Kvalifikacije za SP
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 28
Page 15 of 28 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21 ... 28
Re: Kvalifikacije za SP
Kakvi su ciganski klošari ovi Portugalci. Ne mogu ni iks protiv srba izvući.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Sve čestitke četnicima ... Odigrali su odličnu utakmicu ... Portugalcima se osvetila pederska igra na bod nakon 1-1 i kaznilo ih ...
Zeko-
2015-08-26
Ma ti si priča o njemu kao o reprezentativnoj jedinici još dok je u pelenama bio, bog te jebo lažljivog ...Andreas Goldberger wrote: Kako se kujice odma naloze...
Golman u prvom redu mora doniti sigurnost suigracima.
Grbic je ove sezone odlican u Francuskoj i LP, a da ne izade i pokupi ubacaj virujem da bi bija koji udarac na gol...
Btw. Drago mi je zbog momka jer je cilu karijeru sutija i radija, bez da ga je itko gura. A svojedobno se svasta pričalo o njemu, da je u Hajduku samo zato jer mu je, sad vec pokojni otac, predsjednik i slicne gluposti. Ja sam o njemu kao o buducoj jedinici u reprezentaciji prica dok je jos bija golman Hajduka 2 u trecoj HNL.
Zeko-
2015-08-26
santos koči portugal lik živi na kredit nikad jači napad on igra bunker kao da cipar vodi
mitrović iz championshipa dominira kvalifikacije najjačeg kontinenta. dokaz da je premiership najjača liga svijeta logika kaže da je tamo onda svemirski nogomet
Ma nema on ni stojadina, a kamoli ferari ... Možda bi imal da već jedanput prekriži onog CR7, jer Portugal je bez njega duplo jača ekipa ...kic wrote:
portugalski trener ferrari vozi ko zastavu
Zeko-
2015-08-26
bafalo wrote:mitrović iz championshipa dominira kvalifikacije najjačeg kontinenta. dokaz da je premiership najjača liga svijeta logika kaže da je tamo onda svemirski nogomet
Njega samo koči to što je ljudina pa voli Fulham. Inače je trenutno najbolji špic na Svetu…
Guest- Guest
Kristina se zadnje dvi utkamice za reprezentaciju nije pojavila...
Guest- Guest
Giorgio wrote:Ahaha kurvin SIN i portugal unistio..cestitke cmarsrbima
Guest- Guest
Zeko wrote:Ma nema on ni stojadina, a kamoli ferari ... Možda bi imal da već jedanput prekriži onog CR7, jer Portugal je bez njega duplo jača ekipa ...kic wrote:
portugalski trener ferrari vozi ko zastavu
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Kristina se zadnje dvi utkamice za reprezentaciju nije pojavila...
Guest- Guest
Vidim da nitko tu ne spominje danas atmosferu i slike koje su poslane u svijet, koje svi hvale (jedino oni glupi srbi nešto kmeče jer im smeta transparent Vukovar).
Koja triska mnogima koji su sve puste godine o Poljudu pričali kao o ukletom stadionu, o tome kako se ne voli Hrvatska i slična sranja, a ovakva atmosfera u Hrvatskoj se može dogoditi samo u Splitu i samo na Poljudu.
Ovo je triska i HNS-u koji je godinama zaobilazio Split i Poljud u širokom luku, a i sad su počeli dolaziti tu silom prilika jer je ono ruglo u Zagrebu postalo opasnost.
Guest- Guest
Cestitke stoko cetnicka... SIN SJEBAO I PORTUGAL.
boze jel moguce da postoje kreteni koji jos tvrde da je odurna pedercina bolja od Messija
boze jel moguce da postoje kreteni koji jos tvrde da je odurna pedercina bolja od Messija
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Princ od Čaira wrote:bafalo wrote:mitrović iz championshipa dominira kvalifikacije najjačeg kontinenta. dokaz da je premiership najjača liga svijeta logika kaže da je tamo onda svemirski nogomet
Njega samo koči to što je ljudina pa voli Fulham. Inače je trenutno najbolji špic na Svetu…
Čestitam, ali vidim nije te nimalo ponilo...
darth_vader-
2014-04-17
Jebate, ja prespava skoro naše... Srećom pa autodestruktivnim Slavenima ne leži bunkerica nikako...
darth_vader-
2014-04-17
Dajte Pederku Zlatnu loptu!
:^O
Smeće ne može Ircima i Srbima dat gol hahah...
Nema do dobrog Luksemburga i Andore...
<3
<3
Guest- Guest
Zaboravija si na Farske otokefridrih-niche wrote:Dajte Pederku Zlatnu loptu!
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 15 of 28 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21 ... 28
Similar topics
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za SP