Lordan Zafranovic ce tuzit redatelja Dare iz Jasenovca za ukradeni scenarij
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Lordan Zafranovic ce tuzit redatelja Dare iz Jasenovca za ukradeni scenarij
https://priznajem.hr/novosti/hrvatski-redatelj-ce-tuziti-daru-to-je-nas-scenarij-snimit-cemo-po-njemu-film-u-hrvatskoj/149716/?fbclid=IwAR0lnxzwPuMvo241wwsIzDj8-SNYfgeFiLUE4YuCxAD3QAgORB6ZWNJySA0
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
2015-09-08
Re: Lordan Zafranovic ce tuzit redatelja Dare iz Jasenovca za ukradeni scenarij
I moje scenarije su krali.
Narocito horror scenarije.
No to nije nista kako su pokrali Čila.
Posljednji Srbin u Hrvatskoj je pravljen po Čilovom scenariju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa malo je izmjenjeno,ali u suštini skoro pa isto,posebno ono oko srpske krvi kao jedinog lijeka u apokalipsi.jastreb wrote:I moje scenarije su krali.
,,Posljedni Srbin u Hrvatskoj'' zapravo je tek skripta,koja je bila djelić jedne znatno opširnije sage,međutim,film je pokazao kako i ta jedna skripta,može funkcionirati kao samostalno djelo.
Kod mene nije bilo one gluposti s ,,Hrvojkom Horvat'' no, Ljubo Česić Rojs je imao superherojske odlike.
Ne znam,sjećaš li se onog mog magnum opusa s leksikona-Lucifer je Srbin- e iz toga je izvučena predloška za,,Posljednji Srbin u Hrvatskoj''
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
[size=32]"Kao neko čiji su preci stradali u logorima Jasenovac i Jadovno, ne može da odredi trenutak kada je odlučila da napiše priču Dara iz Jasenovca, jer joj se ta tema nametala i gubila godinama, ali kada je sa rediteljem Gagom Antonijevićem odlučila da ispriča priču iz vizure deteta odjednom je priča krenula, mada priznaje da je iskustvo bilo bolno"[/size]
[size=32]To je ukrala scenaristica, drakulić, ona koja je pobjegla u oluji. Tema joj se nametala i gubila ali eto onda je dobila inspiraciju i maznula scenarij [/size]
[size=32]To je ukrala scenaristica, drakulić, ona koja je pobjegla u oluji. Tema joj se nametala i gubila ali eto onda je dobila inspiraciju i maznula scenarij [/size]
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Antifašistička posla
Sjecam se. Cak su i Srbende pokazivale interes za sagu.סמאל wrote:Pa malo je izmjenjeno,ali u suštini skoro pa isto,posebno ono oko srpske krvi kao jedinog lijeka u apokalipsi.jastreb wrote:I moje scenarije su krali.
,,Posljedni Srbin u Hrvatskoj'' zapravo je tek skripta,koja je bila djelić jedne znatno opširnije sage,međutim,film je pokazao kako i ta jedna skripta,može funkcionirati kao samostalno djelo.
Kod mene nije bilo one gluposti s ,,Hrvojkom Horvat'' no, Ljubo Česić Rojs je imao superherojske odlike.
Ne znam,sjećaš li se onog mog magnum opusa s leksikona-Lucifer je Srbin- e iz toga je izvučena predloška za,,Posljednji Srbin u Hrvatskoj''
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Onaj mazne ikonu pa ju pokloni rusu, ovo dvoje mazne scenarij ..nevjerojatno.Šandor Winnetou wrote:Antifašistička posla
2015-08-15
Jel danas može tko zamisliti život bez Jasenovca?
Svi na njemu poentiraju.
Svi na njemu poentiraju.
Guest- Guest
Nisam računao kako će ugasiti leksikon,kao ni da će mi sve to izbrisat s Neciklopedije,a kako mi je doslovno izgorio laptop na kojem je sve to bilo spremljeno,zauvijek sam sve to izgubio,izuzev nekih fotomontaža,koje sam našao na nekim drugim stranicama.jastreb wrote:Sjecam se. Cak su i Srbende pokazivale interes za sagu.סמאל wrote:Pa malo je izmjenjeno,ali u suštini skoro pa isto,posebno ono oko srpske krvi kao jedinog lijeka u apokalipsi.jastreb wrote:I moje scenarije su krali.
One o ustaškim,četničkim i partizanskim zombijima,vrlo sam lako pronašao na nekim drugim stranicama,međutim,sve one s leksikona su izgubljene.
2015-07-23
cassanowa wrote:Jel danas može tko zamisliti život bez Jasenovca?
Svi na njemu poentiraju.
2015-07-23
Koliko miliona je ovo posjetilo?סמאל wrote:cassanowa wrote:Jel danas može tko zamisliti život bez Jasenovca?
Svi na njemu poentiraju.
Guest- Guest
Na srpskim TV kanalima samo drobe o ustasama, Jasenovcu, logorima, klanjima
Jebes mi sve ako nisu totalno skrenuli s uma. Ovo isto ko krajem osamdesetih.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
[size=76]Nevenka Stanković: [/size][size=76] Ulazak u [/size][size=51]Jasenovac [/size][size=76]je bio grozan. Odmah su [/size][size=51]razdvajali majke od dece. [/size][size=76]Svako od njih je imao svoj [/size][size=51]vid ubijanja. [/size][size=76]Ako ne stignu da nas [/size][size=51]ubiju, guraju nas u peć. [/size][size=76]To je bila jedna [/size][size=51]šupa [/size][size=76]u kojoj je bila peć i tu su nas [/size][size=51]ubacivali u peć. [/size][size=76]Mene su gurnuli u tu rupu, ali ja sam nekako pala sa strane.[/size]Ringo10 wrote:Na srpskim TV kanalima samo drobe o ustasama, Jasenovcu, logorima, klanjima
Last edited by kaya on 25/2/2021, 00:13; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Imaju i žive svedoke pa se drogiraju pričom. Evo nevenku su bacili u peć ali je pala sa strane..
2015-08-15
zavukla se u ćošak gde je bilo najmanje vruće, ustaše se nisu ni snašle a ona pobeže kroz dimnjak i eto je živa i zdrava da svedoči protiv ustaša.kaya wrote:Imaju i žive svedoke pa se drogiraju pričom. Evo nevenku su bacili u peć ali je pala sa strane..
Još ako se kune majkom tko joj ne bi povjerovao, TKO??
U orginal nastavku ju je ss ovac spazio.Šandor Winnetou wrote:zavukla se u ćošak gde je bilo najmanje vruće, ustaše se nisu ni snašle a ona pobeže kroz dimnjak i eto je živa i zdrava da svedoči protiv ustaša.kaya wrote:Imaju i žive svedoke pa se drogiraju pričom. Evo nevenku su bacili u peć ali je pala sa strane..
Oni su ti u srpskom filmu pozitivci. I u srbiji.
Zgrabio ju je iz ćoška i rekao - e nju nećete!
Bio je zapravo dobar s njenim ćaletom.
Poznato je da su ss ovci družili sa srpskim seljacima na kozari i šetali s njima krave.
Ne, jel ovi srbi neku zajebanciju rade od jasenovca ili oni to za ozbiljno?
Last edited by kaya on 25/2/2021, 00:38; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
.pa njihova historija je opcenito zajebancija..smisljena uz logorsku vatrukaya wrote:U originalnom dolje navedenom je ss ovac spazio.Šandor Winnetou wrote:zavukla se u ćošak gde je bilo najmanje vruće, ustaše se nisu ni snašle a ona pobeže kroz dimnjak i eto je živa i zdrava da svedoči protiv ustaša.kaya wrote:Imaju i žive svedoke pa se drogiraju pričom. Evo nevenku su bacili u peć ali je pala sa strane..
Oni su ti u srpskom filmu pozitivci. I u srbiji.
Zgrabio ju je iz ćoška i rekao - e nju nećete!
Bio je zapravo dobar s njenim ćaletom.
Poznato je da su ss ovci družili sa srpskim seljacima na kozari i šetali s njima krave.
Ne, jel ovi srbi neku zajebanciju rade od jasenovca ili oni to za ozbiljno?
2015-09-08
...jos je ustasi usput koji je spavao u dimnjaku maznula gas maskuŠandor Winnetou wrote:zavukla se u ćošak gdje je bilo najmanje vruće, ustaše se nisu ni snašle a ona pobeže kroz dimnjak i eto je živa i zdrava da svjedoči protiv ustaše.kaya wrote:Imaju i žive svedoke pa se drogiraju pričom. Evo nevenku su bacili u peć ali je pala sa strane ..
Još ako se kune majkom tko joj ne bi povjerovao, TKO ??
2015-09-08
'Bas im ne ide'..srpska povjesnicarka popljuvala film
https://direktno.hr/eu-i-svijet/bas-im-ne-ide-srpska-povjesnicarka-popljuvala-daru-iz-jasenovca-film-je-banalna-propaganda-falsifikat-i-plagijat-224679/
https://direktno.hr/eu-i-svijet/bas-im-ne-ide-srpska-povjesnicarka-popljuvala-daru-iz-jasenovca-film-je-banalna-propaganda-falsifikat-i-plagijat-224679/
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zafranović potvrdio da snima film o zlu Jasenovca
» Redatelj Dare iz Jasenovca i TV voditelj ismijavali logore u Prijedoru
» Srbi snimaju nastavak “Dare iz Jasenovca” smješten u Oluju
» Poludjeli redatelj 'Dara iz Jasenovca' tuzit ce LA Times zbog antisrpstva i negiranja genocida nad Srbima
» Jos jedna kritika Dare iz Jasenovca iz svijeta Filma:'Film potice napetosti sa Hrvatima i sluzi u propagandne svrhe'
» Redatelj Dare iz Jasenovca i TV voditelj ismijavali logore u Prijedoru
» Srbi snimaju nastavak “Dare iz Jasenovca” smješten u Oluju
» Poludjeli redatelj 'Dara iz Jasenovca' tuzit ce LA Times zbog antisrpstva i negiranja genocida nad Srbima
» Jos jedna kritika Dare iz Jasenovca iz svijeta Filma:'Film potice napetosti sa Hrvatima i sluzi u propagandne svrhe'
Page 1 of 3