alec baldwin na setu ubio snimateljicu i ranio redatelja...
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: alec baldwin na setu ubio snimateljicu i ranio redatelja...
Uostalom to je prva stvar koju su nas naučili u vojsci
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Istina, no iako sam to znao razumio sam u potpunosti tek kada mi se to dogodilo. Jebeni košmar to izaziva u glavi, poprilično jebeni!marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:Inače moje osobno iskustvo, igram se sa češkom zborjevkom, pištolj prazan 100% ( po mom jel) i nanišanim prijatelja P. Denisa u glavu a prst na okidaču, zatim spustim nišan na koljeno i opet prst na okidaču a potom nanišanim kut u sobi (internacional, 92 god) i opalim i gle čuda metak izleti... I dan danas se smrznem kad se toga sjetim, lekcija za deset života i sva sreća bez posljedica hvala dragom Bogu i svim svetcima Božijim
pa to je ono što sam gore napisao. Oružje je UVIJEK napunjeno, to je prva premisa... ne uperuješ ga ni u koga i da si 110% siguran da nije nabijeno. Jer jebiga. Možda ipak je.
Možda zato i nisam povlačio okidač, negdje je podsvjest odradila svoje.marcellus wrote:Uostalom to je prva stvar koju su nas naučili u vojsci
Šandor Winnetou wrote:Možda zato i nisam povlačio okidač, negdje je podsvjest odradila svoje.marcellus wrote:Uostalom to je prva stvar koju su nas naučili u vojsci
ne mogu se sad sjetit kolko je bilo vojnog zatvora ako u nekog uperiš oružje, ali onak solidno. I to je išlo po automatizmu, ono nije bilo "pa provjerio sam bila je prazna".
Inače kad mi je stari bio u vojsci, šezdesetih kad sam ja jebiga bio beba, kasnije je pričao, bili su u spavaoni isto je neko ono čistio pušku drkao po njoj i najednom opalila i pogodila lika na drugom kraju sobe ravno u čelo, na mjestu mrtav.
a ono kao bila je prazna jel... nikad ne znaš. Ostane metak u cijevi... neka budala ga ubaci i onda misliš, okvir prazan ili ga čak i nema a ono...
a ono kao bila je prazna jel... nikad ne znaš. Ostane metak u cijevi... neka budala ga ubaci i onda misliš, okvir prazan ili ga čak i nema a ono...
Imali smo i mi takvih bisera, bez prostrjeljivanja.
Ali bila je grmljavina, munje sijevaju svake sekunde, i neki momak stao s puškomitraljezom ispod stabla “da se ne okvasi”.
Tri puta smo išli po njegove ostatke. :(
Ali bila je grmljavina, munje sijevaju svake sekunde, i neki momak stao s puškomitraljezom ispod stabla “da se ne okvasi”.
Tri puta smo išli po njegove ostatke. :(
niels-
2021-04-26
marcellus wrote:Inače kad mi je stari bio u vojsci, šezdesetih kad sam ja jebiga bio beba, kasnije je pričao, bili su u spavaoni isto je neko ono čistio pušku drkao po njoj i najednom opalila i pogodila lika na drugom kraju sobe ravno u čelo, na mjestu mrtav.
Toga nije bilo za nas koji smo bili pedesetih…ts-ts već su se onda raspustili.
niels-
2021-04-26
Šandor Winnetou wrote:Istina, no iako sam to znao razumio sam u potpunosti tek kada mi se to dogodilo. Jebeni košmar to izaziva u glavi, poprilično jebeni!marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:Inače moje osobno iskustvo, igram se sa češkom zborjevkom, pištolj prazan 100% ( po mom jel) i nanišanim prijatelja P. Denisa u glavu a prst na okidaču, zatim spustim nišan na koljeno i opet prst na okidaču a potom nanišanim kut u sobi (internacional, 92 god) i opalim i gle čuda metak izleti... I dan danas se smrznem kad se toga sjetim, lekcija za deset života i sva sreća bez posljedica hvala dragom Bogu i svim svetcima Božijim
pa to je ono što sam gore napisao. Oružje je UVIJEK napunjeno, to je prva premisa... ne uperuješ ga ni u koga i da si 110% siguran da nije nabijeno. Jer jebiga. Možda ipak je.
Ok, ali zašto si s “praznim” pištoljem uopće nanišanio prijatelja u glavu?
niels-
2021-04-26
niels wrote:Šandor Winnetou wrote:Istina, no iako sam to znao razumio sam u potpunosti tek kada mi se to dogodilo. Jebeni košmar to izaziva u glavi, poprilično jebeni!marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:Inače moje osobno iskustvo, igram se sa češkom zborjevkom, pištolj prazan 100% ( po mom jel) i nanišanim prijatelja P. Denisa u glavu a prst na okidaču, zatim spustim nišan na koljeno i opet prst na okidaču a potom nanišanim kut u sobi (internacional, 92 god) i opalim i gle čuda metak izleti... I dan danas se smrznem kad se toga sjetim, lekcija za deset života i sva sreća bez posljedica hvala dragom Bogu i svim svetcima Božijim
Što je prijatelj po nacionalnosti?
crvenkasti-
2014-04-17
da sjećam se kada si pričao o tome.Šandor Winnetou wrote:Inače moje osobno iskustvo, igram se sa češkom zborjevkom, pištolj prazan 100% ( po mom jel) i nanišanim prijatelja P. Denisa u glavu a prst na okidaču, zatim spustim nišan na koljeno i opet prst na okidaču a potom nanišanim kut u sobi (internacional, 92 god) i opalim i gle čuda metak izleti... I dan danas se smrznem kad se toga sjetim, lekcija za deset života i sva sreća bez posljedica hvala dragom Bogu i svim svetcima Božijim
a po tebi se vidjelo da je bilo sranje.
zato se ne igram s oružjem.
zato čak i kada je okvir vani pogledam u cijev.
ne želim se dovesti u tu situaciju.
veber-
2014-12-30
vrag će ga znati, nisam ni tada to sebi objasnio a kamoli danas. Jednostavno glupost koja je eto sretno završila.niels wrote:Šandor Winnetou wrote:Istina, no iako sam to znao razumio sam u potpunosti tek kada mi se to dogodilo. Jebeni košmar to izaziva u glavi, poprilično jebeni!marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:Inače moje osobno iskustvo, igram se sa češkom zborjevkom, pištolj prazan 100% ( po mom jel) i nanišanim prijatelja P. Denisa u glavu a prst na okidaču, zatim spustim nišan na koljeno i opet prst na okidaču a potom nanišanim kut u sobi (internacional, 92 god) i opalim i gle čuda metak izleti... I dan danas se smrznem kad se toga sjetim, lekcija za deset života i sva sreća bez posljedica hvala dragom Bogu i svim svetcima Božijim
veber wrote:da sjećam se kada si pričao o tome.Šandor Winnetou wrote:Inače moje osobno iskustvo, igram se sa češkom zborjevkom, pištolj prazan 100% ( po mom jel) i nanišanim prijatelja P. Denisa u glavu a prst na okidaču, zatim spustim nišan na koljeno i opet prst na okidaču a potom nanišanim kut u sobi (internacional, 92 god) i opalim i gle čuda metak izleti... I dan danas se smrznem kad se toga sjetim, lekcija za deset života i sva sreća bez posljedica hvala dragom Bogu i svim svetcima Božijim
pišem ovdje već godinama kako je glock, hs2000 i wničester zajeban pištolj.
pucaš prije nego i skužiš.
u mom slučaju nema okvira u njemu i navlaka je u stražnjem položaju i uvijek vidim kaj ima nutra.
ovdje se ekipa "zgraža", netko mu je podmetnuo.
jer revolveru da je pun vidiš tek kada cijev okreneš prema sebi.
a nije njegovo da provjerava. kriv je oružar.
isključivo.
a u filmovima se jebiga koristi pravo oružje.
u mom slučaju nema okvira u njemu i navlaka je u stražnjem položaju i uvijek vidim kaj ima nutra.
isključivo.
2014-12-30
Neko je spomenuo slican slucaj ali je tad glumac slucajno i nesvjesno ubio sam sebe.
Nije razjasnjeno otkuda pravi metak u cijevi.
Slucaj se dogodio 1984te a glumac se zvao Jon-Erik Hexum.
Imao je samo 26 godina.
Nije razjasnjeno otkuda pravi metak u cijevi.
Slucaj se dogodio 1984te a glumac se zvao Jon-Erik Hexum.
Imao je samo 26 godina.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
marcellus wrote:alec je inače veliki protivnik oružja, kao i svi u hollywoodu, osim naravno kad snimaju filmove za koje su jako dobro plaćeni u kojima se ispali više metaka u dva sata nego u cijelom vijetnamskom ratu...
no ipak žao mi je i njega i nje. Ali jebiga zaboravio je prvo pravilo. "svako oružje je napunjeno".
Koja karma ....
Guest- Guest
veber wrote:pišem ovdje već godinama kako je glock, hs2000 i wničester zajeban pištolj.
isključivo.
???
Misliš valjda kad cilindar smikneš (ili nekaj drugo, ovisno o cilindru) van??
Guest- Guest
Pa ne kužim, da na setu imaju prave metke?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Onda dobro da u vesternima nisu svi mrtvi za pravo.
2015-08-15
veber wrote:da sjećam se kada si pričao o tome.Šandor Winnetou wrote:Inače moje osobno iskustvo, igram se sa češkom zborjevkom, pištolj prazan 100% ( po mom jel) i nanišanim prijatelja P. Denisa u glavu a prst na okidaču, zatim spustim nišan na koljeno i opet prst na okidaču a potom nanišanim kut u sobi (internacional, 92 god) i opalim i gle čuda metak izleti... I dan danas se smrznem kad se toga sjetim, lekcija za deset života i sva sreća bez posljedica hvala dragom Bogu i svim svetcima Božijim
U cijev gledaš jel pun?
2015-08-15
Meni su u familiji lovci, to mi je naravno jako drago, vrijeđam ih svaki dan . Al cijev nikada prema sebi..pravilo broj 1.
Last edited by kaya on 23/10/2021, 11:13; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
ako se ne varam on se javno jako trudio da pokaze koliko osudjuje onog policajca sto je davio floyda
stvar je da ni policajac nije mislio da ce ovaj umrijet,
i policajcu se omaklo
sad se i alecu 'omaklo'
stvar je da ni policajac nije mislio da ce ovaj umrijet,
i policajcu se omaklo
sad se i alecu 'omaklo'
2014-04-19
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mediji i policija - Iranca koji je ubio 9 osoba i ranio još 10ak inspirirao Breivik
» Konačno i neke prave vijesti : Muškarac u Francuskoj nožem ubio dvoje i ranio sedam ljudi
» Lordan Zafranovic ce tuzit redatelja Dare iz Jasenovca za ukradeni scenarij
» Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
» Društvo hrvatskih filmskih redatelja pozvalo HRT da ne prihvati ostavku Deana Šoše
» Konačno i neke prave vijesti : Muškarac u Francuskoj nožem ubio dvoje i ranio sedam ljudi
» Lordan Zafranovic ce tuzit redatelja Dare iz Jasenovca za ukradeni scenarij
» Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
» Društvo hrvatskih filmskih redatelja pozvalo HRT da ne prihvati ostavku Deana Šoše
Page 2 of 3