Korona novosti i spoznaje
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Sovak wrote:michaellcmacha wrote:Pa jesu luđi, ne bi bilo zgorega da baciš pogled na njihpve javne korespondencije, struke, politike javnih osoba... Oni su doslovno izbezumljeni i u ovom trenutku mnogi od njih izlaze u javnost sa tezom da potezi koje zdravstvene vlasti povlače su sve samo ne promišljeni... Mnogi od njih su rezignirani i nimalo uvjereni u pozitivan ishod tih aktivnostiSovak wrote:AssadNaPodmornici wrote:evo zaista ovi luđaci naručuju za EU pazi ovo 5milijardi cijepiva. hahaha. šta će vas bostati haha
Izgleda da su Izraelci luđi od sviju nas ... kreću s cijepljenjem djece starije od 5 godina.
Veliš idu se samoubiti nakon svega kaj su prošli?
Oni jesu opičeni, ali nisu nacionalne samoubojice.
Samo ovo može biti relevantno. A to su epidemiolozi kaj se tiče zaraznih bolesti.
Siguran sam da oni imaju tim epidemiologa koji odvaže kaj treba delati.
Jesu li svi suglasni? Nisu .. niti budu. Uvijek postoji sučeljavanje. A i bude raznih interesa. Tko bu to sve pohvatal?
Ali to tijelo je većinski i između sebe dogovorilo mjere temeljem svojih analiza i krenulo se s cijepljenjem.
Da buju Židovi krenuli cijepljenjem ubijati svoju djecu ... to je dosta smjela tvrdnja.
Miha, nisam epidemiolog, nisam nutricionist, nisam zubar, nisam kardiolog ... evo jučer doznah da pojam pacijent ne znači samo bolesnik koji se liječi nego i svaki zdravi korisnik zdravstvene usluge koji tu uslugu koristi bilo zbog prevencije ili pregleda.
Sad svi sve znaju, a ja nakon svega zapravo kužim da realno ne znam puno toga, a još manje da znam sve o cjepivu.
Ali znam da nisam imal nikakve nuspojave kak dvaput cijepljen, da me ako vjerujem struci, ljudima koji su studirali i radili epidemiologiju može zaštiti od težih oblika bolesti i smrti gotovo s 90% vjerojatnosti.
ja s
Kad bum išel zubaru epidemiologa ne bum pital za krunicu ili plombu nego zubara.
Je l' plomba na zubu 100% jamči da ti ispod te plombe opet ne bu nastal karijes? Ne jamči.
E sad ... odi kod tri zubara i za jedan zub ti buju rekli tri pristupa liječenja kvarnog zuba.
Ali buš ipak išel zubaru popraviti zub i metnuti plombu ... ili krunicu. Ipak su to oni studirali pol desetljeća.
Ne buš gledal grafove koje postaju oni koji u plombi vide čipiranje ljudi ili koji vele da ta plomba može ubiti čovjeka.
Nakon vlastitih iskustava s COVID-om tak to gledam.
gle da smo na čisto odmah. ja smatram da unatoč rizicima(da cijepivo je rizično) ipak pruža određenu zaštitu za određen segment populacije. svi već znamo tko treba cijepivo.
ja sa druge strane ga ne trebam , prebolio, više puta bio u kontaktu sa zaraženima - ništa mi, ne mogu se zaraziti, imam i anti-tijela, i takav sam "zdrav ko dren" prijetnja ovome društvu. ja nisam jedini takav, mi smo ironično većina, ili barem polovica, i opet smo prisiljeni se cijepiti, a znam hrpu ljudi koje je cijepivo bogami sastavilo.
ok znam da i cijepivo pomaže, tako da sam rizična skupina cijepio bih se. nisam, zdrav sam, pa sam građanin drugog reda.
usput zaštita cijepiva pada, zato su asevi naručili 5milijardi šprica, znači za svaku osobu još 10bostera hahahaha.
i naravno da mi sve skupa smrdi na "zavjeru", jer do sada se hrpa toga što je bilo u "domeni zavjere" pokazalo istinitom. Virus je došao iz laba, političarima "dva tjedna da izravnamo krivulju neće biti dosta", dva cijepiva sa 50% procijepljenosti pa će vam vratiti slobode(hahaha) , neće to napraviti.. svi se moramo cijepiti i uzeti boster i onda će sve biti gotovo - neće :)
cijepiva gdje su ljudi koji su tvrdili da ne štite 98% su bili teoretičari zavjere, sada znamo da efikasnost nakon par mjeseci pada ispod 50%.
ljudi koji su preboljeli kada bi rekao da imaš jači imunitet "novinari i jebena struka" ti se smijala, a gle sada, zaista i imamo, svi znanstveni radovi pokazuju(a i osobna iskustva, znate puno više osoba koji su cijepljeni a zaraženi opet, nego koji su preboljeli a zaraženi - takvu drugu ne znam niti jednu, a bogami u mojoj učionici , gotovo svaki cijepljeni - a da nije prebolio je ponovo zaražen.).
gdje smo još stali? e da neće vam vratiti slobode niti da se 100% odraslih cijepi, onda ide štrcanje tih kemikalija djeci koja su imuna od ovoga, pa ti ne da ide 3 boster, nego 4 i 5.
kako je gnječ rekao, ekipa koja odbije uzeti 3 i 4 dozu(haha) biti će proglašavani anti-vaxeri i mrzitelji svega Hrvatskog i biti će građani trećeg reda. građani drugog reda će biti oni koji će se redovito kljukati kemikalijama. naravno elita, i političari, al ti znaš čime se Kenwood Kenon ili Izrael cijepe?
i još treba vidjeti dugoročne posljedice ovoga sranja, moguće da ih neće biti , nadam se, ali sve jedno.. zdrav, prebolio , imun , --- "cijepi se" kako da ne. ili na kraju možda nas i poraze , i uvjetuju da se moramo cijepiti inače ćemo biti gladni, eto doslovno možda dođe do toga i to zahvaljujući vama.
umjesto da ste ti , marc, epi, koji za sebe tvrdite da ste konzervativci/desničari(ok epi je tu prevara), rekli - "ja sam se cijepio, jer smatram da je to moja osobna odluka, ali podržavam one koji se ne žele cijepiti iz razno raznih razloga" - stali na stranu nas,
a ne vi, uštrcali se i postali žestoki korona sektaši udbaši poput onoga ludog ere. tako meni i roditelji govore da sam "budala" , "da ima mladih koje je sastavila korona"; ja kažem, pa pokušao sam se nedavno zaraziti i nisam uspio, i onda "tebe će to uhvatiti opet jednom" - neće. zanimljivo isto govori mi i glavni epidemiolog u splitu, to mi je dokaz koliko ta struka veze nema sa svijetom.
to što je netko završio neki fakultet, ne znači da zna neki kurac. ne zna. ja imam fakultet iz ekonomije, prošao sam od statistike ,matematike, makro-mikro ekonomije, računovodstva itd, sve se to uči "općenito".
normalno ako će netko sa strane uložiti nešto vremena i čitati nešto o monetarnoj ekonomiji, učiti statistiku na youtubu, zaposliti se u računovodstvu, da će te stvari bolje znati o mene, bez obzira na moju školu.
pogotovo doktori opće medicine, oni veze nemaju puno, njihov posao je jednostavno skužiti šta je ljudima i prepisati im lijek za neko opće sranje, ako ne znaju šalju te specijalistu.
usput to sa strukom ne znači kurca, evo imamo doktora Lauca i izbacili ga jer tvrdi logično da potvrde su glupost i pomažu širenju virusa. a najbolji znanstvenik u RH
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
gle mene se jebe šta ćete vi, šta ću ja
samo želim da nas pustite na miru
kic and michaellcmacha like this post
https://www.liberal.hr/prosvjed-covid-potvrde-mediji-138
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5122
2021-02-20
kic likes this post
Dok nije bilo cijepiva ovaj lijek je bio stigmatiziran iako su ga pila najmanje dva predsjednika top 20 država na svijetu.marcellus wrote:mutava baštarda wrote:Tko kaže da nije provan? Svaki lijek je stigmatiziran da bi se proguralo cijepivo.pokerjocker wrote:T. wrote:Čudo u japanu...
Lijek za konje zaustavio virus...
malo ti logika šteka ovdje. znači cjepivo je fuj jer nije provjereno na ljudima tokom dužeg perioda, ali lijek je ok, iako nije provjeren na ljudima tokom dužeg vremena.
zašto bi netko gurao cjepivo od dva dolara za dozu koje se uzima dva ili tri puta u životu umjesto lijeka kojeg ćeš koristit svake godine i platit petodnevnu terapiju 2000 dolara?
Osim toga, kad se jednom razboliš, lijek ti ni ne treba. Možeš onda i preboljet, isto ti je manje više prebolio ili se liječio
Može, uništena ekonomija, mogu respiratori, ali lijek ne može??? Znači pričam o razdoblju prije cijepiva.
AssadNaPodmornici wrote:gle mene se jebe šta ćete vi, šta ću ja
Naivno od tebe master yoda. Povijest je učiteljica života. I znaš kako ide dalje.
Prvo će krahnuti ekonomija, optužiti će se necijepljeni i ponuditi rješenje - konačno.
Naravno, kod nas će ići malo teže, a ovi po zapadu će šutke ulaziti u kamione, kao što to već Australci rade.
mutava baštarda wrote:AssadNaPodmornici wrote:gle mene se jebe šta ćete vi, šta ću ja
Naivno od tebe master yoda. Povijest je učiteljica života. I znaš kako ide dalje.
Prvo će krahnuti ekonomija, optužiti će se necijepljeni i ponuditi rješenje - konačno.
Naravno, kod nas će ići malo teže, a ovi po zapadu će šutke ulaziti u kamione, kao što to već Australci rade.
Znači konačno rješenje
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kenwood Kenon veli da kod nas neće biti obveznog cijepljenja.
Kad je Mumija Biden to rekla onda je trebalo pola godine da se uvede.
Baci oko na Australiju. Zločinačka organizacija pod imenom HDZ je majka Tereza.epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:AssadNaPodmornici wrote:gle mene se jebe šta ćete vi, šta ću ja
Znači konačno rješenje
mutava baštarda wrote:Kenwood Kenon veli da kod nas neće biti obveznog cijepljenja.
Mi imamo uravnotežen i ispravan stav i politiku. 3G neš se cijepiti... Testiraj se ili sjedi doma.
2015-08-06
Meni kovidnica vrijedi do sredine travnja ali ću uzeti booster. Znači ne treba mi nikakav papir jednostavno hoću se zaštiti od bolesti... Jesen je i zima a i proljeće. Pred nama je još 5 - 6 mjeseci kad je zaraza brža i sustav opterećen.
2015-08-06
iako je dobra stvar što je ekipa prosvjedovala što se okupila ekipa i "marširala" , ovi na vlasti isto su se malo ustrtarili, pa je plenki izjavio da neće biti "prisilnog cijepljenja".
za sada.. nije sve jedno ovima na vlasti ako marširaju tisuće vojno sposobnih muškaraca, a znaš da dobar dio vojske i policije nije za prisilno cijepljenje, zato ovi iz HDZa testiraju dokle mogu ići
pogotovo što ipak HDZ se zove "desna stranka" a desna ideologija je za osobne slobode, pa dosta glasača HDZa su protiv represivnih mjera,(za razliku od sdpa, možemo gdje su svi za još žešće mjere i htjeli bi policijsku represiju) tako da uz malo sreće možda , ali možda i izbjegnemo ova sranja..
ekipa otvoreno govori da u slučaju da krene prisilno cijepljenje djece(a koja je "znanstvena logika cijepljenja djece - cijepivo im je rizično, virus im ne može ništa, plus većina djece je i preboljela do sada), dakle vidite da nema smisla, kakva je to znanost.
znaju ljudi koji imaju djecu, rekli su -"ok neka teroriziraju mene ali dođe li da krene prisilno cijepljenje djece, da su spremni i fizički obračunati se".
inače na isti način su počeli i ratovi i građanski rat. dođe neka vlast i nametne prisilu nekoj drugoj populaciji.
zar nismo mi imali rat ovdje prije 30godina, jer nismo htjeli da nam prisilno Beograd određuje "što je najbolje za naše interese i interese svih", nego smo samo htjeli da nas BG ostavi na miru da sami biramo što ćemo sa svojim životima?
za sada.. nije sve jedno ovima na vlasti ako marširaju tisuće vojno sposobnih muškaraca, a znaš da dobar dio vojske i policije nije za prisilno cijepljenje, zato ovi iz HDZa testiraju dokle mogu ići
pogotovo što ipak HDZ se zove "desna stranka" a desna ideologija je za osobne slobode, pa dosta glasača HDZa su protiv represivnih mjera,(za razliku od sdpa, možemo gdje su svi za još žešće mjere i htjeli bi policijsku represiju) tako da uz malo sreće možda , ali možda i izbjegnemo ova sranja..
ekipa otvoreno govori da u slučaju da krene prisilno cijepljenje djece(a koja je "znanstvena logika cijepljenja djece - cijepivo im je rizično, virus im ne može ništa, plus većina djece je i preboljela do sada), dakle vidite da nema smisla, kakva je to znanost.
znaju ljudi koji imaju djecu, rekli su -"ok neka teroriziraju mene ali dođe li da krene prisilno cijepljenje djece, da su spremni i fizički obračunati se".
inače na isti način su počeli i ratovi i građanski rat. dođe neka vlast i nametne prisilu nekoj drugoj populaciji.
zar nismo mi imali rat ovdje prije 30godina, jer nismo htjeli da nam prisilno Beograd određuje "što je najbolje za naše interese i interese svih", nego smo samo htjeli da nas BG ostavi na miru da sami biramo što ćemo sa svojim životima?
zapravo mi i nemamo neki svoj stav,kolko ja pratim mi samo slijedimo njemačku na neki svoj način da se baš ne vidi da prepisujemoepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Kenwood Kenon veli da kod nas neće biti obveznog cijepljenja.
Mi imamo uravnotežen i ispravan stav i politiku. 3G neš se cijepiti... Testiraj se ili sjedi doma.
vili40-
2015-08-02
poštujem tvoj izbor, ali ti bi kao osoba kojia pokušava biti desničar i konzervativac, trebao dozvoliti ljudima da sami biraju što je najbolje za njih, da ne može država i neko "nad tijelo"(koje em nije stručno, em je korumpirano, em recimo eliminrali su Lauca itd) , određivati što se smije što nesmijeepikur37 wrote:Meni kovidnica vrijedi do sredine travnja ali ću uzeti booster. Znači ne treba mi nikakav papir jednostavno hoću se zaštiti od bolesti... Jesen je i zima a i proljeće. Pred nama je još 5 - 6 mjeseci kad je zaraza brža i sustav opterećen.
i dobro je to što je HDZ na vlasti jer da je na vlasti SDP sa možemo ili neka druga slična kombinacija razapeli bi ih a naš vučina ili uzeo pušku ili završio u umobolnici
vili40-
2015-08-02
pa znam zato treba prosvjedovati i marširati i prosvjedovati ispred gdje žive političari..mutava baštarda wrote:AssadNaPodmornici wrote:gle mene se jebe šta ćete vi, šta ću ja
greška što rade prosvjednici, jest da dođu okupe se na nekom trgu, gdje nema nikoga i pričaju o krunici i vjeri . umjesto da odrede, u "mom gradu" je taj i taj političar/novinar koji je korona fašist i idu im prosvjedovati doma , to za početak. doći plenkiju, berošu, tomiću iz slobodne dalmacije, onom SDPovcu iz Splita itd, i prosvjedovati im ispred kuće u 9navečer i nazivati ih da su fašisti što i jesu. neka zovu policiju, neka se ustrtare, kao što se onaj jedan HSLSovac usra pa je kmeča na fejsbooku da "Zašto su njega posjetili doma" i na kraju je rekao da "on nije za mjere ali doma ipak slušati državu itd".. tako se to radi. za početak.
i sve je još to legalno , pravo na prosvjed s ulice
2018-06-14
vučina nema stava, lik je teški HDZovac, ono dok HDZ provodi represiju "može super, to je domoljublje", da SDP krene provoditi represiju as bi uzeo pušku doslovno.vili40 wrote:i dobro je to što je HDZ na vlasti jer da je na vlasti SDP sa možemo ili neka druga slična kombinacija razapeli bi ih a naš vučina ili uzeo pušku ili završio u umobolnici
normalna osoba će biti protiv bilo kakve represije
2018-06-14
kic wrote:mutava baštarda wrote:[size=45]Europska unija osigurala je oko pet milijardi doza cjepiva protiv covida-19 za iduće dvije godine, rekao je povjerenik Europske komisije Margaritis Schinas u utorak na plenarnoj sjednici Europskog parlamenta u Strasbourgu.[/size]
[size=45]Ovo bi bilo 11 doza po osobi (uključivo djecu) za iduće dvije godine.[/size]
Gordan Lauc ·
cca 100 milijardi Eura po današnjim cijenama... Baš me zanima s kojim od proizvođača su potpisali ugovor
AssadNaPodmornici wrote:poštujem tvoj izbor, ali ti bi kao osoba kojia pokušava biti desničar i konzervativac, trebao dozvoliti ljudima da sami biraju što je najbolje za njih, da ne može država i neko "nad tijelo"(koje em nije stručno, em je korumpirano, em recimo eliminrali su Lauca itd) , određivati što se smije što nesmijeepikur37 wrote:Meni kovidnica vrijedi do sredine travnja ali ću uzeti booster. Znači ne treba mi nikakav papir jednostavno hoću se zaštiti od bolesti... Jesen je i zima a i proljeće. Pred nama je još 5 - 6 mjeseci kad je zaraza brža i sustav opterećen.
Nemam ništa protiv države i stručnih tijela.
Nisam za obvezno cijepljenje premda mislim da su ovi prosvjednici uglavnom zatucana a u jednom dijelu i opičena ekipa.
2015-08-06
represija je svugdje,moj sin treba u nedjelju u njemačku a nije cijepljen.Čuo je da su u njegovoj firmi uveli pravilo da se poslije svakog radnog dana mora testirati da bi mogao ujutro na posao.I kaj sad?Ide danas popodne na cijepljenje samo je problem,ako se cijepi sa johnsonom potvrdu može dobiti tek nakon 15 dana a ako pfizerom onda nakon 22 dana i nakon mjesec dana ponoviti postupak.Nema labavo.AssadNaPodmornici wrote:vučina nema stava, lik je teški HDZovac, ono dok HDZ provodi represiju "može super, to je domoljublje", da SDP krene provoditi represiju as bi uzeo pušku doslovno.vili40 wrote:i dobro je to što je HDZ na vlasti jer da je na vlasti SDP sa možemo ili neka druga slična kombinacija razapeli bi ih a naš vučina ili uzeo pušku ili završio u umobolnici
normalna osoba će biti protiv bilo kakve represije
vili40-
2015-08-02
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje