Korona novosti i spoznaje
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
michaellcmacha wrote:Evo jutros sam na kavi u pevexu, i pazi ovo... Unazad 10 dana zarazilo se 14 djelatnika uključujući i kolegicu konobarice. Od njih 14 zaraženih, 11 su cijepljeni i 3 necijepljeni. Ovi necijepljeni imaju blaži oblik, dok su svi cijepljeni u banani, a kolegica konobarica je čak i kritično... O čemu mi ovdje pričamo...kic wrote:michaellcmacha wrote:Od 15.04 do 15.09 og u cijeloj hrvatskoj kovid odjeli su bili doslovno prazni, a i prošle godine je to bio slučaj od dana kad je premijer rekao da smo pobijedili koronu pa sve do kraja rujna... I onda evo danima slušamo liječnike kako tvrde da se već dvije godine bez prekida bore sa smrtonosnim virusom i da su na izmaku snaga... Tko tu kome prodaje spike i u konačnici na kakvom su izmaku snaga kad su sve druge zdravstvene djelatnosti i djelatnici uključujući i obiteljsku medicinu podređeni dežurstvima i ispomoći na kovid odjelima...
a baš!
koliko ova pandemija traje, evo gotovo 2 godine - mislim da je skandalozno da se opet vade šatori i aktiviraju neke sportske arene..
znači da je rat, mi bi ga sigurno danas izgubili..
u 2 godine su imali prilično vremena osposobiti nove odjele, napravit nove bolnice ako treba, uložiti u izobrazbu za njegovatelje, respiratore itd- šta već treba, a bojim se da je jako malo od toga napravljeno, već se samo galami na neodgovorni puk-
svašta..
kao da virus prihvati izazov kad netko ima cjepivo u sebi, i još jače napadne - i reakcija imuniteta je još jača borba..
kaj si ti ovisan o gnječu da nemas svoje mišljenjeebenica wrote:naravno da dolazi i svi mi koji smo movdje čitali kaj gnječ stavlja smo svjedoci toga...ljubo1212 wrote:lepi, oprosti što ti drmam kavez, ali i opet ćuebenica wrote:da jesu, sve kaj je gnječ stavljao ovdje još od prvog lockdowna i prvog cjepiva se pokazalo kao točno u 95% situacija a sve ono kaj je stožer mljeo se u 95% pokazalo kao netočno. i ono kaj gnječ sad stavlja će se pokazat točnim za koji mjesec a ovo kaj stožer sere će se po običaju pokazat kao sranje.ljubo1212 wrote:o hebalo nanu tvoje stavljanje linkova, to su baš dobre stvari za naučiti,Gnječ wrote:Sovak wrote:Uostalom ... koliko vas ovdje su školovani epidemiolozi ... imali koji tu na forumu?
ako nisi još primijetio i školovani epidemiolozi priznaju da o ovom virusu ne znaju ništa. tek otkrivaju polako kako ovaj virus funkcionira u tijelu. ako si primjetio a nisi ja ovdje već dvije godine stavljam linkove na razne stručne radove kako koji virolog nešto otkrije. da si bio pametan a nisi i da si to čitao a nisi ti bi znao stvari istovremeno sa virolozima koji su ih otkrili. plus toga ovo znanje ovdje objavljeno nema niti jedan doktor u općoj i specijalističkoj praksi jednostavno zato jer znam da ih boli kurac ne čitaju stručne radove, nemaju vremena i ne bi vjerovao jako puno hrvatskih doktora ne zna engleski.
tako da pitam te čemu tvoje pitanje?
i dok je gnječ stavljao linkove gdje su doktori govorili o pojavama zaraženih kod dvostruko cijepljenih stožer je srao govna skupa s alpskim bosancem kako dvostruko cijepivo štiti od zaraze..itd.itd..
tvoj alpski bosanac je dolazi s grafovima a ti dolaziš s faktčekerom a obojica ste glupi ko 3 usrana kurca pa ti seri i dalje sa svojim faktčekerom i "novostima".
stvar je jednostavna, s opskurnih i dokazano fake web stranica ne dolazi ništa, a kamoli 95% točno
ja još čekam studiju koju je najavio prije pola godine, kad sam i provjerio prvi put jednu od njegovih gomila sranja koju štanca ovdje
a ti si drmaj kavez ženi doma. i usput se tuci kurcem po glavi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jesu ti uštrcnuli booster pa se nemreš koncentrirat na tijek i sadržaj razgovora?vuksadinare wrote:kaj si ti ovisan o gnječu da nemas svoje mišljenjeebenica wrote:naravno da dolazi i svi mi koji smo movdje čitali kaj gnječ stavlja smo svjedoci toga...ljubo1212 wrote:lepi, oprosti što ti drmam kavez, ali i opet ćuebenica wrote:da jesu, sve kaj je gnječ stavljao ovdje još od prvog lockdowna i prvog cjepiva se pokazalo kao točno u 95% situacija a sve ono kaj je stožer mljeo se u 95% pokazalo kao netočno. i ono kaj gnječ sad stavlja će se pokazat točnim za koji mjesec a ovo kaj stožer sere će se po običaju pokazat kao sranje.ljubo1212 wrote:o hebalo nanu tvoje stavljanje linkova, to su baš dobre stvari za naučiti,Gnječ wrote:Sovak wrote:Uostalom ... koliko vas ovdje su školovani epidemiolozi ... imali koji tu na forumu?
ako nisi još primijetio i školovani epidemiolozi priznaju da o ovom virusu ne znaju ništa. tek otkrivaju polako kako ovaj virus funkcionira u tijelu. ako si primjetio a nisi ja ovdje već dvije godine stavljam linkove na razne stručne radove kako koji virolog nešto otkrije. da si bio pametan a nisi i da si to čitao a nisi ti bi znao stvari istovremeno sa virolozima koji su ih otkrili. plus toga ovo znanje ovdje objavljeno nema niti jedan doktor u općoj i specijalističkoj praksi jednostavno zato jer znam da ih boli kurac ne čitaju stručne radove, nemaju vremena i ne bi vjerovao jako puno hrvatskih doktora ne zna engleski.
tako da pitam te čemu tvoje pitanje?
i dok je gnječ stavljao linkove gdje su doktori govorili o pojavama zaraženih kod dvostruko cijepljenih stožer je srao govna skupa s alpskim bosancem kako dvostruko cijepivo štiti od zaraze..itd.itd..
tvoj alpski bosanac je dolazi s grafovima a ti dolaziš s faktčekerom a obojica ste glupi ko 3 usrana kurca pa ti seri i dalje sa svojim faktčekerom i "novostima".
stvar je jednostavna, s opskurnih i dokazano fake web stranica ne dolazi ništa, a kamoli 95% točno
ja još čekam studiju koju je najavio prije pola godine, kad sam i provjerio prvi put jednu od njegovih gomila sranja koju štanca ovdje
a ti si drmaj kavez ženi doma. i usput se tuci kurcem po glavi.
Guest- Guest
Jedna stvar mi nije jasna.Danas imamo preko 50% cijepljenih,puno preobljelih ali broj zaraženih i hospitaliziranih nije ništa manji nego kad nitko nije bio cjepljen.Kako to,kako to ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Tajna vjereIL Risorto wrote:Jedna stvar mi nije jasna.Danas imamo preko 50% cijepljenih,puno preobljelih ali broj zaraženih i hospitaliziranih nije ništa manji nego kad nitko nije bio cjepljen.Kako to,kako to ?
odakle izvirete tako nasušno potrebiti, bokte :DIL Risorto wrote:Jedna stvar mi nije jasna.Danas imamo preko 50% cijepljenih,puno preobljelih ali broj zaraženih i hospitaliziranih nije ništa manji nego kad nitko nije bio cjepljen.Kako to,kako to ?
tako to što si prije cijepljenja imao lockdown, pridržavanje pravila, danas em se ne cijepite em težite anarhiji, zato vas manje od 50% činite preko 70% umrlih po bolnicama, pritom ste mlađi i s manje komorbiditeta nego oni cijepljeni
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
darth_vader likes this post
U Hrvatskoj je registrirano 6136 novozaraženih, a preminulo je 67 osoba. Trenutno su 33.563 aktivna slučaja, a u samoizolaciji je 24.738 osoba. Od današnjeg broja preminuloh - 48 ih je bilo necjepljeno.
19 cijepljenih? jučer je bilo 16 ili 17...pa kakva je to zaštita od težeg oblika i pogotovo smrti?
19 cijepljenih? jučer je bilo 16 ili 17...pa kakva je to zaštita od težeg oblika i pogotovo smrti?
Guest- Guest
ebenica wrote:pokerjocker wrote:violator wrote:
ti imaš sreće kaj je ovo internet.
ne kužim te. to kao da bi me došao zatuć ili bi htio popušit? nije ti jasan post..
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Nije li ove sezone i nakon nje bilo više mjera nego godinu prije?ljubo1212 wrote:odakle izvirete tako nasušno potrebiti, bokte :DIL Risorto wrote:Jedna stvar mi nije jasna.Danas imamo preko 50% cijepljenih,puno preobljelih ali broj zaraženih i hospitaliziranih nije ništa manji nego kad nitko nije bio cjepljen.Kako to,kako to ?
tako to što si prije cijepljenja imao lockdown, pridržavanje pravila, danas em se ne cijepite em težite anarhiji, zato vas manje od 50% činite preko 70% umrlih po bolnicama, pritom ste mlađi i s manje komorbiditeta nego oni cijepljeni
Faktčekiraj...
boli me kurac kaj ti kužiš.pokerjocker wrote:ebenica wrote:pokerjocker wrote:violator wrote:
ne kužim te. to kao da bi me došao zatuć ili bi htio popušit? nije ti jasan post..
Guest- Guest
ebenica wrote:boli me kurac kaj ti kužiš.pokerjocker wrote:ebenica wrote:pokerjocker wrote:violator wrote:
znači ipak je o kurcu riječ. ok, sve jasno.
2017-09-13
Dakle,kad bi svi bili cijepljeni,opet bi smo imali između 15-20 umrlih dnevno,jako učinkovito cjepivo,rekao bih.
2015-07-23
IL Risorto wrote:Dakle,kad bi svi bili cijepljeni,opet bi smo imali između 15-20 umrlih dnevno,jako učinkovito cjepivo,rekao bih.
da jesu, još prošle godine, ovog zadnjeg soja ne bi niti bilo pa bi i smrtnost bila daleko manja.
2017-09-13
naravno da je jasno.pokerjocker wrote:ebenica wrote:boli me kurac kaj ti kužiš.pokerjocker wrote:ebenica wrote:pokerjocker wrote:violator wrote:
znači ipak je o kurcu riječ. ok, sve jasno.
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:Tajna vjereIL Risorto wrote:Jedna stvar mi nije jasna.Danas imamo preko 50% cijepljenih,puno preobljelih ali broj zaraženih i hospitaliziranih nije ništa manji nego kad nitko nije bio cjepljen.Kako to,kako to ?
ne bi, otkud ti to?IL Risorto wrote:Dakle,kad bi svi bili cijepljeni,opet bi smo imali između 15-20 umrlih dnevno,jako učinkovito cjepivo,rekao bih.
2015-08-02
ne mogu pisati sporije nego što pišem, ali ti naravno kurca ne kužišmutava baštarda wrote:Nije li ove sezone i nakon nje bilo više mjera nego godinu prije?ljubo1212 wrote:odakle izvirete tako nasušno potrebiti, bokte :DIL Risorto wrote:Jedna stvar mi nije jasna.Danas imamo preko 50% cijepljenih,puno preobljelih ali broj zaraženih i hospitaliziranih nije ništa manji nego kad nitko nije bio cjepljen.Kako to,kako to ?
Faktčekiraj...
2015-08-02
valjda matematikom po kojoj svaki dan umre toliko cjepljenih.ljubo1212 wrote:ne bi, otkud ti to?IL Risorto wrote:Dakle,kad bi svi bili cijepljeni,opet bi smo imali između 15-20 umrlih dnevno,jako učinkovito cjepivo,rekao bih.
faktčekiraj.
Guest- Guest
Možda bi onda bio neki drugi,izgleda kako je ovo dosta prilagodljiv virus,mada su sve to nagađanja što bi bilo kad bi bilo.pokerjocker wrote:IL Risorto wrote:Dakle,kad bi svi bili cijepljeni,opet bi smo imali između 15-20 umrlih dnevno,jako učinkovito cjepivo,rekao bih.
da jesu, još prošle godine, ovog zadnjeg soja ne bi niti bilo pa bi i smrtnost bila daleko manja.
Ne može se iskorijeniti gripa koja je sezonska,pa tako se neće iskorijenit niti covid,mora se naučit živit ili umrijet s tim.
2015-07-23
Alemkaljubo1212 wrote:ne mogu pisati sporije nego što pišem, ali ti naravno kurca ne kužišmutava baštarda wrote:Nije li ove sezone i nakon nje bilo više mjera nego godinu prije?ljubo1212 wrote:odakle izvirete tako nasušno potrebiti, bokte :DIL Risorto wrote:Jedna stvar mi nije jasna.Danas imamo preko 50% cijepljenih,puno preobljelih ali broj zaraženih i hospitaliziranih nije ništa manji nego kad nitko nije bio cjepljen.Kako to,kako to ?
Faktčekiraj...
prosječna smrtnost zadnji put kada je objavljeno je za godinu viša od smrtnosti od svih uzroka.IL Risorto wrote:Možda bi onda bio neki drugi,izgleda kako je ovo dosta prilagodljiv virus,mada su sve to nagađanja što bi bilo kad bi bilo.pokerjocker wrote:IL Risorto wrote:Dakle,kad bi svi bili cijepljeni,opet bi smo imali između 15-20 umrlih dnevno,jako učinkovito cjepivo,rekao bih.
Ne može se iskorijeniti gripa koja je sezonska,pa tako se neće iskorijenit niti covid,mora se naučit živit ili umrijet s tim.
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje
Page 17 of 50