Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Hajduk Split
Ne možeš da ga ne volis!FRANK wrote:Certvon..tj 4tonfridrih-niche wrote:<3FRANK wrote:A tek sam na drugomGlupkakurac wrote:Ovakav izljev ljubavi ovaj forum odavno ne vidje... : )
<3
Guest- Guest
Pa ja sam dres nabavlja misecima Haha...
Nikad ga na lageru ne bi bilo...
:D
Guest- Guest
Prije dva dana sam kupila, 3 majice i neke pizdarije dici za skolu.fridrih-niche wrote:Pa ja sam dres nabavlja misecima Haha...
Prosla uplata i sve ok, danas doslo da je ponisteno jer transakcija nije prosla ili kao nema nekih artikala. A vidim da je transakcija prosla, znaci nema artikala.
Guest- Guest
Sidite na ušima i ne pazite na satu
https://hajduk.hr/vijest/veliki-interes-za-proizvodima-s-misinim-likom-nove-kolicine-pristizu-svakodnevno/14366
https://hajduk.hr/vijest/veliki-interes-za-proizvodima-s-misinim-likom-nove-kolicine-pristizu-svakodnevno/14366
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Lako tebi pizditi kad ti je zena kupila...Jack Torrance wrote:Sidite na ušima i ne pazite na satu
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Lako tebi pizditi kad ti je zena kupila...Jack Torrance wrote:Sidite na ušima i ne pazite na satu
Guest- Guest
Uzela je meni ali nije malom i sad ratuje sa njim po cili dan i mene stalno zove da interveniram jer ništa više neće da je sluša
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
I niče reci rođi ako ne stavi ovu sliku na instagram da je debil.
Kad ih je povalja po petercu, direktorski plasira u malu mrižu i doša ispod tribine.
I onda ga ti šta ih je otresa još na kraju utakmice žicaju dres.
Ćaća svega.
Kad ih je povalja po petercu, direktorski plasira u malu mrižu i doša ispod tribine.
Ćaća svega.
2017-04-24
Kažu mi da ju ne stavija...Jack Torrance wrote:I niče reci rođi ako ne stavi ovu sliku na instagram da je debil.
Ćaća svega.
Guest- Guest
Čim Hajduk dobro igra, nema tatticara nigdi za vidit...
Al čim se prvi poraz dogodi, isti sekund će bit na forumu, lol...
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Čim Hajduk dobro igra, nema tatticara nigdi za vidit...
Lovac u britanskoj Potjeri na pitanje o Hajduku odgovorio da je to klub iz Srbije
NI NATJECATELJI nisu znali odgovor.
gleđ, i dubrava tim je trenutačno prva u 2.hnl pa nitko ne komentira.
ku'iš?
sitting_bull-
2015-09-28
Srica pa mu nije bilo pitanje odakle je GNK Dinamo Zagreb...
To bi tek bija teški mindfuck...
:^O
Guest- Guest
poslije tottenhama teško buš našel engleza koji ne zna za dinamo.fridrih-niche wrote:Srica pa mu nije bilo pitanje odakle je GNK Dinamo Zagreb...
za hajduk nisu čuli jer ne igraju kvalifikacije za konferencijsku ligu i ne prate vanzemaljce koji se vrzmaju po hrvatskoj.
sitting_bull-
2015-09-28
1:1 s Evertonom nije bilo prije sto godina...
Znaju oni dobro za Hajduka, ne boj se...
<3
Znaju oni dobro za Hajduka, ne boj se...
<3
Guest- Guest
Bas sam tija napisati. Nema miseva, stakorcica i ostalih glodavaca da se jave 1,6 sekundi nakon sto Hajduk izgubi kao zadnje 3 utakmice prije nego je dosao Valdas.fridrih-niche wrote:Čim Hajduk dobro igra, nema tatticara nigdi za vidit...
Odlicno za Valdasa sto je krenuo s 4 pobjede. A i popisao se po onima sto su izlucivali da Hajduk nema igrace.
Ne javlja se ni Pezzi ni drug Reic uzivo onom smecu Vlahovu, kako to, kako to?
Guest- Guest
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50