sata... ne spreman nego ju je i krao... Sad možda više i ne jer ga je prpa da ga netko ne prokaže...pokerjocker wrote:nemoj se ljutit, ali stalno čitam ta neka krađa vode i krumpira.. o čemu se to radi ili je to neka privatna fora?michaellcmacha wrote:Evo konačno i službenog podatka po pitanju ozbiljnih i teških nuspojava od cjepiva, najviše od pfizera. Ukupan broj prijavljenih nuspojava je 5700 a od toga na teške nuspojave otpada 21,5% što iznosi 1225 slučajeva najčešće se radi o krvnim ugrušcima... HALmed potvrdio. Znači da su maksimalno isfrizirali podatke i sve što su mogli izbaciti izbacili su da brojevi budu koliko toliko prihvatljivi...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ak se dobro sjećam i ja mislim da su išle kazete.pokerjocker wrote:ak se dobro sjećam tam su išle kazeteveber wrote:5,25 ili 1,44?Glupkakurac wrote:I diskete na komodorcu....
nisam ziher
veber-
2014-12-30
michaellcmacha wrote:Što bih se ljutio bosančina iz tuzle je prijetvorni lik koji je samo stjecajem sretne okolnosti da se etnički vodi kao hrvat uspio ishoditi domovnicu i slijedom postati državljaninom hrvatske sa nastanjenjem u zadru. Nadalje je dijelom krivotvirio, dijelom potkupio i svašta nešto nelegalnig stekso všs ili vss zvanjeni uhljebio se u neku školu kao defektolog ili tako neki krcpalac... Cijeli niz godina tu se kuratio kako je hss konzervativac blago lijeve provenihencije kad ono ništa nula, lik je suncokret koji je evo konačno dočekao da dođe do totalne detuđmanizacije i da hdz postane stranka po njegovoj mjeri, gdje se on odlučno uklapa kao najobičniji klošar koji je spreman i vodu krasti na tj ispred ventila i sata... ne spreman nego ju je i krao... Sad možda više i ne jer ga je prpa da ga netko ne prokaže...pokerjocker wrote:nemoj se ljutit, ali stalno čitam ta neka krađa vode i krumpira.. o čemu se to radi ili je to neka privatna fora?michaellcmacha wrote:Evo konačno i službenog podatka po pitanju ozbiljnih i teških nuspojava od cjepiva, najviše od pfizera. Ukupan broj prijavljenih nuspojava je 5700 a od toga na teške nuspojave otpada 21,5% što iznosi 1225 slučajeva najčešće se radi o krvnim ugrušcima... HALmed potvrdio. Znači da su maksimalno isfrizirali podatke i sve što su mogli izbaciti izbacili su da brojevi budu koliko toliko prihvatljivi...
ne znam ništa o tome, ali čovjek je ovdje jedan od rijetko pristojnih, nikada ne vrijeđa niti psuje druge, čak na uvrede odgovara smireno. ostalo ne komentiram jer nemam pojma.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
ljudii ili jebači svakaj napišu.michaellcmacha wrote:Pa što bih lagao ili izmišljao on je sve sam izbrslao tu po forumu kad ga prevari friško crno...veber wrote:ti mnogo voleš epi.michaellcmacha wrote:Što bih se ljutio bosančina iz tuzle je prijetvorni lik koji je samo stjecajem sretne okolnosti da se etnički vodi kao hrvat uspio ishoditi domovnicu i slijedom postati državljaninom hrvatske sa nastanjenjem u zadru. Nadalje je dijelom krivotvirio, dijelom potkupio i svašta nešto nelegalnig stekso všs ili vss zvanjeni uhljebio se u neku školu kao defektolog ili tako neki krcpalac... Cijeli niz godina tu se kuratio kako je hss konzervativac blago lijeve provenihencije kad ono ništa nula, lik je suncokret koji je evo konačno dočekao da dođe do totalne detuđmanizacije i da hdz postane stranka po njegovoj mjeri, gdje se on odlučno uklapa kao najobičniji klošar koji je spreman i vodu krasti na tj ispred ventila i sata... ne spreman nego ju je i krao... Sad možda više i ne jer ga je prpa da ga netko ne prokaže...pokerjocker wrote:nemoj se ljutit, ali stalno čitam ta neka krađa vode i krumpira.. o čemu se to radi ili je to neka privatna fora?michaellcmacha wrote:Evo konačno i službenog podatka po pitanju ozbiljnih i teških nuspojava od cjepiva, najviše od pfizera. Ukupan broj prijavljenih nuspojava je 5700 a od toga na teške nuspojave otpada 21,5% što iznosi 1225 slučajeva najčešće se radi o krvnim ugrušcima... HALmed potvrdio. Znači da su maksimalno isfrizirali podatke i sve što su mogli izbaciti izbacili su da brojevi budu koliko toliko prihvatljivi...
svetoje mi je rekao da će me na 50m upucati s mojim pištoljem.
nakon kaj sam mu ponudio da ako me ne upuca da ću mu zgurati isti u šupak i da će si sam ispaliti okvir, nastavio je samo jebat.
bez pištolja.
ali epi nam se malo krivi, pa se šali kako je mažnjavao vodu.
i kako je na tuđem zemljištu.
krivo smo pročitali.
veber-
2014-12-30
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje