Korona novosti i spoznaje
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Korona novosti i spoznaje
ja trča 3 km i stao.. mogao sam još ali cilj mi je dobijati čistu mišićnu masu i lagano topiti masnoću(imam mislim oko 13% cilj je doći na 10-11% da se jebački vide pločice), ali ljeti bi trčao po 10-12km po nacionalnim parkovima koje bi posjetio na skiperažama.. međutim od ljeta vozio sam biciklu non stop, i sada peglam žestoko teretanu uz keto dijetu i postove..(hranim se uglavnom 16:8, a nekada napravim da ne jedem ništa 36-48 sati , preporučavam ovo svima tko hoće srediti zdravlje) evo kupio sam čokoladu 99% kakaoa :) :)epikur37 wrote:Uglavnom, moj prolaz na 10 km s booster dozom sam skinuo na 43 minute.... kom pravo kom krivo.
masnoće iz čokolade spadaju u red nakvalitetnijih masnoća na svijetu
u kafiću sada pijem kavu bez šećera, aj zasladio sam je steviom..
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
funkcija rastući pada, tako se kažeAssadNaPodmornici wrote:pa je pad, obrazovanija osoba iz matematike(ja znam osonove da mogu razumijeti ali nisam školovan na tom polju ali i to se sve da naučiti preko youtuba doslovno) a imamo takvih na tisuće koji su na državnoj sisi bi mogla napraviti savršenu funkciju i onda pomoću prve i druge derivacije bi točno znao koliki je pad.. i još bolje ta funkcija bi poput bakićeve/laucove mogla izračunati buduća kretanja. imate na bakić/lauc otvorenim fejsbook računima još prije mjesec dana predviđanja kada će biti vrhunac, koliko će biti hospitaliziranih itd. bakić je doslovno u jedan jebeni dan pogodio vrhunac, a broj hospitaliazcija je falio za 10-15% tipa predvidio je 2000 a bilo je 2400 ,(iz glave) , što je jako dobra predikcija. sa takvim preciznim modelom možeš znati da neće trebati šatori, da ne moraš cijelu državu zaključati, i tako uštediti stotine milijuna kuna štete.pokerjocker wrote:AssadNaPodmornici wrote:
pad je, meni je žao što vi manje obrazovani ne kužite neke naprednije matematičke pojmove, tipa padajuća stopa rasta, prvu derivaciju itd.. nego čak i ovi "stručnjaci" pa i ludi ero koji je navodno inžinjer pišu o exponencijalnom rastu zaraženima dok rast je linearni.
jednom kada rast bude po manjoj stopi nego prethodni, tipa dan je bio sa 6000 -na 7000, ali idući je sa 7000-7500 tu je već došlo do padajuće stope rasta, druga derivacija je već došla u negativnu funkciju, to znači da smo bilizu vrhunca.
zatim i prva derivacija dođe do negativne razine, i onda smo prošli vrhunaci i kreće pad.
mi smo davno drugu derivaciju imali negativnu prije 20 dana, a prvu prije 10 dana(tada je bio vrhunac). i to je to.
vidiš ja nisam neki "stručnjak" iz matematike, ali netko tko odlučuje hoće li se dizati šatori što košta milijune i milijune $, ili hoće li se uvoditi restrikcije što će koštati stotine milijuna kn štete, bi trebao ovakve jebene stvari imati u jebenom malom prstu.
a sama činjenica da nitko ovo ne zna od svih ovih tvojih "stručnjaka" mnogo govori o kvaliteti njihovih odluka. guess what - tko ovo zna. bakić, lauc pa ih ignoriraju i šikaniraju. i da ljudi sa interneta, evo na ovom forumu imaš privilegiju što možeš pročitati nešto pametno od mene, mutavog, gnječa, slovoslagara(on ima najbolje postove) , mihe itd.. te i drugih koji prenose svoja osobna..
vi ostali korona-sektaši uglavnom trolate jer nemate argumenta.. nema ere, evo epi je zaspama 10 stranica spama u 2 sata, i ja se mučim pronaći neki post od prije ili moram uložiti vrijeme za naći neki post za replicirati slovoslagaru
a je ti pad...ono..isto tako je glupost o šatorima i spremnosti za možebitno sranje. ako ne bude, tim bolje. treba li porušiti nasipe jer ne znamo kad će biti poplava? i zar ih ne bi trebalo početi graditi kad kiša prijeđe u potop?
da imamo pad, kako sam rekao još dok je onaj ludi ero postao, točno sam rekao kada će biti vrhunac ne zato jer sam ja "pametan" nego jer znam čitati pametne izvore informacija.. vrhunac broja zaraženih je prošao prije skoro dva tjedna, prije par dana broj hospitalizacija je prošao vrhunac, sada će pad... naravno u normalna vremena bi ovo bio kraj, jer ovo je realno treći val(prvi nas je zaobiša iz x razloga) mislim da je španjolica napala u tri vala dok se nije pretvorila doslovno u prehladu koju svaku godinu dobijemo, a ovdje zbog mutacija koje je izgleda potiče mass cijepljenje u sri pandemije moglo bi biti svašta..
sada ekipa sa "tvoje strane" , nisu je nabacila niti jedan jedini model, itd.. očito je tko je u pravu tko u krivu.
kad si kod "njegovih" stručnjaka, razlika je samo što se ne produciraju na facebooku
jer prognostičkih modela za covid ima koliko god hoćeš, plaćeni su ozbiljni projekti i preko obzora, upravo da budu dostupni za korištenje akademcima i stožerima članica eu, i naravno da se ti modeli koriste
e sad, postavljanje šatora ima jednu drugu svrhu, i to je prljavi psiho trik da se neodlučni nagovore na cijepljenje
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
jel možeš pojasnit ovo malo bolje? ja sam idiot i komplicirane stvari mi je teško razumijet. hvala.ljubo1212 wrote:
e sad, postavljanje šatora ima jednu drugu svrhu, i to je prljavi psiho trik da se neodlučni nagovore na cijepljenje
Guest- Guest
nema nikakvih drugih modela kako će se ovo kretati.. postoji jedan bill gatesov model , za RH je on falio par stotina %. ne postoje nikoji drugi modeli.
bakić/lauc su stavili svoje modele na fejsbook i preko toga do predviđanja njihovih modela može doći cijela država, imamo sreće što ekipa ulaže svoje vrijeme i novac i radu nam točne analize . to što su ga stavili na fejsbook ne čini ga ništa manje vrijednim, jer su njih dvojica cenzurirani od svih sektaških medija, i Lauc je izbačen iz državnog savjeta zbog pritiska medija i korona sektaša koji nisu napravili niti jedan model.
molim lijepo da me uputiš na te druge model koji postoje
bakić/lauc su stavili svoje modele na fejsbook i preko toga do predviđanja njihovih modela može doći cijela država, imamo sreće što ekipa ulaže svoje vrijeme i novac i radu nam točne analize . to što su ga stavili na fejsbook ne čini ga ništa manje vrijednim, jer su njih dvojica cenzurirani od svih sektaških medija, i Lauc je izbačen iz državnog savjeta zbog pritiska medija i korona sektaša koji nisu napravili niti jedan model.
mogu objasniti ali neću, jer ide kontra vakserske politike,
pametni će razumijeti i gornji post i ovaj
2015-08-02
ah, da, svakako...ljubo1212 wrote:mogu objasniti ali neću, jer ide kontra vakserske politike,
Guest- Guest
pa to je to.
stopa preživljavanja od 20-50 je 99.98%, kada bi dodao od 0-50(ubacio i djecu) penje se na 99.99+%.
od čega oni koji su umrli u ovoj skupini, rijetko rijtko tko je umro da nije imao komorbiditete..
i cijeli cirkus rade radi ovoga.. tek iznad 70godina značajno raste šansa da te ubije korona, i tu bi trebao biti fokus
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:ja trča 3 km i stao.. mogao sam još ali cilj mi je dobijati čistu mišićnu masu i lagano topiti masnoću(imam mislim oko 13% cilj je doći na 10-11% da se jebački vide pločice), ali ljeti bi trčao po 10-12km po nacionalnim parkovima koje bi posjetio na skiperažama.. međutim od ljeta vozio sam biciklu non stop, i sada peglam žestoko teretanu uz keto dijetu i postove..(hranim se uglavnom 16:8, a nekada napravim da ne jedem ništa 36-48 sati , preporučavam ovo svima tko hoće srediti zdravlje) evo kupio sam čokoladu 99% kakaoa :) :)epikur37 wrote:Uglavnom, moj prolaz na 10 km s booster dozom sam skinuo na 43 minute.... kom pravo kom krivo.
Malo ti je 3 km, to je nizašta.
Ja sam radio tempo 10km i onda produžio lagano još 5 km.
Inače struktura tjedna mi je 10 trčanje-2 plivanje-10 trčanje pa vikend 2 plivanje i 21 ili 15 trčanje.
Moram u ST na liječnički, upisujem PPL u Panaero, oli, školu za pilota :)
Probni let mi je sljedeći tjedan.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kako rekoh ljeti bih trčao 10-12km na 35c celzijus...epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:ja trča 3 km i stao.. mogao sam još ali cilj mi je dobijati čistu mišićnu masu i lagano topiti masnoću(imam mislim oko 13% cilj je doći na 10-11% da se jebački vide pločice), ali ljeti bi trčao po 10-12km po nacionalnim parkovima koje bi posjetio na skiperažama.. međutim od ljeta vozio sam biciklu non stop, i sada peglam žestoko teretanu uz keto dijetu i postove..(hranim se uglavnom 16:8, a nekada napravim da ne jedem ništa 36-48 sati , preporučavam ovo svima tko hoće srediti zdravlje) evo kupio sam čokoladu 99% kakaoa :) :)epikur37 wrote:Uglavnom, moj prolaz na 10 km s booster dozom sam skinuo na 43 minute.... kom pravo kom krivo.
Malo ti je 3 km, to je nizašta.
Ja sam radio tempo 10km i onda produžio lagano još 5 km.
Inače struktura tjedna mi je 10 trčanje-2 plivanje-10 trčanje pa vikend 2 plivanje i 21 ili 15 trčanje.
Moram u ST na liječnički, upisujem PPL u Panaero, oli, školu za pilota :)
Probni let mi je sljedeći tjedan.
sada sam na fokusu u teretani, 3km ujutro na prazan želudac i bez unošenja tekućine (dry fasting, ili suhi post) na kiši je sasvim dovoljno da malo jača imunitet, to ću prakticirati jednom tjedno.
ako bi trčao više, tijelo nakon +30minuta ti počinje naglo razgrađivati mišiće, spušta ti razinu testosterona, to mi nije cilj. sada konačno iman vremena ići u teretanu,
2018-06-14
Znaš koji je problem antivaksera? Taj što ponajvećma u masi podataka kod nekih izračuna izostavite jedan ili dva parametra pa na taj način dobijete potpuno drugačiju i lažnu sliku. To se masovno radi. Ali nije uopće u tome poanta. Dok dnevno umire 50-ak ljudi umire od ovog sranja, pričat o nekakvom padu i kraju korone je krajnje idiotski. Evo i ovaj retardinjo stavio link gdje piše da je jučer umrla 51 osoba, a dns 64.AssadNaPodmornici wrote:
pa je pad, obrazovanija osoba iz matematike(ja znam osonove da mogu razumijeti ali nisam školovan na tom polju ali i to se sve da naučiti preko youtuba doslovno) a imamo takvih na tisuće koji su na državnoj sisi bi mogla napraviti savršenu funkciju i onda pomoću prve i druge derivacije bi točno znao koliki je pad.. i još bolje ta funkcija bi poput bakićeve/laucove mogla izračunati buduća kretanja. imate na bakić/lauc otvorenim fejsbook računima još prije mjesec dana predviđanja kada će biti vrhunac, koliko će biti hospitaliziranih itd. bakić je doslovno u jedan jebeni dan pogodio vrhunac, a broj hospitaliazcija je falio za 10-15% tipa predvidio je 2000 a bilo je 2400 ,(iz glave) , što je jako dobra predikcija. sa takvim preciznim modelom možeš znati da neće trebati šatori, da ne moraš cijelu državu zaključati, i tako uštediti stotine milijuna kuna štete.
da imamo pad, kako sam rekao još dok je onaj ludi ero postao, točno sam rekao kada će biti vrhunac ne zato jer sam ja "pametan" nego jer znam čitati pametne izvore informacija.. vrhunac broja zaraženih je prošao prije skoro dva tjedna, prije par dana broj hospitalizacija je prošao vrhunac, sada će pad... naravno u normalna vremena bi ovo bio kraj, jer ovo je realno treći val(prvi nas je zaobiša iz x razloga) mislim da je španjolica napala u tri vala dok se nije pretvorila doslovno u prehladu koju svaku godinu dobijemo, a ovdje zbog mutacija koje je izgleda potiče mass cijepljenje u sri pandemije moglo bi biti svašta..
sada ekipa sa "tvoje strane" , nisu je nabacila niti jedan jedini model, itd.. očito je tko je u pravu tko u krivu.
Jebeš te sve izračune i matematička filozofiranja kada je svaki dan preko 3000 zaraženih i pedesetak umrlih i po tome smo u negativnom vrhu. Procjepljene zemlje imaju kudikamo manje umrlih, pa koji kurac ne radite takve projekcije, proračune, statistike i tablice? Možda zato jer vam ne idu u prilog?
https://coronavirus.jhu.edu/region/croatia
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
neman ništa proti cijepiva, samo želim da me se ostavi na miru. eto to je svepokerjocker wrote:Znaš koji je problem antivaksera? Taj što ponajvećma u masi podataka kod nekih izračuna izostavite jedan ili dva parametra pa na taj način dobijete potpuno drugačiju i lažnu sliku. To se masovno radi. Ali nije uopće u tome poanta. Dok dnevno umire 50-ak ljudi umire od ovog sranja, pričat o nekakvom padu i kraju korone je krajnje idiotski. Evo i ovaj retardinjo stavio link gdje piše da je jučer umrla 51 osoba, a dns 64.AssadNaPodmornici wrote:
pa je pad, obrazovanija osoba iz matematike(ja znam osonove da mogu razumijeti ali nisam školovan na tom polju ali i to se sve da naučiti preko youtuba doslovno) a imamo takvih na tisuće koji su na državnoj sisi bi mogla napraviti savršenu funkciju i onda pomoću prve i druge derivacije bi točno znao koliki je pad.. i još bolje ta funkcija bi poput bakićeve/laucove mogla izračunati buduća kretanja. imate na bakić/lauc otvorenim fejsbook računima još prije mjesec dana predviđanja kada će biti vrhunac, koliko će biti hospitaliziranih itd. bakić je doslovno u jedan jebeni dan pogodio vrhunac, a broj hospitaliazcija je falio za 10-15% tipa predvidio je 2000 a bilo je 2400 ,(iz glave) , što je jako dobra predikcija. sa takvim preciznim modelom možeš znati da neće trebati šatori, da ne moraš cijelu državu zaključati, i tako uštediti stotine milijuna kuna štete.
Jebeš te sve izračune i matematička filozofiranja kada je svaki dan preko 3000 zaraženih i pedesetak umrlih i po tome smo u negativnom vrhu. Procjepljene zemlje imaju kudikamo manje umrlih, pa koji kurac ne radite takve projekcije, proračune, statistike i tablice? Možda zato jer vam ne idu u prilog?
ja se ne borim protiv cijepiva ja se borim protiv korona fašizma koji nema uporište u znanosti.
2018-06-14
to što oni rade na facebooku, drugi rade i daju na uvid kako vladi tako i stožeru, rekao sam da se koristi više modela koji su dio projekata financiranih iz obzora 2020, može ih bez ograničenja koristiti akademska zajednica, vlade i vladine institucije, to se radi u svakom slučajuAssadNaPodmornici wrote:nema nikakvih drugih modela kako će se ovo kretati.. postoji jedan bill gatesov model , za RH je on falio par stotina %. ne postoje nikoji drugi modeli.
https://sciencemediahub.eu/2021/07/28/covid-19-keeping-a-close-eye-on-the-models/
Each week, around 30 modelling teams submit their forecasts for the number of Covid-19 cases and deaths over the coming four weeks for up to 30 EU/EEA Member States, the UK and Switzerland.
prvi model koji mi je izbačen je u okviru eu huba, ozbiljni tim, ima hrhttps://covid19forecasthub.eu/
https://www.ecdc.europa.eu/en/news-events/forecasting-covid-19-cases-and-deaths-europe-new-hub
https://covid19forecasthub.eu/visualisation.html?models=EuroCOVIDhub-ensemble&models=SDSC_ISG-TrendModel&location=HR
ovdje imaš i matematičku podlogu, i imaš ih u više znanstvenih radova, da ne misliš da su bakić i lauc išli od nule,
https://www.tensorflow.org/probability/examples/Estimating_COVID_19_in_11_European_countries
lako napraviš "svoj" model ako želiš zadiviti pratitelje na fejsu
2015-08-02
2018-06-14
retardinjo ti jebe mater glupupokerjocker wrote:Znaš koji je problem antivaksera? Taj što ponajvećma u masi podataka kod nekih izračuna izostavite jedan ili dva parametra pa na taj način dobijete potpuno drugačiju i lažnu sliku. To se masovno radi. Ali nije uopće u tome poanta. Dok dnevno umire 50-ak ljudi umire od ovog sranja, pričat o nekakvom padu i kraju korone je krajnje idiotski. Evo i ovaj retardinjo stavio link gdje piše da je jučer umrla 51 osoba, a dns 64.AssadNaPodmornici wrote:
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:neman ništa proti cijepiva, samo želim da me se ostavi na miru. eto to je svepokerjocker wrote:Znaš koji je problem antivaksera? Taj što ponajvećma u masi podataka kod nekih izračuna izostavite jedan ili dva parametra pa na taj način dobijete potpuno drugačiju i lažnu sliku. To se masovno radi. Ali nije uopće u tome poanta. Dok dnevno umire 50-ak ljudi umire od ovog sranja, pričat o nekakvom padu i kraju korone je krajnje idiotski. Evo i ovaj retardinjo stavio link gdje piše da je jučer umrla 51 osoba, a dns 64.AssadNaPodmornici wrote:
ja se ne borim protiv cijepiva ja se borim protiv korona fašizma koji nema uporište u znanosti.
bar ovdje je agresivnija "tvoja" antivakserska populacija, i sve što im se ne uklapa u koncepciju, žestoko napadaju, a ti uopće nisi izuzetak
nego, tvoja borba počinje i završava na ovom forumu ili ideš dalje? čini se da je samo na forumu i da si daješ oduška tek kad poskrivečki sabotiraš mjere stožera, sve 5
2015-08-02
evo čačka sam po tim linkovima .ljubo1212 wrote:to što oni rade na facebooku, drugi rade i daju na uvid kako vladi tako i stožeru, rekao sam da se koristi više modela koji su dio projekata financiranih iz obzora 2020, može ih bez ograničenja koristiti akademska zajednica, vlade i vladine institucije, to se radi u svakom slučajuAssadNaPodmornici wrote:nema nikakvih drugih modela kako će se ovo kretati.. postoji jedan bill gatesov model , za RH je on falio par stotina %. ne postoje nikoji drugi modeli.
https://sciencemediahub.eu/2021/07/28/covid-19-keeping-a-close-eye-on-the-models/Each week, around 30 modelling teams submit their forecasts for the number of Covid-19 cases and deaths over the coming four weeks for up to 30 EU/EEA Member States, the UK and Switzerland.prvi model koji mi je izbačen je u okviru eu huba, ozbiljni tim, ima hr
https://covid19forecasthub.eu/
https://www.ecdc.europa.eu/en/news-events/forecasting-covid-19-cases-and-deaths-europe-new-hub
https://covid19forecasthub.eu/visualisation.html?models=EuroCOVIDhub-ensemble&models=SDSC_ISG-TrendModel&location=HR
ovdje imaš i matematičku podlogu, i imaš ih u više znanstvenih radova, da ne misliš da su bakić i lauc išli od nule,
https://www.tensorflow.org/probability/examples/Estimating_COVID_19_in_11_European_countries
svi ti linkovi idu na jedan model.
taj jedan model predviđa samo tjedan dana unaprijed.
i tipa daje odstupanje da će broj ljudi u bolnici biti između 1700-2900 za tjedan dana :D :D :D
to je kurac da prostiš a ne model.
updateaju model na tjednoj bazi i i onda daju ogromno odstupanje.
bakić i lauc su prije nego je krenuo ovaj val napravili model hospitalizacija i vrha.
dakle modeli ovdje su u razini , da evo i ti možeš na forumu napisati da će broj smrti biti između 30-70 idući tjedan , tako je ludi ero radio neke svoje "modele" .. neka mi predvide šta će biti za mjesec ili dva mjeseca kako su Bakić i Lauc napravili.
a u ostalom zašto onda šatori ako ovaj model (doduše samo za tjedan dana unaprijed) ne predviđa "kolaps", čemu onda jebeni šatori svugdje okolo i vrištanje sa kovid potvrdama , kada je situacija doslovno ista kao k0d sezonske gripe gdje bi po sezoni par tisuća ljudi bilo na bolničkom lječenju?
i zašto svi "doktori, novinari, stručnjaci" kroz medije su vrištali da će nakon utakmice HR-RU, parade u Vukovaru i prosvjeda u ZGu, par dana /tjedana kasnije doći do nestašice mjesta na respiratorima, kada i sada 90% respiratora zajpe prazni?
točno, i svaki dan dođe jedan od vas idiota i sere i sere i sere...i kaj točno očekujete? da vas se gladi po jajima?ljubo1212 wrote:
bar ovdje je agresivnija "tvoja" antivakserska populacija, i sve što im se ne uklapa u koncepciju, žestoko napadaju, a ti uopće nisi izuzetak
cijepili ste se i odjebite u 3 pizde mile materine, koji kurac i kome dolazite propovijedat? kaj vas boli kurac za našu koncepciju?
otvorite si jebenu temu: stožer je zakon, korona istine i serite koliko vas je volja...pa jebem ti mater više bezobraznu.
Guest- Guest
to je psihološki za necjepljene, samo pametni to razumiju.AssadNaPodmornici wrote:čemu onda jebeni šatori svugdje okolo
Guest- Guest
ako imaš taj model koji predviđa 1700-2900 hospitatlizacija od korone -dakle i po njima je prošao vrh ali ovo je ogromno odstupanje ali sve jedno, da uzmemo i gornju razinu od 2900, za državu koja ima bdp 350milijardi kn, ot je kurac od ovce. u vukovaru dok je na grad palo više granata nego na hirošimu, 5 doktora bez struje i vode se brinulo za par stotina ranjenika, ovdje u bogatoj državi RH koja na raspolaganju ima 360miliajrdi kn bdp, izvode cijeli cirkus radi 1700 -2900 bolesnika koji će eventualno trebati krevet? wtf?
AssadNaPodmornici wrote:evo čačka sam po tim linkovima .ljubo1212 wrote:to što oni rade na facebooku, drugi rade i daju na uvid kako vladi tako i stožeru, rekao sam da se koristi više modela koji su dio projekata financiranih iz obzora 2020, može ih bez ograničenja koristiti akademska zajednica, vlade i vladine institucije, to se radi u svakom slučajuAssadNaPodmornici wrote:nema nikakvih drugih modela kako će se ovo kretati.. postoji jedan bill gatesov model , za RH je on falio par stotina %. ne postoje nikoji drugi modeli.
https://sciencemediahub.eu/2021/07/28/covid-19-keeping-a-close-eye-on-the-models/Each week, around 30 modelling teams submit their forecasts for the number of Covid-19 cases and deaths over the coming four weeks for up to 30 EU/EEA Member States, the UK and Switzerland.prvi model koji mi je izbačen je u okviru eu huba, ozbiljni tim, ima hr
https://covid19forecasthub.eu/
svi ti linkovi idu na jedan model.
taj jedan model predviđa samo tjedan dana unaprijed.
i tipa daje odstupanje da će broj ljudi u bolnici biti između 1700-2900 za tjedan dana :D :D :D
to je kurac da prostiš a ne model.
updateaju model na tjednoj bazi i i onda daju ogromno odstupanje.
bakić i lauc su prije nego je krenuo ovaj val napravili model hospitalizacija i vrha.
dakle modeli ovdje su u razini , da evo i ti možeš na forumu napisati da će broj smrti biti između 30-70 idući tjedan , tako je ludi ero radio neke svoje "modele" .. neka mi predvide šta će biti za mjesec ili dva mjeseca kako su Bakić i Lauc napravili.
a u ostalom zašto onda šatori ako ovaj model (doduše samo za tjedan dana unaprijed) ne predviđa "kolaps", čemu onda jebeni šatori svugdje okolo i vrištanje sa kovid potvrdama , kada je situacija doslovno ista kao k0d sezonske gripe gdje bi po sezoni par tisuća ljudi bilo na bolničkom lječenju?
i zašto svi "doktori, novinari, stručnjaci" kroz medije su vrištali da će nakon utakmice HR-RU, parade u Vukovaru i prosvjeda u ZGu, par dana /tjedana kasnije doći do nestašice mjesta na respiratorima, kada i sada 90% respiratora zajpe prazni?
ah, s kakvom lakoćom ući u srž svih modela i otkantati 30-ak timova u eu i švicarskoj kao neozbiljne
i to što javno imaš objavljeno ne znači da kao član mreže obzor 2020 nemaš uvid u detaljnije analize i predviđanja,
za ovo vrištanje po medijima, već sam rekao maloprije da je čisti psiho pritisak na necijepljene, poslje protesta u zg sam već napisao ovdje da kao i kod tekme ako išta bude, ne bude povezivo s tim događanjima
2015-08-02
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje