Kvalifikacije za SP
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 28
Page 3 of 28 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 28
Re: Kvalifikacije za SP
Tominjo wrote:BMW > Mercedes
BMW je ipak najveća kanturina. Plastični španeri, lanci koji pucaju. Pouzdanost na nivou Alfa Romea…
Guest- Guest
Slozija bi se s Antom da je Mercedes otisa u k i da su noviji auti sranje. Isto tako slozija bi se s ofr iz Nisa su BMW-i najveca kanta, uvik i bili...
Najveci jebivjetri se pale na BMW...
Najveci jebivjetri se pale na BMW...
Guest- Guest
Je, svakako, svakako...Princ od Čaira wrote:Tominjo wrote:BMW > Mercedes
BMW je ipak najveća kanturina. Plastični španeri, lanci koji pucaju. Pouzdanost na nivou Alfa Romea…
Ja ću dobit Golfa 7-cu iduće godine, briga me i za Mercedes i BMW...
<3
<3
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Ja ću dobit Golfa 7-cu iduće godine, briga me i za Mercedes i BMW...
<3
MOJ ČOEK UVIJEK SAM GOVORIO: NICHE NICHE, TEBI SVAKO KLICHE
Sekta kupuje za vjernost?fridrih-niche wrote:Ja ću dobit Golfa 7-cu iduće godine, briga me i za Mercedes i BMW...
<3
Guest- Guest
Svaka budala koja kaze da je bmw bolji od mecke je jednaka onoj koja kaze da je incestuozni crv7 bolji od stakora iz rosarija
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih-niche wrote:Ja ću dobit Golfa 7-cu iduće godine, briga me i za Mercedes i BMW...
<3
Uživaćeš, pogotovo ako je u lepoj opremi…
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Ja ću dobit Golfa 7-cu iduće godine, briga me i za Mercedes i BMW...
<3
https://www.instagram.com/p/CMo1NwtHxB2/?utm_medium=copy_link
moja mala pila...
kic wrote:fridrih-niche wrote:Ja ću dobit Golfa 7-cu iduće godine, briga me i za Mercedes i BMW...
<3
MOJ ČOEK UVIJEK SAM GOVORIO: NICHE NICHE, TEBI SVAKO KLICHE
Guest- Guest
Full oprema, ima vise kamera nego Big Brother...Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Ja ću dobit Golfa 7-cu iduće godine, briga me i za Mercedes i BMW...
<3
:D
Guest- Guest
Znaš i ti ponekad nešto pametno napisati ... Valjda je tu bitno kaj ovo nije vezano uz nogomet ... Mercedes je za BMW-a mercedes ... Amen ...FRANK wrote:Svaka budala koja kaze da je bmw bolji od mecke je jednaka onoj koja kaze da je incestuozni crv7 bolji od stakora iz rosarija
Zeko-
2015-08-26
Možda Brunčijev tribute legendarnoj W25 Silberpfeil?Giorgio wrote:Zeko wrote:Petković na okupljanje "vatrenih" stigao u "pili" ...
Pa i nije nesto ..plus kriva boja mercedesa
:D
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Za jednog čovika takvog istančanog ukusa stvarno šteta šta navijaš za lopove :DGiorgio wrote:Vozim mercedesa duze nego Brundo, to sve govori o kakvoj klasi nogometasa se radi
Onda, koji Benz je u pitanju?
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Brat uzima novo auto, a staro šalje meni...Giorgio wrote:Dobiti ? Naravno da ce ti zena kupiti auto đanketto
<3
Guest- Guest
MB u odnosu na BMW, slikovitoFRANK wrote:Svaka budala koja kaze da je bmw bolji od mecke je jednaka onoj koja kaze da je incestuozni crv7 bolji od stakora iz rosarija
<3
2017-04-24
Mečka je auto za selje-belje.Zeko wrote:Znaš i ti ponekad nešto pametno napisati ... Valjda je tu bitno kaj ovo nije vezano uz nogomet ... Mercedes je za BMW-a mercedes ... Amen ...FRANK wrote:Svaka budala koja kaze da je bmw bolji od mecke je jednaka onoj koja kaze da je incestuozni crv7 bolji od stakora iz rosarija
To se slažem, ali ovdje ne govorimo za koga je koji auto, već o kvaliteti, a mercedes je po tome druga planeta za BMW ... Uostalom, kao i za sve ostale aute ...
Zeko-
2015-08-26
Jeli možeš to dokazati? Vjerojatno možeš kad si tako siguran.Zeko wrote:To se slažem, ali ovdje ne govorimo za koga je koji auto, već o kvaliteti, a mercedes je po tome druga planeta za BMW ... Uostalom, kao i za sve ostale aute ...
Page 3 of 28 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 28
Similar topics
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije - Euro 2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet