ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ivan Lovrinović: Nećemo rezati plaće u javnom sektoru

Page 3 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Ivan Lovrinović: Nećemo rezati plaće u javnom sektoru - Page 3 Empty Re: Ivan Lovrinović: Nećemo rezati plaće u javnom sektoru

Post by Ero 31/12/2015, 09:12

veber wrote:Budi realan. Ne moze on nista bez ukidanja hrpe ovlasti nizih razina.
Mislis da ce mu dozvolit?
Do mene dolaze informacije da je kod vas skoro pa nemoguće normalno investirati,
jer su stare strukture (koje se nisu promijenile u tranziciji) zadovoljne s postojećim
stanjem. Koji će im qratz strane investicije ako ništa od toga ne padne u džep,
a za istu platu treba radit više...

Ero

2014-04-23

Back to top Go down

Ivan Lovrinović: Nećemo rezati plaće u javnom sektoru - Page 3 Empty Re: Ivan Lovrinović: Nećemo rezati plaće u javnom sektoru

Post by Kermit 31/12/2015, 09:14

Ero wrote:
veber wrote:Budi realan. Ne moze on nista bez ukidanja hrpe ovlasti nizih razina.
Mislis da ce mu dozvolit?
Do mene dolaze informacije da je kod vas skoro pa nemoguće normalno investirati,
jer su stare strukture (koje se nisu promijenile u tranziciji) zadovoljne s postojećim
stanjem. Koji će im qratz strane investicije ako ništa od toga ne padne u džep,
a za istu platu treba radit više...
pa tko će investirati u državu koja ti uzme 1/3 a da počneš raditi moraš podmiti pola općine
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 31/12/2015, 09:20

asilovski wrote:
michaellcmacha wrote:to o pljačkanju od strane hdz-a je mantra... svi znamo da je osiromašivanje hrvatske išlo u nekoliko etapa, od kojih je realno samo u onoj sanaderovoj sudjelovao stranački establišment i to se može podvest pod džeparenje... gro pljačke su od 1989. na ovamo izveli socijalistički direktori koji su pragmatično stali uz vlast iza 90-tih, ali su se cijelo vrijeme držali potiho uz Partiju, kasnije svi ili javno ili prikriveno pozicionirali uz političke sljednike saveza komunista čiji su i financijeri. shema je manje više svugdje bila ista... socijalistički direktori  poput današnjeg vlasnika siscije su prvo vodili hrvatske firme i ciljano ih iznutra oslabljivali do točke kad im je odgovaralo a onda se oni nudili da te iste firme preuzmu i privatiziraju... to tko želi biti realan je činjenično stanje...
hahaha mantra pa ja znam imena i prezimena, datume i tvrtke, uzmi samo dvojac Glavaš Šeks, pa oni su na Osijek imali učinak ko napad Mongola na Bagdad ostavili su potpunu devastaciju i pustoš
s tobom ću obnoviti forumsku komunikaciju kad se uljudiš, mada mi u osnovi nije jasno zašto si išao vrijeđati mrtvog čovjeka za kojeg si kao pravnik trebao znati da nije niti imao niti mogao imati krimena s obzirom na njegovo ukupno stanje. što se tiče  glavaša i šeksa o njima dvojici nikad nisam imao pozitivno mišljenje kao ni o đuri, ali od njih dvojice su najbolji prijatelji bili socijalistički direktori kao što su i đuri bili i oni tamo i ovi ovdje su uništili sve što se dalo uništiti, što za račun spomenutih što za svoj račun... a sad ideš opet na ignor kako rekoh dok se ne ispraviš...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Kermit 31/12/2015, 09:24

Maramice mi ovdje govorimo o konkretnim faktima, a ne frazama i upraznim pričama s kojima se ti baviš, a ova dvojca, posebice Glavaš je bio zadužen za pljačku cijele Slavonije i Baranje što je uspješno isti i izvršio...
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by udba 31/12/2015, 09:27

Ero wrote:Nakon neokomunistički raspoloženih medija morat će se riješiti i udbomafije.
Nikad, udba ostaje zauvijek kao dio nacionalnog bića, kao organ kojeg ne mpžeš odstraniti jer je previše isprepleten s drugima. Kad ste stvarali udbu niste znali da će vam izmaći kontroli i ostat zauvijek integrirana u društvo i to vam je istočni grijeh. Sad trpite.
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 31/12/2015, 09:38

ništa ti konkretno nisi tu iznosio ni ovom, a ni u ranijim prilikama, a pogotovo ne činjenice....ako je tko pokoji put iznio neke činjenice onda sam to ja jer se ne bojim spomenuti konkretna imena i konkretne činjenice vezane uz iste. konkretno sam spominjao đuru i marinu jer sam tim detaljima svjedočio, konkretno sam spominjao stojanovića i đuru jer sam tkđ tomu svjedočio, konkretno sam spominjao mlađana miloševića i marinu i evo pod zadnje ikićku zajedno s onim skupljačem sekundarnog otpada, a ranije vidovića i mlađana jer se isti u mom prisustvu hvalio sa dodijeljenim mu milijunima za poslove obnove u vukovaru svojevremeno iako ni tački nije imao a danas je jedan od bogatijih siščana... i tako dalje... tak da nemoj meni spočitavati floskuliranje jer ja ako i pišem u zadanom kontekstu pišem konkretno... a ti koje spominjem nek me tuže ako lažem... što naravni nije izgledno jer se radi o činjenicama za koje sami oni boga mole da se nikad ne aktualiziraju u formalnom smislu...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by epikur37 31/12/2015, 10:52

deda na aparatima wrote:
epikur37 wrote:Amen, mi iz javnih službi sačuvat ćemo socijalni ugovor i nećemo talasati.
Piše da će provesti racionalizaciju, to u prijevodu znači ako neće smanjivati plaće da će velikom broju ljudi dati otkaz.

Pa i treba dati otkaz ako ima tehnološkog viška isto tako treba zaposliti gdje ima manjka.

Važno je da građani imaju kvalitetnu uslugu iz javnih službi.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by veber 31/12/2015, 10:56

epikur37 wrote:

baš to.

ukinut zavode za mirovinsko, zdravstveno, zapošljavanje....

za početak.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by aben 31/12/2015, 10:57

epikur37 wrote:
deda na aparatima wrote:
epikur37 wrote:Amen, mi iz javnih službi sačuvat ćemo socijalni ugovor i nećemo talasati.
Piše da će provesti racionalizaciju, to u prijevodu znači ako neće smanjivati plaće da će velikom broju ljudi dati otkaz.

haha

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by epikur37 31/12/2015, 10:59

aben wrote:
epikur37 wrote:
deda na aparatima wrote:

haha

Neoliberal na aparatima :) ;)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by aben 31/12/2015, 11:04

epikur37 wrote:
aben wrote:
epikur37 wrote:
deda na aparatima wrote:

haha

ćo, ozbiljno,

kako pišeš, ispado da si veći sociopat od dadalosa. jo cijenin ljude ki znaju da je usluga iz javnih službi uvik nužno loša ali oni osobno imaju koristi od takovoga sustava pa ga podupiru, but you, sir, strike me as full beliver :)

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by epikur37 31/12/2015, 11:07

aben wrote:
epikur37 wrote:
aben wrote:
epikur37 wrote:
deda na aparatima wrote:

haha

ćo, ozbiljno,

kako pišeš, ispado da si veći sociopat od dadalosa. jo cijenin ljude ki znaju da je usluga iz javnih službi uvik nužno loša ali oni osobno imaju koristi od takovoga sustava pa ga podupiru, but you, sir, strike me as full beliver :)

Gluposti, škole su ok, na primjer ovdje u zadru svi hoće djecu u državni vrtić a ne u privatni, jer u državnim se ne štedi na grijanju, hrani i to.

Zdravstvo je po mom iskustvu od 1-5, vrlo dobar 4..i takod alje.

Dakle kvalitetna usluga mora biti dostupna svima.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by veber 31/12/2015, 11:10

epikur37 wrote:

zdravstvo je zakurac. samo mužnja love. mito i korupcija.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 31/12/2015, 11:15

veber wrote:
epikur37 wrote:

zdravstvo je zakurac. samo mužnja love. mito i korupcija.

Ja nikad nisam čekao duže od pola sata maksimalno 45 minuta, sestre i doktori jako ljubazni, usluga ok.

Kod zubara isto. Ja zadovoljan. To kažem i pohvalim ih kad odem do medicinara.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by aben 31/12/2015, 11:20

epikur37 wrote:
aben wrote:
epikur37 wrote:
aben wrote:
epikur37 wrote:
deda na aparatima wrote:

haha

ćo, ozbiljno,

Gluposti, škole su ok, na primjer ovdje u zadru svi hoće djecu u državni vrtić a ne u privatni, jer u državnim se ne štedi na grijanju, hrani i to.

Dakle kvalitetna usluga mora biti dostupna svima.
zašto unda ne učinimo sve usluge javnima, kad je bolje?

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber 31/12/2015, 11:22

epikur37 wrote:

Kod zubara isto.
majketi nemoj o zubarima.
dentologija je svrstana u "estetsku" kirurgiju. ostaneš bez zuba pa ti naplati 500ojra implant.
dajmenajme.

zubi koji su jako bitni, a nisu samo fasada strpani su u kategoriju "estetike".

primarno zdravstvo nije loše, no ako ti se desi nekaj, a ne znaš nekog doktora ili nemaš para, mrtav si.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 31/12/2015, 11:24

veber wrote:
epikur37 wrote:

Kod zubara isto.
majketi nemoj o zubarima.
dentologija je svrstana u "estetsku" kirurgiju. ostaneš bez zuba pa ti naplati 500ojra implant.
dajmenajme.

zubi koji su jako bitni, a nisu samo fasada strpani su u kategoriju "estetike".

primarno zdravstvo nije loše, no ako ti se desi nekaj, a ne znaš nekog doktora ili nemaš para, mrtav si.

Moje iskustvo, idem svom zubaru svakih 6 mjeseci. Održava mi dentijeru uredno, čekanje oko pola sata. Doplatim 10 kuna.

Privatniku otišao jednom popravio mi zub i naplatio 1000 kuna, odi u pm, nikad više. To je porez za budale.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by veber 31/12/2015, 11:28

stavi implant o trošku hzzo.

neš taj film gledat.

meni privatnica uredno naplati participaciju za popravak, no kada je sinu pukao zub uredno sam morao platiti krunicu koju hzzo ne pokriva.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 31/12/2015, 11:31

veber wrote:stavi implant o trošku hzzo.

neš taj film gledat.

meni privatnica uredno naplati participaciju za popravak, no kada je sinu pukao zub uredno sam morao platiti krunicu koju hzzo ne pokriva.

Dobro ovisi od slučaja, načelno ja sam zadovoljan i protiv sam privatizacije javnih službi. Privatnici nek slobodno rade pa tko hoće.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by gargamel0101 31/12/2015, 11:36

Ivan Lovrinović: Nećemo rezati plaće u javnom sektoru - Page 3 5e647ea7362e863b3c4f204f14980474
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Post by veber 31/12/2015, 11:37

epikur37 wrote:
Dobro ovisi od  slučaja, načelno ja sam zadovoljan i protiv sam privatizacije javnih službi. Privatnici nek slobodno rade pa tko hoće.
u tom slučaju neka omoguće odabir.
neka radnik sam sebi uplaćuje u kapitalizirani zdravstveni/mirovinski fond. ili neka bude u sustavu hzzo.

i sve pet.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Back to top

- Similar topics