Umro Branko Mamula
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Umro Branko Mamula
niels wrote:
Adžiću je mjesto na onom eksponatu u Krapini, posljednji kromanjonac.
Valjda neandertalac?
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:niels wrote:
Adžiću je mjesto na onom eksponatu u Krapini, posljednji kromanjonac.
Valjda neandertalac?
Tko je gluplji, kromanjonac ili neandertalac?
crvenkasti-
2014-04-17
ma jasnoRingo10 wrote:Znam da je Mamula zestoko napao Adzica i Kadijevica sto su JNA stavili u sluzbu kako je rekao "Miloseviceve velikosrpske politike".
JNA je srbizirana čitavo vrijeme ne samo tih godina
i to je pravi razlog da nije mogla niti htjela napraviti državni udar i braniti Jugu
nije to bila više jugoslavenska nego srpska armija
Ja sam je sluzio 1984te i stvarno nisam prmijetio neki velikosrpski nacionalizam...tipicna ideoloski komunisticka armija, Titov kult, crvene knjizice i marksizam ... tad je bilo Zabranjeno Pusenje na rubu zabrane radi onoga CRKO NAM MARSAL... sjecam se i Boru Corbu su nesto prozivali jer je nesto zajebavao komunisteSora wrote:ma jasnoRingo10 wrote:Znam da je Mamula zestoko napao Adzica i Kadijevica sto su JNA stavili u sluzbu kako je rekao "Miloseviceve velikosrpske politike".
i to je pravi razlog da nije mogla niti htjela napraviti državni udar i braniti Jugu
Doduse bilo je zajebavanja Siptara ali tad su Sipci bili generalno na tapetu
Ne, nisam primijetio nikakav srpski nacionalizam tada kontra Hrvata ili muslimana... bilo je nekih kritika na slovensku Mladinu sli sve je to bilo ideoloski komunisticki obojeno a ne velikosrpski
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ja dam iz kvarta znao dva oficira jna...majora dobrivoja koji je bio oklopnjak i bio je zamjenik zapovjednika vojarne u dugom selu kraj zagreba...i kapetana nebojsu koji je bio tehnicka sluzba rv pvo na aerodromu pleso...inace ovaj dobrivoje bio negdje sa juga srbije ili istoka nisam vise siguran ali ono bio je seljkast ali onako opakajugoslavencina...dok ovaj nebojsa on je bio banijac iz sela jabukovca izmedju gline i dvora...taj je bio srpski nastrojen narocito od druge polovice osamdesetih..pokusao je cak govoriti totalno ekavstinom ali se uvijek negdje zajebao pa poceo ijekavicu ...pa su mu se u kvartovskoj birtiji lokalci podsmjehivali...'89 dobiopemjestaj u rajlovac kod sarajevaRingo10 wrote:Ja sam je sluzio 1984te i stvarno nisam prmijetio neki velikosrpski nacionalizam...tipicna ideoloski komunisticka armija, Titov kult, crvene knjige i marksizam ... tad je bilo Zabranjeno Pusenje na rubu zabrane radi onoga CRKO NAM MARSAL... sjecam se i Boru Corbu su nesto prozivali jer je nestoSora wrote:ma jasnoRingo10 wrote:Znam da je Mamula žestoko napao Adžića i Kadijevića što su JNA stavili u službu kako je rekao "Miloševićeve velikosrpske politike".
zajebavao komuniste Doduse bilo je zajebavanja Siptara ali tad su Sipci bili generalno na tapetu
Ne, nisam primijetio nikakav srpski nacionalizam tada kontra Hrvata ili muslimana... bilo je nekih kritika na slovensku Mladinu sli sve je to bilo ideoloski komunistički obojeno a ne velikosrpski
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ekavica kod krajiškog elementa ne postoji.vuksadinare wrote:Ringo10 wrote:Sora wrote:Ringo10 wrote: .pokusao je cak govoriti totalno ekavstinom ali se uvijek negdje zajebao pa poceo ijekavicu ...pa su mu se u kvartovskoj birtiji lokalci podsmjehivali...'89 dobiopemjestaj u rajlovac kod sarajeva
U Kninu je svaki pokušaj da netko od domaćih počne ekati završavao općom sprdačinom i ismijavanjem,nakon čega bi nekakav Špiro ili Jandre izgubio svaku želju za ekanjem i brekanjem,barem dok je tamo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Umro Branko Cikatic
» Umro Branko Lustig
» Admiral Mamula: SAMO JE PUČ MOGAO DA SPASE JUGOSLAVIJU
» Preminuo glumac Branko Cvejic
» Zašto se ubio Branko Ćopić
» Umro Branko Lustig
» Admiral Mamula: SAMO JE PUČ MOGAO DA SPASE JUGOSLAVIJU
» Preminuo glumac Branko Cvejic