Zbog Trumpa plaće rastu 30% radnicima u građevinskom sektoru
Page 1 of 1
Zbog Trumpa plaće rastu 30% radnicima u građevinskom sektoru
Shortage Of Illegal Labor Caused Construction Worker Wages To Rise Up To 30%
https://www.nationaleconomicseditorial.com/2017/08/06/shortage-illegal-labor-wage-increases/
Guest- Guest
Re: Zbog Trumpa plaće rastu 30% radnicima u građevinskom sektoru
zatvorio granice, postrožio vize i odmah rastu plaće
Trump nacijonal-socijalist
kod nas slušaju neoliberale pa pored 250.000 nezaposlenih na burzi uvoze radnike da bi još rušili cijene, jer jeftinija radna snaga koja si ne može priuštiti normalan život, i ne konzumira je dobra za ekonomiju
Trump nacijonal-socijalist
kod nas slušaju neoliberale pa pored 250.000 nezaposlenih na burzi uvoze radnike da bi još rušili cijene, jer jeftinija radna snaga koja si ne može priuštiti normalan život, i ne konzumira je dobra za ekonomiju
Guest- Guest
zanimljivo ja kojeg optužuju da sam "neoliberal" sam protiv uvoza radne snage
sa druge strane epikur koji sebe smatra "nacional socijalistom", se zalaže za uvoz somalijaca da mu budu jeftina radna snaga je hrvatska mu je preskupa
sa druge strane epikur koji sebe smatra "nacional socijalistom", se zalaže za uvoz somalijaca da mu budu jeftina radna snaga je hrvatska mu je preskupa
Guest- Guest
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t20342-baustelci-dolaze
Guest- Guest
ko epikur 'nacional socijalist'... ...taj iam veze sa nacional socijalizmom ko cercil sa komunizmom...malo je hss....malo sdp...malo hdz...malo zeleni..malo ovaj malo onaj..po potrebiPinochet wrote:zanimljivo ja kojeg optužuju da sam "neoliberal" sam protiv uvoza radne snage
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
meni čak i ovo što je HDZ uništio državu i iselilo 200 000 radnika, meni nikada bolja godina.. jebote prije par godina sam morao povlačiti vezu za raditi najgadnije fizičke poslove od 3500kn, gdje bi trčao 8-10h bez prestanaka, i prva ozljeda(a mora ti se desit ) odmah otkaz i dolazi novi sa burze.. sada ta firma diže plaće i ekipa više ne trči, nitko ne dobija otkaz(osim ako baš nije ljenčina) i fali im radnika.. zato jer robovi se iselili..
meni nikada bolje.. prije par godina isto, gazde te vrijeđale da si ovakav , onakav, zadnje dvije godine, gdje sam radio, ekipa mi govori, "ako ikada budeš htio ponovo radit kod nas, samo me nazovi na mob, mozes uvik na kavu doć".. totalna promjena mentaliteta, jer se iselila radna snaga iz RH,...
dakle nitko bolje ne regulira radnička prava, nego nevidljiva ruka.. RH ima među najstrože zakone o zaštiti radnika, a to je sve zakurac, čim je tržište bilo očaj, nikakav zakon ne štiti radnike.. . čim se tržište popravilo(naravno, HDZ je iselio ljude, OK to će dugoročno uništiti Hrvatsku državu, ) ali kratkoročno meni nikada bolje..
kakvo jebeno useljavanje, sada bi opet gamad useljavala da epi moze profitirati i da mu moze ostati više para za materijalno rasipanje..
meni nikada bolje.. prije par godina isto, gazde te vrijeđale da si ovakav , onakav, zadnje dvije godine, gdje sam radio, ekipa mi govori, "ako ikada budeš htio ponovo radit kod nas, samo me nazovi na mob, mozes uvik na kavu doć".. totalna promjena mentaliteta, jer se iselila radna snaga iz RH,...
dakle nitko bolje ne regulira radnička prava, nego nevidljiva ruka.. RH ima među najstrože zakone o zaštiti radnika, a to je sve zakurac, čim je tržište bilo očaj, nikakav zakon ne štiti radnike.. . čim se tržište popravilo(naravno, HDZ je iselio ljude, OK to će dugoročno uništiti Hrvatsku državu, ) ali kratkoročno meni nikada bolje..
kakvo jebeno useljavanje, sada bi opet gamad useljavala da epi moze profitirati i da mu moze ostati više para za materijalno rasipanje..
Guest- Guest
nestašica drva za ogrijev, ošli ličani bauštelit u njemačku...
A baščardaklija wrote:
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ahhhh,jos ipak necemu slavonija valja...mutava baštarda wrote:nestašica drva za ogrijev, ošli ličani bauštelit u njemačku...
Guest- Guest
Similar topics
» Neoliberali sprječili rast plaća u građevinskom sektoru
» Orban značajno podiže plaće u medicinskom sektoru
» Ivan Lovrinović: Nećemo rezati plaće u javnom sektoru
» Poduzetnik : Kad bi država smanjila davanja radnicima 10% ja bih digao plaće 20%
» Porezna kozmetika - režu poreze, plaće ne rastu
» Orban značajno podiže plaće u medicinskom sektoru
» Ivan Lovrinović: Nećemo rezati plaće u javnom sektoru
» Poduzetnik : Kad bi država smanjila davanja radnicima 10% ja bih digao plaće 20%
» Porezna kozmetika - režu poreze, plaće ne rastu
Page 1 of 1