Sve vruče na relaciji HDZ i MOST:'Izvlačili su papire protiv Karamarka iz poreznog USKOKA!GRMOJA:'Mi smo bili samo zvizdači'!
Page 1 of 1
Sve vruče na relaciji HDZ i MOST:'Izvlačili su papire protiv Karamarka iz poreznog USKOKA!GRMOJA:'Mi smo bili samo zvizdači'!
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sukob-u-vladajucoj-koaliciji-iz-hdz-a-optuzuju-most-izvlacili-su-papire-protiv-karamarka-iz-poreznog-uskok-a-grmoja-mi-smo-bili-samo-zvizdaci/5268891/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Sve vruče na relaciji HDZ i MOST:'Izvlačili su papire protiv Karamarka iz poreznog USKOKA!GRMOJA:'Mi smo bili samo zvizdači'!
je'l to u hdz-u vec poceo otvoreni zal za karamarkom..
2015-09-08
Re: Sve vruče na relaciji HDZ i MOST:'Izvlačili su papire protiv Karamarka iz poreznog USKOKA!GRMOJA:'Mi smo bili samo zvizdači'!
marčelo je bio upravu ne tako davno kad je rekao..'vidjet ce oni brzo koliko su pogrijesili sa karamarkom'
2015-09-08
Porezni uskok je trebalo ostaviti samostalno.
Naravno da HDZ ne odgovara takav
Kriminal i porezne prevare su decenijama vezani za njih i njihove kradljivce
Naravno da HDZ ne odgovara takav
Kriminal i porezne prevare su decenijama vezani za njih i njihove kradljivce
ma mene brine ovo kako su se odjednom sjetili stati u obranu karamarka koji je bio zabranjena tema do sad...
2015-09-08
..a ne znam cvamp je pobjedio sad je frend putinu..a u tu shemu ne pripada plenkijeva politika..pa znas kako se katze..cvamp je cvamp...bolje se rjesiti plenkija a vratiti hitno karamarka ili bar ustoliciti kakvog njegovog pulena dok jos nije dogorilo..
2015-09-08
HDZ treba užgati benzinom za početak bilo koje reforme...
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» Grmoja tvrdi da je Bulj kao Trump samo nema ljubavnih afera
» '' PETROV 'Most je izričito protiv HDZ-ove ideje ukidanja poreznog USKOK-a, time bi se poslala poruka da smo mi država pogodna za pranje novca'
» Europarlamentarci HDZ-a su otvoreno protiv Karamarka
» Grmoja s pravom traži oštre kazne za pedofile. Obično ih samo premjeste u drugu župu
» I Vaso protiv protuhe Karamarka
» '' PETROV 'Most je izričito protiv HDZ-ove ideje ukidanja poreznog USKOK-a, time bi se poslala poruka da smo mi država pogodna za pranje novca'
» Europarlamentarci HDZ-a su otvoreno protiv Karamarka
» Grmoja s pravom traži oštre kazne za pedofile. Obično ih samo premjeste u drugu župu
» I Vaso protiv protuhe Karamarka
Page 1 of 1