Doba uskoka-od ponedjeljka na HRT
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Doba uskoka-od ponedjeljka na HRT
link na stranicu s koje si kopirao sve one kraljeveStanojko wrote:Koji te zanima? Stefan Nemanja, Milutin, Dusan?Noor wrote:
link za kraljeve? nešto? ništa?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ringo10 wrote:Srpski vladar Gradinjin Drvanović
A imena u pizdu materinu...
Da zaista neverovatno... Zamisli u VIII veku se nisu zvali Robert, Majkl, Dzoni... :)Noor wrote:Ringo10 wrote:Srpski vladar Gradinjin Drvanović
Volim kad je covek otvorenog uma i voli da uci. Evo ti jedan odlican link:Noor wrote:link na stranicu s koje si kopirao sve one kraljeveStanojko wrote:Koji te zanima? Stefan Nemanja, Milutin, Dusan?Noor wrote:
cicice, leba ti....ma samo mi link dobaciStanojko wrote:Volim kad je covek otvorenog uma i voli da uci. Evo ti jedan odlican link:Noor wrote:link na stranicu s koje si kopirao sve one kraljeveStanojko wrote:Koji te zanima? Stefan Nemanja, Milutin, Dusan?Noor wrote:
Pa to ti je. Ovde ti je objasnjeno ono sto pise u hronolgiji. Ja sam ovo izvukao jos pre 100 godina, ne secam se odakle.Noor wrote:cicice, leba ti....ma samo mi link dobaciStanojko wrote:Volim kad je covek otvorenog uma i voli da uci. Evo ti jedan odlican link:Noor wrote:link na stranicu s koje si kopirao sve one kraljeveStanojko wrote:Koji te zanima? Stefan Nemanja, Milutin, Dusan?Noor wrote:
ne vrdaj....link na stranicu s koje si kopirao onaj popis kraljevaStanojko wrote:Pa to ti je. Ovde ti je objasnjeno ono sto pise u hronolgiji. Ja sam ovo izvukao jos pre 100 godina, ne secam se odakle.Noor wrote:cicice, leba ti....ma samo mi link dobaciStanojko wrote:Volim kad je covek otvorenog uma i voli da uci. Evo ti jedan odlican link:Noor wrote:link na stranicu s koje si kopirao sve one kraljeveStanojko wrote:Koji te zanima? Stefan Nemanja, Milutin, Dusan?Noor wrote:
aaa, ne secas se
Bit ce da je Dereticeva stranica
Ja tebe sele ne razumem. Rekoh ti da sam popis davno izvukao, ne secam se vise odakle, bilo je pre 1000 godina. Dao sam ti link gde ti je popis detaljno objasnjen sa sve stranim izvorima. Ne razumem sta ti nije jasno?Noor wrote:ne vrdaj....link na stranicu s koje si kopirao onaj popis kraljevaStanojko wrote:Pa to ti je. Ovde ti je objasnjeno ono sto pise u hronolgiji. Ja sam ovo izvukao jos pre 100 godina, ne secam se odakle.Noor wrote:cicice, leba ti....ma samo mi link dobaciStanojko wrote:Volim kad je covek otvorenog uma i voli da uci. Evo ti jedan odlican link:Noor wrote:link na stranicu s koje si kopirao sve one kraljeveStanojko wrote:Koji te zanima? Stefan Nemanja, Milutin, Dusan?Noor wrote:
aaa, ne secas se
Bit ce da je Dereticeva stranica
A mozes i da ignorises, i to je legitimno... :)
Bas me zanima kakva i kolika je bila razlika izmedju Srba I Hrvata u 7, 8 ili 9 stoljecu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne znam kako da ti kazem, ali hrvata tada nije bilo... Pojavili su se kao avarsko pleme, smestili se severno uDalmaciji i pomesali sa srbima, posle je katolicka crkva boost-ovala "hrvatstvo". Zato, kada pominjem kose oci, to ne radim bez razloga...Ringo10 wrote:Bas me zanima kakva i kolika je bila razlika izmedju Srba I Hrvata u 7, 8 ili 9 stoljecu
Stanojko wrote:Da zaista neverovatno... Zamisli u VIII veku se nisu zvali Robert, Majkl, Dzoni... :)Noor wrote:Ringo10 wrote:Srpski vladar Gradinjin Drvanović
zato ti imaš bili pitona na avataru :D
Zoki je moj Bog... :)marcellus wrote:Stanojko wrote:Da zaista neverovatno... Zamisli u VIII veku se nisu zvali Robert, Majkl, Dzoni... :)Noor wrote:Ringo10 wrote:Srpski vladar Gradinjin Drvanović
zato ti imaš bili pitona na avataru :D
Eto Stanojko veli da Hrvata nije bilo
Iako ih se spominje u kronikama kao doseljeno pleme
A gdje je Bijela Hrvatska kod Krakova i Bijeli Hrvati u danasnjoj Ukrajini
Stvorio ih Vatikan iz nicega
Ali Hrvata nije bilo. Svi su bili Srbi i sve je srpsko...
Eh bolesti Srpska, lijeka ti nema
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Stanojko wrote:Ne znam kako da ti kazem, ali hrvata tada nije bilo... Pojavili su se kao avarsko pleme, smestili se severno uDalmaciji i pomesali sa srbima, posle je katolicka crkva boost-ovala "hrvatstvo". Zato, kada pominjem kose oci, to ne radim bez razloga...Ringo10 wrote:Bas me zanima kakva i kolika je bila razlika izmedju Srba I Hrvata u 7, 8 ili 9 stoljecu
Jao Bili ... pa šta ti bi?
Guest- Guest
pa to su ti frendovi...Ringo10 wrote:Eto Stanojko veli da Hrvata nije bilo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hahahaha...pa spominje se, da su srbi i hrvati dosli na Balkan u VII veku...ako verujes u to.Ringo10 wrote:Eto Stanojko veli da Hrvata nije bilo
Ja ti dadoh izvore,a vi vidite...
Ringo10 wrote:Bas me zanima kakva i kolika je bila razlika izmedju Srba I Hrvata u 7, 8 ili 9 stoljecu
Ista kak i između Hrvata i ondašnjih npr. Čeha. Moravljana, Karantanaca ili Poljaka ili ostalih slavenskih naroda.
Dovoljna da su počeli stvarati vlastite političke gense i države.
Guest- Guest
Jeste li znali?
U kvizovima se takmiče razne ličnoste, ali jedna koja se večeras pojavila u "Poteri" na RTS je pomalo iznenađenje. Reč je o 20-godišnjme mladiću, Dušanu Popovu, imenjaku i rođaku slavnog špijuna, po kojem je stvoren filmski lik Džejms Bond!
https://direktno.rs/zabava/film-i-tv/342288/dzejms-bond-kviz-potera.html?fbclid=IwAR0zpNTS6CYY50Nada49SwtWz0fg1ALFS-t1uB4aXIXXHBte7w3Y9QZuLpY
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Noor wrote:Jeste li znali?
U kvizovima se takmiče razne ličnoste, ali jedna koja se večeras pojavila u "Poteri" na RTS je pomalo iznenađenje. Reč je o 20-godišnjme mladiću, Dušanu Popovu, imenjaku i rođaku slavnog špijuna, po kojem je stvoren filmski lik Džejms Bond!
https://direktno.rs/zabava/film-i-tv/342288/dzejms-bond-kviz-potera.html?fbclid=IwAR0zpNTS6CYY50Nada49SwtWz0fg1ALFS-t1uB4aXIXXHBte7w3Y9QZuLpY
Ovo vec i vrapci na grani znaju.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» "Doba uskoka"
» Veterani produžili ultimatum Plenkoviću do ponedjeljka
» OD PONEDJELJKA DRASTIČNO POSKUPLJUJE PARKING U ZAGREBU: Cijene rastu i do 100%
» Sve vruče na relaciji HDZ i MOST:'Izvlačili su papire protiv Karamarka iz poreznog USKOKA!GRMOJA:'Mi smo bili samo zvizdači'!
» Dodik uvodi karanten na granici: Hoćeš da uđeš, izvoli 14 dana u šatoru, od ponedjeljka vojska postavlja šatore
» Veterani produžili ultimatum Plenkoviću do ponedjeljka
» OD PONEDJELJKA DRASTIČNO POSKUPLJUJE PARKING U ZAGREBU: Cijene rastu i do 100%
» Sve vruče na relaciji HDZ i MOST:'Izvlačili su papire protiv Karamarka iz poreznog USKOKA!GRMOJA:'Mi smo bili samo zvizdači'!
» Dodik uvodi karanten na granici: Hoćeš da uđeš, izvoli 14 dana u šatoru, od ponedjeljka vojska postavlja šatore
Page 4 of 6