KAJKIĆ OTKRIO GDJE JE TIJELO JEAN – MICHELA NICOLIERA! ‘Pokazao mi je čovjek koji mu je iskopao jamu’
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
KAJKIĆ OTKRIO GDJE JE TIJELO JEAN – MICHELA NICOLIERA! ‘Pokazao mi je čovjek koji mu je iskopao jamu’
https://priznajem.hr/novosti/kajkic-otkrio-gdje-je-tijelo-jean-michela-nicoliera-pokazao-mi-je-covjek-koji-mu-je-iskopao-jamu/73286/
Lyliane Fournier, majka poginulog francuskog dragovoljca HOS-a Jean Michela Nicoliera, boji se da će umrijeti prije nego li se pronađu ostatci njezinog sina.
Ona je zajedno sa svojim drugim sinom Paulom uložila i posljednji atom energije kako bi se pronašlo mjesto na kojem je zakopan Jean Michael. Čak i sada, nakon 27 godina, jedino se sa sigurnošću zna da je ubijen na Ovčari.
Lyliane se danas zapitala zašto joj istražitelj Ovčare Nikola Kajkić ne otkrije gdje je tijelo njezinog sina, obzirom da je od njega još prije godinu dana dobila videosnimku polja na kojem su, tvrdio joj je Kajkić, dvije velike grobnice. U jednoj od njih, kazao joj je, pokopan je Jean Michel.
“Snimio sam lokaciju na kojoj je grobnica od 14 ljudi, među kojima je i tijelo Jean Michela Nicoliera. Pokazao mi ju je čovjek koji je po naredbi kopao jamu, a onda i zakopao tijela bagerom. Radi se o ljudima ubijenima ispred hangara, trojici od batina, 11 s prostrijelnim ranama. Sve je dostavljeno institucijama. Žao mi je zbog Paula i majke. Ja sam im nešto obećao i ja ću to ispuniti – kazao je Kajkić za Jutarnji list.
Lyliane Fournier, majka poginulog francuskog dragovoljca HOS-a Jean Michela Nicoliera, boji se da će umrijeti prije nego li se pronađu ostatci njezinog sina.
Ona je zajedno sa svojim drugim sinom Paulom uložila i posljednji atom energije kako bi se pronašlo mjesto na kojem je zakopan Jean Michael. Čak i sada, nakon 27 godina, jedino se sa sigurnošću zna da je ubijen na Ovčari.
Lyliane se danas zapitala zašto joj istražitelj Ovčare Nikola Kajkić ne otkrije gdje je tijelo njezinog sina, obzirom da je od njega još prije godinu dana dobila videosnimku polja na kojem su, tvrdio joj je Kajkić, dvije velike grobnice. U jednoj od njih, kazao joj je, pokopan je Jean Michel.
“Snimio sam lokaciju na kojoj je grobnica od 14 ljudi, među kojima je i tijelo Jean Michela Nicoliera. Pokazao mi ju je čovjek koji je po naredbi kopao jamu, a onda i zakopao tijela bagerom. Radi se o ljudima ubijenima ispred hangara, trojici od batina, 11 s prostrijelnim ranama. Sve je dostavljeno institucijama. Žao mi je zbog Paula i majke. Ja sam im nešto obećao i ja ću to ispuniti – kazao je Kajkić za Jutarnji list.
immortal-
2014-04-16
Re: KAJKIĆ OTKRIO GDJE JE TIJELO JEAN – MICHELA NICOLIERA! ‘Pokazao mi je čovjek koji mu je iskopao jamu’
Što je bio taj Michel? Što je tražio tu?
crvenkasti-
2014-04-17
Re: KAJKIĆ OTKRIO GDJE JE TIJELO JEAN – MICHELA NICOLIERA! ‘Pokazao mi je čovjek koji mu je iskopao jamu’
hm.. želiš reći trebalo ga je odmah ubiti kao što su i napravilicrvenkasti wrote:Što je bio taj Michel? Što je tražio tu?
nezahvalnik jer se usudio doći na Hrvatsko tlo surađivati s Hrvatima
immortal-
2014-04-16
Pa je li otkril gdje je tielo ili nije otkril?
Iskopaće njega Bili, ja ti kažem.
fakat nemate srece sa francuzima...ovo sa tacijem..pa ste roknuli on tatona..pa jean misela...pa su delije natamburali navijaci psg-a...ne ide vas sa francuzimadzango wrote:Iskopaće njega Bili, ja ti kažem.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kako nam ne ide? Roknuli smo ovog, roknuli smo Tatona...vuksadinare wrote:fakat nemate srece sa francuzima...ovo sa tacijem..pa ste roknuli on tatona..pa jean misela...pa su delije natamburali navijaci psg-a...ne ide vas sa francuzimadzango wrote:Iskopaće njega Bili, ja ti kažem.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
alal vera što rokate
prvo francuz mora bit umrtvljen dobrom tučom, s barem 10 na 1...onda u istom omjeru dokusurit, alal vera
prvo francuz mora bit umrtvljen dobrom tučom, s barem 10 na 1...onda u istom omjeru dokusurit, alal vera
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
dzango wrote:Kako nam ne ide? Roknuli smo ovog, roknuli smo Tatona...vuksadinare wrote:fakat nemate srece sa francuzima...ovo sa tacijem..pa ste roknuli on tatona..pa jean misela...pa su delije natamburali navijaci psg-a...ne ide vas sa francuzimadzango wrote:Iskopaće njega Bili, ja ti kažem.
Pretjerano rokate
zato ste bad boys europe...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Francuz je sam skočio i dočekao se na glavu. Jebiga kada nije Bosanac.ljubo1212 wrote:alal vera što rokate
2014-04-19
I Rusi su loši momci na svetskom nivou za zapadne medije. Nema u tome ništa loše.Hektorović wrote:dzango wrote:Kako nam ne ide? Roknuli smo ovog, roknuli smo Tatona...vuksadinare wrote:fakat nemate srece sa francuzima...ovo sa tacijem..pa ste roknuli on tatona..pa jean misela...pa su delije natamburali navijaci psg-a...ne ide vas sa francuzimadzango wrote:Iskopaće njega Bili, ja ti kažem.
Pretjerano rokate
zato ste bad boys europe...
2014-04-19
tko je Bilidzango wrote:Iskopaće njega Bili, ja ti kažem.
immortal-
2014-04-16
crvenkasti wrote:Što je bio taj Michel? Što je tražio tu?
Turist - avanturist
Opet Srbudim srbuduje.Yehudim wrote:crvenkasti wrote:Što je bio taj Michel? Što je tražio tu?
Turist - avanturist
idealist. vidio je na televiziji kako ujedinjavate vukovar sa ostalim srpskim zemljama i oslobadate nejac, tocnije vidio je sijede mlade zene u sklonistu , uplakanu zmazanu djecu koja se danima ne mogu okupati, ranjene na podu bolnice bez struje i hrpicu mladih ljudi koju pokusavaju sve njih nekim cudom obraniti.crvenkasti wrote:Što je bio taj Michel? Što je tražio tu?
tako da sjeo u avion u dosao pomoci kada je to vidio. A vidio je cijeli svijet tako da danas sjedite kraj wc a u Parizu a ljudi su svojedobno u Njemackoj izlazili iz taksija kada je vozac rekao da je iz Srbije.
Pustite slobodno snimke Vu na Pinku umjesto obracanja velikog vode naciji o tome kada se posrao pa se mozda i osvjestite.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ili i dalje sakrivajte istinu, palite dokaze, zakopavajte video uratke , iskrivljujte cinjenice i cudite se ko puta dreku sto vas nitko voli a vi sve volite .. boli nas dzon vise..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:idealist. vidio je na televiziji kako ujedinjavate vukovar sa ostalim srpskim zemljama i oslobadate nejac, tocnije vidio je sijede mlade zene u sklonistu , uplakanu zmazanu djecu koja se danima ne mogu okupati, ranjene na podu bolnice bez struje i hrpicu mladih ljudi koju pokusavaju sve njih nekim cudom obraniti.crvenkasti wrote:Što je bio taj Michel? Što je tražio tu?
tako da sjeo u avion u dosao pomoci kada je to vidio. A vidio je cijeli svijet tako da danas sjedite kraj wc a u Parizu a ljudi su svojedobno u Njemackoj izlazili iz taksija kada je vozac rekao da je iz Srbije.
Pustite slobodno snimke Vu na Pinku umjesto obracanja velikog vode naciji o tome kada se posrao pa se mozda i osvjestite.
Kurac idealista. Hteo akciju, popio hladnu ledinu i dobio šta je zaslužio. Patetika je na drugom šalteru.kaya wrote:idealist. vidio je na televiziji kako ujedinjavate vukovar sa ostalim srpskim zemljama i oslobadate nejac, tocnije vidio je sijede mlade zene u sklonistu , uplakanu zmazanu djecu koja se danima ne mogu okupati, ranjene na podu bolnice bez struje i hrpicu mladih ljudi koju pokusavaju sve njih nekim cudom obraniti.crvenkasti wrote:Što je bio taj Michel? Što je tražio tu?
2014-04-19
Ja ne volim nikoga i boli me kurac ko me voli ili ne. Za ovog mi tek puca racku.kaya wrote:ili i dalje sakrivajte istinu, palite dokaze, zakopavajte video uratke , iskrivljujte cinjenice i cudite se ko puta dreku sto vas nitko voli a vi sve volite .. boli nas dzon vise..
2014-04-19
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Macron obecao majci Jean Michela Nicoliera:'Popricat cu ja sa Srbima'
» Ako neće Hrvatska hoće Francuska:'Francuzi pokrenuli istragu o likvidaciji Jean-Michela Nicoliera'
» Srpski mediji obrusili se na dizajn autobusa nogometnog kluba iz Vukovora!Smetaju im likovi Blage Zadre i Jean Michela Nickoliera.Nazivaju ih 'domobranima'' 'zlocincima koji su protjerivali Srbe' '
» Kajkić otkrio gnjusni ispad-nitko ne reagira
» Kajkic pokazao dokument u kojem je Seks u ratno vrijeme 1991 suradjivat sa JNA i cetnicima
» Ako neće Hrvatska hoće Francuska:'Francuzi pokrenuli istragu o likvidaciji Jean-Michela Nicoliera'
» Srpski mediji obrusili se na dizajn autobusa nogometnog kluba iz Vukovora!Smetaju im likovi Blage Zadre i Jean Michela Nickoliera.Nazivaju ih 'domobranima'' 'zlocincima koji su protjerivali Srbe' '
» Kajkić otkrio gnjusni ispad-nitko ne reagira
» Kajkic pokazao dokument u kojem je Seks u ratno vrijeme 1991 suradjivat sa JNA i cetnicima
Page 1 of 8