Korona novosti i spoznaje
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Korona novosti i spoznaje
https://www.facebook.com/libhr/videos/900205537593857
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
mutava baštarda wrote:Ovo je država u kojoj su podaci transparentni. Ne ovise o tome što će nepripremljeni Capak pročitati.ljubo1212 wrote:kic wrote:mutava baštarda wrote:Prvo je bilo ako se cijepiš štitš druge, onda je ispalo da se cijepljeni isto zaraze.
Kad je počelo da štiti od hospitalizacija, ispalo je po zadnjem podatku da ima jednako hospotalizaranih pelcovani i nepolcovani.
Sada ti s težim slikama govore da ne mogu zamisliti što bi im tek bilo da se nisu cijepili.
Kad umiru onda vjerojatno vele da ih cjepivo štiti od duge i bolne smrti.
neuhvatljivi argument, uvijek pola-koraka ispred-
cijepljeni se zaraze, ali koliko ono puta manje i koliko puta manje šire zarazu, kako lijepo preskočite taj dio
i to bolnički smješteni, ne znači koliko od njih će završiti na respiratorima i umrli, čudno da to isto lijepo preskačete
zadnja obrana vam je ono, dažba ste krečili jer i cijepljeni umiru, hebate dokaza...
kao da se svi cijepljeni od gripe od iste i spase, pa opet risk grupe redovito cijepimo
i da, svakako treba ovima s težim slikama zabraniti uopće govoriti što bi bilo da se nisu cijepili, poželjno bi bilo da govore da im je ovako loše zbog cjepiva
Da je od cijepiva protiv gripe odjednom postane 100 puta veća smrtnost, da li bi se i tada cijepio?
Ali tu je prof.Simpson...za primjer da je 80% ukupne populacije cijepljeno i 20% necijepljeno.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
PS: Moraš gledati ukupni broj zaraženih u ukupnom broju populacije i ne u ukupnom broju zaraženih. Prof. Simpson je zajebat...
Samo sam malo "zamutio vodu", za prave rezultate bi morao napraviti svoju tabelu i još jednom cijelu stva analizirati. Došli bismo do faktora 11x manje zaraženih cijepljenih od onih koji nisu cijepljeni. Ne da mi se to sad raditi, jer se spremam za put..
Odoh u planine, jer tamo nema zime...
Samo sam malo "zamutio vodu", za prave rezultate bi morao napraviti svoju tabelu i još jednom cijelu stva analizirati. Došli bismo do faktora 11x manje zaraženih cijepljenih od onih koji nisu cijepljeni. Ne da mi se to sad raditi, jer se spremam za put..
Odoh u planine, jer tamo nema zime...
Last edited by Eroo on 8/11/2021, 11:18; edited 1 time in total
2016-07-22
nadamo se da nema ni signala za internet...
sretan put...
sretan put...
ahhahaahT. wrote:nadamo se da nema ni signala za internet...
sretan put...
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Nažalost ima, ali na svu sreću imam pametnijeg posla nego pačiće podučavati osnovama matematike.T. wrote:nadamo se da nema ni signala za internet...
sretan put...
2016-07-22
gledaš godinu ili 5 godina?mutava baštarda wrote:Ja gledam groblja, a ona kažu da se ove godine kada ima cijepiva umire više nego prošle kada ga nije bilo. Ako cijepivo djeluje, onda je zaključak da je napravljeno da više ljudi umire.ljubo1212 wrote:na ništa ne odgovaraš a tražiš odgovore
kao zemlje se debelo razlikujemo za usporedbu u 5 godina, dovoljno pogledati bilancu, stanje, uvoz-izvoz ljudi, pa ćeš vidjeti što je ostalo za umiranje
ali preskačeš gradivo, nisi još savladao ni tablicu koju pejstaš, jer gledaš samo kolonu koja ti odgovara, trenutno
logika ti kao s onom lažnom vijesti o 7 mrtvih u 7 dana u vrlici, možda su ova tri cijepljena umrla baš u zadnjih mjesec dana
inače su ti zaključci za ništa jer niti gledaš cijelu sliku niti je pokušavaš shvatiti, samo talambasaš po svome, pa kad ti se nađe sistemska greška ideš migoljiti, i uzimati pojedinačno što ti paše...
hebga, ni srdele nisu što su nekad bile
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Ovaj se već upiškiJa, nakon šta je popiJa kantu čaja bez šećera. Ja mislin da već nosi pelene...AssadNaPodmornici wrote:ahhahaahT. wrote:nadamo se da nema ni signala za internet...
sretan put...
2016-07-22
ne, ne bismo došli do takvog faktora jer cjepljeni poput terorista marića hodaju okolo bez ikakve svijesti da su zaraženi pa se samo pukim slučajem sazna da su nosioci virusa tj. zaraženi i samim time su izuzeti iz jednadžbe. ako nemamo točne brojke a radi takvih nemamo ne možemo doći ni do nekog faktora.Eroo wrote: Došli bismo do faktora 11x manje zaraženih cijepljenih od onih koji nisu cijepljeni.
[/i]
Guest- Guest
kako ti se ministar marić uklapa u te osnove matematike? koliko ima takvih među cjepljenima? da bi to znali trebali bi testirati sve cjepljene, time bi znali i koliko kovid potvrde nakon cjepljenja imaju smisla, znali bi točan broj, znali bi učinkovitost cjepiva...ali to bi bila neka znanstvena metoda. ovdje je ionako riječ o vradžbinama iza ponoći, iza 2 u noći, 51.osoba itd. a ti misliš da su to osnove matematike?Eroo wrote:Nažalost ima, ali na svu sreću imam pametnijeg posla nego pačiće podučavati osnovama matematike.T. wrote:nadamo se da nema ni signala za internet...
sretan put...
Guest- Guest
Kad je već UK predmet analize, evo jedna kratka usporedba smrtnosti
u UK i HR , glede na broj aktivnih slučajeva na datum 29.10 (-10 dana!)
UK: prosječna smrtnost kroz 7 dana = 171, a odnosi se na 1,547,300 aktivna slučaja.
HR: prosječna smrtnost kroz 7 dana = 40, a odnosi se na 32,000 aktivna slučaja.
UK: 1/9,049
HR: 1/800
Smrtnost u UK je manja za faktor 9,049/800 = 11.3x.
Ovo možemo pripisati samo visokoj procijepljenosti u UK,
i ne zato što eventualno piju čaj bez cukra(Yoda) ili što guraju Pavlovićevu mast u nos.
UK: prosječna smrtnost kroz 7 dana = 171, a odnosi se na 1,547,300 aktivna slučaja.
i ne zato što eventualno piju čaj bez cukra(Yoda) ili što guraju Pavlovićevu mast u nos.
a možda i tome kaj su zabranili pušenje u pub-ovima još 2007 i drastično smanjili broj pušača dok se u hravtskim kafićima još uvijek nesmetano puši i nema drastičnog pada pušača kao u UK.Eroo wrote:
.
Does smoking increase your risk of severe Covid?
Yes. A review by the World Health Organization found that smoking is associated with more severe illness and an increased risk of death in people who need hospital treatment for Covid-19.
A UK study published in January 2021 suggests that current smokers who get coronavirus are twice as likely to attend hospital and tend to report more symptoms than non-smokers. The analysis, by researchers from Imperial College London, King’s College London, and ZOE (a health symptom tracking app) looked at data from 2.4 million people in the UK who self-reported their symptoms and test results.
------------------------------
Ten years after cigarettes were banished from all UK pubs, clubs, bars and restaurants, new figures reveal there are 1.9 million fewer smokers in Britain compared to when the smoking ban was introduced in 2007, with smoking rates now the lowest ever recorded.Jul 1, 2017
Last edited by ebenica on 8/11/2021, 12:22; edited 1 time in total
Guest- Guest
T. wrote:nadamo se da nema ni signala za internet...
sretan put...
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
ljubo1212 wrote:lepi, još jednom, koji im je postotak cijepljenih? koliko je postotak necijepljenih po dobi i tko im zaražava starije, pa i cijepljene?
pitanje o cjepivu protiv gripe ti nema smisla, jer to nema nikakve veze s cjepivom protiv korone i tvojim tumačenjem istoga
još jednom, slučaj korone, bolnički slučaj i smrtnost od korone nemaju te korelacije
zato uk na koji se pozivaš nastavlja s cijepljenjem
Evo tebi i lepome... Zadnji službeni podaci, pošto naši malo kasne uzeo sam naš najnoviji i UK za na taj dan.
Evo pa ti i lepi odgonetnute kako je smrtnost u UK 20% veća, a kod nas 1% manja od prosjeka. Za mene je to odlična stvar, ne znam za tebe i lepog...
Naveo sam izvor, kao i neki dan kad sam naveo Capaka.ljubo1212 wrote:gledaš godinu ili 5 godina?mutava baštarda wrote:Ja gledam groblja, a ona kažu da se ove godine kada ima cijepiva umire više nego prošle kada ga nije bilo. Ako cijepivo djeluje, onda je zaključak da je napravljeno da više ljudi umire.ljubo1212 wrote:na ništa ne odgovaraš a tražiš odgovore
kao zemlje se debelo razlikujemo za usporedbu u 5 godina, dovoljno pogledati bilancu, stanje, uvoz-izvoz ljudi, pa ćeš vidjeti što je ostalo za umiranje
ali preskačeš gradivo, nisi još savladao ni tablicu koju pejstaš, jer gledaš samo kolonu koja ti odgovara, trenutno
logika ti kao s onom lažnom vijesti o 7 mrtvih u 7 dana u vrlici, možda su ova tri cijepljena umrla baš u zadnjih mjesec dana
inače su ti zaključci za ništa jer niti gledaš cijelu sliku niti je pokušavaš shvatiti, samo talambasaš po svome, pa kad ti se nađe sistemska greška ideš migoljiti, i uzimati pojedinačno što ti paše...
Svaka čast.mutava baštarda wrote:Naveo sam izvor, kao i neki dan kad sam naveo Capaka.ljubo1212 wrote:gledaš godinu ili 5 godina?mutava baštarda wrote:Ja gledam groblja, a ona kažu da se ove godine kada ima cijepiva umire više nego prošle kada ga nije bilo. Ako cijepivo djeluje, onda je zaključak da je napravljeno da više ljudi umire.ljubo1212 wrote:na ništa ne odgovaraš a tražiš odgovore
2016-07-22
Eroo wrote:Kad je već UK predmet analize, evo jedna kratka usporedba smrtnosti
Mutavi će ovo preskočiti u troskocima, naravno.
2016-07-22
Slažem se. Zaboravio si spomeniti i neučinkovito zaprašivanje komaraca u Baranji i Slavoniji.ebenica wrote:a možda i tome kaj su zabranili pušenje u pub-ovima još 2007 i drastično smanjili broj pušača dok se u hravtskim kafićima još uvijek nesmetano puši i nema drastičnog pada pušača kao u UK.Eroo wrote:
.
2016-07-22
jasambrend wrote:violator wrote:jasambrend wrote:
Za svašta im se treba jebat mater, ali za ovo ne... Preklinju ljude barem zadnjih 6 mjeseci da se cijepe i sad odjednom svima smeta gužva kad je opet buknulo. Gdje su do sada bili? Naši ljudi su i inače takvi u svemu. U stvari... Ljudi!? Češće stoka.
Kako to mislis "gdje su dosad bili"!?
Odabirali su ne cijepiti se. Cijepljenje je dobrovoljno. Barem nam tako svi tvrde. A onda se kojekakvim neustavnim ucjenama zeli natjerati ljude na to isto cijepljenje, bas poput novog "paketa" mjera zbog cega i nastaju guzve ovih dana.
Zasto ne uvedu obvezno cijepljenje!? Zasto!?
Da. Možda bi trebali...a možda je situacija toliko sjebana da nema crno/bijelog rješenja... Apeliralo se na svijest, ali kremulo od starta pogrešnim načinom na i uspjeli su stvoriti otpor građana koji onda autoritete traže po opskurnim stranicama, negirajući cijeloj medicinskoj struci kredibilitet. Iskreno puca mi ona stvar za vladu, želim joj sve najgore, ali kad imaš doslovno očajničke vapaje bolničkih liječnika, a koji se masovno ismijavaju pa pitam se koliko je uopće normalnih u ovoj državi. Ti imaš opravdan razlog zašto se ne cijepiš, realno svi mi drugi smo pičkice...barem većina.
Uopce necu ni pokusati uvjeravati te kako razumijem sto se tocno desava. Ali ono sto znam jest da nesto jako, jako odmice od onoga u sto nas se neprekidno uvjerava. Mi vec dvije godine zivimo u neprekidnom strahu koji nam pomucuje zdravo rezoniranje. Ne borimo se samo protiv virusa, vec i za osnovne egzistencijalne potrebe i u tim bitkama neprekidno nas se trenira / uvjetuje na medjusobnu mrznju. Pred mojim se ocima i usima doslovno ponavljaju scene iz distopijskih romana kao i prokleta hipnoza putem novozbora i brojeva. Zamjatin, Orwell, Huxley, Bradbury, Philip K. Dick jezivo ozivljavaju u nasoj sadasnjosti, a mozda je ta njihova svevremenost samo manje bila uocljivija dosad.
Struka nije jednoglasna, a morali su o tome pisati na opskurnim stranicama jer ih se usutkava, cenzurira i brise.
_____
Who knows?
Not me
I never lost control
You're face to face
With the man who sold the world
Who knows?
Not me
We never lost control
You're face to face
With the man who sold the world
https://youtu.be/HSH--SJKVQQ
Guest- Guest
British Medical Jurnal
https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635
Covid-19: Researcher blows the whistle on data integrity issues in Pfizer’s vaccine trial
Revelations of poor practices at a contract research company helping to carry out Pfizer’s pivotal covid-19 vaccine trial raise questions about data integrity and regulatory oversight. Paul D Thacker reports
In autumn 2020 Pfizer’s chairman and chief executive, Albert Bourla, released an open letter to the billions of people around the world who were investing their hopes in a safe and effective covid-19 vaccine to end the pandemic. “As I’ve said before, we are operating at the speed of science,” Bourla wrote, explaining to the public when they could expect a Pfizer vaccine to be authorised in the United States.1
But, for researchers who were testing Pfizer’s vaccine at several sites in Texas during that autumn, speed may have come at the cost of data integrity and patient safety. A regional director who was employed at the research organisation Ventavia Research Group has told The BMJ that the company falsified data, unblinded patients, employed inadequately trained vaccinators, and was slow to follow up on adverse events reported in Pfizer’s pivotal phase III trial. Staff who conducted quality control checks were overwhelmed by the volume of problems they were finding. After repeatedly notifying Ventavia of these problems, the regional director, Brook Jackson, emailed a complaint to the US Food and Drug Administration (FDA). Ventavia fired her later the same day. Jackson has provided The BMJ with dozens of internal company documents, photos, audio recordings, and emails.
https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635
Covid-19: Researcher blows the whistle on data integrity issues in Pfizer’s vaccine trial
Revelations of poor practices at a contract research company helping to carry out Pfizer’s pivotal covid-19 vaccine trial raise questions about data integrity and regulatory oversight. Paul D Thacker reports
In autumn 2020 Pfizer’s chairman and chief executive, Albert Bourla, released an open letter to the billions of people around the world who were investing their hopes in a safe and effective covid-19 vaccine to end the pandemic. “As I’ve said before, we are operating at the speed of science,” Bourla wrote, explaining to the public when they could expect a Pfizer vaccine to be authorised in the United States.1
But, for researchers who were testing Pfizer’s vaccine at several sites in Texas during that autumn, speed may have come at the cost of data integrity and patient safety. A regional director who was employed at the research organisation Ventavia Research Group has told The BMJ that the company falsified data, unblinded patients, employed inadequately trained vaccinators, and was slow to follow up on adverse events reported in Pfizer’s pivotal phase III trial. Staff who conducted quality control checks were overwhelmed by the volume of problems they were finding. After repeatedly notifying Ventavia of these problems, the regional director, Brook Jackson, emailed a complaint to the US Food and Drug Administration (FDA). Ventavia fired her later the same day. Jackson has provided The BMJ with dozens of internal company documents, photos, audio recordings, and emails.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Company That Managed Pfizer Vaccine Trial Sites ‘Falsified Data’: Whistleblower
- Ventavia, a subcontractor for Pfizer’s COVID-19 vaccine phase 3 clinical trial, allegedly falsified data, unblinded patients and was slow to follow up on adverse events.
- Brook Jackson reportedly brought these problems up with her superiors – but was fired shortly after she emailed a complaint to the US Food and Drug Administration.
- The FDA didn’t follow up on Jackson’s complaint – and Pfizer, which has known of the problems at Ventavia, has hired the company for four more trials.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje