Korona novosti i spoznaje
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Jebote bog ovaj povampireni ustaški četnik hercegbosanski udbaški čoban vodi jihad progiv necijepljenih infidela.
PFIZER CJEPIVO AKBAR
PFIZER CJEPIVO AKBAR
Guest- Guest
FOTO GALERIJA i tekst
https://www.jutarnji.hr/video/news/tristo-gradana-vratili-kuci-zbog-kraja-radnog-vremena-cetvero-palo-u-nesvijest-dosla-i-hitna-15117137
Eroo- Posts : 78949
2016-07-22
Eroo wrote:
FOTO GALERIJA i tekst
https://www.jutarnji.hr/video/news/tristo-gradana-vratili-kuci-zbog-kraja-radnog-vremena-cetvero-palo-u-nesvijest-dosla-i-hitna-15117137
Ea... Pomalo
Svi će doći na red.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Moglo se ovo učiniti i u vrijeme kad nije bilo ovoliko testiranja okuženih.
No, važno je da je krenilo...
15 dana po 40,000 cijepljenih bi bilo rješenje za mirne Božićne praznike.
2016-07-22
Tocno, sve nas ceka grobno mjesto.epikur37 wrote:Eroo wrote:
FOTO GALERIJA i tekst
Ea... Pomalo
Svi će doći na red.
No tamo ce neki cijepljeni, a neki necijepljeni
dijagram-
2015-08-09
ebenica wrote:pae dobrovoljno i besplatno :)violator wrote:ebenica wrote:jesi se testirala pinky? besplatno je (iako nije, skupo je plaćeno našim novcem), zastružu ti mali mozak kroz nos al besplatno je...violator wrote:Super su mi ove nove mjere, bas super. Ako sam dobro shvatila, covid - potvrde morat cemo imati za svaki d*ek..
ali ako nisi ne moraš se niš' brinut, do ponoći si sigurna, poslije ponoći je zajebano tak da samo moraš pazit da na vrijeme dođeš doma.
Zamisli kako su to oni fino uredili!? I onda ce bit' da je cijepljenje dobrovoljno!
Zadnjih dana uopce nisam upratila zbivanja pa me je sinoc zateklo novo, novo normalno i hladnokrvnost se*onja koji o tome progovaraju, odnosno namecu nam takvu stvarmost.
ali ako se držiš uputa ne možeš se zarazit jer su upte više nego jasne:
korone nema na mjestima ispod 50 ljudi,
korone nema do 24 sata ako nije riječ o svadbama tada je nema do 2 sata iza ponoći
ili ako je film počeo oko 23, pričekat će.
i ako se nađeš na mjestu gdje svi imaju covid potvrdu a jedan je bez maske, e jebiga.
korona je locirana sad samo da je ulovimo u određeni sat na određenom događaju i jebemo joj mater.
Da, razumljivo, ista prica iz vremena lockdownova. Nego, mene zanima koja ce buduca skupina biti glavni krivac za nove sojeve i nova valovlja, jednom kad odvratnim fizickim, financijskim i emotivnim ucjenama postignu visoku procijepljenost?
Guest- Guest
Ima i toga. Svaki 11.-i je cijepljen, nažalost i oni.dijagram wrote:Tocno, sve nas ceka grobno mjesto.epikur37 wrote:Eroo wrote:
FOTO GALERIJA i tekst
Ea... Pomalo
Svi će doći na red.
2016-07-22
dijagram wrote:Tocno, sve nas ceka grobno mjesto.epikur37 wrote:Eroo wrote:
FOTO GALERIJA i tekst
Ea... Pomalo
Svi će doći na red.
tamo smo svi isti..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Svi ero, svi, samo bit ce nesto onih koji odlaze dostojanstveno bez straha.Eroo wrote:Ima i toga. Svaki 11.-i je cijepljen, nažalost i oni.dijagram wrote:Tocno, sve nas ceka grobno mjesto.epikur37 wrote:Eroo wrote:
FOTO GALERIJA i tekst
Ea... Pomalo
Svi će doći na red.
dijagram-
2015-08-09
Guest- Guest
Evo da te lupnem još jednom u tvoja isprazna blebletanja...Eroo wrote:Nemam šta gledati, sve se već zna:mutava baštarda wrote:Pogledaj krajnje zemlje Evrope... Baltičke zemlje i Island... Sve su procjepljene...Eroo wrote:...i z. Europa također. Ne daj se Ines...mutava baštarda wrote:Takve vukojebine su najviše cijepljene... Jebi ga...Eroo wrote:pa ne rekoh li...uskoro i Gvineja Bisau...itd.mutava baštarda wrote:Ne znam od kuda vadiš podatke. Svuda je stopa slučajeva pratila stopu cijepljenja. Kada je prvi šampion cjepljenja Sejšeli postao zemlja sa najviše slučajevaEroo wrote:cca 11xmanja od one kod necijepljenih, to ti je sva koleracija.mutava baštarda wrote: Capak nije ništa krivo rekao, posebno ako se uzme da su svuda u svijetu visoko cijepljenje i zaraza u korelaciji...
Svi relevantno podatci, koje sam do sada analizirao (plus analize drugihi),
ukazuju na ovaj broj...nekad malo niži nekad malo viši, ali to je to.
Pusti to svuda, mnogo, malo, više, manje i sve bez dokaza.
Hospitaliziranih i na ICU 11x manje među cijepljenima nego među necijepljenima.
Posmatrano obe skupine posebno, naravno (po prof. Simpsonu).
Demanti prenosimo u cijelosti:
"Na konferenciji za medije Stožera Civilne zaštite održanoj 5. studenog 2021. ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo izv. prof. dr. sc. Krunoslav Capak, iznoseći dnevne podatke o udjelu cijepljenih među novozaraženima i hospitaliziranima učinio je omašku tijekom čitanja izvješća. Tu grešku željeli bismo ovim demantijem ispraviti i time spriječiti daljnje širenje netočnih brojki i dezinformacija te posve ukloniti mogućnost manipuliranja javnošću širenjem laži. Točne dnevne brojke su sljedeće: Na dan 5. studenoga 2021. u posljednja 24 sata broj novozaraženih bio je 6.932, od kojih u potpunosti nije bilo cijepljeno njih 74,1 %. Za kraj podsjećamo da je u listopadu od COVID-19 preminulo 578 osoba od kojih 75% nije bilo cijepljeno. Od umrlih, koji su bili srednje životne dobi ispod 50 godina života, svih 22 koji su preminuli u listopadu nije bilo cijepljeno. Kada govorimo o udjelu cijepljenih osoba među hospitaliziranima važno je reći da je podatak za 5.11.2021. o 51,5% cijepljenih dnevni podatak i da ti podaci variraju od dana do dana, ali gledano prosječno, na tjednoj i mjesečnoj razini, imamo stabilni trend koji ukazuje da je među hospitaliziranima između 70% i 80% necijepljenih.“ Na kraju, ispričavam se na ovoj greški prilikom iznošenja podataka, molim medije i javnost da ne koriste ovaj događaj u daljnjoj manipulaciji javnošću i promociji necijepljenja.
S poštovanjem, izv. prof. dr. sc. Krunoslav Capak, prim. dr. med. spec., ravnatelj HZJZ-a".
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/capak-poslao-demanti-zbog-greske-tijekom-citanja-izvjesca-na-presici-stozera-1537092 - www.vecernji.hr
2016-07-22
Da, ali će neki doći preko veze.epikur37 wrote:dijagram wrote:Tocno, sve nas ceka grobno mjesto.epikur37 wrote:Eroo wrote:
FOTO GALERIJA i tekst
Ea... Pomalo
Svi će doći na red.
tamo smo svi isti..
@Mutavi, ne da se mi komentirati tako prikazane rezultate, a posebno ne zaključak koji iz njih pogrešno izvlačiš.
Znaš, nema ni ja energije za razbacivanje na svakakve gluposti.
2016-07-22
Eroo wrote:Moglo se ovo učiniti i u vrijeme kad nije bilo ovoliko testiranja okuženih.
I šta ćeš nakon božićnih praznika
Guest- Guest
Eroo wrote:@Mutavi, ne da se mi komentirati tako prikazane rezultate, a posebno ne zaključak koji iz njih pogrešno izvlačiš. Znaš, nema ni ja energije za razbacivanje na svakakve gluposti.
: )))
Samo 22/7
Guest- Guest
Heh, kako bi fasovali obojica i on i ta mrcina koju je potplatio...Gnječ wrote:epikur37 wrote:ovo je sada utrka s vremenom, virus divlja a ljudi se ubrzano cijepe
Ko tebi diplomu dade da mu majku jebem.
2015-08-08
Badave im kupljena PCT potvrda.mutava baštarda wrote:Da, ali će neki doći preko veze.epikur37 wrote:dijagram wrote:Tocno, sve nas ceka grobno mjesto.epikur37 wrote:Eroo wrote:
FOTO GALERIJA i tekst
Ea... Pomalo
Svi će doći na red.
tamo smo svi isti..
2016-07-22
Eroo wrote:@Mutavi, ne da se mi komentirati tako prikazane rezultate, a posebno ne zaključak koji iz njih pogrešno izvlačiš.
Ae. Ima puno infidela koje treba preobratiti na covid cjepivo religiju.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Eroo wrote:Moglo se ovo učiniti i u vrijeme kad nije bilo ovoliko testiranja okuženih.
I šta ćeš nakon božićnih praznika
Zagovarat' posebnu skupinu utreniranih dozera koji ce puskama cijepit' skrivene antivaksere da bi nas Ero imao mirne uskrsnje blagdane.
Guest- Guest
Bilo je i svaku drugu noć jedno poprilično dugo razdoblje. Spavanje je kazna Božja.violator wrote:Eroo wrote:@Mutavi, ne da se mi komentirati tako prikazane rezultate, a posebno ne zaključak koji iz njih pogrešno izvlačiš. Znaš, nema ni ja energije za razbacivanje na svakakve gluposti.
: )))
Samo 22/7
2016-07-22
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje