Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Hajduk Split
niels wrote:fridrih-niche wrote:Glupkakurac wrote:Moga je koju kunu i blagajnicama uvalit...
Guest- Guest
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/garaza-na-pujankama-sluzila-je-kao-skloniste-osobama-iz-narko-miljea-splita-i-solina-motore-i-vozila-skrivali-su-zbog-straha-od-nerijesenih-dugova-1148120
Ma nemoj mi to govorit...
:^O
Ma nemoj mi to govorit...
:^O
Guest- Guest
"Protiv Lokomotive je bilo po prvi put u mojoj karijeri da sam se na gostujućoj utakmici osjećao kao da igram kod kuće. Rezultat je bio 6:3 i iskreno vjerujem da su jedan od tih golova postigli navijači na tribinama i želim im zahvaliti na podršci. Uostalom, mi igramo zbog navijača. Kada toliko ljudi dođe osjećaš odgovornost. Ti ne igraš za sebe, nego za ovaj klub, grad i ljude. Zaista vjerujem da će nam u nedjelju tolika podrška biti od velike pomoći."fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:
Kako brutalno velik klub...
Objasnia.
Valdase dobij lopove u nedilju i bit će ta ista Kranjčevićeva mala i tisna iduće kolo
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
“Evo, ABA liga se nastavlja, nakon reprezentativnih ‘prozora’, upravo utakmicom u Splitu. Čačak i Split se prepoznaju po dobroj košarci odnosno po Borcu i šampionu Evrope, ekipi Jugoplastike. Sada, ne mogu da kažem da je Split košarkaški centar jer su ljudi zaluđeni Hajdukom. Po čitav dan bi pričali o fudbalu i Hajduku. Kada poredim košarkaški Čačak pre bih ga uporedio sa Zadrom jer tamo svi razmišljaju o košarci. Ne bih da uvredim Splićane jer je Jugoplasitka, po FIBA rangiranju, izabrana za najbolji klub minulog veka”.
https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/ilija-okovic-ljudi-u-splitu-su-zalueni-hajdukom-i-fudbalom-kosarka-je-trenutno-u-drugom-planu/405788?fbclid=IwAR2KyHlFh48IYuS8BIkluABK30ThaH7sUCNvvWdJNzVxdPvjBxvnybxg5Hk
Čovik pozna menTaliteT
https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/ilija-okovic-ljudi-u-splitu-su-zalueni-hajdukom-i-fudbalom-kosarka-je-trenutno-u-drugom-planu/405788?fbclid=IwAR2KyHlFh48IYuS8BIkluABK30ThaH7sUCNvvWdJNzVxdPvjBxvnybxg5Hk
Čovik pozna menTaliteT
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Evo, ovdje se točno vidi kako je HNK Lutalica šrd sve svoje dugove "uredno platio" kako trabunja onaj probisvijet amper ... Ovdje im je država oprostila samo malo više od 142 mil. kuna duga ... Prava sitnica ...
Zeko-
2015-08-26
Zeko plasirao tempirani udarac sekti večer prije utakmice. Igre su počele. :)
niels-
2021-04-26
Jesu to udarci na sektu ala in Jastogain? Sekta gotova samo se čeka provedba, što je stvar tehnike?niels wrote:Zeko plasirao tempirani udarac sekti večer prije utakmice. Igre su počele. :)
O čem se radi, daj mi reci kolega niels?
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
darth_vader-
2014-04-17
Kako ce tovarcad danas gorke suze liti.
Ajmo DINAMOOOO.
HVALA TI BOZE STO SAM NAVIJAC NAJVECEG HRVATSKOG KLUBA DINAMA IZ ZAGREBA.
PONOSNO LICE DALMACIJE.
Ajmo DINAMOOOO.
PONOSNO LICE DALMACIJE.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Andreas Goldberger wrote:Jesu to udarci na sektu ala in Jastogain? Sekta gotova samo se čeka provedba, što je stvar tehnike?niels wrote:Zeko plasirao tempirani udarac sekti večer prije utakmice. Igre su počele. :)
Kolega amper, nemam ja što elaborirati, ali dajte objasnite forumašima/poreznim obveznicima/kreditnim dužnicima tablicu koju je Zeko postao.
niels-
2021-04-26
samo DINAMOFRANK wrote:Kako ce tovarcad danas gorke suze liti.
Ajmo DINAMOOOO.
PONOSNO LICE DALMACIJE.
End- Posts : 21177
2015-08-25
on ti je navodno blokirao zekana jer ga je ovaj dosad milijun puta našamarao, al tko nijeniels wrote:Andreas Goldberger wrote:Jesu to udarci na sektu ala in Jastogain? Sekta gotova samo se čeka provedba, što je stvar tehnike?niels wrote:Zeko plasirao tempirani udarac sekti večer prije utakmice. Igre su počele. :)
Kolega amper, nemam ja što elaborirati, ali dajte objasnite forumašima/poreznim obveznicima/kreditnim dužnicima tablicu koju je Zeko postao.
to je taj tovarski pičkasti fazon
2015-08-25
niels likes this post
A otkad si ti prijatelj sa onom mamicevon pickomEnd wrote:on ti je navodno blokirao zekana jer ga je ovaj dosad milijun puta našamarao, al tko nijeniels wrote:Andreas Goldberger wrote:Jesu to udarci na sektu ala in Jastogain? Sekta gotova samo se čeka provedba, što je stvar tehnike?niels wrote:Zeko plasirao tempirani udarac sekti večer prije utakmice. Igre su počele. :)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Puše si ispod stola... Aupičkumaterinu, skoro sam vizualizira. Kic, jeba te ovaj gej forum...
darth_vader-
2014-04-17
smiri seFRANK wrote:A otkad si ti prijatelj sa onom mamicevon pickomEnd wrote:on ti je navodno blokirao zekana jer ga je ovaj dosad milijun puta našamarao, al tko nijeniels wrote:Andreas Goldberger wrote:Jesu to udarci na sektu ala in Jastogain? Sekta gotova samo se čeka provedba, što je stvar tehnike?niels wrote:Zeko plasirao tempirani udarac sekti večer prije utakmice. Igre su počele. :)
samo objašnjavam čovjeku ko je zapravo u toj situaciji pička, a to je sektaš
2015-08-25
Glupkakurac wrote:Puše si ispod stola... Aupičkumaterinu, skoro sam vizualizira. Kic, jeba te ovaj gej forum...
Guest- Guest
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50