Kvalifikacije za SP
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 28
Page 14 of 28 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 28
Re: Kvalifikacije za SP
Potpis na ovo...Tominjo wrote:Dobar je bio Vlašić danas. Vidi se da nije to to, da nije u formi i muči se, ali dao je maksimum u ovom trenutku za razliki od Pašalića i Perišića koji su danas bili ispod nivoa.
Mogli su nas promašaj Pase i sebičnost Perisica skupo koštat...
;)
Guest- Guest
O glupana ... Ove 2 utakmice mogao si i ti biti na golu, isti kurac bi bio ...Andreas Goldberger wrote:Dobro je Dalic odradija ovo danas.
Puno bolji od rusa, stavija je igrace koji to mogu odraditi pogotovo trkacki i energijom.
Jos je prepoznao gdje je problem, a to je bio golman i tu je reagira.
Zeko-
2015-08-26
Uuuu sad si mi spustio, glupane senilni kostarikanski ...FRANK wrote:Zekan se previja u bolovima i agoniji hrvatska ide u katar a on nemoze za ovo zahvaliti svome SADO MAZO GOSPODARU
Zeko-
2015-08-26
fridrih-niche wrote:Giorgio wrote:fridrih-niche wrote:Giorgio wrote:Siiiiiiuuuuuuu
Guest- Guest
Nisam ja rekao da on nije dao maksimum, a to ustvari i jest katastrofa, jer ako mu je ovo maksimum onda je to žalosno pošto je bio daleko najužasniji čovjek na terenu ... I sad, ako nije u formi i muči se, onda mu nije mjesto na terenu već na klupi ili na tribini ... Vida je ispao iz 11 zbog loše forme, Livaković također, Kovačića je nema dugo izbacivao iz udarnih 11, zašto onda Vlašić koji je totalno van svega mora igrati? Zato jer se igralo u Splitu i to je jedini razlog, jer ničim drugim nije zaslužio mjesto u prvih 11 ... Samo je glupanu Daliću trebalo više od sat vremena da to vidi ...fridrih-niche wrote:Potpis na ovo...Tominjo wrote:Dobar je bio Vlašić danas. Vidi se da nije to to, da nije u formi i muči se, ali dao je maksimum u ovom trenutku za razliki od Pašalića i Perišića koji su danas bili ispod nivoa.
Mogli su nas promašaj Pase i sebičnost Perisica skupo koštat...
;)
Zeko-
2015-08-26
Baš dobro da si citirao idiota da vidim koliko sve niže i niže pada. Znači, Grbić u dvije utakmice imao dva udarca u gol i primio dva gola, srećom jedan je poništen. Danas mu dva puta lopta ispala, srećom bez posljedica. Prošli smo, bili smo bolji, dečki su se borili i zaslužili pobjedu. I nakon svega, bolesni idiot spominje golmana koji je najmanje bitan u ove dvije utakmice.Zeko wrote:O glupana ... Ove 2 utakmice mogao si i ti biti na golu, isti kurac bi bio ...Andreas Goldberger wrote:Dobro je Dalic odradija ovo danas.
Puno bolji od rusa, stavija je igrace koji to mogu odraditi pogotovo trkacki i energijom.
Jos je prepoznao gdje je problem, a to je bio golman i tu je reagira.
Kako se kujice odma naloze...
Golman u prvom redu mora doniti sigurnost suigracima.
Grbic je ove sezone odlican u Francuskoj i LP, a da ne izade i pokupi ubacaj virujem da bi bija koji udarac na gol...
Btw. Drago mi je zbog momka jer je cilu karijeru sutija i radija, bez da ga je itko gura. A svojedobno se svasta pričalo o njemu, da je u Hajduku samo zato jer mu je, sad vec pokojni otac, predsjednik i slicne gluposti. Ja sam o njemu kao o buducoj jedinici u reprezentaciji prica dok je jos bija golman Hajduka 2 u trecoj HNL.
Golman u prvom redu mora doniti sigurnost suigracima.
Grbic je ove sezone odlican u Francuskoj i LP, a da ne izade i pokupi ubacaj virujem da bi bija koji udarac na gol...
Btw. Drago mi je zbog momka jer je cilu karijeru sutija i radija, bez da ga je itko gura. A svojedobno se svasta pričalo o njemu, da je u Hajduku samo zato jer mu je, sad vec pokojni otac, predsjednik i slicne gluposti. Ja sam o njemu kao o buducoj jedinici u reprezentaciji prica dok je jos bija golman Hajduka 2 u trecoj HNL.
Guest- Guest
Kaže Milorad Dodik da kad bi igrali BIH i Hrvatska ds bi navijao za Hrvatsku. Gasi sve te smiješne države ko BIH i Srbija i radi reprezentaciju Velike Hrvatske da budemo prvaci svijeta.
Kakva je utakmica?Giorgio wrote:fridrih-niche wrote:Giorgio wrote:fridrih-niche wrote:Giorgio wrote:Siiiiiiuuuuuuu
Jel Pederko postoji na terenu?
Ne bi me iznenadilo da ih jadna Srbija izbaci...
Portugal će se spasit za deset godina kad Komplekso Ronaldo prestane igrat...
;)
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:Bože daj mi barem mrvu sreće koliko je imaju hrvati u fudbalu…
To si sam udesio kad si se oženio.
niels-
2021-04-26
Najbolji sudac svijetaPrinc od Čaira wrote:Orsato, dabogda ti kuća gorela na Božić
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ako nekoga zanima
Nikaragva je odigrala prijateljsku sa Kubom
I Nikosi su dobili 2:0
Nikaragva je odigrala prijateljsku sa Kubom
I Nikosi su dobili 2:0
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Dabogda ti deca slepce vodila, orsato-govnjivu ti majku pedersku jebem…
Guest- Guest
Kakvi su ciganski klošari ovi Portugalci. Ne mogu ni iks protiv srba izvući.
Page 14 of 28 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 28
Similar topics
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije - Euro 2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet