Korona novosti i spoznaje
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
O onima koji se ne žele cijepiti
"Tu su ljudi na respiratovima, teške sitaucije. Divim se liječnicima, sestrama i osoblju koji skoro dvije godine skrbe o pacijentima s najtežim okolnostima. Oni koji se ne žele cijepiti i koji ne vjeruju, neka dođu samo na 30 sekundi, da vide u kakvom su stanju ti pacijenti. Da se radi o njihovom ocu, majci, supruzi ,djeci, u sekundi bi promijenili mišljenje. Da se stručnjake uvjerava u nešto što nije, to ne može proći. Došli smo dati potporu liječnicima i da se dodatno osvjesti koliko je situacija teška", poručio je premijer.O Hasanbegoviću i izjavi da je njegovo pravo da ima virus
"Može biti njegovo pravo da ima virus, ali njegovo pravo nije ugroziti život nekoga drugog. Zagovornik sam osobnih sloboda, ali ne kad ugrožavaju druge. Virus se prenosi, a netko ni ne zna da ga je prenio, pa onda imamo smrtni ishod. Da li je imao to u vidu, nisam siguran...", rekao je Beroš.O tome hoće li obavezno cijepljenje ući na mala vrata
"Da smo ga htjeli uvesti, to bismo i napravili. U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, moramo na sve biti spremni, možda prijeđemo na model 2G na koji je čitava Austrija prešla. Možda ćemo imati ograničenje okupljanja za neesencijalne djelatnosti s ciljem zaštite ljudskih života i sprječavanja širenja virusa", rekao je Beroš.https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-molim-vas-cijepite-se-beros-bude-li-pogorsanja-mozda-prijedemo-na-model-2g-15117112
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Ne znam od kuda vadiš podatke. Svuda je stopa slučajeva pratila stopu cijepljenja. Kada je prvi šampion cjepljenja Sejšeli postao zemlja sa najviše slučajeva, onda je to bila banana država i kinesko cijepivo ( u Kini nema epidemije ).Eroo wrote:cca 11xmanja od one kod necijepljenih, to ti je sva koleracija.mutava baštarda wrote: Capak nije ništa krivo rekao, posebno ako se uzme da su svuda u svijetu visoko cijepljenje i zaraza u korelaciji...
Svi relevantno podatci, koje sam do sada analizirao (plus analize drugihi),
ukazuju na ovaj broj...nekad malo niži nekad malo viši, ali to je to.
Pusti to svuda, mnogo, malo, više, manje i sve bez dokaza.
Poslije se to moglo viditi i u ostalim "normalnim" državama.
Kada se krene kontra ovog fašizma hoće li me ekipa iz štaba Možemo zvati antifašistom.Eroo wrote:O onima koji se ne žele cijepiti
"Tu su ljudi na respiratovima, teške sitaucije. Divim se liječnicima, sestrama i osoblju koji skoro dvije godine skrbe o pacijentima s najtežim okolnostima. Oni koji se ne žele cijepiti i koji ne vjeruju, neka dođu samo na 30 sekundi, da vide u kakvom su stanju ti pacijenti. Da se radi o njihovom ocu, majci, supruzi ,djeci, u sekundi bi promijenili mišljenje. Da se stručnjake uvjerava u nešto što nije, to ne može proći. Došli smo dati potporu liječnicima i da se dodatno osvjesti koliko je situacija teška", poručio je premijer.O Hasanbegoviću i izjavi da je njegovo pravo da ima virus
"Može biti njegovo pravo da ima virus, ali njegovo pravo nije ugroziti život nekoga drugog. Zagovornik sam osobnih sloboda, ali ne kad ugrožavaju druge. Virus se prenosi, a netko ni ne zna da ga je prenio, pa onda imamo smrtni ishod. Da li je imao to u vidu, nisam siguran...", rekao je Beroš.O tome hoće li obavezno cijepljenje ući na mala vrata
"Da smo ga htjeli uvesti, to bismo i napravili. U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, moramo na sve biti spremni, možda prijeđemo na model 2G na koji je čitava Austrija prešla. Možda ćemo imati ograničenje okupljanja za neesencijalne djelatnosti s ciljem zaštite ljudskih života i sprječavanja širenja virusa", rekao je Beroš.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-molim-vas-cijepite-se-beros-bude-li-pogorsanja-mozda-prijedemo-na-model-2g-15117112
možda baš zato i divljaepikur37 wrote:ovo je sada utrka s vremenom, virus divlja a ljudi se ubrzano cijepe
iz šeširamutava baštarda wrote:Ne znam od kuda vadiš podatke. Svuda je stopa slučajeva pratila stopu cijepljenja. Kada je prvi šampion cjepljenja Sejšeli postao zemlja sa najviše slučajeva, onda je to bila banana država i kinesko cijepivo ( u Kini nema epidemije ).Eroo wrote:cca 11xmanja od one kod necijepljenih, to ti je sva koleracija.mutava baštarda wrote: Capak nije ništa krivo rekao, posebno ako se uzme da su svuda u svijetu visoko cijepljenje i zaraza u korelaciji...
Poslije se to moglo viditi i u ostalim "normalnim" državama.
šta da? kai kaže na onu staklenu pregradu u sabornici i mikrofonu koje svi govornici zapljuju kad govore dok se redom izmjenjuju na istoj štiteći time one koji sjede udaljeni nekoliko metara pod maskama?Eroo wrote:
"Može biti njegovo pravo da ima virus, ali njegovo pravo nije ugroziti život nekoga drugog. Zagovornik sam osobnih sloboda, ali ne kad ugrožavaju druge. Virus se prenosi, a netko ni ne zna da ga je prenio, pa onda imamo smrtni ishod. Da li je imao to u vidu, nisam siguran...", rekao je Beroš.
ipak je riječ o respiratornom virusu koji se širi dahom i slinom a stožer i svi ti veliki umovi u saboru nisu uspjeli primjetiti takvu jednu nebulozu dovođenja samih sebe u rizik i onih koji će držati govor nakon njih? jel ih bilo manje od 51? jel film počeo? završilo prije svadbe? science.
Guest- Guest
Već prije nekog vremena je bilo jasno da su gremiji naručili cijepiva za nekoliko cijepljenja svakog stanovnika EU uključujući i djecu. Imam prijatelje koji su spremni na update svakih šest miseci. Vjerujem da će pristati i na svaka 3 miseca.
Narativ je svuda isti, samo negdje ovce jedu iz ruke, a negdje na silu.
Ne radi se ovdje o nikakvoj pandemiji, ona je tu samo dimna zavjesa, mađioničarski prestiž da nas uvede u novo digitalno doba.
Ono ne mora biti nužno loše , ali način na koji ulazimo sugerira da će biti.
Narativ je svuda isti, samo negdje ovce jedu iz ruke, a negdje na silu.
Ne radi se ovdje o nikakvoj pandemiji, ona je tu samo dimna zavjesa, mađioničarski prestiž da nas uvede u novo digitalno doba.
Ono ne mora biti nužno loše , ali način na koji ulazimo sugerira da će biti.
ima neki link? da proučim...newuser wrote:Jednostavno, ako se zabrani necjepljenim ljudima raditi puca sustav nema tko raditi. Tako da je dobro da cijepljenje nije preko 80-90% onda bi ove preostale mogli lako eliminirati sada ne mogu dok je jos ogroman broj necijepljen.
Nego zasto se nitko ne osvrce na nuspojave kod zena koje je objavio cak JL.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
https://www.jutarnji.hr/life/zdravlje/stotine-tisuca-zena-zali-se-na-poremecene-cikluse-nakon-cijepljenja-bila-je-bolna-i-pracena-migrenama-15116053Noor wrote:ima neki link? da proučim...newuser wrote:Jednostavno, ako se zabrani necjepljenim ljudima raditi puca sustav nema tko raditi. Tako da je dobro da cijepljenje nije preko 80-90% onda bi ove preostale mogli lako eliminirati sada ne mogu dok je jos ogroman broj necijepljen.
U tekstu naravno stoji da nema dokaza da je to od cjepiva ili tako nesto...
Ono slicno kao kad umres nakon toga pa kazu nemamo dokaza da je to od toga
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
aha, ali nemam takva iskustva, jer nisam cijepljena ;)newuser wrote:https://www.jutarnji.hr/life/zdravlje/stotine-tisuca-zena-zali-se-na-poremecene-cikluse-nakon-cijepljenja-bila-je-bolna-i-pracena-migrenama-15116053Noor wrote:ima neki link? da proučim...newuser wrote:Jednostavno, ako se zabrani necjepljenim ljudima raditi puca sustav nema tko raditi. Tako da je dobro da cijepljenje nije preko 80-90% onda bi ove preostale mogli lako eliminirati sada ne mogu dok je jos ogroman broj necijepljen.
pa ne rekoh li...uskoro i Gvineja Bisau...itd.mutava baštarda wrote:Ne znam od kuda vadiš podatke. Svuda je stopa slučajeva pratila stopu cijepljenja. Kada je prvi šampion cjepljenja Sejšeli postao zemlja sa najviše slučajevaEroo wrote:cca 11xmanja od one kod necijepljenih, to ti je sva koleracija.mutava baštarda wrote: Capak nije ništa krivo rekao, posebno ako se uzme da su svuda u svijetu visoko cijepljenje i zaraza u korelaciji...
Ali stvarno nisam protiv cijepljenja kad bi ono bilo sigurno 100% ili bar da posteno kazu jbg moze krenuti po zlu ali bolje se cjepiti nego ne.
Sta oni rade hebeno forsiraju nesto pod svaku cijenu, ucjene, medijski teror nad ljudima koji se ne zele cijepiti, prijetnje otkazima i slicno.
Koliko sam vidio stvarno veliki broj ljudi nema opasne nuspojave i normalno funkcionira, odredjen broj ljudi (manjina) ce lose reagirati na cjepivo. Iako je ovo jos sve prerano da bi se vidjelo jel postoje jos kakve nuspojave.
Sta oni rade hebeno forsiraju nesto pod svaku cijenu, ucjene, medijski teror nad ljudima koji se ne zele cijepiti, prijetnje otkazima i slicno.
Koliko sam vidio stvarno veliki broj ljudi nema opasne nuspojave i normalno funkcionira, odredjen broj ljudi (manjina) ce lose reagirati na cjepivo. Iako je ovo jos sve prerano da bi se vidjelo jel postoje jos kakve nuspojave.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
inače trenutno je "Pandemija" cijepljenih mladih nogometaša diljem svijeta koji umiru od srčanih zatajanjea, ogroman spajk, (a zanimljivo njima korona baš ništa ne može, šta može korona zdravom dvadesetogodišnjaku koji se profesionalno bavi sportom - ti ljudi imaju najbolji imunitet na svijetu a korona nije takva bolest), - uglavnom umiru statistički značajnije nego prije, ljudi šerajunewuser wrote:https://www.jutarnji.hr/life/zdravlje/stotine-tisuca-zena-zali-se-na-poremecene-cikluse-nakon-cijepljenja-bila-je-bolna-i-pracena-migrenama-15116053Noor wrote:ima neki link? da proučim...newuser wrote:Jednostavno, ako se zabrani necjepljenim ljudima raditi puca sustav nema tko raditi. Tako da je dobro da cijepljenje nije preko 80-90% onda bi ove preostale mogli lako eliminirati sada ne mogu dok je jos ogroman broj necijepljen.
i odmah faktograf "nema dokaza da umiru radi cijepiva" -- mislim nego od čega
btw nema dokaza da im je išta drugo uzrok smrti ali nema veze.. dolazit će ovakve stvari na naplatu,
Takve vukojebine su najviše cijepljene... Jebi ga...Eroo wrote:pa ne rekoh li...uskoro i Gvineja Bisau...itd.mutava baštarda wrote:Ne znam od kuda vadiš podatke. Svuda je stopa slučajeva pratila stopu cijepljenja. Kada je prvi šampion cjepljenja Sejšeli postao zemlja sa najviše slučajevaEroo wrote:cca 11xmanja od one kod necijepljenih, to ti je sva koleracija.mutava baštarda wrote: Capak nije ništa krivo rekao, posebno ako se uzme da su svuda u svijetu visoko cijepljenje i zaraza u korelaciji...
šta nije i ero porijeklom iz takve neke vukojebine....i naravno da je cjepljen.
Guest- Guest
...i z. Europa također. Ne daj se Ines...mutava baštarda wrote:Takve vukojebine su najviše cijepljene... Jebi ga...Eroo wrote:pa ne rekoh li...uskoro i Gvineja Bisau...itd.mutava baštarda wrote:Ne znam od kuda vadiš podatke. Svuda je stopa slučajeva pratila stopu cijepljenja. Kada je prvi šampion cjepljenja Sejšeli postao zemlja sa najviše slučajevaEroo wrote:cca 11xmanja od one kod necijepljenih, to ti je sva koleracija.mutava baštarda wrote: Capak nije ništa krivo rekao, posebno ako se uzme da su svuda u svijetu visoko cijepljenje i zaraza u korelaciji...
2016-07-22
Tebi sam zapad u svakom pogledu.ebenica wrote:šta nije i ero porijeklom iz takve neke vukojebine....i naravno da je cjepljen.
2016-07-22
Pogledaj krajnje zemlje Evrope... Baltičke zemlje i Island... Sve su procjepljene...Eroo wrote:...i z. Europa također. Ne daj se Ines...mutava baštarda wrote:Takve vukojebine su najviše cijepljene... Jebi ga...Eroo wrote:pa ne rekoh li...uskoro i Gvineja Bisau...itd.mutava baštarda wrote:Ne znam od kuda vadiš podatke. Svuda je stopa slučajeva pratila stopu cijepljenja. Kada je prvi šampion cjepljenja Sejšeli postao zemlja sa najviše slučajevaEroo wrote:cca 11xmanja od one kod necijepljenih, to ti je sva koleracija.mutava baštarda wrote: Capak nije ništa krivo rekao, posebno ako se uzme da su svuda u svijetu visoko cijepljenje i zaraza u korelaciji...
Nemam šta gledati, sve se već zna:mutava baštarda wrote:Pogledaj krajnje zemlje Evrope... Baltičke zemlje i Island... Sve su procjepljene...Eroo wrote:...i z. Europa također. Ne daj se Ines...mutava baštarda wrote:Takve vukojebine su najviše cijepljene... Jebi ga...Eroo wrote:pa ne rekoh li...uskoro i Gvineja Bisau...itd.mutava baštarda wrote:Ne znam od kuda vadiš podatke. Svuda je stopa slučajeva pratila stopu cijepljenja. Kada je prvi šampion cjepljenja Sejšeli postao zemlja sa najviše slučajevaEroo wrote:cca 11xmanja od one kod necijepljenih, to ti je sva koleracija.mutava baštarda wrote: Capak nije ništa krivo rekao, posebno ako se uzme da su svuda u svijetu visoko cijepljenje i zaraza u korelaciji...
Hospitaliziranih i na ICU 11x manje među cijepljenima nego među necijepljenima.
Posmatrano obe skupine posebno, naravno (po prof. Simpsonu).
2016-07-22
Jebote bog ovaj povampireni ustaški četnik hercegbosanski udbaški čoban vodi jihad progiv necijepljenih infidela.
PFIZER CJEPIVO AKBAR
PFIZER CJEPIVO AKBAR
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje