alec baldwin na setu ubio snimateljicu i ranio redatelja...
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
alec baldwin na setu ubio snimateljicu i ranio redatelja...
UŽAS NA FILMSKOM SETU / Poznati glumac ubio snimateljicu i ranio redatelja: Ispalio je metak iz rekvizita
Hutchins je helikopterom prevezena u bolnicu Sveučilišta New Mexico, gdje je proglašena mrtvom
Izvor: Profimedia
22.10.2021. 7:16 HINA Profimedia
Ispalivši metak iz rekvizita, glumac Alec Baldwin (68) je na filmskom setu u Novom Meksiku u četvrtak ubio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu, priopćila je policija. Incident se dogodio na snimanju filma "Rust", stoji u priopćenju ureda šerifa okruga Santa Fe.
"Ured šerifa potvrđuje da su dvije osobe nastrijeljene na snimanju filma 'Rust'. Direktorica fotografije Halyna Hutchins (42) i redatelj Joel Souza (48), nastrijeljeni su kad je metak iz rekvizita ispalio producent i glumac Alec Baldwin (68)", stoji u priopćenju policije.
Hutchins je helikopterom prevezena u bolnicu Sveučilišta New Mexico, gdje je proglašena mrtvom, dok je Souzu hitna pomoć odvezla u regionalni medicinski centar Christus St. Vincent. Istraga je u tijeku.
Hutchins je helikopterom prevezena u bolnicu Sveučilišta New Mexico, gdje je proglašena mrtvom
Izvor: Profimedia
22.10.2021. 7:16 HINA Profimedia
Ispalivši metak iz rekvizita, glumac Alec Baldwin (68) je na filmskom setu u Novom Meksiku u četvrtak ubio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu, priopćila je policija. Incident se dogodio na snimanju filma "Rust", stoji u priopćenju ureda šerifa okruga Santa Fe.
"Ured šerifa potvrđuje da su dvije osobe nastrijeljene na snimanju filma 'Rust'. Direktorica fotografije Halyna Hutchins (42) i redatelj Joel Souza (48), nastrijeljeni su kad je metak iz rekvizita ispalio producent i glumac Alec Baldwin (68)", stoji u priopćenju policije.
Hutchins je helikopterom prevezena u bolnicu Sveučilišta New Mexico, gdje je proglašena mrtvom, dok je Souzu hitna pomoć odvezla u regionalni medicinski centar Christus St. Vincent. Istraga je u tijeku.
Last edited by T. on 22/10/2021, 12:14; edited 1 time in total
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: alec baldwin na setu ubio snimateljicu i ranio redatelja...
alec je inače veliki protivnik oružja, kao i svi u hollywoodu, osim naravno kad snimaju filmove za koje su jako dobro plaćeni u kojima se ispali više metaka u dva sata nego u cijelom vijetnamskom ratu...
no ipak žao mi je i njega i nje. Ali jebiga zaboravio je prvo pravilo. "svako oružje je napunjeno".
no ipak žao mi je i njega i nje. Ali jebiga zaboravio je prvo pravilo. "svako oružje je napunjeno".
a to je valjda posao rekvizitera ili nekoga već stručnjaka za oružje...marcellus wrote:alec je inače veliki protivnik oružja, kao i svi u hollywoodu, osim naravno kad snimaju filmove za koje su jako dobro plaćeni u kojima se ispali više metaka u dva sata nego u cijelom vijetnamskom ratu...
ko da glumci u akcijskim ili ratnim filmovima provjeravaju municiju...
moguće mu je namješteno, vidićemo...
uglavnom zanimljiva vijest...
2014-04-14
T. wrote:a to je valjda posao rekvizitera ili nekoga već stručnjaka za oružje...marcellus wrote:alec je inače veliki protivnik oružja, kao i svi u hollywoodu, osim naravno kad snimaju filmove za koje su jako dobro plaćeni u kojima se ispali više metaka u dva sata nego u cijelom vijetnamskom ratu...
ko da glumci u akcijskim ili ratnim filmovima provjeravaju municiju...
moguće mu je namješteno, vidićemo...
uglavnom zanimljiva vijest...
nemaš ga šta provjeravat. Jednostavno nikad ga ne smiješ uperit ni u jedno živo biće, osim ako ga namjeravaš ubit. Čak ni na setu. Uperiš ga negdje sa strane.
ali da kao i svaki holivudski soy boy on nikad nije bio u vojsci pa mu te stvari nisu poznate.
Kako spasiti film nakon ovoga.
Ed Wood nakon što mu je na setu umra Bela Lugoši ubacio je glumca da glumi s plaštom prekrivenim licem.
Ed Wood nakon što mu je na setu umra Bela Lugoši ubacio je glumca da glumi s plaštom prekrivenim licem.
2014-04-14
darth_vader likes this post
2014-04-14
taj covek oduvek meni deluje nadrkano.
ne znam da li je namerno,
u afektu ili slucajno,
ali nisam previse iznenadjen.
ne znam da li je namerno,
u afektu ili slucajno,
ali nisam previse iznenadjen.
2020-04-21
Trebali su biti ćorci, ispali su pravi meci. Bila je neka američka akcijska serija 80-ih, nešto se slično desilo, osim što je glumac uperio pištolj prema sebi, simulirajući ruski rulet.
Pa, jasno vam je od tud nadalje kako je završilo…
Njemu je karijera gotova, nije bio loš glumac, imao je par pamtljivih scena.
niels-
2021-04-26
Na tajnom zadatku Najbolje serije 80-ih: "Na tajnom zadatku" (1984) | Novi.baniels wrote:Trebali su biti ćorci, ispali su pravi meci. Bila je neka američka akcijska serija 80-ih, nešto se slično desilo, osim što je glumac uperio pištolj prema sebi, simulirajući ruski rulet.
Inače i Brandon Lee je na sličan način skončao ovozemaljski život u filmu Vrana Vrana (film) - Wikipedia
niels likes this post
Njemu je karijera ionako bila na zalasku...niels wrote:Trebali su biti ćorci, ispali su pravi meci. Bila je neka američka akcijska serija 80-ih, nešto se slično desilo, osim što je glumac uperio pištolj prema sebi, simulirajući ruski rulet.
Nije se za njega čulo godinama po nekakvim ozbiljnijim ulogama (a nije da je ikad i bio 1. liga)...
Osim po virtue signalingu i antitrumpovskim tiradama po twitteru...
Zapravo dobar dio ljudi smatra da je zaslužio ovo što mu se dogodilo...
2014-04-14
Inače moje osobno iskustvo, igram se sa češkom zborjevkom, pištolj prazan 100% ( po mom jel) i nanišanim prijatelja P. Denisa u glavu a prst na okidaču, zatim spustim nišan na koljeno i opet prst na okidaču a potom nanišanim kut u sobi (internacional, 92 god) i opalim i gle čuda metak izleti... I dan danas se smrznem kad se toga sjetim, lekcija za deset života i sva sreća bez posljedica hvala dragom Bogu i svim svetcima Božijim
Dobro, nije bilo namjerno.
dijagram-
2015-08-09
Mene stari zamao upuca tamo '93-'94...Šandor Winnetou wrote:Inače moje osobno iskustvo, igram se sa češkom zborjevkom, pištolj prazan 100% ( po mom jel) i nanišanim prijatelja P. Denisa u glavu a prst na okidaču, zatim spustim nišan na koljeno i opet prst na okidaču a potom nanišanim kut u sobi (internacional, 92 god) i opalim i gle čuda metak izleti... I dan danas se smrznem kad se toga sjetim, lekcija za deset života i sva sreća bez posljedica hvala dragom Bogu i svim svetcima Božijim
Sidimo za stolom, on da će čistit tokarev 10 mm a ja ću mu ko pomoć, on tek nabavio tu stvar...
I šta je njemu bio u glavi, ne znam, iša ga je rastavit...
Uglavnom repetira je pištolj, izvadio spremnik i potegao obarač, zajebo redoslijed...
Probio sebi dlan, mene promašio u par cm i u štok balkonskih vrata, starih još tada drvenih onih s duplim staklom, zrno ostalo između 2 stakla...
Sranje normalno, mora na hitnu, rana od metka, pištolj na crno, sto sranja...
Nije prošlo pola godine, ide stari čistit 'ciganku', opet ja nazočan...
I očistio on stvarno, bez problema ikakvih, ide je spremit na balkon, opali u pod od betona miješano sa crno bijelom 'nulom', tako se radilo 70-ih zgrade...
Opet sranje, krvav po faci, iskidalo košulju gelerima od betona i kamena...
Reko stari dobro je, saniraćemo mi to, ne zovi nikoga...
Ima i jedan doživljaj s danas poznatim tv novinarom isto u našem stanu početkom 90-ih...
Zamalo mi je brata, svog školskog kolegu, upuca ki zeca iz zastavinog .357...
Ode tane u štok istih onih vrata...
Ne znam kako mi je mater opće ostala u pameti sa našim sranjima...
2014-04-14
I vama anđeo čuvar nije bio na godišnjem u to vrijeme.T. wrote:Mene stari zamao upuca tamo '93-'94...Šandor Winnetou wrote:Inače moje osobno iskustvo, igram se sa češkom zborjevkom, pištolj prazan 100% ( po mom jel) i nanišanim prijatelja P. Denisa u glavu a prst na okidaču, zatim spustim nišan na koljeno i opet prst na okidaču a potom nanišanim kut u sobi (internacional, 92 god) i opalim i gle čuda metak izleti... I dan danas se smrznem kad se toga sjetim, lekcija za deset života i sva sreća bez posljedica hvala dragom Bogu i svim svetcima Božijim
Sidimo za stolom, on da će čistit tokarev 10 mm a ja ću mu ko pomoć, on tek nabavio tu stvar...
Uglavnom repetira je pištolj, izvadio spremnik i potegao obarač, zajebo redoslijed...
Probio sebi dlan, mene promašio u par cm i u štok balkonskih vrata, starih još tada drvenih onih s duplim staklom, zrno ostalo između 2 stakla...
I očistio on stvarno, bez problema ikakvih, ide je spremit na balkon, opali u pod od betona miješano sa crno bijelom 'nulom', tako se radilo 70-ih zgrade...
Ima i jedan doživljaj s danas poznatim tv novinarom isto u našem stanu početkom 90-ih...
U svakom slučaju kod mene je taj događaj duboko urezan u memoriju, držim da ću prije zaboraviti svoje ime nego li tih cca pola minute.
T. wrote:Mene stari zamao upuca tamo '93-'94...Šandor Winnetou wrote:Inače moje osobno iskustvo, igram se sa češkom zborjevkom, pištolj prazan 100% ( po mom jel) i nanišanim prijatelja P. Denisa u glavu a prst na okidaču, zatim spustim nišan na koljeno i opet prst na okidaču a potom nanišanim kut u sobi (internacional, 92 god) i opalim i gle čuda metak izleti... I dan danas se smrznem kad se toga sjetim, lekcija za deset života i sva sreća bez posljedica hvala dragom Bogu i svim svetcima Božijim
Ajme, pa dosta vise,...tog nasilja:)
dijagram-
2015-08-09
Šandor Winnetou wrote:Inače moje osobno iskustvo, igram se sa češkom zborjevkom, pištolj prazan 100% ( po mom jel) i nanišanim prijatelja P. Denisa u glavu a prst na okidaču, zatim spustim nišan na koljeno i opet prst na okidaču a potom nanišanim kut u sobi (internacional, 92 god) i opalim i gle čuda metak izleti... I dan danas se smrznem kad se toga sjetim, lekcija za deset života i sva sreća bez posljedica hvala dragom Bogu i svim svetcima Božijim
pa to je ono što sam gore napisao. Oružje je UVIJEK napunjeno, to je prva premisa... ne uperuješ ga ni u koga i da si 110% siguran da nije nabijeno. Jer jebiga. Možda ipak je.
Uostalom to je prva stvar koju su nas naučili u vojsci
Similar topics
» Mediji i policija - Iranca koji je ubio 9 osoba i ranio još 10ak inspirirao Breivik
» Konačno i neke prave vijesti : Muškarac u Francuskoj nožem ubio dvoje i ranio sedam ljudi
» Lordan Zafranovic ce tuzit redatelja Dare iz Jasenovca za ukradeni scenarij
» Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
» Društvo hrvatskih filmskih redatelja pozvalo HRT da ne prihvati ostavku Deana Šoše
» Konačno i neke prave vijesti : Muškarac u Francuskoj nožem ubio dvoje i ranio sedam ljudi
» Lordan Zafranovic ce tuzit redatelja Dare iz Jasenovca za ukradeni scenarij
» Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
» Društvo hrvatskih filmskih redatelja pozvalo HRT da ne prihvati ostavku Deana Šoše
Page 1 of 3