ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 25 of 50 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 25 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by mutava baštarda 5/11/2021, 11:59

ljubo1212 wrote:
mutava baštarda wrote:Korona novosti i spoznaje - Page 25 Img_2515

da, ovo je klasični pokušaj širenja lažne vijesti ovdje na temi
vrlo učestalo i jako providno od antivaksera i teoretičara zavjera
jasno je i zašto vam to treba, mene jako podsjeća na jedno drugo laganje

https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/zagora/siri-se-prica-da-je-u-tjedan-dana-od-korone-preminulo-sedmero-cijepljenih-sticenika-vrlickog-centra-za-rehabilitaciju-nazvali-smo-ravnateljicu-iznijela-nam-je-tocne-brojke-1140330

Dakle, ponavljam niti jedan od petero umrlih ove godine nije umrlo od korone. Primjerice u 2018. godini dok nije ni bilo epidemije korone umrlo je šest naših korisnika, u 2019. godini tri korisnika te u 2020. godini dva korisnika što apsolutno upućuje da u ovoj godini smrtnost nije neuobičajena.
Nije nitko ni rekao da su umrli od korone nego od cijepiva.

mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 5/11/2021, 12:01

ljubo1212 wrote:
mutava baštarda wrote:
ljubo1212 wrote:
mutava baštarda wrote:
ljubo1212 wrote:problem vaše matematike...nije taj odnos 75:25 samo kod novozaraženih, nego i kod hospitaliziranih, a i umrlih
i da ne bude problema, N1 radi za vas...

U posljednjih sedam dana u Hrvatskoj je hospitalizirano 666 osoba zaraženih koronavirusom. Od ovog broja čak 473 osobe, odnosno 71 posto njih, nisu cijepljene nijednom dozom. Potpuno ili djelomično cijepljenih je 29 posto, odnosno 193 osobe

U posljednjih sedam dana na respirator je priključeno 105 osoba, od kojih 86, odnosno 81,9 posto, nije cijepljeno nijednom dozom. Njih 18,1 posto potpuno je ili djelomično cijepljeno.

Od 122 osobe koje su preminule u posljednjih sedam dana njih 78,7 posto nije bilo cijepljeno, odnosno 96 osoba. Potpuno cijepljeno bilo je 25 osoba, odnosno njih 20,5 posto.

71:29 i nije neki omjer za primiti eksperimentalno cijepivo.
Također ni 79:21, osobito kada ravnozemljaški znanstvenici najavljuju pomor među cijepljenima. Neću vam braniti da se cijepite, samo dajte. Netko mora ostati i u kontrolnoj skupini.
slobodno ostani u kontrolnoj skupini, druži se s ravnozemljašima, slobodno idi eksperimentalno na ivermectin
jedino što trebaš je izolirati se, ili testirati se ako želiš u gomilu
i sve 5
Ivermecitin je lijek koji je dobio Nobelovu nagradu za primjenu na ljudima ( to su konjima uvalili priču da je namjenjen samo konjima ), u skupini ravnozemljaša imamo jedinog Nobelovca iz područja virusa ( nedavno dao izjavu na haškom sudu zbog zločina protiv čovječnosti ), a u kontrolnoj grupi u Sinju nas ima 80%
B-)
Siguran sam da je štab Možemo 100% procjepljen.
s tom razlikom da ivermectin za ljude nema nikakve veze s covidom, a i doze koje su pokazale neko djelovanje na virus istovremeno čovjeka čine invalidom, 100%, 
pa, slobodno udarajte po tom lijeku,
Ja spadam u ravnozemljaše koji mogu gledati Saturnov prsten iz dnevnog boravka, a što si ti ravnozemljaš to je nešto
https://c19ivermectin.com/

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Noor 5/11/2021, 12:01

Eroo wrote:Otvara se prostor za uvođenje PC potvrda i ne više PCT
Za ostale bi trebao  važiti selektivni lockdown.
Konačno se Yodi i sličnim  mora stati u kraj,jer širenje
zaraze i  posljedično uzrokovanje umiranja ljudi , nije njihovo pravo.
Anarhiji u ponašanju je došao kraj! :)
nabavit cemo i yodi PC potvrdu, mirno "brzo" spavaj :^0

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Eroo 5/11/2021, 12:03

ebenica wrote:
Eroo wrote:
ebenica wrote:
Eroo wrote:
Neuki, medicinsko osoblje u svom radu sa covid-bolesnicima koriste one skafandere, koji ih štiti od zaraze.

i u tim skafanderima idu doma, idu na kave, šoping centre, ne idu na svadbe ili sedmine ili koji je to već kurac?
ne žive nego samo liječe, spavaju i liječe. u skafanderima 24 h na dan. mozgao si ti vidim. jako.
Znam da nema smisla odgovarati  na te nebuloze, ali eto...Samo ti nastavi.
ima smisla ali ti nemaš odgovora.
Kako  nemam? Evo po peti put, ali to tebi iz nekih razloga izgleda nije dovoljno.

Korona novosti i spoznaje - Page 25 1

Ili ovo, na primjer:

Korona novosti i spoznaje - Page 25 2
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Noor 5/11/2021, 12:04

Eroo wrote:
pokerjocker wrote:ostani na ovoj temi, a iritantnog rođu pošalji na pdf ljubav i sex ili automobili. eto, 41 put već priča kako se on vozio 20 sati i bio sa sinom u istoj sobi... tvoji odgovori su logični i zanimljivi,  razložni i kvalitetni, bez bahatog lupetanja s visoka i nepotrebnog dociranja. Svaka čast, Go on !! :tu
I rođo ljubo će jednoga dana izgubiti strpljivost kad shvati da nekim ljudima nema smisla
ništa više objašnjavati, jer se radi o uplašenim ignorantima...

A  ono sa  sinom (ne  zbog tebe, jer si ti preglup za razumjeti ovu problematiku) ću ponoviti:
U autu smo se pravažali nas 4 (četvoro) , svi cijepljeni. Kad smo došli u Ljubljanu
nakon PCR testiranja je utvrđeno da je bio zaražen samo sin.
Pitali smo se kako  je to moguće?
I evo odgovora.

Korona novosti i spoznaje - Page 25 2

2017-10-06

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 5/11/2021, 12:06

Noor wrote:
Mogu riješiti potvrdu u roku dva tri dana preko dvije veze ali ne želim, jer kako sam rekao ne držim nikakve mjere, ne nosim maske nigdje niti sam dužan, nisam niti jedan dan proveo zaključan u podrumu itd tako da me se mjere i potvrde ne tiču.

Evo država na pritisak medija uvodi neke mjere a mjere su nikakave haha
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Noor likes this post

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2021, 12:10

Eroo wrote:
Kako  nemam? Evo po peti put, ali to tebi iz nekih razloga izgleda nije dovoljno.

gdje je pomor medicinskog osoblja?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 5/11/2021, 12:11

Noor wrote:
U posljednja 24 sata zabilježeno je 6.932 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2
te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 28.541. Među njima je 1.711 pacijenata na
bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 231 pacijent.
Preminulo je 36 osoba.
Do danas je ukupno testirano 3.155.683 osoba, od toga 15.079 u posljednja 24 sataKorona novosti i spoznaje - Page 25 1f448  Korona novosti i spoznaje - Page 25 3443405463

Spavaš li ti mirno? Dobro ti si prebolila, a tvoji u balonu?
Vi kad obolite idete na liječenje onima koji nisu, jer se paze..skafanderi, higijena i te stvari.
Što bi ti i ko bi tebe liječio da su ti liječnici obolili od covida:  Mihajlovićeva mast u nos? :^0
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 5/11/2021, 12:11

ebenica wrote:
Eroo wrote:

gdje je pomor medicinskog osoblja?
U Bergamu.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 5/11/2021, 12:13

AssadNaPodmornici wrote:
Noor wrote:
Mogu riješiti potvrdu u roku dva tri dana preko dvije veze
Samo riješi, ako ti šta pomaže, ali ne idi s njima među svijet.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2021, 12:14

Eroo wrote:
Što bi ti i ko bi tebe liječio da su ti liječnici obolili od covida
i po stoti puta: zašto nisu? bila je dovoljna jedna ?sedmina? da desetkuje redove vas četvorice u jednom autu.
liječnici su većinom jako daleko od pacijenata, medicinske sestre su te koje brinu 24 sata o istima. necjepljene.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 5/11/2021, 12:19

ebenica wrote:
Eroo wrote:
i po stoti puta: zašto nisu? bila je dovoljna jedna ?sedmina? da desetkuje redove vas četvorice u jednom autu.
liječnici su većinom jako daleko od pacijenata, medicinske sestre su te koje brinu 24 sata o istima. necjepljene.
U skafanderima.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2021, 12:28

Eroo wrote:
ebenica wrote:
Eroo wrote:
U skafanderima.
i nemaju sedmine, osmine i ostala sranja kao vas četvorica? ili svuda idu u skafanderima, tim čudesnim antikovid haljinicama?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 5/11/2021, 12:29

mutava baštarda wrote:
ljubo1212 wrote:
mutava baštarda wrote:
ljubo1212 wrote:
mutava baštarda wrote:
ljubo1212 wrote:problem vaše matematike...nije taj odnos 75:25 samo kod novozaraženih, nego i kod hospitaliziranih, a i umrlih
i da ne bude problema, N1 radi za vas...

U posljednjih sedam dana u Hrvatskoj je hospitalizirano 666 osoba zaraženih koronavirusom. Od ovog broja čak 473 osobe, odnosno 71 posto njih, nisu cijepljene nijednom dozom. Potpuno ili djelomično cijepljenih je 29 posto, odnosno 193 osobe

U posljednjih sedam dana na respirator je priključeno 105 osoba, od kojih 86, odnosno 81,9 posto, nije cijepljeno nijednom dozom. Njih 18,1 posto potpuno je ili djelomično cijepljeno.

Od 122 osobe koje su preminule u posljednjih sedam dana njih 78,7 posto nije bilo cijepljeno, odnosno 96 osoba. Potpuno cijepljeno bilo je 25 osoba, odnosno njih 20,5 posto.

71:29 i nije neki omjer za primiti eksperimentalno cijepivo.
Također ni 79:21, osobito kada ravnozemljaški znanstvenici najavljuju pomor među cijepljenima. Neću vam braniti da se cijepite, samo dajte. Netko mora ostati i u kontrolnoj skupini.
slobodno ostani u kontrolnoj skupini, druži se s ravnozemljašima, slobodno idi eksperimentalno na ivermectin
jedino što trebaš je izolirati se, ili testirati se ako želiš u gomilu
i sve 5
Ivermecitin je lijek koji je dobio Nobelovu nagradu za primjenu na ljudima ( to su konjima uvalili priču da je namjenjen samo konjima ), u skupini ravnozemljaša imamo jedinog Nobelovca iz područja virusa ( nedavno dao izjavu na haškom sudu zbog zločina protiv čovječnosti ), a u kontrolnoj grupi u Sinju nas ima 80%
B-)
Siguran sam da je štab Možemo 100% procjepljen.
s tom razlikom da ivermectin za ljude nema nikakve veze s covidom, a i doze koje su pokazale neko djelovanje na virus istovremeno čovjeka čine invalidom, 100%, 
pa, slobodno udarajte po tom lijeku,
Ja spadam u ravnozemljaše koji mogu gledati Saturnov prsten iz dnevnog boravka, a što si ti ravnozemljaš to je nešto
https://c19ivermectin.com/
Još jedan štetan lijek
https://docs.google.com/file/d/12AiQrmVbqI1-a5O1T-uFaIHtlWjrtQ1O/edit?filetype=msword

Korona novosti i spoznaje - Page 25 Fcfeho13

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 5/11/2021, 13:04

AssadNaPodmornici wrote:
Noor wrote:
Mogu riješiti potvrdu u roku dva tri dana preko dvije veze ali ne želim, jer kako sam rekao ne držim nikakve mjere, ne nosim maske nigdje niti sam dužan, nisam niti jedan dan proveo zaključan u podrumu itd tako da me se mjere i potvrde ne tiču.

Imam potvrdu još je nisam pokazao... Zapravo možda mi je i istekla.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Eroo 5/11/2021, 13:15

mutava baštarda wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Noor wrote:

Imam potvrdu još je nisam pokazao... Zapravo možda mi je i istekla.
Posudi je Yodi. Važno je da je karta vu'žepu. :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 5/11/2021, 13:28

ljubo1212 wrote:
michaellcmacha wrote:Moja mater je srčani bolesnik kao i sam što sam, prvo je bila suzdržana u vezi cijepljenja, njena doktorica ju je i savjetovala da se ne cijepi, i tako je ona prošlu godinu provela radno intenzivno od berbe jagoda u brezovici do berbe borovnica kod borovičeka, na čemu joj svaka čast s obzirom da se radi o ženi od 72 godine, i onda početkom rujna pozove ju spomenuta doktorica i iz pitaj Boga kojeg razloga i povoda moju mater nagovori da primi cjepivo i tako i ona i otac  mi prime cjepivo i sad kako su dvodozno cijepljeni kao da su od do jučer živih i aktivnih ljudi postali preumorni stalno pospani starci koji nisu u stanju ni živad nahraniti... Naravno mi jedni drugima i okviru obitelji ne spočitavamo odluke vezane uz cijepljenje.
imam barem 4 primjera gdje su ljudi u još starijoj dobi, odspavali jedan dan nakon prvog cjepljenja i sad jednako tumaraju vrtom, voćnjakom, šumom...
ni moje ni tvoje pojedinačno iskustvo ne dokazuje ništa posebno
jedino što si ti uvjeren u zavjeru
Nisam ja uvjeren ni u kakvu zavjeru, niti negiram postojanje bolesti... Jednostavno ne želim se cijepiti eksperimentalnim cjepivom koje dokazano kroz primjenu u cijelom svijetu do sada nije polučilo ni približno optimalan učinak. Moguće, ukoliko neki od znanstvenih instituta u narednom razdoblju za neko od cjepiva koja su u fazi dorade i detaljnijeg testiranja objavi da je u visokovisokom postotku sigurno, i učinkovito, se budem i cijepio, a moguće i ne... Isključivo je to moja autonomna odluka... Jer drugačija ne može biti...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by epikur37 5/11/2021, 13:36

U Zadarskoj županiji prosjek godina novooboljelih 34 godine, porastao interes za cijepljenje
----------------

sad će opet stampedo na višnjiku

a cijelo ljeto i jesen imali ali nisu htjeli
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by ljubo1212 5/11/2021, 13:41

mutava baštarda wrote:
ljubo1212 wrote:

https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/zagora/siri-se-prica-da-je-u-tjedan-dana-od-korone-preminulo-sedmero-cijepljenih-sticenika-vrlickog-centra-za-rehabilitaciju-nazvali-smo-ravnateljicu-iznijela-nam-je-tocne-brojke-1140330

Dakle, ponavljam niti jedan od petero umrlih ove godine nije umrlo od korone. Primjerice u 2018. godini dok nije ni bilo epidemije korone umrlo je šest naših korisnika, u 2019. godini tri korisnika te u 2020. godini dva korisnika što apsolutno upućuje da u ovoj godini smrtnost nije neuobičajena.
ti zbilja jesi osoba s posebnim potrebama ili si samo lijen čitati tekst?

Informacije po društvenim mrežama govore da je svih sedam štićenika umrlo od korone iako su svi cijepljeni s dvije doze cjepiva.
Te informacije čita i ravnateljica Centra Ivana Klarić - Kukuz i ne može se načuditi dokle sve seže neinformiranost tih ljudi koji šire takve informacije.
- Ja ne znam iz kojih to razloga ljudi objavljuju, kakvi su tu interesi u pitanju, ali ne mogu vjerovati da netko tako olako širi ove lažne informacije,

Istina da je u proteklih mjesec dana umrlo troje ljudi od te dosadašnje brojke od petoro umrlih ove godine. U pitanju su dvije starije muške osobe i jedna mlađa ženska osoba.
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Eroo 5/11/2021, 13:49

.
ljubo1212 wrote:
mutava baštarda wrote:
ljubo1212 wrote:

ti zbilja jesi osoba s posebnim potrebama ili si samo lijen čitati tekst?

Informacije po društvenim mrežama govore da je svih sedam štićenika umrlo od korone iako su svi cijepljeni s dvije doze cjepiva.
Te informacije čita i ravnateljica Centra Ivana Klarić - Kukuz i ne može se načuditi dokle sve seže neinformiranost tih ljudi koji šire takve informacije.
- Ja ne znam iz kojih to razloga ljudi objavljuju, kakvi su tu interesi u pitanju, ali ne mogu vjerovati da netko tako olako širi ove lažne informacije,

Istina da je u proteklih mjesec dana umrlo troje ljudi od te dosadašnje brojke od petoro umrlih ove godine. U pitanju su dvije starije muške osobe i jedna mlađa ženska osoba.

Možeš ti to ponoviti 5x, ali nikakav efekat nećeš primijetiti.
Ako je frizerka nešto rekla onda je to svetinja, jer se tamo skupljaju  informacije.
I pravi statistika. Često od jednoga broja.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by marcellus 5/11/2021, 13:50

ebenica wrote:
Eroo wrote:

liječnici su jako daleko od pacijenata? Kod kog si se ti liječio jebote?

Sestre su cijepljene.

https://www.vecernji.hr/vijesti/cijepilo-se-71-medicinskih-sestara-hkms-nije-dovoljno-apeliramo-i-na-ostale-1517712

to je bilo prije tri mjeseca, sad je vjerojatno na preko 80 posto

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 25 of 50 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics