Ako neće Hrvatska hoće Francuska:'Francuzi pokrenuli istragu o likvidaciji Jean-Michela Nicoliera'
Page 1 of 1
Ako neće Hrvatska hoće Francuska:'Francuzi pokrenuli istragu o likvidaciji Jean-Michela Nicoliera'
http://www.direktno.hr/direkt/video-francuzi-pokrenuli-istragu-o-likvidaciji-jean-michela-nicoliera-79466/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ako neće Hrvatska hoće Francuska:'Francuzi pokrenuli istragu o likvidaciji Jean-Michela Nicoliera'
...nesto me svrbi oce li njih pupovac,bajic,cvitan i ini stopirat...
2015-09-08
Re: Ako neće Hrvatska hoće Francuska:'Francuzi pokrenuli istragu o likvidaciji Jean-Michela Nicoliera'
..dobro je to..ovi ce uci u srz istrage..tko?zasto?kako?..mogli bi uci u sam vrh zapovjednog kadra i tko je naredio likvidacije....
2015-09-08
Similar topics
» Macron obecao majci Jean Michela Nicoliera:'Popricat cu ja sa Srbima'
» KAJKIĆ OTKRIO GDJE JE TIJELO JEAN – MICHELA NICOLIERA! ‘Pokazao mi je čovjek koji mu je iskopao jamu’
» Srpski mediji obrusili se na dizajn autobusa nogometnog kluba iz Vukovora!Smetaju im likovi Blage Zadre i Jean Michela Nickoliera.Nazivaju ih 'domobranima'' 'zlocincima koji su protjerivali Srbe' '
» Ako Zapad neće - ima ko hoće!
» ono što neće milo - ima ko hoće ...
» KAJKIĆ OTKRIO GDJE JE TIJELO JEAN – MICHELA NICOLIERA! ‘Pokazao mi je čovjek koji mu je iskopao jamu’
» Srpski mediji obrusili se na dizajn autobusa nogometnog kluba iz Vukovora!Smetaju im likovi Blage Zadre i Jean Michela Nickoliera.Nazivaju ih 'domobranima'' 'zlocincima koji su protjerivali Srbe' '
» Ako Zapad neće - ima ko hoće!
» ono što neće milo - ima ko hoće ...
Page 1 of 1