alec baldwin na setu ubio snimateljicu i ranio redatelja...
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: alec baldwin na setu ubio snimateljicu i ranio redatelja...
ako se ne varam on se javno jako trudio da pokaze koliko osudjuje onog policajca sto je davio floyda
stvar je da ni policajac nije mislio da ce ovaj umrijet,
i policajcu se omaklo
sad se i alecu 'omaklo'
i policajcu se omaklo
sad se i alecu 'omaklo'
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ako imaju prave metke na snimanju mene čudi da svi nisu pokojni.prckov wrote:ako se ne varam on se javno jako trudio da pokaze koliko osudjuje onog policajca sto je davio floyda
i policajcu se omaklo
sad se i alecu 'omaklo'
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ja sam mslio da koriste i lazne pucaljkekaya wrote:Ako imaju prave metke na snimanju mene čudi da svi nisu pokojni.prckov wrote:ako se ne varam on se javno jako trudio da pokaze koliko osudjuje onog policajca sto je davio floyda
i policajcu se omaklo
sad se i alecu 'omaklo'
al eto vraga, nisu
2014-04-19
Ja sam mislila da pravo oružje ali ćorke ..a oni pucaju zapravo. Pa hebote ..prckov wrote:ja sam mslio da koriste i lazne pucaljkekaya wrote:Ako imaju prave metke na snimanju mene čudi da svi nisu pokojni.prckov wrote:ako se ne varam on se javno jako trudio da pokaze koliko osudjuje onog policajca sto je davio floyda
i policajcu se omaklo
sad se i alecu 'omaklo'
al eto vraga, nisu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa ovdje su sa onim laznim znali banku opljackat a oni glume sa pravimkaya wrote:Ja sam mislila da pravo oružje ali ćorke ..a oni pucaju zapravo. Pa hebote ..prckov wrote:ja sam mslio da koriste i lazne pucaljkekaya wrote:Ako imaju prave metke na snimanju mene čudi da svi nisu pokojni.prckov wrote:ako se ne varam on se javno jako trudio da pokaze koliko osudjuje onog policajca sto je davio floyda
i policajcu se omaklo
sad se i alecu 'omaklo'
al eto vraga, nisu
nesto tu ne stima
2014-04-19
Možda mu je netko mu iz zajebancije podmenuo jedan pravi metak da ispadne fora i da se svi smiju.
crvenkasti-
2014-04-17
cinizama. cijev ne okrećeš prema nikom, osim ako ga misliš ubiti.kaya wrote:veber wrote:da sjećam se kada si pričao o tome.Šandor Winnetou wrote:Inače moje osobno iskustvo, igram se sa češkom zborjevkom, pištolj prazan 100% ( po mom jel) i nanišanim prijatelja P. Denisa u glavu a prst na okidaču, zatim spustim nišan na koljeno i opet prst na okidaču a potom nanišanim kut u sobi (internacional, 92 god) i opalim i gle čuda metak izleti... I dan danas se smrznem kad se toga sjetim, lekcija za deset života i sva sreća bez posljedica hvala dragom Bogu i svim svetcima Božijim
a po tebi se vidjelo da je bilo sranje.
zato se ne igram s oružjem.
zato čak i kada je okvir vani pogledam u cijev.
ne želim se dovesti u tu situaciju.
U cijev gledaš jel pun?
na streljani okrećeš prema meti i nemašeš okolo s njim.
veber-
2014-12-30
T. wrote:Mene stari zamalo upuca tamo '93-'94...Šandor Winnetou wrote:Inače moje osobno iskustvo, igram se sa češkom zborjevkom, pištolj prazan 100% ( po mom jel) i nanišanim prijatelja P. Denisa u glavu a prst na okidaču, zatim spustim nišan na koljeno i opet prst na okidaču a potom nanišanim kut u sobi (internacional, 92 god) i opalim i gle čuda metak izleti... I dan danas se smrznem kad se toga sjetim, lekcija za deset života i sva sreća bez posljedica hvala dragom Bogu i svim svetcima Božijim
Sidimo za stolom, on da će čistit tokarev 10 mm a ja ću mu ko pomoć, on tek nabavio tu stvar...
I šta je njemu bio u glavi, ne znam, iša ga je rastavit...
Uglavnom repetira je pištolj, izvadio spremnik i potegao obarač, zajebo redoslijed...
Probio sebi dlan, mene promašio u par cm i u štok balkonskih vrata, starih još tada drvenih onih s duplim staklom, zrno ostalo između 2 stakla...
Sranje normalno, mora na hitnu, rana od metka, pištolj na crno, sto sranja...
Nije prošlo pola godine, ide stari čistit 'ciganku', opet ja nazočan...
I očistio on stvarno, bez problema ikakvih, ide je spremit na balkon, opali u pod od betona miješano sa crno bijelom 'nulom', tako se radilo 70-ih zgrade...
Opet sranje, krvav po faci, iskidalo košulju gelerima od betona i kamena...
Reko stari dobro je, saniraćemo mi to, ne zovi nikoga...
Ima i jedan doživljaj s danas poznatim tv novinarom isto u našem stanu početkom 90-ih...
Zamalo mi je brata, svog školskog kolegu, upuca ki zeca iz zastavinog .357...
Ode tane u štok istih onih vrata...
Ne znam kako mi je mater opće ostala u pameti sa našim sranjima...
Ti i danas vjeruš da je to bilo slučajno?
Guest- Guest
kaya wrote:Onda dobro da u vesternima nisu svi mrtvi za pravo.
Sad kad već spominješ… i meni je isto nešto Gary Cooper uvijek izgledao nervozno u “Točno u podne”. :)
niels-
2021-04-26
prckov wrote:pa ovdje su sa onim laznim znali banku opljackat a oni glume sa pravimkaya wrote:Ja sam mislila da pravo oružje ali ćorke ..a oni pucaju zapravo. Pa hebote ..prckov wrote:ja sam mslio da koriste i lazne pucaljkekaya wrote:Ako imaju prave metke na snimanju mene čudi da svi nisu pokojni.prckov wrote:ako se ne varam on se javno jako trudio da pokaze koliko osudjuje onog policajca sto je davio floyda
i policajcu se omaklo
sad se i alecu 'omaklo'
al eto vraga, nisu
nesto tu ne stima
Probaj u Merici opljačkat banku s lažnim, kad ti oni klijenti što čekaju s izlinjalim MAGA kapama povade sačmarice i automate…izbuše te ko Livakovića :)
niels-
2021-04-26
Oružje, a osobito vatreno oružje, preskače mozak i komunicira direktno s leđnom moždinom kojoj neumorno šalje poruku: Upotrijebi me! Upotrijebi me! Jer kao što je onaj hipy punker rekao u svojoj poznatoj pjesmi: Sreća, to je topla puška!veber wrote:da sjećam se kada si pričao o tome.Šandor Winnetou wrote:Inače moje osobno iskustvo, igram se sa češkom zborjevkom, pištolj prazan 100% ( po mom jel) i nanišanim prijatelja P. Denisa u glavu a prst na okidaču, zatim spustim nišan na koljeno i opet prst na okidaču a potom nanišanim kut u sobi (internacional, 92 god) i opalim i gle čuda metak izleti... I dan danas se smrznem kad se toga sjetim, lekcija za deset života i sva sreća bez posljedica hvala dragom Bogu i svim svetcima Božijim
a po tebi se vidjelo da je bilo sranje.
zato se ne igram s oružjem.
zato čak i kada je okvir vani pogledam u cijev.
ne želim se dovesti u tu situaciju.
Lovci vele da je pravilo palca da prazna puška jednom godišnje opali.
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
To sam i ja prvo pomislio ali gledao sam danas neke vijesti glede kritičnog događaja...veber wrote:pišem ovdje već godinama kako je glock, hs2000 i wničester zajeban pištolj.
pucaš prije nego i skužiš.
u mom slučaju nema okvira u njemu i navlaka je u stražnjem položaju i uvijek vidim kaj ima nutra.
ovdje se ekipa "zgraža", netko mu je podmetnuo.
jer revolveru da je pun vidiš tek kada cijev okreneš prema sebi.
a nije njegovo da provjerava. kriv je oružar.
isključivo.
a u filmovima se jebiga koristi pravo oružje.
Protokoli su dosta striktni što se tiče uporabe vatrenog oružja na filmskom setu...
Nije smio uperit pištolj u pravcu drugih ljudi uopće, bez obzira što su 'ćorci' i da je stoput provjereno...
Drugo, izgleda da je s tim revolverom bilo sranja zadnjih nekoliko dana jer bi opalio sam od sebe i sl., jer se radi o originalu starom 150 god. ...
Treće, baldwin je i producent, te odgovara po 'zapovjednoj odgovornosti' za sve što se događa na setu...
Normalno da ga msm već uvelike ekskulpira jer je njihov, demokrat i nevertrumper...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mediji i policija - Iranca koji je ubio 9 osoba i ranio još 10ak inspirirao Breivik
» Konačno i neke prave vijesti : Muškarac u Francuskoj nožem ubio dvoje i ranio sedam ljudi
» Lordan Zafranovic ce tuzit redatelja Dare iz Jasenovca za ukradeni scenarij
» Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
» Društvo hrvatskih filmskih redatelja pozvalo HRT da ne prihvati ostavku Deana Šoše
» Konačno i neke prave vijesti : Muškarac u Francuskoj nožem ubio dvoje i ranio sedam ljudi
» Lordan Zafranovic ce tuzit redatelja Dare iz Jasenovca za ukradeni scenarij
» Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
» Društvo hrvatskih filmskih redatelja pozvalo HRT da ne prihvati ostavku Deana Šoše
Page 3 of 3