Korona novosti i spoznaje
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Bilo je i svaku drugu noć jedno poprilično dugo razdoblje. Spavanje je kazna Božja.violator wrote:Eroo wrote:@Mutavi, ne da se mi komentirati tako prikazane rezultate, a posebno ne zaključak koji iz njih pogrešno izvlačiš. Znaš, nema ni ja energije za razbacivanje na svakakve gluposti.
: )))
Samo 22/7
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Da smo to učinili na'vrijeme danas bi uživali mir Božji, a ovako, jbga...violator wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Moglo se ovo učiniti i u vrijeme kad nije bilo ovoliko testiranja okuženih.
No, važno je da je krenilo...
15 dana po 40,000 cijepljenih bi bilo rješenje za mirne Božićne praznike.
I šta ćeš nakon božićnih praznika
Zagovarat' posebnu skupinu utreniranih dozera koji ce puskama cijepit' skrivene antivaksere da bi nas Ero imao mirne uskrsnje blagdane.
2016-07-22
hebat u mozak radoznale, kao i obično.Gnječ wrote:Eroo wrote:Moglo se ovo učiniti i u vrijeme kad nije bilo ovoliko testiranja okuženih.
2016-07-22
zaboravio si diferecijaciju "cijepljenih"dijagram wrote:Tocno, sve nas ceka grobno mjesto.epikur37 wrote:Eroo wrote:
FOTO GALERIJA i tekst
https://www.jutarnji.hr/video/news/tristo-gradana-vratili-kuci-zbog-kraja-radnog-vremena-cetvero-palo-u-nesvijest-dosla-i-hitna-15117137
Ea... Pomalo
Svi će doći na red.
No tamo ce neki cijepljeni, a neki necijepljeni
-jedno
-dva
-tri
veber-
2014-12-30
naravno neće vidjeti niti familiju, niti prijatelje, nikoga, nadat će se da će netko umrijet ili od korone ili bilo čega, tako da može vidjeti nekoga na pogrebuGnječ wrote:Eroo wrote:Moglo se ovo učiniti i u vrijeme kad nije bilo ovoliko testiranja okuženih.
stati će zaključan u podrumu i moliti boga za novi val, itd, jer ovaj val do tada će davno proći.. (ovih dana ili idući tjedan je vrhunac nakon toga ide oštri pad)
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
komentar številka 6. Upiškija se čovik od straja.
Pazi bikova, a zarazu prenose potpuno jednako i cijepljeni i necijepljeni... Ima nešto što oni izgleda nisu iu stanju pokopčati... Ove fašističke mjere kojima je očit cilj utreniravanje totalitarizma se skoro pa u pravpravilu odnose na mlade i na ljude u punoj životnoj snazi, tak da bi im se ovo što rade moglo obit o glavu... U političkom smislu, a ovo što rade je čista politika, ni z od zdravlja i zdravstva...Eroo wrote:O onima koji se ne žele cijepiti
"Tu su ljudi na respiratovima, teške sitaucije. Divim se liječnicima, sestrama i osoblju koji skoro dvije godine skrbe o pacijentima s najtežim okolnostima. Oni koji se ne žele cijepiti i koji ne vjeruju, neka dođu samo na 30 sekundi, da vide u kakvom su stanju ti pacijenti. Da se radi o njihovom ocu, majci, supruzi ,djeci, u sekundi bi promijenili mišljenje. Da se stručnjake uvjerava u nešto što nije, to ne može proći. Došli smo dati potporu liječnicima i da se dodatno osvjesti koliko je situacija teška", poručio je premijer.O Hasanbegoviću i izjavi da je njegovo pravo da ima virus
"Može biti njegovo pravo da ima virus, ali njegovo pravo nije ugroziti život nekoga drugog. Zagovornik sam osobnih sloboda, ali ne kad ugrožavaju druge. Virus se prenosi, a netko ni ne zna da ga je prenio, pa onda imamo smrtni ishod. Da li je imao to u vidu, nisam siguran...", rekao je Beroš.O tome hoće li obavezno cijepljenje ući na mala vrata
"Da smo ga htjeli uvesti, to bismo i napravili. U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, moramo na sve biti spremni, možda prijeđemo na model 2G na koji je čitava Austrija prešla. Možda ćemo imati ograničenje okupljanja za neesencijalne djelatnosti s ciljem zaštite ljudskih života i sprječavanja širenja virusa", rekao je Beroš.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-molim-vas-cijepite-se-beros-bude-li-pogorsanja-mozda-prijedemo-na-model-2g-15117112
2015-08-08
Eroo wrote:Da smo to učinili na'vrijeme danas bi uživali mir Božji, a ovako, jbga...violator wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Moglo se ovo učiniti i u vrijeme kad nije bilo ovoliko testiranja okuženih.
Zagovarat' posebnu skupinu utreniranih dozera koji ce puskama cijepit' skrivene antivaksere da bi nas Ero imao mirne uskrsnje blagdane.
hercegbosanski čoban stavlja smajlić tamo di treba i di ne treba ko kad je seljober došo u SR Sloveniju pa se svemu smijao jer nije znao slovenski a slovenci mu jebali mater di god se pojavio.
Guest- Guest
U tor, u tor...seljoberu.Gnječ wrote:Eroo wrote:Da smo to učinili na'vrijeme danas bi uživali mir Božji, a ovako, jbga...violator wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Moglo se ovo učiniti i u vrijeme kad nije bilo ovoliko testiranja okuženih.
hercegbosanski čoban stavlja smajlić tamo di treba i di ne treba ko kad je seljober došo u SR Sloveniju pa se svemu smijao jer nije znao slovenski a slovenci mu jebali mater di god se pojavio.
2016-07-22
Naravno, bolje da ne objašnjavaš fenomen da se u više procjepljenom zemljama umire više nego kod nas. Imaš Portugal i Bergamo pa o njima gusli...Eroo wrote:@Mutavi, ne da se mi komentirati tako prikazane rezultate, a posebno ne zaključak koji iz njih pogrešno izvlačiš.
Znaš, nema ni ja energije za razbacivanje na svakakve gluposti.
Neće ju postići, bar ne preko 60% i ovo do sad je maksimalno isfrizirano... Znam kako te sheme u nas funkcioniraju... I sam sam godinama frizirao statistike za potrebe ogledalca...violator wrote:ebenica wrote:pae dobrovoljno i besplatno :)violator wrote:ebenica wrote:jesi se testirala pinky? besplatno je (iako nije, skupo je plaćeno našim novcem), zastružu ti mali mozak kroz nos al besplatno je...violator wrote:Super su mi ove nove mjere, bas super. Ako sam dobro shvatila, covid - potvrde morat cemo imati za svaki d*ek..
ali ako nisi ne moraš se niš' brinut, do ponoći si sigurna, poslije ponoći je zajebano tak da samo moraš pazit da na vrijeme dođeš doma.
Zamisli kako su to oni fino uredili!? I onda ce bit' da je cijepljenje dobrovoljno!
Zadnjih dana uopce nisam upratila zbivanja pa me je sinoc zateklo novo, novo normalno i hladnokrvnost se*onja koji o tome progovaraju, odnosno namecu nam takvu stvarmost.
ali ako se držiš uputa ne možeš se zarazit jer su upte više nego jasne:
korone nema na mjestima ispod 50 ljudi,
korone nema do 24 sata ako nije riječ o svadbama tada je nema do 2 sata iza ponoći
ili ako je film počeo oko 23, pričekat će.
i ako se nađeš na mjestu gdje svi imaju covid potvrdu a jedan je bez maske, e jebiga.
korona je locirana sad samo da je ulovimo u određeni sat na određenom događaju i jebemo joj mater.
Da, razumljivo, ista prica iz vremena lockdownova. Nego, mene zanima koja ce buduca skupina biti glavni krivac za nove sojeve i nova valovlja, jednom kad odvratnim fizickim, financijskim i emotivnim ucjenama postignu visoku procijepljenost?
2015-08-08
Ovo su vam službeni podatki.Domaći.Eroo wrote:
Demanti prenosimo u cijelosti:
"Na konferenciji za medije Stožera Civilne zaštite održanoj 5. studenog 2021. ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo izv. prof. dr. sc. Krunoslav Capak, iznoseći dnevne podatke o udjelu cijepljenih među novozaraženima i hospitaliziranima učinio je omašku tijekom čitanja izvješća. Tu grešku željeli bismo ovim demantijem ispraviti i time spriječiti daljnje širenje netočnih brojki i dezinformacija te posve ukloniti mogućnost manipuliranja javnošću širenjem laži. Točne dnevne brojke su sljedeće: Na dan 5. studenoga 2021. u posljednja 24 sata broj novozaraženih bio je 6.932, od kojih u potpunosti nije bilo cijepljeno njih 74,1 %. Za kraj podsjećamo da je u listopadu od COVID-19 preminulo 578 osoba od kojih 75% nije bilo cijepljeno. Od umrlih, koji su bili srednje životne dobi ispod 50 godina života, svih 22 koji su preminuli u listopadu nije bilo cijepljeno. Kada govorimo o udjelu cijepljenih osoba među hospitaliziranima važno je reći da je podatak za 5.11.2021. o 51,5% cijepljenih dnevni podatak i da ti podaci variraju od dana do dana, ali gledano prosječno, na tjednoj i mjesečnoj razini, imamo stabilni trend koji ukazuje da je među hospitaliziranima između 70% i 80% necijepljenih.“ Na kraju, ispričavam se na ovoj greški prilikom iznošenja podataka, molim medije i javnost da ne koriste ovaj događaj u daljnjoj manipulaciji javnošću i promociji necijepljenja.
S poštovanjem, izv. prof. dr. sc. Krunoslav Capak, prim. dr. med. spec., ravnatelj HZJZ-a".
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/capak-poslao-demanti-zbog-greske-tijekom-citanja-izvjesca-na-presici-stozera-1537092 - www.vecernji.hr
Jes' da nisu sejšelski ili iz Gvineje Bisao, oni imaju prave...štaš, takav je život.
2016-07-22
Pa evo ti, pa razmišlja o ovome...mutava baštarda wrote:Naravno, bolje da ne objašnjavaš fenomen da se u više procjepljenom zemljama umire više nego kod nas. Imaš Portugal i Bergamo pa o njima gusli...Eroo wrote:@Mutavi, ne da se mi komentirati tako prikazane rezultate, a posebno ne zaključak koji iz njih pogrešno izvlačiš.
2016-07-22
pa dovoljno je da pogleda "svoju" deželumutava baštarda wrote:Naravno, bolje da ne objašnjavaš fenomen da se u više procjepljenom zemljama umire više nego kod nas. Imaš Portugal i Bergamo pa o njima gusli...Eroo wrote:@Mutavi, ne da se mi komentirati tako prikazane rezultate, a posebno ne zaključak koji iz njih pogrešno izvlačiš.
veber-
2014-12-30
i na užas udbaša idemo na Fstival svijetla
sve radi do ponoći. restorani, kafići, trgovine.
3G je samo u glavama budala kao što je ovja udbaš.
sve radi do ponoći. restorani, kafići, trgovine.
3G je samo u glavama budala kao što je ovja udbaš.
2014-12-30
Nismo, jedino je sigurno da cemo svi pod zemlju nakon toga ne mozemo biti svi isti.epikur37 wrote:dijagram wrote:Tocno, sve nas ceka grobno mjesto.epikur37 wrote:Eroo wrote:
FOTO GALERIJA i tekst
https://www.jutarnji.hr/video/news/tristo-gradana-vratili-kuci-zbog-kraja-radnog-vremena-cetvero-palo-u-nesvijest-dosla-i-hitna-15117137
Ea... Pomalo
Svi će doći na red.
No tamo ce neki cijepljeni, a neki necijepljeni
tamo smo svi isti..
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
michaellcmacha wrote:Pazi bikova, a zarazu prenose potpuno jednako i cijepljeni i necijepljeni... Ima nešto što oni izgleda nisu iu stanju pokopčati... Ove fašističke mjere kojima je očit cilj utreniravanje totalitarizma se skoro pa u pravpravilu odnose na mlade i na ljude u punoj životnoj snazi, tak da bi im se ovo što rade moglo obit o glavu... U političkom smislu, a ovo što rade je čista politika, ni z od zdravlja i zdravstva...Eroo wrote:O onima koji se ne žele cijepiti
"Tu su ljudi na respiratovima, teške sitaucije. Divim se liječnicima, sestrama i osoblju koji skoro dvije godine skrbe o pacijentima s najtežim okolnostima. Oni koji se ne žele cijepiti i koji ne vjeruju, neka dođu samo na 30 sekundi, da vide u kakvom su stanju ti pacijenti. Da se radi o njihovom ocu, majci, supruzi ,djeci, u sekundi bi promijenili mišljenje. Da se stručnjake uvjerava u nešto što nije, to ne može proći. Došli smo dati potporu liječnicima i da se dodatno osvjesti koliko je situacija teška", poručio je premijer.O Hasanbegoviću i izjavi da je njegovo pravo da ima virus
"Može biti njegovo pravo da ima virus, ali njegovo pravo nije ugroziti život nekoga drugog. Zagovornik sam osobnih sloboda, ali ne kad ugrožavaju druge. Virus se prenosi, a netko ni ne zna da ga je prenio, pa onda imamo smrtni ishod. Da li je imao to u vidu, nisam siguran...", rekao je Beroš.O tome hoće li obavezno cijepljenje ući na mala vrata
"Da smo ga htjeli uvesti, to bismo i napravili. U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, moramo na sve biti spremni, možda prijeđemo na model 2G na koji je čitava Austrija prešla. Možda ćemo imati ograničenje okupljanja za neesencijalne djelatnosti s ciljem zaštite ljudskih života i sprječavanja širenja virusa", rekao je Beroš.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-molim-vas-cijepite-se-beros-bude-li-pogorsanja-mozda-prijedemo-na-model-2g-15117112
Nemaju oni sta kopcat rade po nalogu i to se onda prelijeva do najnizih razina kako mozemo posvjedociti
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Eroo, ti možda neš umrit od covida, tiš umrit od forumašenja
ako i ne umreš, zatućete gospoja
ako i ne umreš, zatućete gospoja
neće, on je naučio brzo spavat, a nju je naučio dugo spavat tak da može ovdje nesmetano lupetat budalaštine
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
veber and Noor like this post
Neće ju postići, bar ne preko 60% i ovo do sad je maksimalno isfrizirano... Znam kako te sheme u nas funkcioniraju... I sam sam godinama frizirao statistike za potrebe ogledalca...violator wrote:ebenica wrote:pae dobrovoljno i besplatno :)violator wrote:ebenica wrote:jesi se testirala pinky? besplatno je (iako nije, skupo je plaćeno našim novcem), zastružu ti mali mozak kroz nos al besplatno je...violator wrote:Super su mi ove nove mjere, bas super. Ako sam dobro shvatila, covid - potvrde morat cemo imati za svaki d*ek..
ali ako nisi ne moraš se niš' brinut, do ponoći si sigurna, poslije ponoći je zajebano tak da samo moraš pazit da na vrijeme dođeš doma.
Zamisli kako su to oni fino uredili!? I onda ce bit' da je cijepljenje dobrovoljno!
Zadnjih dana uopce nisam upratila zbivanja pa me je sinoc zateklo novo, novo normalno i hladnokrvnost se*onja koji o tome progovaraju, odnosno namecu nam takvu stvarmost.
ali ako se držiš uputa ne možeš se zarazit jer su upte više nego jasne:
korone nema na mjestima ispod 50 ljudi,
korone nema do 24 sata ako nije riječ o svadbama tada je nema do 2 sata iza ponoći
ili ako je film počeo oko 23, pričekat će.
i ako se nađeš na mjestu gdje svi imaju covid potvrdu a jedan je bez maske, e jebiga.
korona je locirana sad samo da je ulovimo u određeni sat na određenom događaju i jebemo joj mater.
Da, razumljivo, ista prica iz vremena lockdownova. Nego, mene zanima koja ce buduca skupina biti glavni krivac za nove sojeve i nova valovlja, jednom kad odvratnim fizickim, financijskim i emotivnim ucjenama postignu visoku procijepljenost?
2015-08-08
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje