Korona novosti i spoznaje
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Na meni nitko nije testira cijepivo. A da je dobio bi mašklin u glavu od mog ćaće.Sovak wrote:.
Ali onak usput ... je l' znaš da ste i ti i Violatorica i Gnječ i Baštarda cijepljeni s jedno trinaestak cjepiva o kojem pojma nemate niti bute ikad imati ikakva pojma o njima, s cjepivima o kojima rezultate i studije neće nikad vidjeti i da za ta cijepljenja vaše starce nitko nije niti pital mogu li birati cijepiti svoje klince ili ne?
I da je bilo ono: Nisi cijepil maloga/malu? Nema upisa u vrtić ili osnovnu školu dok s djecom ne odradite cijepljenje po kalendaru ... je li vam to jasno ''roditelji''?
A onda kad si upisan u školu išla su daljnja cijepljenja po ''kalendaru'' kak se to veli ... bez pitanja i suglasnosti.
Oprostite kaj sam bil ovak grub .... nemojte sad opast u nesvijest, ali da ... imate u sebi cjepiva o kojima pojma nemate niti ćete ikad imati pojma o njima.
Ali o COVID cjepivima sve znate.
Jebi ga ... izgleda da je Marc najbiži vašoj dijagnozi ... vidite iglu i padate u nesvijest.
Možeš dubiti na glavi, dok ne završe klinička testiranja ti si zamjena zamorcima.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Budimo realni...
Tko god se pelcovao, učinio je to radi sebe a ne radi drugih...
Nazivati ljude koji se ne žele cijepiti sebičnima jer da ne drže do drugih, promašeno je...
Svi smo mi sebični kad se radi o našim tijelima i to je sasvim u redu...
Pričamo o pravu čovjeka na tjelesni integritet...
Kakva sebičnost i 'misli na druge', pizdarije...
Nazivati ljude koji se ne žele cijepiti sebičnima jer da ne drže do drugih, promašeno je...
michaellcmacha wrote:Kic štiti krc, ništa ne štiti, novi mutirani sojevi su se uzjebali upravo u kombinaciji sa cjepivima pa sjeti se što su tu neki pametnjakovići pisali tamo u kasnu zimu... Kpmbinacija cjepiva i mjera će već ove godine staviti pandemiju pod lontrolu, a ono sasvim obrnuto i što sad glavni stručnjak poručuje BG, da će naredne godine biti manje mrtvih jer će se početi koristiti LIJEKOVI i na taj način će se smanjiti smrtnost..kic wrote:michaellcmacha wrote:niels wrote:ebenica wrote:kak misliš bebe ne plaćaju? plaćaju im roditelji, studentima plaćaju roditelji, nezaposlenima plaćamo mi ostali kroz solidarnost..potrošači pune proračun, nezaposleni i studenti su isto potrošači.niels wrote:
Pazi šoka: bebe ne plaćaju, pa imaju pravo na zdravstvenu zaštitu!
Što plaćaju studenti, umirovljenici, nezaposleni? Pa se svi liječe.
pazi jebenog šoka!.
HZZO nije dio riznice, pa otpada kriterij potrošača…pazi šoka.
Bebe kao bebe, studenti, umirovljenici…ne plaćaju. Drugi solidarno za njih izdvajaju (ma tko njih pita za to, kad smo već kod toga).
Tako da tvoj argument “Hej ja se nisam cijepio iz xy razloga, ali pokupio sam virus, a vjerojatno ga proširio, i ne mogu samostalno disati, hoću respirator, ja plaćam!”
A-a. Sam si lijepo napisal. Za svakog netko plaća.
A ak ne želiš cjepivo, zašto želiš respirator? Ti nisi solidaran prema svojoj okolini, društvu, vlastitom organizmu…zakaj bi mi bili solidarni prema tebi?
Diši ak možeš, ak ne možeš…pođi u miru sinko. :)Nije ti ispravan rezon, i nije dobro da ga uopće takvog i zastupaš... Analogijom alkoholičari nebi trebali imati pravo ns transplantaciju jetre, pušači na ugradnju stentova, također i pretili po tablici, i tako u nedogled... Ajde da ostavimo te nerezone po strani nego ajmo rezimirat godinu pandemije bez cjepivs u zemljama zapadne hemisfere... Projekcije su navodile da će do kraja 2020. godine biti oko 7 milijuna mrtvih, za hrvatsku je bila projekcija 17000 mrtvih... uglavnom smrtnost je puno niža od projicirane, pa je tako prva godiba završila sa 84 milijuna zaraženih i 1,93 milijuna mrtvih,... U ovoj drugoj godini sa iskustvom, cjepivima, širenjem palete mjera brojevi su 175 milijuna zaraženi i 3,1 milijuna umrlih s tim da još imamo mjesec i pol u ovoj godini...kak misliš bebe ne plaćaju? plaćaju im roditelji, studentima plaćaju roditelji, nezaposlenima plaćamo mi ostali kroz solidarnost..potrošači pune proračun, nezaposleni i studenti su isto potrošači.
Pazi šoka: bebe ne plaćaju, pa imaju pravo na zdravstvenu zaštitu!
Što plaćaju studenti, umirovljenici, nezaposleni? Pa se svi liječe.
pazi jebenog šoka!.
HZZO nije dio riznice, pa otpada kriterij potrošača…pazi šoka.
Bebe kao bebe, studenti, umirovljenici…ne plaćaju. Drugi solidarno za njih izdvajaju (ma tko njih pita za to, kad smo već kod toga).
Tako da tvoj argument “Hej ja se nisam cijepio iz xy razloga, ali pokupio sam virus, a vjerojatno ga proširio, i ne mogu samostalno disati, hoću respirator, ja plaćam!”
A-a. Sam si lijepo napisal. Za svakog netko plaća.
A ak ne želiš cjepivo, zašto želiš respirator? Ti nisi solidaran prema svojoj okolini, društvu, vlastitom organizmu…zakaj bi mi bili solidarni prema tebi?
Diši ak možeš, ak ne možeš…pođi u miru sinko. :)
vrlo je maliciozna i opasna ova segregacija koja se pokušava gurati već neko vrijeme: ako se ne cijepite, nemate pravo na bolničku njegu, respirator itd-
u načelu i na podržavam ovakvo zdravstvo u kojem ti oduzimaju svaki mjesec s plaće, htio ne htio, za zdravstveno osiguranje itd-
ali ako već imamo takav sustav, ovakav pokušaj segregacije je vrlo zloban, pogotovo u situaciji kad postaje jasno da cijepljenje ako išta radi: štiti cijepljenje (nuspojave sad po strani) - a ne zaustavlja širenje, ugl nema širi kontekst-
Miha ... virus se ne uzjebe zbog cjepiva. Cjepivo ga ili uništi ili mu ne mre niš pa virus piči dalje.
Virusi su sami po sebi uzjebani i kak najednostavnija forma života imaju izuzetnu mogućnost mutiranja.
Zapravo su najuspješniji oni virusi koji pogode mutaciju da prenositelj ostane živ i zdrav, a njemu bude životno okruženje u kojem će razmnožavati stabilno.
Ali mi nismo imuni na viruse, ne sve i ne svi.
S cjepivima varamo prirodnu selekciju za jedno sto ili dvjesto tisuća godina ... možda i više godina.
Zato nas danas ima preko sedam milijardi, a prije sto godina nas je bilo milijardu i pol.
Neka ti se ukinu cijepljenja protiv zaušnjaka ili dječje paralize misliš da se neće te boleštine opet pojaviti? Hoće.
Kako smo stavili pod kontrolu te bolesti?
Potpunim i opetovanim cijepljenjem.
Bojim se reći i to fakat ne bih htjel ... ali mislim da bu tak i s ovim SARS-om.
Guest- Guest
niti su ju ikad vidio da razvija plakate ispred nekog cjepilišta niti si ikad vidio nekog tko se protivi da se njega osobbno cijepi razvija plakate ispred cjepilišta gdje se dolaze drugi ljudi cijepiti!niels wrote:
Poanta je da nemaš nikakav pregled ni kontrolu nad kemikalijama koje ulaze na dnevnoj, ako ne i satnoj bazi u tvoj organizam, a neki su fakat živi otrovi koji će te zbilja u konačnici koštati života.
Ali nisam te vidio da razvijaš plakat ispred Konzuma.
pa pizda ti materina jel ti nas samo zajebavaš? jesi ti trol a kao sudjeluješ u raspravi? jesi trol ili si jednostavno glup k'o kurac ili svemu kaj isereš ovdje posvetiš 2 sekunde razmišljanja, kaj je od toga?
Guest- Guest
ebenica wrote:jel zna ona crnkinja iz gospića ili od kud već da je ličko rukovanje niš kaj je sve možda primila u dupe? stvarno ne znam zakaj se išla bunit. jednom kad nekaj primiš u dupe tak ti je svejedno kasnije, samo se naguziš.Sovak wrote:
Da, ja sam glup ... kaj uopće razgovaram s tobom i Violatoricom i sličnima.
Ali jebi ga ... nisam savršen, a kamoli najpametniji.
Ali onak usput ... je l' znaš da ste i ti i Violatorica i Gnječ i Baštarda cijepljeni s jedno trinaestak cjepiva o kojem pojma nemate niti bute ikad imati ikakva pojma o njima, s cjepivima o kojima rezultate i studije neće nikad vidjeti i da za ta cijepljenja vaše starce nitko nije niti pital mogu li birati cijepiti svoje klince ili ne?
I da je bilo ono: Nisi cijepil maloga/malu? Nema upisa u vrtić ili osnovnu školu dok s djecom ne odradite cijepljenje po kalendaru ... je li vam to jasno ''roditelji''?
A onda kad si upisan u školu išla su daljnja cijepljenja po ''kalendaru'' kak se to veli ... bez pitanja i suglasnosti.
Oprostite kaj sam bil ovak grub .... nemojte sad opast u nesvijest, ali da ... imate u sebi cjepiva o kojima pojma nemate niti ćete ikad imati pojma o njima.
Jebi ga ... izgleda da je Marc najbiži vašoj dijagnozi ... vidite iglu i padate u nesvijest.
Last edited by Sovak on Thu 18 Nov - 21:18; edited 1 time in total
Guest- Guest
niels wrote:violator wrote:Sovak wrote:ebenica wrote:al fakat si glup k'o kuracSovak wrote:ebenica wrote:to cjepivo je i dalje eksperimentalno i bit će sve dok se ne objave rezultati studije o istome...to cjepivo ima samo Emergency Use Authorization:Sovak wrote:
Ova sada cjepiva su bila na početku prošle godine realno eksperimentalna, ali su prošla eksperimentalnu fazu jer su se milijuni već cijepili u ove dvije godine.
Kaj se imalo doznati - doznalo se.
An Emergency Use Authorization (EUA) is a mechanism to facilitate the availability and use of medical countermeasures, including vaccines, during public health emergencies, such as the current COVID-19 pandemic. Under an EUA, FDA may allow the use of unapproved medical products, or unapproved uses of approved medical products in an emergency to diagnose, treat, or prevent serious or life-threatening diseases or conditions when certain statutory criteria have been met, including that there are no adequate, approved, and available alternatives.
jer ne postoje odobrene i adekvatne alternative.
Koje alternative? Akupunktura?
S iste stranice koje si ti c/p ovdje, ja sad tebi c/p daljnji tekst.Are the COVID-19 vaccines rigorously tested?
Yes. Clinical trials are evaluating investigational COVID-19 vaccines in tens of thousands of study participants to generate the scientific data and other information needed by FDA to determine safety and effectiveness. These clinical trials are being conducted according to the rigorous standards set forth by the FDA.
Initially, in phase 1, the vaccine is given to a small number of generally healthy people to assess its safety at increasing doses and to gain early information about how well the vaccine works to induce an immune response in people. In the absence of safety concerns from phase 1 studies, phase 2 studies include more people, where various dosages are tested on hundreds of people with typically varying health statuses and from different demographic groups, in randomized-controlled studies. These studies provide additional safety information on common short-term side effects and risks, examine the relationship between the dose administered and the immune response, and may provide initial information regarding the effectiveness of the vaccine. In phase 3, the vaccine is generally administered to thousands of people in randomized, controlled studies involving broad demographic groups (i.e., the population intended for use of the vaccine) and generates critical information on effectiveness and additional important safety data. This phase provides additional information about the immune response in people who receive the vaccine compared to those who receive a control, such as a placebo.
Nije da im ja baš preveć vjerujem u svemu ... ali ak već c/p tekst, onda ga c/p cijelog, a ne samo kaj tebi paše.
Srdačan pozdrav do sljedećih ''spoznaja''.
napisao si da cjepiva nisu eksperimentzalna jer je cjepljeno milju ljudi ja sam ti kopirao da jesu eksperimentalna i da upravo takvo odobrenje imaju, kao eksperimentalno EUA.
i dok se to odobrenje ne promijeni u neko drugo ostat će eksperimentalno...i možeš cijepit milju ljudi bilion ako hoćeš jer sve dok se ne objave rezultati : pomoglo, pogodilo, oštetilo, stradalo, umrlo...nema ni službenog drugačijeg odobrenja. jel kontaš spoznajo?
Malo si smijesan. Kao i taj argument iz prijasnjih cijepljenja i prijasnjih bolesti / virusa koji su nam poznati, koji su vec neko vrijeme s nama, kao uostalom i cjepiva za njih koja su se prethodno provjeravala, pratila, imala drugaciju tehnologiju izrade.. Je, stvarno ti je nenadhebiva analogija. ;)
Poanta je da nemaš nikakav pregled ni kontrolu nad kemikalijama koje ulaze na dnevnoj, ako ne i satnoj bazi u tvoj organizam, a neki su fakat živi otrovi koji će te zbilja u konačnici koštati života.
I tebi idu analogije, vidim.
Guest- Guest
ebenica wrote:di si ti to odvratio? odvratio si da:niels wrote:ebenica wrote:ne frende, ti si rekao da neke, necjepljene treba izuzet iz liječenja, miha te upozorio da onda i druge skupine mogu spadat u to izuzeće i spomenuo alkoholičare i jetru na što je tebi bio argument da to nije isto jer za razliku od cjepljenih alkoholičari nisu nikome opasni već štetu rade samo sebi...niels wrote:O isusati dragoga…ebenica wrote:pijanci su naravno općepoznati da nisu opasni po društvo, piju o svom trošku i nikad baš nikad ne sjednu za volan pijani i nikad ali baš nikad ne premlate ženu ili dijete..to su ljudi koji gledaju svoja posla i piju o svom trošku, naši mali anđeli i ima ih smisla spasit. trijezni nemaju veze s njima. opet si razmišljao 2 pune sekunde :/niels wrote:
Miha pita ima li smisla liječiti alkoholičarevu jetru. Ima, jer ju ne dijeli s trijeznim ljudima,
Za to si se zakvačio. Miha je pitao treba li ih liječiti, ja sam odgovorio potvrdno.
Ti imaš svoje mišljenje, vidim da ti nije bitno plaćaju li ili ne, itekako si spreman suditi i presuditi, čim se ne radi o tvojoj koži. :)
Ti si definicija hipokrizije.
daj se jebem ti mater koncentriraj!!!! ili popi jebeni lijek!
Miha je sugerirao alkoholičare, odvratio sam da to i nije najbolji primjer.
Odličan primjer bi bio ljudi koji zahtijevaju da ih se ne liječi.
I moglo je bez spominjanja majke…
Riječ je o emocionalnoj ucjeni, općeopasnom ponašanju koje je na granici bioterorizma.
Miha pita ima li smisla liječiti alkoholičarevu jetru. Ima, jer ju ne dijeli s trijeznim ljudima, čovjek pije o svojem trošku
znači necjepljeni su osobe sklone općeopasnom ponašanju i kao takvi ne zaslužuju liječenje a alkoholičari nisu jer piju o svom trošku i jetru ne dijele s trijeznim ljudima...
pida ti materina daj se KONCENTRIRAJ!
Ti se skoncentriraj.
To nije meritum, koji je miha, za razliku od tebe, pokušao osporiti nelošim primjerom i korektnim rječnikom.
I niste vi skloni ničemu, vi jeste općeopasni - svaki od vas. Ja osobno nikada nisam pio, ali 90% alkoholičara je u životu ugrozilo samo sebe, i to uglavnom ne životno.
Ljudi, pa o čemu se mi razgovaramo? 10.000 ljudi u zemlji koja nema 4.000.000 ljudi je ispod zemlje, a vas brine što cjepiva nisu generacijama testirana.
A grožđe ispred vas koje izgleda tako savršeno, a voćne mušice bježe od njega? To je silno istestirano. Groblja su prepuna ljudi s rakom u probavnom traktu.
niels-
2021-04-26
darth_vader likes this post
izjave su nevjerojatne. doslovno šokantne.violator wrote:
Meni je ipak bio drag moment u kojem je nas optuzio za emocionalnu ucjenu dok nas je optuzivao da zbog nas nema nista od imuniteta krda...
Guest- Guest
violator wrote:niels wrote:violator wrote:Sovak wrote:ebenica wrote:al fakat si glup k'o kuracSovak wrote:ebenica wrote:to cjepivo je i dalje eksperimentalno i bit će sve dok se ne objave rezultati studije o istome...to cjepivo ima samo Emergency Use Authorization:Sovak wrote:
Ova sada cjepiva su bila na početku prošle godine realno eksperimentalna, ali su prošla eksperimentalnu fazu jer su se milijuni već cijepili u ove dvije godine.
An Emergency Use Authorization (EUA) is a mechanism to facilitate the availability and use of medical countermeasures, including vaccines, during public health emergencies, such as the current COVID-19 pandemic. Under an EUA, FDA may allow the use of unapproved medical products, or unapproved uses of approved medical products in an emergency to diagnose, treat, or prevent serious or life-threatening diseases or conditions when certain statutory criteria have been met, including that there are no adequate, approved, and available alternatives.
S iste stranice koje si ti c/p ovdje, ja sad tebi c/p daljnji tekst.Are the COVID-19 vaccines rigorously tested?
Yes. Clinical trials are evaluating investigational COVID-19 vaccines in tens of thousands of study participants to generate the scientific data and other information needed by FDA to determine safety and effectiveness. These clinical trials are being conducted according to the rigorous standards set forth by the FDA.
Initially, in phase 1, the vaccine is given to a small number of generally healthy people to assess its safety at increasing doses and to gain early information about how well the vaccine works to induce an immune response in people. In the absence of safety concerns from phase 1 studies, phase 2 studies include more people, where various dosages are tested on hundreds of people with typically varying health statuses and from different demographic groups, in randomized-controlled studies. These studies provide additional safety information on common short-term side effects and risks, examine the relationship between the dose administered and the immune response, and may provide initial information regarding the effectiveness of the vaccine. In phase 3, the vaccine is generally administered to thousands of people in randomized, controlled studies involving broad demographic groups (i.e., the population intended for use of the vaccine) and generates critical information on effectiveness and additional important safety data. This phase provides additional information about the immune response in people who receive the vaccine compared to those who receive a control, such as a placebo.
Nije da im ja baš preveć vjerujem u svemu ... ali ak već c/p tekst, onda ga c/p cijelog, a ne samo kaj tebi paše.
napisao si da cjepiva nisu eksperimentzalna jer je cjepljeno milju ljudi ja sam ti kopirao da jesu eksperimentalna i da upravo takvo odobrenje imaju, kao eksperimentalno EUA.
i dok se to odobrenje ne promijeni u neko drugo ostat će eksperimentalno...i možeš cijepit milju ljudi bilion ako hoćeš jer sve dok se ne objave rezultati : pomoglo, pogodilo, oštetilo, stradalo, umrlo...nema ni službenog drugačijeg odobrenja. jel kontaš spoznajo?
Malo si smijesan. Kao i taj argument iz prijasnjih cijepljenja i prijasnjih bolesti / virusa koji su nam poznati, koji su vec neko vrijeme s nama, kao uostalom i cjepiva za njih koja su se prethodno provjeravala, pratila, imala drugaciju tehnologiju izrade.. Je, stvarno ti je nenadhebiva analogija. ;)
Za početak, to nije bila analogija, nego pojašnjenje. ;)
niels-
2021-04-26
znači sve ono statistike o alkoholu i prometu su kurčina? to jedna te ista grupa ljudi ubija, tih 10% ? nasilje u obitelji i alkohol sui isto kurčina? to jedan te isti lik tuče žene okolo, zabrije da je došao doma i premlati, niti ne gleda da to nije njegova žena?niels wrote:ali 90% alkoholičara je u životu ugrozilo samo sebe, i to uglavnom ne životno.
Guest- Guest
zašto tebi ti ljudi nisu bitni? budi dosljedan, neka ti svi budu bitni, stani pred konzum i razvij plakat.niels wrote: 10.000 ljudi u zemlji koja nema 4.000.000 ljudi je ispod zemlje, a vas brine što cjepiva nisu generacijama testirana.
A grožđe ispred vas koje izgleda tako savršeno, a voćne mušice bježe od njega? To je silno istestirano. Groblja su prepuna ljudi s rakom u probavnom traktu.
Guest- Guest
violator wrote:ebenica wrote:di si ti to odvratio? odvratio si da:niels wrote:ebenica wrote:ne frende, ti si rekao da neke, necjepljene treba izuzet iz liječenja, miha te upozorio da onda i druge skupine mogu spadat u to izuzeće i spomenuo alkoholičare i jetru na što je tebi bio argument da to nije isto jer za razliku od cjepljenih alkoholičari nisu nikome opasni već štetu rade samo sebi...niels wrote:O isusati dragoga…ebenica wrote:pijanci su naravno općepoznati da nisu opasni po društvo, piju o svom trošku i nikad baš nikad ne sjednu za volan pijani i nikad ali baš nikad ne premlate ženu ili dijete..to su ljudi koji gledaju svoja posla i piju o svom trošku, naši mali anđeli i ima ih smisla spasit. trijezni nemaju veze s njima. opet si razmišljao 2 pune sekunde :/niels wrote:
Miha pita ima li smisla liječiti alkoholičarevu jetru. Ima, jer ju ne dijeli s trijeznim ljudima,
Za to si se zakvačio. Miha je pitao treba li ih liječiti, ja sam odgovorio potvrdno.
Ti imaš svoje mišljenje, vidim da ti nije bitno plaćaju li ili ne, itekako si spreman suditi i presuditi, čim se ne radi o tvojoj koži. :)
Ti si definicija hipokrizije.
daj se jebem ti mater koncentriraj!!!! ili popi jebeni lijek!
Miha je sugerirao alkoholičare, odvratio sam da to i nije najbolji primjer.
Odličan primjer bi bio ljudi koji zahtijevaju da ih se ne liječi.
I moglo je bez spominjanja majke…
Riječ je o emocionalnoj ucjeni, općeopasnom ponašanju koje je na granici bioterorizma.
Miha pita ima li smisla liječiti alkoholičarevu jetru. Ima, jer ju ne dijeli s trijeznim ljudima, čovjek pije o svojem trošku
znači necjepljeni su osobe sklone općeopasnom ponašanju i kao takvi ne zaslužuju liječenje a alkoholičari nisu jer piju o svom trošku i jetru ne dijele s trijeznim ljudima...
pida ti materina daj se KONCENTRIRAJ!
Meni je ipak bio drag moment u kojem je nas optuzio za emocionalnu ucjenu dok nas je optuzivao da zbog nas nema nista od imuniteta krda...
Ja vas dvoje nisam optužio za ništa.
Mogao bih tu svašta navesti, ali za većinu tih stanja ipak niste vi krivi. Čovjek se s time rada.
niels-
2021-04-26
Dva tjedna, maska, blokada, prva doza, druga ,, treća, kovid potvrda, ima tu još prostora prije ucjenjivanja...ebenica wrote:izjave su nevjerojatne. doslovno šokantne.violator wrote:
niels wrote:violator wrote:niels wrote:violator wrote:Sovak wrote:ebenica wrote:al fakat si glup k'o kuracSovak wrote:ebenica wrote:to cjepivo je i dalje eksperimentalno i bit će sve dok se ne objave rezultati studije o istome...to cjepivo ima samo Emergency Use Authorization:Sovak wrote:
Za početak, to nije bila analogija, nego pojašnjenje. ;)
Plakatic ispred Konzuma je pojasnjenje? Hajde, onda ti moram reci da ti je i pojasnjenje za q-rac!
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:Dva tjedna, maska, blokada, prva doza, druga ,, treća, kovid potvrda, ima tu još prostora prije ucjenjivanja...ebenica wrote:izjave su nevjerojatne. doslovno šokantne.violator wrote:
Upitala bih te sto jos, ali bojim se da ces im dati ideju. :P
Guest- Guest
nemoj molim te, dosta mi je tih dvosekundnih mišljenja za danas.niels wrote:
Mogao bih tu svašta navesti, ali za većinu tih stanja ipak niste vi krivi. Čovjek se s time rada.
Guest- Guest
ebenica wrote:ali zašto bi ti trebao razumijeti tuđe odluke o njihovom izboru i njihovim tijelima? tko si jebote ti?marcellus wrote:. Ali znaš što? Ja vas ne kužim.
Ni kurca.
i zašto bi se netko vama cijepljenima uopće trebao opravdavati? pa gonite se više u 3 pizde mile materine.
jel tebi ili nekome cjepljenom netko sere zakaj si se cijepio? puca nam jebeno kurac.
pa ono, ne kužim vaš izbor. Svi sad drkaju na lijek od dva soma eura, a neće cjepivo od pet eura koje je za građane besplatno "jer ne znaju što je u njemu" i jer farmaceuti zarađuju na cjepivu. Za lijek znate što je u njemu? Znate kurac. Za pol stvari koje jedete, pijete, pušite, šmrčete, ne znate što su.
T. wrote:Budimo realni...
Naravno.
Ali tu leži i paradoks: do ispunjenja sebičnog cilja dolazimo postizanjem kolektivnog imuniteta prije nego nastane soj otporan na cjepivo kao takvo.
Ponavljam, jedva 60% cijepljenih, 10.000 mrtvih, i još 2.000 za koje se komotno mogu početi pisati osmrtnice.
Slažem se, da je kampanja bila “Misli na sebe, cijepi se”.
niels-
2021-04-26
ebenica wrote:znači sve ono statistike o alkoholu i prometu su kurčina? to jedna te ista grupa ljudi ubija, tih 10% ? nasilje u obitelji i alkohol sui isto kurčina? to jedan te isti lik tuče žene okolo, zabrije da je došao doma i premlati, niti ne gleda da to nije njegova žena?niels wrote:ali 90% alkoholičara je u životu ugrozilo samo sebe, i to uglavnom ne životno.
Vrati se na temu.
Tema nisu alkoholičari, nego virus i cjepivo.
niels-
2021-04-26
i ponovo te pitam, tko si ti meni da bih ja tebi trebao objašnjavati svoj izbor? i da bi ti to trebao razumijeti...jesam ja tebi dužan objašnjenje? ne razumijem?marcellus wrote:ebenica wrote:ali zašto bi ti trebao razumijeti tuđe odluke o njihovom izboru i njihovim tijelima? tko si jebote ti?marcellus wrote:. Ali znaš što? Ja vas ne kužim.
Ni kurca.
i zašto bi se netko vama cijepljenima uopće trebao opravdavati? pa gonite se više u 3 pizde mile materine.
jel tebi ili nekome cjepljenom netko sere zakaj si se cijepio? puca nam jebeno kurac.
pa ono, ne kužim vaš izbor.
da ti radim dnevni raspored stvari koje radim pa da se ti čudiš svemu kaj tebi nije jasno? tko si ti bokte?
umri u neznanju jebote.
Guest- Guest
ebenica wrote:nemoj molim te, dosta mi je tih dvosekundnih mišljenja za danas.niels wrote:
Dobro, pa prilagoditi ćemo se mi tebi tako sporom.
niels-
2021-04-26
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje