Korona novosti i spoznaje
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
represija je svugdje,moj sin treba u nedjelju u njemačku a nije cijepljen.Čuo je da su u njegovoj firmi uveli pravilo da se poslije svakog radnog dana mora testirati da bi mogao ujutro na posao.I kaj sad?Ide danas popodne na cijepljenje samo je problem,ako se cijepi sa johnsonom potvrdu može dobiti tek nakon 15 dana a ako pfizerom onda nakon 22 dana i nakon mjesec dana ponoviti postupak.Nema labavo.AssadNaPodmornici wrote:vučina nema stava, lik je teški HDZovac, ono dok HDZ provodi represiju "može super, to je domoljublje", da SDP krene provoditi represiju as bi uzeo pušku doslovno.vili40 wrote:i dobro je to što je HDZ na vlasti jer da je na vlasti SDP sa možemo ili neka druga slična kombinacija razapeli bi ih a naš vučina ili uzeo pušku ili završio u umobolnici
normalna osoba će biti protiv bilo kakve represije
vili40- Posts : 11076
2015-08-02
Alemka najavljuje cjepljenje dice. Ona nema dicu...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Orden Hermmana Goringa
Nije potrebno slušati šta govori, dovoljno je pogledati mimiku lica. Ovaj bi 30tih mogao biti predgovornik brkatom soboslikaru.
Nije potrebno slušati šta govori, dovoljno je pogledati mimiku lica. Ovaj bi 30tih mogao biti predgovornik brkatom soboslikaru.
Last edited by mutava baštarda on Wed 24 Nov - 8:50; edited 1 time in total
michaellcmacha wrote:Od 15.04 do 15.09 og u cijeloj hrvatskoj kovid odjeli su bili doslovno prazni, a i prošle godine je to bio slučaj od dana kad je premijer rekao da smo pobijedili koronu pa sve do kraja rujna... I onda evo danima slušamo liječnike kako tvrde da se već dvije godine bez prekida bore sa smrtonosnim virusom i da su na izmaku snaga... Tko tu kome prodaje spike i u konačnici na kakvom su izmaku snaga kad su sve druge zdravstvene djelatnosti i djelatnici uključujući i obiteljsku medicinu podređeni dežurstvima i ispomoći na kovid odjelima...
a baš!
koliko ova pandemija traje, evo gotovo 2 godine - mislim da je skandalozno da se opet vade šatori i aktiviraju neke sportske arene..
znači da je rat, mi bi ga sigurno danas izgubili..
u 2 godine su imali prilično vremena osposobiti nove odjele, napravit nove bolnice ako treba, uložiti u izobrazbu za njegovatelje, respiratore itd- šta već treba, a bojim se da je jako malo od toga napravljeno, već se samo galami na neodgovorni puk-
michaellcmacha likes this post
mutava baštarda wrote:
a kolko djece ima frajla?mutava baštarda wrote:
Rasno osvještena Alemka
metilda wrote:https://www.liberal.hr/prosvjed-covid-potvrde-mediji-138
nisam Liberal otvorio, otkad me ovaj debil Nakić blokirao :D
ali dobro piše ovdje
On je kurac na biciklu a ne desničar i konzervativac...AssadNaPodmornici wrote:poštujem tvoj izbor, ali ti bi kao osoba kojia pokušava biti desničar i konzervativac, trebao dozvoliti ljudima da sami biraju što je najbolje za njih, da ne može država i neko "nad tijelo"(koje em nije stručno, em je korumpirano, em recimo eliminrali su Lauca itd) , određivati što se smije što nesmijeepikur37 wrote:Meni kovidnica vrijedi do sredine travnja ali ću uzeti booster. Znači ne treba mi nikakav papir jednostavno hoću se zaštiti od bolesti... Jesen je i zima a i proljeće. Pred nama je još 5 - 6 mjeseci kad je zaraza brža i sustav opterećen.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
a ja, pazi sad, 'prirodoslovno-matematički tehničar'...aben wrote:Sovak wrote:aben wrote:Sovak wrote:aben wrote:Sovak wrote:Uostalom ... koliko vas ovdje su školovani epidemiolozi ... imali koji tu na forumu?
ah, the school argument..
Ne mora ti biti argument.
Ali pitam ... je li moguće da se s interneta može naučiti sve kaj se tiče cjepiva i epidemiologije, a na med faksu nikaj?
Ak je tak ... koji će nam kurac med faks?
da si reko da je li se ki od vos vode bavi epidemijologijon, jo ne bi imo nišće protiv...ali spominjati institucije di se drogiro i jebe nekoliko godin na račun roditeljov, malo je neumjesno
Bavim se ja npr. iz hobija heraldikom, veksilologijom, grafikom ... sa svačim nečim, ali nisam stručnjak u tomu.
To kaj se bavim Corelom, ne znači da ga znam u svaku postavku. Znam realno 5% postavki koristiti. Ono kaj mi treba za hobi.
I sad bum solil pamet školovanom grafičaru?
ali jo sun školovani elektrotehničar ki ne razlikuje dijodu od tranzistora
koji za sve računske operacije (ok, osim zbrajanja i oduzimanja) koristi kalkulator...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Evo jutros sam na kavi u pevexu, i pazi ovo... Unazad 10 dana zarazilo se 14 djelatnika uključujući i kolegicu konobarice. Od njih 14 zaraženih, 11 su cijepljeni i 3 necijepljeni. Ovi necijepljeni imaju blaži oblik, dok su svi cijepljeni u banani, a kolegica konobarica je čak i kritično... O čemu mi ovdje pričamo...kic wrote:michaellcmacha wrote:Od 15.04 do 15.09 og u cijeloj hrvatskoj kovid odjeli su bili doslovno prazni, a i prošle godine je to bio slučaj od dana kad je premijer rekao da smo pobijedili koronu pa sve do kraja rujna... I onda evo danima slušamo liječnike kako tvrde da se već dvije godine bez prekida bore sa smrtonosnim virusom i da su na izmaku snaga... Tko tu kome prodaje spike i u konačnici na kakvom su izmaku snaga kad su sve druge zdravstvene djelatnosti i djelatnici uključujući i obiteljsku medicinu podređeni dežurstvima i ispomoći na kovid odjelima...
a baš!
koliko ova pandemija traje, evo gotovo 2 godine - mislim da je skandalozno da se opet vade šatori i aktiviraju neke sportske arene..
znači da je rat, mi bi ga sigurno danas izgubili..
u 2 godine su imali prilično vremena osposobiti nove odjele, napravit nove bolnice ako treba, uložiti u izobrazbu za njegovatelje, respiratore itd- šta već treba, a bojim se da je jako malo od toga napravljeno, već se samo galami na neodgovorni puk-
2015-08-08
Kaj su pričali, da sam umrla od starosti ili odselila u beograd?Glupkakurac wrote:Svih ću vas sad tužiti Kaji... : )
Nisam, uvalili su mi jedno malo štene da mu budem mama. Oduzima mi pol života
Piša, plače, jede 10 puta dnevno
Last edited by kaya on Wed 24 Nov - 9:47; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
The most terrifying force of death, comes from the hands of "Men who wanted to be left Alone"...AssadNaPodmornici wrote:gle mene se jebe šta ćete vi, šta ću ja
samo želim da nas pustite na miru
2014-04-14
nisam epidemiolog, međutim tvoj je problem kaj, osim Capaka i Alemke, koji su poslušnici sistema i pod njegovim direktnim utjecajem i pritiskom, ne želiš čitati ni poslušati mnoge druge razne svjetske znanstvenike... epidemiologe, virologe, imunologe, čiji se tekstovi i videi stavljaju na ovu temu...dakle znanstvenici koji se bave svojom elementarnom STRUKOM i iznose rezultate svojih istraživanja, ali za mnoge od vas oni su antivakseri čim iznesu bilo što što strši iz službenog covid-mainstreama i agendeSovak wrote:
On niti ne treba biti epidemiolog.
On je ministar zdravstva. Dakle političar.
I oko sebe ima ljude iz Andrije Štampara i Frana Mihaljevića, pa valjda se s njima konzultira skup s HZJZ i onim stožerom. Ili ti misliš da ne?
Si ti epidemiolog .. jesi kaj ne?
Ja nisam.
Ovi https://bfm.hr/ jesu.
Oni veliju da je sve zajebancija i svecka urota?
OK ... nek bude.
Imaš zakon o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.
Čitaj ga.
Tamo piše tko, kaj, kad, gdje i zakaj.
Samo sam ga preletil. I pobegel kad sam videl kaj se sve može.
Vrlo je fašističan zapravo.
Nimalo demokratičan.
Tek sada znam da nikaj ne znam.
Ovaj put fakat ''noć''.
kaj, oni nisu struka? jesu, i to neovisni i bez osobnih interesa, ali ti ne paše to kaj bi mogel čuti, pročitati...lakše je začepiti uši i vjerovati u dogme
Po meni diploma iz epidemiologije ima veću funkciju neko kovidnica.T. wrote:a ja, pazi sad, 'prirodoslovno-matematički tehničar'...aben wrote:Sovak wrote:aben wrote:Sovak wrote:aben wrote:Sovak wrote:Uostalom ... koliko vas ovdje su školovani epidemiolozi ... imali koji tu na forumu?
Ali pitam ... je li moguće da se s interneta može naučiti sve kaj se tiče cjepiva i epidemiologije, a na med faksu nikaj?
da si reko da je li se ki od vos vode bavi epidemijologijon, jo ne bi imo nišće protiv...ali spominjati institucije di se drogiro i jebe nekoliko godin na račun roditeljov, malo je neumjesno
Bavim se ja npr. iz hobija heraldikom, veksilologijom, grafikom ... sa svačim nečim, ali nisam stručnjak u tomu.
To kaj se bavim Corelom, ne znači da ga znam u svaku postavku. Znam realno 5% postavki koristiti. Ono kaj mi treba za hobi.
koji za sve računske operacije (ok, osim zbrajanja i oduzimanja) koristi kalkulator...
Ali opet ne bi zanemario one sa završenom srednjom školom koji se epidemijom bave iz hobija surfajući na WC školjci. Tako recimo srednjoškolac Bill Gates više ima utjecaja na epidemiološku situaciju u Hrvatskoj od svih naših epidemiologa zajedno, sa vladom.
ja sam se dva put cjepio tri puta testirao(morao sam radi posla)...ali podrzavam prosvjede..i da svatko ima pravo na izbor
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kaya wrote:Kaj su pričali, da sam umrla od starosti ili odselila u beograd?Glupkakurac wrote:Svih ću vas sad tužiti Kaji... : )
jel ostaje kod tebe ili privremeno?
Znaš kaj, govorim da ne da mi bude lakše ali znam u sebi da je ova prijavila prebivalište, iliti trajan boravak.Noor wrote:kaya wrote:Kaj su pričali, da sam umrla od starosti ili odselila u beograd?Glupkakurac wrote:Svih ću vas sad tužiti Kaji... : )
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
debill gates je barem normalan, zamisli da je neki ultrabogati degenerik na njegovom mjestu...mutava baštarda wrote:Po meni diploma iz epidemiologije ima veću funkciju neko kovidnica.T. wrote:a ja, pazi sad, 'prirodoslovno-matematički tehničar'...aben wrote:Sovak wrote:aben wrote:Sovak wrote:aben wrote:Sovak wrote:Uostalom ... koliko vas ovdje su školovani epidemiolozi ... imali koji tu na forumu?
Ali opet ne bi zanemario one sa završenom srednjom školom koji se epidemijom bave iz hobija surfajući na WC školjci. Tako recimo srednjoškolac Bill Gates više ima utjecaja na epidemiološku situaciju u Hrvatskoj od svih naših epidemiologa zajedno, sa vladom.
2014-04-14
gotova si, skuhala te malakaya wrote:Znaš kaj, govorim da ne da mi bude lakše ali znam u sebi da je ova prijavila prebivalište, iliti trajan boravak.Noor wrote:kaya wrote:Kaj su pričali, da sam umrla od starosti ili odselila u beograd?Glupkakurac wrote:Svih ću vas sad tužiti Kaji... : )
joj, uživajte
jel ova baba luda? jel to ona upravo rekla da oni koji se bune protiv cjepiva jer nije testirano da se na nekome mora testirat, na nekoj djeci?mutava baštarda wrote:
Rasno osvještena Alemka
kakvo je to cjepivo ako se mora testirat? na nečijoj djeci? jel će se faktčeker oglasit na ovo?
Guest- Guest
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje