Korona novosti i spoznaje
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
AssadNaPodmornici wrote:
to ti je ugovor između fajzera ili koje već firme i Europske Unije(a to smo ja ti i svi mi) - koji je EU vlada(naša vlada) dala nama na uvid -građanima.
Dakle ti i da hoćeš ne možeš dobiti ugovor između naše vlasti(EU/RH sve jedno) i privatne firme oko strateški važnog lijeka - koji nam je bitan za bolest koju preživi 99.99% ljudi mlađih od 50godina, ili 100% djece mlađe od 20godina.
A prisiljeni smo svi uzeti taj lijek za bolest koja za najveći dio nas nema statistički značajnu opasnost. a ponavljam ne možeš vidjeti taj ugovor - kao da ga je sastavila Komunistička Partija Kine za razvoj biološkog oružja pa je razumljivo zašto je skriven od javnosti?
I tebi sve to nije sumnjivo?
kojeg vraga tebi treba ugovor i tekst kad ćeš iz samog zaglavlja izvući 45 različitih teorija urote
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
darth_vader likes this post
mutava baštarda wrote:Fauci jje radio pokuse na pasima kakvih bi se i humanist dr Mengele posramio.Gnječ wrote:znam ja kako resetirati kayu
Kidanje glasnica psima da se ne čuje njihovo bolno zavijanje može pasti na pamet samo luđaku 1/1
Za neljude psihopate iz pharma kartela i politicke oligarhije nema nikakve razlike između ovih nesretnih pasa i ljudi koji su primili takozvanu vakcinu. Nikakve. Ako kaya nisli da je u boljem polozaju od ovih pasa, gadno se prevarila.
Zato pozivam sve na građanski neposluh kao pocetni oblik otpora. Neka nitko ne placa racune nitko u nekoliko dana je psihopata plenkovid na koljenima. Takozvana rvacka policija moze samo sjest i plakat.
Guest- Guest
Gnječ wrote:znam ja kako resetirati kayu
[size=48]Dr Fauci Criticised For Sanctioning 'absurd' Animal Experiments, 'not Following Science'[/size]
The ‘White Coat Waste (WCW) Project disclosed that the Director had advised the NIAID for carrying such tests by infecting beagles with deadly parasites
United States Director of the National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), Dr. Anthony Fauci is again under the lens, this time for experimenting and funding cruel, ‘unscientific’ operations on a breed of dogs.
WCW discloses 'inhuman' trails on beagles, other animals
Taking note of the misuse of funds and inhumanity towards animals, the ‘White Coat Waste (WCW) Project disclosed that the Director had advised the NIAID for carrying such tests by infecting beagles (a breed of small scent hound) with deadly parasites with a whopping $424,455 from public funds.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Gnječ wrote:
Za neljude psihopate iz pharma kartela
Ne radi se o tome da su psihopate, jednostavno medicinski fax je tako ustrojen da te desenzibilizira. U biti tako te priprema za rad u struci.
2018-04-10
Britanska studija: mRNA cjepiva najbolja su za booster doze
https://www.index.hr/vijesti/clanak/britanska-studija-mrna-cjepiva-najbolja-su-za-booster-doze/2322887.aspx
----------
Kolegica se žali da ju boli grlo kašlje, ima temeraturu.
Držim joj fige, ali osobno sam zaštićen i nema krize.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/britanska-studija-mrna-cjepiva-najbolja-su-za-booster-doze/2322887.aspx
----------
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Britanska studija: mRNA cjepiva najbolja su za booster doze
----------
Uvijek je tu i ono pitanje tko financira određene studije, od Gates fondacije, do raznih ispostava Pfizera.
Isto tako Moderna je znatno učinkovitija od Pfizera.
2018-04-10
A gle možda je i neki automehaničar potplatio cestare da krivo namjeste rotor ispod mog kvarta...
ili u tekstilu za džins ima višak štetnog olova?
ti-ru-ri-ru
ti-ru-ri-ru
2015-08-06
Hektorović wrote:Gnječ wrote:
Ne radi se o tome da su psihopate, jednostavno medicinski fax je tako ustrojen da te desenzibilizira. U biti tako te priprema za rad u struci.
Ma koji kurac ti pricas? To je potpuno netocno neznam odakle izvlacis te zakljucke ocito si i ti desenzibiliziran. Ja sam htio ici na med. fax pa sam odustao kad sam vidio koja ekipa se upisuje. Vecinom su to bili studenti sa sociopatskim psihopatskim vrlo narcisoidnim osobinama licnosti. Ekipa koja je upisala fax zbog drustvenog statusa i zato jer daje moć. Pomaganje ljudima im je bila zadnja rupa na svirali i zadnja pomisao pod razno kad su fax upisivali.
Guest- Guest
šta bezveze sereš. nisi se upisao jer si preglup i partijska preporuka više ne hoda. ti si na ulazu procjenio 5000 ljudi, ustanovio da su svi psihopati i radi toga odustao od studija??? ti si stvarno bolesnik. još smiješnije je da bi upisao radi pomaganja ljudima i to je lolčina, malo žešća.. pa ti mrziš sve živo, posebno hrvate, a to se na ovom forumu vrlo jasno vidi. bi li liječio hrvate ili bi ih eutanazirao? majmune blesaviGnječ wrote:Hektorović wrote:Gnječ wrote:
Ma koji kurac ti pricas? To je potpuno netocno neznam odakle izvlacis te zakljucke ocito si i ti desenzibiliziran. Ja sam htio ici na med. fax pa sam odustao kad sam vidio koja ekipa se upisuje. Vecinom su to bili studenti sa sociopatskim psihopatskim vrlo narcisoidnim osobinama licnosti. Ekipa koja je upisala fax zbog drustvenog statusa i zato jer daje moć. Pomaganje ljudima im je bila zadnja rupa na svirali i zadnja pomisao pod razno kad su fax upisivali.
2017-09-13
Evo konačno i službenog podatka po pitanju ozbiljnih i teških nuspojava od cjepiva, najviše od pfizera. Ukupan broj prijavljenih nuspojava je 5700 a od toga na teške nuspojave otpada 21,5% što iznosi 1225 slučajeva najčešće se radi o krvnim ugrušcima... HALmed potvrdio. Znači da su maksimalno isfrizirali podatke i sve što su mogli izbaciti izbacili su da brojevi budu koliko toliko prihvatljivi...
Ako je par stotina smrtnih ishoda (vjv više od 1000) OK za naše forumske vaksere i to pretežno ljudi kojima nije trebao kucnuti smrtni čas, onda OK.
Ja bih jedino primijetio da mi je drago da nitko od vas cijepljenih nije bio dio te statistike... Uključujući naravno i kradljivca vode
Ako je par stotina smrtnih ishoda (vjv više od 1000) OK za naše forumske vaksere i to pretežno ljudi kojima nije trebao kucnuti smrtni čas, onda OK.
Ja bih jedino primijetio da mi je drago da nitko od vas cijepljenih nije bio dio te statistike... Uključujući naravno i kradljivca vode
2015-08-08
kic likes this post
a gluposti vezane na studij, blesavo je uopće komentirat. kako će jedan kardiokirurg operirati srce, ako ga nikad nije vidio, uzeo u ruke, secirao, krpao, šivao i ostalo. je li u redu da uče na truplima koja su u formaldehidu? ne zaslužuju li ti ljudi dostojanstvenu sahranu i da ih se post mortem ostavi na miru? zaslužuju, naravno. možda je najbolje da se liječnici školuju na onoj igrici "operacija" di vadiš organe pa ak fulaš svijetli i zvoni.....
2017-09-13
darth_vader likes this post
nemoj se ljutit, ali stalno čitam ta neka krađa vode i krumpira.. o čemu se to radi ili je to neka privatna fora?michaellcmacha wrote:Evo konačno i službenog podatka po pitanju ozbiljnih i teških nuspojava od cjepiva, najviše od pfizera. Ukupan broj prijavljenih nuspojava je 5700 a od toga na teške nuspojave otpada 21,5% što iznosi 1225 slučajeva najčešće se radi o krvnim ugrušcima... HALmed potvrdio. Znači da su maksimalno isfrizirali podatke i sve što su mogli izbaciti izbacili su da brojevi budu koliko toliko prihvatljivi...
2017-09-13
privatna forapokerjocker wrote:nemoj se ljutit, ali stalno čitam ta neka krađa vode i krumpira.. o čemu se to radi ili je to neka privatna fora?michaellcmacha wrote:Evo konačno i službenog podatka po pitanju ozbiljnih i teških nuspojava od cjepiva, najviše od pfizera. Ukupan broj prijavljenih nuspojava je 5700 a od toga na teške nuspojave otpada 21,5% što iznosi 1225 slučajeva najčešće se radi o krvnim ugrušcima... HALmed potvrdio. Znači da su maksimalno isfrizirali podatke i sve što su mogli izbaciti izbacili su da brojevi budu koliko toliko prihvatljivi...
dijagram-
2015-08-09
Hektorović wrote:Gnječ wrote:
Kako bi drukčije doktori iole liječili ljude ako bi svako malo živčani slom zbog neke traume doživljavali...ne znači da su roboti ako su naučili kanalizirati neke emocije na jedan drugi način, ali sasvim sam siguran da nisu 100% rezistentni i da taj posao uzima itekakav danak...
darth_vader-
2014-04-17
epikur37 wrote:A gle možda je i neki automehaničar potplatio cestare da krivo namjeste rotor ispod mog kvarta...
ti-ru-ri-ru
U Zadru je baš sve moguće. Ovo je ipak druga priča.
darth_vader-
2014-04-17
pokerjocker wrote:nemoj se ljutit, ali stalno čitam ta neka krađa vode i krumpira.. o čemu se to radi ili je to neka privatna fora?michaellcmacha wrote:Evo konačno i službenog podatka po pitanju ozbiljnih i teških nuspojava od cjepiva, najviše od pfizera. Ukupan broj prijavljenih nuspojava je 5700 a od toga na teške nuspojave otpada 21,5% što iznosi 1225 slučajeva najčešće se radi o krvnim ugrušcima... HALmed potvrdio. Znači da su maksimalno isfrizirali podatke i sve što su mogli izbaciti izbacili su da brojevi budu koliko toliko prihvatljivi...
Epikur tvrdi da rodi u interesu zajednice, a prišteko se tuju vodu da zalivo bluni, na javnoj parceli je posadi kumpiri, povučivo veze za sve od cijepljenja do ees, jebe tuje supruge, ne ploćo porez ka kupuje domoću spizu i imo neprijovljeno oružje
2014-04-16
michaellcmacha likes this post
A dobro sad... Takva smo nacija...
darth_vader-
2014-04-17
Pa ča fali ton kružnom?Glupkakurac wrote:epikur37 wrote:A gle možda je i neki automehaničar potplatio cestare da krivo namjeste rotor ispod mog kvarta...
ti-ru-ri-ru
Na ton raskrižju su ljudi ginuli prije nego je stavljen u krug
2014-04-16
aben wrote:pokerjocker wrote:nemoj se ljutit, ali stalno čitam ta neka krađa vode i krumpira.. o čemu se to radi ili je to neka privatna fora?michaellcmacha wrote:Evo konačno i službenog podatka po pitanju ozbiljnih i teških nuspojava od cjepiva, najviše od pfizera. Ukupan broj prijavljenih nuspojava je 5700 a od toga na teške nuspojave otpada 21,5% što iznosi 1225 slučajeva najčešće se radi o krvnim ugrušcima... HALmed potvrdio. Znači da su maksimalno isfrizirali podatke i sve što su mogli izbaciti izbacili su da brojevi budu koliko toliko prihvatljivi...
Epikur tvrdi da rodi u interesu zajednice, a prišteko se tuju vodu da zalivo bluni, na javnoj parceli je posadi kumpiri, povučivo veze za sve od cijepljenja do ees, jebe tuje supruge, ne ploćo porez ka kupuje domoću spizu i imo neprijovljeno oružje
Dobro al ti si bodul.
2015-08-06
Taj kruzni je super, cim nagazim unutra znam da sam dvisto metara od baze:)aben wrote:Pa ča fali ton kružnom?Glupkakurac wrote:epikur37 wrote:A gle možda je i neki automehaničar potplatio cestare da krivo namjeste rotor ispod mog kvarta...
ti-ru-ri-ru
Na ton raskrižju su ljudi ginuli prije nego je stavljen u krug
dijagram-
2015-08-09
E...?epikur37 wrote:aben wrote:pokerjocker wrote:nemoj se ljutit, ali stalno čitam ta neka krađa vode i krumpira.. o čemu se to radi ili je to neka privatna fora?michaellcmacha wrote:Evo konačno i službenog podatka po pitanju ozbiljnih i teških nuspojava od cjepiva, najviše od pfizera. Ukupan broj prijavljenih nuspojava je 5700 a od toga na teške nuspojave otpada 21,5% što iznosi 1225 slučajeva najčešće se radi o krvnim ugrušcima... HALmed potvrdio. Znači da su maksimalno isfrizirali podatke i sve što su mogli izbaciti izbacili su da brojevi budu koliko toliko prihvatljivi...
Dobro al ti si bodul.
2014-04-16
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje