Macron obecao majci Jean Michela Nicoliera:'Popricat cu ja sa Srbima'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Macron obecao majci Jean Michela Nicoliera:'Popricat cu ja sa Srbima'
neke masovne grobnice su i otkrivene, pronađeno je i dosta i kao ovo danas, a i dalje se traziGnječ wrote:Noor wrote:...i krvi na rukamavuksadinare wrote:...a to sto vas cese jbg..cese onog koji ima putra na glavi..
Pustimo srbe poremecena hrpa ruralnih sjecikesa. Ali cudim se vama rvatima da niste u ovih 30 godina mogli preorati cijelu Slavoniju i sigurno bi nasli posmrtne ostatke branitelja a i ne samo njihove nego i posmrtne ostatke tatara huna mongola osmanlija....
Pitaj bastardu sta sve oni dolje nađu....malo malo pa neka kubura, noz, sablja, za turske kosti ne znam
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Gnječ wrote:Noor wrote:...i krvi na rukamavuksadinare wrote:...a to sto vas cese jbg..cese onog koji ima putra na glavi..
Pustimo srbe poremecena hrpa ruralnih sjecikesa. Ali cudim se vama rvatima da niste u ovih 30 godina mogli preorati cijelu Slavoniju i sigurno bi nasli posmrtne ostatke branitelja a i ne samo njihove nego i posmrtne ostatke tatara huna mongola osmanlija....
Dadada. Osmanlije nitko ne ekshumira. A više su doprinijeli protiv Srba nego mi.
Dobro, možda nisu više nego mi, al jesu dosta.
crvenkasti-
2014-04-17
Noor wrote:neke masovne grobnice su i otkrivene, pronađeno je i dosta i kao ovo danas, a i dalje se traziGnječ wrote:Noor wrote:...i krvi na rukamavuksadinare wrote:...a to sto vas cese jbg..cese onog koji ima putra na glavi..
Pitaj bastardu sta sve oni dolje nađu....malo malo pa neka kubura, noz, sablja, za turske kosti ne znam
Pa ameri vam preko satelita skeniraju teren i vide gdje su masovne grobnice.
Guest- Guest
Baš lijepo od tebe da se tako živcirašpizzon wrote:sam postupak da dovedete
zenu iz fr.da bi kenjali
vs srbije totalno je
ljigavo.
koliko primecujem mi
ne opanjkavamo komsije
prilikom posete stranih
drzavnika.
kao slucajni susret u zg :)
jadnooooo
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ako neće Hrvatska hoće Francuska:'Francuzi pokrenuli istragu o likvidaciji Jean-Michela Nicoliera'
» KAJKIĆ OTKRIO GDJE JE TIJELO JEAN – MICHELA NICOLIERA! ‘Pokazao mi je čovjek koji mu je iskopao jamu’
» Srpski mediji obrusili se na dizajn autobusa nogometnog kluba iz Vukovora!Smetaju im likovi Blage Zadre i Jean Michela Nickoliera.Nazivaju ih 'domobranima'' 'zlocincima koji su protjerivali Srbe' '
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Macron se obratio naciji i obećao povećanje minimalne plaće za 100 eura
» KAJKIĆ OTKRIO GDJE JE TIJELO JEAN – MICHELA NICOLIERA! ‘Pokazao mi je čovjek koji mu je iskopao jamu’
» Srpski mediji obrusili se na dizajn autobusa nogometnog kluba iz Vukovora!Smetaju im likovi Blage Zadre i Jean Michela Nickoliera.Nazivaju ih 'domobranima'' 'zlocincima koji su protjerivali Srbe' '
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Macron se obratio naciji i obećao povećanje minimalne plaće za 100 eura
Page 2 of 2