Korona novosti i spoznaje
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
jel ova baba luda? jel to ona upravo rekla da oni koji se bune protiv cjepiva jer nije testirano da se na nekome mora testirat, na nekoj djeci?mutava baštarda wrote:
Rasno osvještena Alemka
kakvo je to cjepivo ako se mora testirat? na nečijoj djeci? jel će se faktčeker oglasit na ovo?
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:Evo sad si bar meni razjasnio što tebe potiče i drži na određenoj trasi... Ne zanimaju te činjenice, nego je tvoj stav donešen na temelju tvog iskustva. Ok ali to ti nije opravdanje da konkretno mene trpaš u koš sa ravnozemljašima i teoretičarima urota i zavjera... Ja se imam u planu cijepiti sa prvim učinkovitim cjepivom koje neće biti kompromitirano sa za sada ogromnim brojem nuspojava koje potencijalno mogu ugroziti moje zdravstveno stanje. Ovu bolest sam krajem veljačeni početkom ožujka prebolio, također i moja supruga, s tim da smo imali različite simptome i različit imunološki odgovor. Od onda do današnjeg dana doslovno nisam imao niti najmanjih zdravstcenih peoblema, uredno trošim terapiju, koristim kvalitetne suplemente, ne trošim cigarete, alkohol i droge i sasvim dobro se osjećam.Sovak wrote:michaellcmacha wrote:To upće nije točno i to upravo brojevi i pokazuju, naravno treba imati malo dobre volje i uključiti zdrav razum i malo si dati truda u iščitavanju brojeva i odnosa među kategorijamaSovak wrote:Noor wrote:na žalost, nema imuniteta, jer vidimo da dolazi do infekcija cijepljenihSpeare Shaker wrote:Noor wrote:ništa neobično, tako je bilo i s prva 3 valaSpeare Shaker wrote:Noor wrote:a virus ide dalje!!
Brojevi novozaraženih (nažalost, ne i preminulih, ali oni uobičajeno malo kasne za novozaraženima) već stagniraju, a do kraja mjeseca će početi i ozbiljno opadati.
I to usprkos velikoj posjećenosti utakmici u Splitu i skupu u Zagrebu.
Ni virus ne može protiv prirode.
no, znamo li da 5. neće biti? ili 6.?
Petog će sigurno biti. Ne postoji još dovoljna razina kolektivnog imuniteta u stanovništvu (najmanje 90%, lako moguće i 95%, stečenog na različite načine).
Hoće li i šestog, još nisam siguran, ali vjerojatno hoće.
Infekciju virusom može dobiti svatko, cijepljen i necijepljen.
Cjepivom sprečavamo da nas virus ne hiti u bolest (ili ubije), samim time smo i kraće vrijeme kliconoše jer antitijela odrade svoje, a ne da uđe u organizam.
Kak i kod svih ostalih cjepiva nema jamstva da će djelovati 100%.
Uvijek će jedan postotak ljudi i uz cijepljenje zbog raznih razloga razviti simptome bolesti i umrijeti.
Ne iščitavam više ničije brojeve jer svaka budala može složiti svoju matematiku i igrati se grafovima i manipulirati psihom.
Svi smo tomu podložni - i anti i pro.
Kad sam odjebal sve te pizdarije slika mi je postala bistra jer više nije bila zatrpana šumom informacija.
Cijepljenje nije belosvecka urota Miha.
Miha, ne trpam te nigdje.
Preveć poštujem svoje ratne kolege, pa tako i tebe da bih te nekam trpal.
Samo velim da cijepljenje nije svecka urota.
I da Miha ... moje iskustvo, ono je meni činjenica, činjenica su mi i iskustva ljudi oko mene koji su preboljeli, koji su cijepljeni, ali i razgovor s ljudima iz struke koji poznam, razgovor s liječnikom obiteljske medicine, a ne grafovi s foruma i društvenih mreža i ljudi bili oni pro ili contra, ali se eto ''baviju'' epidemiologijom, a inače su elektrotehničari koji niti to ne znaju delati.
Nisam ja bil svime ovim oduševljen niti malo.
Rekel sam da sam odbil AZ, a mogel sam odmah dobiti šus ... upravo je moj obiteljski doc bil sumnjičav, a ja nafutran svime iz medija.
Ali čovjek je zbog svojeg posla stvari pratil dalje jer je moral savjetovati svoje pacijente, sve kojima je obiteljski liječnik.
Tako sam stal na loptu, prikupil informacije od ljudi koji su u medicinskoj struci, koje osobno poznam i koji rade medicinsku struku od Karlovca do Zaboka, jedna je farmakolog, dvoje je izravno u doticaju sa zaraznim bolestima i ovom situacijom.
I onda se cijepil Pfizerom. Je li mi bilo svejedno?
Pa nije ... nema stopostne sigurnosti za ništa, nema stopostotne učinkovitosti ničega i uvijek postoji rizik i čovjek si u glavi vrti scenarije.
Miha, odjebi one koji nisu struka, odjebi forume i društvene mreže, razgovaraj s ljudima koji se time baviju bilo kak liječnici opće prakse, bilo s tim boleštinama, s ljudima koji jesu cijepljeni i tako donesi svoj sud.
To je jedino pametno kaj ti morem reći.
Guest- Guest
jel bi se cijepio da imaš 30 godina s obzirom da je opasnost za te godine minimalna, nikakva? jel bi cijepio svoje dijete s ovim kaj ova luda baba priznaje da je eksperimentalno cjepivo?Sovak wrote: nema stopostne sigurnosti za ništa, nema stopostotne učinkovitosti ničega i uvijek postoji rizik i čovjek si u glavi vrti scenarije.
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:
Rasno osvještena Alemka
to su tipe ljudi koji se nisu u stanju suocit sa svojim osobnim zivotnim problemima ili promasajima, a nacin kako bi to izbjegli je tako sto zauzimaju pseudomoralisticki stav o cijelom nizu bjelosvjetskih problema,
i da bi izgledali lijepo i vazno pred kamerama (u drustvu)
2014-04-19
kic likes this post
o hebalo nanu tvoje stavljanje linkova, to su baš dobre stvari za naučiti,Gnječ wrote:Sovak wrote:Uostalom ... koliko vas ovdje su školovani epidemiolozi ... imali koji tu na forumu?
ako nisi još primijetio i školovani epidemiolozi priznaju da o ovom virusu ne znaju ništa. tek otkrivaju polako kako ovaj virus funkcionira u tijelu. ako si primjetio a nisi ja ovdje već dvije godine stavljam linkove na razne stručne radove kako koji virolog nešto otkrije. da si bio pametan a nisi i da si to čitao a nisi ti bi znao stvari istovremeno sa virolozima koji su ih otkrili. plus toga ovo znanje ovdje objavljeno nema niti jedan doktor u općoj i specijalističkoj praksi jednostavno zato jer znam da ih boli kurac ne čitaju stručne radove, nemaju vremena i ne bi vjerovao jako puno hrvatskih doktora ne zna engleski.
tako da pitam te čemu tvoje pitanje?
znanje ovdje objavljeno? bokte, gomila poluinformacija, teorije zavjere, neispravni podaci, lažna obećanja i ti to zoveš većim znanjem od opće, pa i specijalističke prakse
ni jedan se problem ne riješava "kako koji virolog nešto otkrije", nego postoji sustav istraživanja koji se ovdje naziva tek strukom, s naglaskom da ista nije jedinstvena (to zato što dr dentalne medicine nudi ivermectin kao lijek, na užas epidemiologa)
pitanje je zašto ni zemlje iz kojih je virolog koji je nešto otkrio ne koriste to otkriće, ah da, opet teorija zavjere, lova, podmićivanje, novi poredak, znači opet zavjera
ne znam kod kojih se doktora liječiš, ali razvidno je neuspješno
srednja generacija pa i starija 50+ ne da dobro vlada jezicima nego i prati aktualnosti, da sam više nego ugodno iznenađen
da, u obiteljskoj medicini na žalost bude svega, jer je i najviše starijih liječnika, srećom oni su više nešto kao prometnici, izdaju uputnice
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Noor wrote:nisam epidemiolog, međutim tvoj je problem kaj, osim Capaka i Alemke, koji su poslušnici sistema i pod njegovim direktnim utjecajem i pritiskom, ne želiš čitati ni poslušati mnoge druge razne svjetske znanstvenike... epidemiologe, virologe, imunologe, čiji se tekstovi i videi stavljaju na ovu temu...dakle znanstvenici koji se bave svojom elementarnom STRUKOM i iznose rezultate svojih istraživanja, ali za mnoge od vas oni su antivakseri čim iznesu bilo što što strši iz službenog covid-mainstreama i agendeSovak wrote:
On niti ne treba biti epidemiolog.
On je ministar zdravstva. Dakle političar.
I oko sebe ima ljude iz Andrije Štampara i Frana Mihaljevića, pa valjda se s njima konzultira skup s HZJZ i onim stožerom. Ili ti misliš da ne?
Si ti epidemiolog .. jesi kaj ne?
Ja nisam.
Ovi https://bfm.hr/ jesu.
Oni veliju da je sve zajebancija i svecka urota?
OK ... nek bude.
Imaš zakon o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.
Čitaj ga.
Tamo piše tko, kaj, kad, gdje i zakaj.
Samo sam ga preletil. I pobegel kad sam videl kaj se sve može.
Vrlo je fašističan zapravo.
Nimalo demokratičan.
Tek sada znam da nikaj ne znam.
Ovaj put fakat ''noć''.
kaj, oni nisu struka? jesu, i to neovisni i bez osobnih interesa, ali ti ne paše to kaj bi mogel čuti, pročitati...lakše je začepiti uši i vjerovati u dogme
Neovisni su pičku mame svoje. Toga nema. Sad je samo pitanje o komu ili o čemu su ovisni.
A moj najveći problem je kaj sam otvoril Zakon o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti i samo letimičnim pregledom teksta skužil da ove budale na vlasti ne koriste niti 50% zakonskih alata koje bi mogli.
A sve piše - tko, zakaj, kada, gdje i zbog čega.
Ovo ''plesanje'' s virusom treba prestati i ''slobodu'' izbora odjebati.
Ovu vlast zapravo treba ''tužiti'' za ''nedjelovanje i mlitavost'', a ne za podjelu ljudi na ljude s ili bez CP-a.
Postoji ustavni i zakonski okvir za uvođenje obveznog cijepljenja, ali se zbog politike to neće delati.
Razne boleštine smo istrijebili samo zbog obveze cijepljenja i potpune cijepljenosti stanovništva.
Samo tako se ovo može riješiti.
Ili nam slijedi scenarij - puštaj niz vodu tj. prirodna selekcija.
Meni osobno svejedno ... iskreno rečeno. Nisam država i nisam HZJZ koji treba skrbiti o zdravlju nacije.
Samo velim u kojoj sam ja poziciji, a u kojoj oni kak institucije.
Ovo pimplanje je glupost.
Izvanredno stanje traži izvanredne mjere, a ne pravo na slobodu izbora.
Guest- Guest
reci rođo, koji su to alemkini životni problemi i promašaji? inače,radi se o prilično samozatajnoj osobi i izvrsnom znanstveniku, zato i ravnateljicom zarazne, koja je silom prilike zbog toga došla u poziciju u stožeru,prckov wrote:mutava baštarda wrote:
Rasno osvještena Alemka
to su tipe ljudi koji se nisu u stanju suocit sa svojim osobnim zivotnim problemima ili promasajima, a nacin kako bi to izbjegli je tako sto zauzimaju pseudomoralisticki stav o cijelom nizu bjelosvjetskih problema,
jesi i ikad išta čuo o njoj prije covid krize? a sve je postigla prije covida
2015-08-02
darth_vader and epikur37 like this post
da jesu, sve kaj je gnječ stavljao ovdje još od prvog lockdowna i prvog cjepiva se pokazalo kao točno u 95% situacija a sve ono kaj je stožer mljeo se u 95% pokazalo kao netočno. i ono kaj gnječ sad stavlja će se pokazat točnim za koji mjesec a ovo kaj stožer sere će se po običaju pokazat kao sranje.ljubo1212 wrote:o hebalo nanu tvoje stavljanje linkova, to su baš dobre stvari za naučiti,Gnječ wrote:Sovak wrote:Uostalom ... koliko vas ovdje su školovani epidemiolozi ... imali koji tu na forumu?
ako nisi još primijetio i školovani epidemiolozi priznaju da o ovom virusu ne znaju ništa. tek otkrivaju polako kako ovaj virus funkcionira u tijelu. ako si primjetio a nisi ja ovdje već dvije godine stavljam linkove na razne stručne radove kako koji virolog nešto otkrije. da si bio pametan a nisi i da si to čitao a nisi ti bi znao stvari istovremeno sa virolozima koji su ih otkrili. plus toga ovo znanje ovdje objavljeno nema niti jedan doktor u općoj i specijalističkoj praksi jednostavno zato jer znam da ih boli kurac ne čitaju stručne radove, nemaju vremena i ne bi vjerovao jako puno hrvatskih doktora ne zna engleski.
i dok je gnječ stavljao linkove gdje su doktori govorili o pojavama zaraženih kod dvostruko cijepljenih stožer je srao govna skupa s alpskim bosancem kako dvostruko cijepivo štiti od zaraze..itd.itd..
tvoj alpski bosanac je dolazi s grafovima a ti dolaziš s faktčekerom a obojica ste glupi ko 3 usrana kurca pa ti seri i dalje sa svojim faktčekerom i "novostima".
Guest- Guest
ebenica wrote:jel bi se cijepio da imaš 30 godina s obzirom da je opasnost za te godine minimalna, nikakva? jel bi cijepio svoje dijete s ovim kaj ova luda baba priznaje da je eksperimentalno cjepivo?Sovak wrote: nema stopostne sigurnosti za ništa, nema stopostotne učinkovitosti ničega i uvijek postoji rizik i čovjek si u glavi vrti scenarije.
Ovisi o stanju opće ugroze.
I penicilin je bil eksperiment ... i transfuzija krvi ... i kad je gorilo išlo se s tim, a nisu se znali rizici ili su se znali, ali nisu razumjeli.
Ali je na koncu svega to spasilo hrpu ljudi.
Guest- Guest
pa nisi znao da je gnječo općenito lažnjak sam po sebiljubo1212 wrote:o hebalo nanu tvoje stavljanje linkova, to su baš dobre stvari za naučiti,Gnječ wrote:Sovak wrote:Uostalom ... koliko vas ovdje su školovani epidemiolozi ... imali koji tu na forumu?
znanje ovdje objavljeno? bokte, gomila poluinformacija, teorije zavjere, neispravni podaci, lažna obećanja i ti to zoveš većim znanjem od opće, pa i specijalističke prakse
ni jedan se problem ne riješava "kako koji virolog nešto otkrije", nego postoji sustav istraživanja koji se ovdje naziva tek strukom, s naglaskom da ista nije jedinstvena (to zato što dr dentalne medicine nudi ivermectin kao lijek, na užas epidemiologa)
pitanje je zašto ni zemlje iz kojih je virolog koji je nešto otkrio ne koriste to otkriće, ah da, opet teorija zavjere, lova, podmićivanje, novi poredak, znači opet zavjera
ne znam kod kojih se doktora liječiš, ali razvidno je neuspješno
srednja generacija pa i starija 50+ ne da dobro vlada jezicima nego i prati aktualnosti, da sam više nego ugodno iznenađen
da, u obiteljskoj medicini na žalost bude svega, jer je i najviše starijih liječnika, srećom oni su više nešto kao prometnici, izdaju uputnice
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
postavio sam ti direktno pitanje...zamisli sebe sa 30 godina i da li bi se cijepio. niti sam te pitao za druge lijekove niti me sa iste boli kurac.Sovak wrote:ebenica wrote:jel bi se cijepio da imaš 30 godina s obzirom da je opasnost za te godine minimalna, nikakva? jel bi cijepio svoje dijete s ovim kaj ova luda baba priznaje da je eksperimentalno cjepivo?Sovak wrote: nema stopostne sigurnosti za ništa, nema stopostotne učinkovitosti ničega i uvijek postoji rizik i čovjek si u glavi vrti scenarije.
Ovisi o stanju opće ugroze.
I penicilin je bil eksperiment ... i transfuzija krvi ... i kad je gorilo išlo se s tim, a nisu se znali rizici ili su se znali, ali nisu razumjeli.
Ali je na koncu svega to spasilo hrpu ljudi.
Guest- Guest
najbolji se ipak 2x cijepio, a prebolio je koronu, za svaki slučajAssadNaPodmornici wrote:Sovak wrote:michaellcmacha wrote:Sovak wrote:AssadNaPodmornici wrote:usput to sa strukom ne znači kurca, evo imamo doktora Lauca i izbacili ga jer tvrdi logično da potvrde su glupost i pomažu širenju virusa.
a vidim on nema drugog posla nego prati tuđa istraživanja, dok kolege mu kao nemaju tog vremena, lijepo blaćenje kolega, koji unatoč tome što imaju puno posla itekako prate sve radove i statistike, ne bi li bili bolji
Na konstataciju novinarke kako se liječnici koji liječe teško oboljele pacijente na COVID odjelima ne slažu nimalo s njim, Lauc je rekao kako ''liječnici koji imaju pune ruke posla u liječenju teško oboljelih, sigurno nemaju vremena pratiti statistike i najnovija istraživanja i bavit se usporedbama podataka.''
zato on uzme 3 mjeseca testiranja pozitivnih u izraelu i hladno kaže na razliku da nije neka između cijepljenih i necijepljenih, ne kaže da je razlika itekako značajna u zadnja dva mjeseca, samo prvi mjesec (rujan) kad je najviše testiranih bilo onih cijepljenih idu u prilog njegovoj tezi, ali to je uobičajeno ponašanje, istrgnuti podatak koji paše i preskočiti ono što ne paše, s tim da lauc nije glup, to svjesno radi,
2015-08-02
darth_vader likes this post
jel piše kaj o otkazima necjepljenima?Sovak wrote:
A moj najveći problem je kaj sam otvoril Zakon o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti i samo letimičnim pregledom teksta skužil da ove budale na vlasti ne koriste niti 50% zakonskih alata koje bi mogli.
jel piše da imati ausweiss u rukama znači da ne možeš prenositi zarazu i da se s njim slobodno klatariš gdje poželiš??
jel piše zakaj u bolnicu dođeš negativan, a izađeš pozitivan?
i ono najvažnije kaj ne piše, kaj sa milion ljudi koji se pod nikakvim uvjetima neće htjet cijepit, strijeljat?Noor wrote:jel piše kaj o otkazima necjepljenima?Sovak wrote:
jel piše da imati ausweiss u rukama znači da ne možeš prenositi zarazu i da se s njim slobodno klatariš gdje poželiš??
jel piše zakaj u bolnicu dođeš negativan, a izađeš pozitivan?
ja sam prvi koji će radije umrijet nego se cijepit.
Guest- Guest
lepi, oprosti što ti drmam kavez, ali i opet ćuebenica wrote:da jesu, sve kaj je gnječ stavljao ovdje još od prvog lockdowna i prvog cjepiva se pokazalo kao točno u 95% situacija a sve ono kaj je stožer mljeo se u 95% pokazalo kao netočno. i ono kaj gnječ sad stavlja će se pokazat točnim za koji mjesec a ovo kaj stožer sere će se po običaju pokazat kao sranje.ljubo1212 wrote:o hebalo nanu tvoje stavljanje linkova, to su baš dobre stvari za naučiti,Gnječ wrote:Sovak wrote:Uostalom ... koliko vas ovdje su školovani epidemiolozi ... imali koji tu na forumu?
i dok je gnječ stavljao linkove gdje su doktori govorili o pojavama zaraženih kod dvostruko cijepljenih stožer je srao govna skupa s alpskim bosancem kako dvostruko cijepivo štiti od zaraze..itd.itd..
tvoj alpski bosanac je dolazi s grafovima a ti dolaziš s faktčekerom a obojica ste glupi ko 3 usrana kurca pa ti seri i dalje sa svojim faktčekerom i "novostima".
stvar je jednostavna, s opskurnih i dokazano fake web stranica ne dolazi ništa, a kamoli 95% točno
ja još čekam studiju koju je najavio prije pola godine, kad sam i provjerio prvi put jednu od njegovih gomila sranja koju štanca ovdje
2015-08-02
naravno da dolazi i svi mi koji smo movdje čitali kaj gnječ stavlja smo svjedoci toga...ljubo1212 wrote:lepi, oprosti što ti drmam kavez, ali i opet ćuebenica wrote:da jesu, sve kaj je gnječ stavljao ovdje još od prvog lockdowna i prvog cjepiva se pokazalo kao točno u 95% situacija a sve ono kaj je stožer mljeo se u 95% pokazalo kao netočno. i ono kaj gnječ sad stavlja će se pokazat točnim za koji mjesec a ovo kaj stožer sere će se po običaju pokazat kao sranje.ljubo1212 wrote:o hebalo nanu tvoje stavljanje linkova, to su baš dobre stvari za naučiti,Gnječ wrote:Sovak wrote:Uostalom ... koliko vas ovdje su školovani epidemiolozi ... imali koji tu na forumu?
stvar je jednostavna, s opskurnih i dokazano fake web stranica ne dolazi ništa, a kamoli 95% točno
ja još čekam studiju koju je najavio prije pola godine, kad sam i provjerio prvi put jednu od njegovih gomila sranja koju štanca ovdje
a ti si drmaj kavez ženi doma. i usput se tuci kurcem po glavi.
Guest- Guest
cjepivo naravno više nije eksperimentalno, kad je toliko već provedeno puno istraživanja na ovih 3 milijarde odraslihebenica wrote:jel bi se cijepio da imaš 30 godina s obzirom da je opasnost za te godine minimalna, nikakva? jel bi cijepio svoje dijete s ovim kaj ova luda baba priznaje da je eksperimentalno cjepivo?Sovak wrote: nema stopostne sigurnosti za ništa, nema stopostotne učinkovitosti ničega i uvijek postoji rizik i čovjek si u glavi vrti scenarije.
eksperimentalno je u po pitanju procijepljenosti u dječjoj dobi, i sad će to biti ispitano najprije u americi i izraelu, onda drugi zemljama, uključujući eu, i to je jedina razlika što se prije testiralo najprije u siromašnoj africi (koja je birala testne lijekove, kao što sada naša djeca služe kao pokusni kunići amerikancima za testne lijekove kod tumora, i to idemo drage volje, još uplaćujemo izravno pomoć takvoj djeci)
evo primjera studenata, medicine, a isto je i na veterini, cijepljeni 80-90% (dobro stranci cjepljeni, naši 90% s onima koji su preboljeli)
https://studentski.hr/studenti/zdravlje-i-ljepota/kujundzic-tiljak-otkrila-koliko-se-studenata-medicine-u-zagrebu-cijepilo
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/dekan-veterine-objasnio-zasto-studenti-moraju-imati-covid-potvrdu-docarat-cu-vam-jedan-apsurd-15120198
2015-08-02
ljubo1212 wrote:reci rođo, koji su to alemkini životni problemi i promašaji? inače,radi se o prilično samozatajnoj osobi i izvrsnom znanstveniku, zato i ravnateljicom zarazne, koja je silom prilike zbog toga došla u poziciju u stožeru,prckov wrote:mutava baštarda wrote:
Rasno osvještena Alemka
ne znam koji rodjo, to ona zna
ali je to skoro pa pravilo,
kazem to su takve tipe ljudi, mozda se desi da je ona izuzetak al sumnjam
samo vidim da rjesava svjecke probleme i moralizira a ne nudi svoju kozu na bubanj
sto sebe i svoje ne predlozi i rijesi primjerom tu navodnu diskriminaciju koja je muci, kad je vec muci
jel mislis da bi se ponudila ili moralizira uprazno
takodje ne znam ima li tu ista istine, to da se lijekovi ispituju na sirotinji po africi
na stranu cijepljenje i kovid, o tome ne raspravljam je me ne zanima
2014-04-19
wtf???? studenti nisu djeca od 5 do 12 godina. jesi drogiran? kakva istraživanja na 3 milijarde odraslih? sve kaj ne paše se proglašava fejkom a vrijedi samo ono kaj je savršeno....jebeni aspirin ima posljedice a covid je savršenstvo, poneke vrtoglavice. kaj će bit ispitano u izraelu i americi? ovo ti je izrael: Health Ministry official tells public, live-streamed hearing that parents will not be coerced or pressured into giving the COVID vaccine to their 5- 11-year olds a amerikanci će si djecu cijepit nikad pa ni tad. drmaj si kavez i dalje.ljubo1212 wrote:cjepivo naravno više nije eksperimentalno, kad je toliko već provedeno puno istraživanja na ovih 3 milijarde odraslihebenica wrote:jel bi se cijepio da imaš 30 godina s obzirom da je opasnost za te godine minimalna, nikakva? jel bi cijepio svoje dijete s ovim kaj ova luda baba priznaje da je eksperimentalno cjepivo?Sovak wrote: nema stopostne sigurnosti za ništa, nema stopostotne učinkovitosti ničega i uvijek postoji rizik i čovjek si u glavi vrti scenarije.
eksperimentalno je u po pitanju procijepljenosti u dječjoj dobi, i sad će to biti ispitano najprije u americi i izraelu, onda drugi zemljama, uključujući eu, i to je jedina razlika što se prije testiralo najprije u siromašnoj africi (koja je birala testne lijekove, kao što sada naša djeca služe kao pokusni kunići amerikancima za testne lijekove kod tumora, i to idemo drage volje, još uplaćujemo izravno pomoć takvoj djeci)
evo primjera studenata, medicine, a isto je i na veterini, cijepljeni 80-90% (dobro stranci cjepljeni, naši 90% s onima koji su preboljeli)
https://studentski.hr/studenti/zdravlje-i-ljepota/kujundzic-tiljak-otkrila-koliko-se-studenata-medicine-u-zagrebu-cijepilo
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/dekan-veterine-objasnio-zasto-studenti-moraju-imati-covid-potvrdu-docarat-cu-vam-jedan-apsurd-15120198
Guest- Guest
Samozatajna osoba, izvrsan znanstvenik, ravnatelj ustanove ili zavoda nije neka funkcija i ta osoba može lako postati ravnozemljaš. Pogledaj pod njen bivši šef.ljubo1212 wrote:reci rođo, koji su to alemkini životni problemi i promašaji? inače,radi se o prilično samozatajnoj osobi i izvrsnom znanstveniku, zato i ravnateljicom zarazne, koja je silom prilike zbog toga došla u poziciju u stožeru,prckov wrote:mutava baštarda wrote:
Rasno osvještena Alemka
Last edited by mutava baštarda on 24/11/2021, 11:35; edited 1 time in total
michaellcmacha wrote:Evo jutros sam na kavi u pevexu, i pazi ovo... Unazad 10 dana zarazilo se 14 djelatnika uključujući i kolegicu konobarice. Od njih 14 zaraženih, 11 su cijepljeni i 3 necijepljeni. Ovi necijepljeni imaju blaži oblik, dok su svi cijepljeni u banani, a kolegica konobarica je čak i kritično... O čemu mi ovdje pričamo...kic wrote:michaellcmacha wrote:Od 15.04 do 15.09 og u cijeloj hrvatskoj kovid odjeli su bili doslovno prazni, a i prošle godine je to bio slučaj od dana kad je premijer rekao da smo pobijedili koronu pa sve do kraja rujna... I onda evo danima slušamo liječnike kako tvrde da se već dvije godine bez prekida bore sa smrtonosnim virusom i da su na izmaku snaga... Tko tu kome prodaje spike i u konačnici na kakvom su izmaku snaga kad su sve druge zdravstvene djelatnosti i djelatnici uključujući i obiteljsku medicinu podređeni dežurstvima i ispomoći na kovid odjelima...
a baš!
koliko ova pandemija traje, evo gotovo 2 godine - mislim da je skandalozno da se opet vade šatori i aktiviraju neke sportske arene..
znači da je rat, mi bi ga sigurno danas izgubili..
u 2 godine su imali prilično vremena osposobiti nove odjele, napravit nove bolnice ako treba, uložiti u izobrazbu za njegovatelje, respiratore itd- šta već treba, a bojim se da je jako malo od toga napravljeno, već se samo galami na neodgovorni puk-
svašta..
kao da virus prihvati izazov kad netko ima cjepivo u sebi, i još jače napadne - i reakcija imuniteta je još jača borba..
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje
Page 16 of 50