Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Hajduk Split
Za sta su se ljudi borili i dali svoje živote...
Užas...
Blago Zadro i ostali junaci se u grobu vrte...
:(
Užas...
Guest- Guest
FRANK wrote:Mlad si pa neznas ali da ti objasnim da je upravo splitska 4. Gbr pauci izudarala srbe da i sada u skolama ne uce broj 4niti spominju Pauka kao zivotimjuEnd wrote:pa on prvi to kuzi, ipak su srbi i splicani u kmecanju al pari
Opet ante pokušava da bude wilhelm grimm…
Guest- Guest
Ajde mi pume i Pauci pomeli smo vas u trkuPrinc od Čaira wrote:FRANK wrote:Mlad si pa neznas ali da ti objasnim da je upravo splitska 4. Gbr pauci izudarala srbe da i sada u skolama ne uce broj 4niti spominju Pauka kao zivotimjuEnd wrote:pa on prvi to kuzi, ipak su srbi i splicani u kmecanju al pari
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Ajde mi pume i Pauci pomeli smo vas u trkuPrinc od Čaira wrote:FRANK wrote:Mlad si pa neznas ali da ti objasnim da je upravo splitska 4. Gbr pauci izudarala srbe da i sada u skolama ne uce broj 4niti spominju Pauka kao zivotimjuEnd wrote:pa on prvi to kuzi, ipak su srbi i splicani u kmecanju al pari
Dabome, dabome. Jel s praćkama?
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Za sta su se ljudi borili i dali svoje živote...
Užas...
Nije tad bilo izbora. Zato.
darth_vader-
2014-04-17
Naravno...jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Za sta su se ljudi borili i dali svoje živote...
Užas...
Al ovo danas je žalosno...
;)
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Naravno...jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Za sta su se ljudi borili i dali svoje živote...
Užas...
;)
Taman za šiknit pe'-šest...
darth_vader-
2014-04-17
fridrih-niche wrote:HAJDUK ŽIVI VJEČNO!
<3
darth_vader-
2014-04-17
Dambrauskas pred vratima Lutalice ... Dobio čovjek pedalu u Ludogorcu i sad bude dobar i Lutalici ... Jel' to novi kapitalac? U stvari, bolje je pitanje jel' bude htio raditi na dug?
Last edited by Zeko on 19/10/2021, 17:47; edited 1 time in total
Zeko-
2015-08-26
sektaši više ne znaju di udaraju, kakav propali klub u pokušaju
End- Posts : 21177
2015-08-25
Na jednoj lokaciji u gradu nepoznati autor je osvjedočija ničeov život u slikama.
U današnje vrime šarenila digitalnih fotografija, pravo osvježenje.
Uglavnom, Vespa je tu
<3
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Naravno...jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Za sta su se ljudi borili i dali svoje živote...
Užas...
;)
Taman za šiknit pe'-šest...
Guest- Guest
Da brat nije skoro poginija na Vespi deset dana nakon Oluje, bila bi moja...Jack Torrance wrote:Na jednoj lokaciji u gradu nepoznati autor je osvjedočija ničeov život u slikama.
U današnje vrime šarenila digitalnih fotografija, pravo osvježenje.
Uglavnom, Vespa je tu
<3
Prelipa je bila...
60 i neko godište, bile boje, sa onim gradelama na bubrigu i sicem ka u ponice...
:D <3
Guest- Guest
HAJDUKOVI JUNIORI SLAVILI PROTIV ŠKENDIJE NA POLJUDU I PLASIRALI SE U 2. KOLO LIGE PRVAKA MLADIH
https://hajduk.hr/vijest/hajdukovi-juniori-slavili-protiv-skendije-na-poljudu-i-plasirali-se-u-2-kolo-lige-prvaka-mladih/14234
Čestitke juniorima Hajduka.
Par jako zanimljivih igrača...
https://hajduk.hr/vijest/hajdukovi-juniori-slavili-protiv-skendije-na-poljudu-i-plasirali-se-u-2-kolo-lige-prvaka-mladih/14234
Čestitke juniorima Hajduka.
Par jako zanimljivih igrača...
Guest- Guest
dinamo u novoj velikoj europskoj utakmici, a sektaši se tješe pobjedom juniora
jadnoća kakvu svijet vidio nije
ODVRATNO
jadnoća kakvu svijet vidio nije
ODVRATNO
2015-08-25
evo čisto da se podsjetite kako stvari stoje u realnostiEnd wrote: VRATITE DINAMOVE PARE koje ste pokrali ribari
2015-08-25
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50