ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Macron obecao majci Jean Michela Nicoliera:'Popricat cu ja sa Srbima'

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Macron obecao majci Jean Michela Nicoliera:'Popricat cu ja sa Srbima' - Page 2 Empty Re: Macron obecao majci Jean Michela Nicoliera:'Popricat cu ja sa Srbima'

Post by Noor 25/11/2021, 23:21

Gnječ wrote:
Noor wrote:
vuksadinare wrote:...a to sto vas cese jbg..cese onog koji ima putra na glavi..
...i krvi na rukama

Pustimo srbe poremecena hrpa ruralnih sjecikesa. Ali cudim se vama rvatima da niste u ovih 30 godina mogli preorati cijelu Slavoniju i sigurno bi nasli posmrtne ostatke branitelja a i ne samo njihove nego i posmrtne ostatke tatara huna mongola osmanlija....
neke masovne grobnice su i otkrivene, pronađeno je i dosta i kao ovo danas, a i dalje se trazi

Pitaj bastardu sta sve oni dolje nađu....malo malo pa neka kubura, noz, sablja, za turske kosti ne znam

Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Macron obecao majci Jean Michela Nicoliera:'Popricat cu ja sa Srbima' - Page 2 Empty Re: Macron obecao majci Jean Michela Nicoliera:'Popricat cu ja sa Srbima'

Post by crvenkasti 25/11/2021, 23:22

Gnječ wrote:
Noor wrote:
...i krvi na rukama

Pustimo srbe poremecena hrpa ruralnih sjecikesa. Ali cudim se vama rvatima da niste u ovih 30 godina mogli preorati cijelu Slavoniju i sigurno bi nasli posmrtne ostatke branitelja a i ne samo njihove nego i posmrtne ostatke tatara huna mongola osmanlija....

Dadada. Osmanlije nitko ne ekshumira. A više su doprinijeli protiv Srba nego mi.
Dobro, možda nisu više nego mi, al jesu dosta.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 25/11/2021, 23:24

Noor wrote:
Gnječ wrote:
Noor wrote:
...i krvi na rukama

neke masovne grobnice su i otkrivene, pronađeno je i dosta i kao ovo danas, a i dalje se trazi

Pitaj bastardu sta sve oni dolje nađu....malo malo pa neka kubura, noz, sablja, za turske kosti ne znam

Pa ameri vam preko satelita skeniraju teren i vide gdje su masovne grobnice.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by zganci_i_jetrica 26/11/2021, 00:59

pizzon wrote:sam postupak da dovedete
zenu iz fr.da bi kenjali
vs srbije totalno je
ljigavo.
koliko primecujem mi
ne opanjkavamo komsije
prilikom posete stranih
drzavnika.
kao slucajni susret u zg :)
jadnooooo
Baš lijepo od tebe da se tako živciraš  :D
zganci_i_jetrica
zganci_i_jetrica

2021-06-05

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics