Umro Branko Lustig
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Umro Branko Lustig
http://www.index.hr/vijesti/clanak/umro-branko-lustig/2132004.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Umro Branko Lustig
R.I.P...doslo doba da svaki dan umre netko poznati..naredalo se..
2015-09-08
ne znam jel jastreb sveznadar zna..ali branko lustig je imao jednu malu glumacku rolu u filmu KOZARA gdje je glumio onog slijepog švabu nakon sto je oslijepio od bacene bombe te je udarao sa glavom o drveca i vikao 'četnik..četnik..četnik'
2015-09-08
T.- Posts : 17557
2014-04-14
pa je, antife su ga izviždale u jasenovcu što je pokazatelj da nešto vrijedišT. wrote:rip...
bio je dobar čovik...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
tre wrote:pa je, antife su ga izviždale u jasenovcu što je pokazatelj da nešto vrijedišT. wrote:rip...
bio je dobar čovik...
upravo to
ako si Isusa prihvatio neka ti mir podari
2014-04-16
Mortalkin antisemitizam post mortem.mortal wrote:ako si Isusa prihvatio neka ti mir podari
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
R.I.P.
Sposoban covjek.
Sposoban covjek.
samo osoba bez moći zaključivanja moj upis može poistovjetiti s antisemitizmomjastreb wrote:Mortalkin antisemitizam post mortem.mortal wrote:ako si Isusa prihvatio neka ti mir podari
vjera u Krista i zaštita svog stada od Krista ne spadaju nemaju veze s tvojim nebulozama
dakle ne optužuj bez razloga i ne prozivaj
immortal-
2014-04-16
Ne znam kako se može povezati tvoj ustašluk sa vjerom u Kristamortal wrote:samo osoba bez moći zaključivanja moj upis može poistovjetiti s antisemitizmomjastreb wrote:Mortalkin antisemitizam post mortem.mortal wrote:ako si Isusa prihvatio neka ti mir podari
vjera u Krista i zaštita svog stada od Krista ne spadaju nemaju veze s tvojim nebulozama
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
objasniRingo10 wrote:Ne znam kako se može povezati tvoj ustašluk sa vjerom u Kristamortal wrote:samo osoba bez moći zaključivanja moj upis može poistovjetiti s antisemitizmomjastreb wrote:Mortalkin antisemitizam post mortem.mortal wrote:ako si Isusa prihvatio neka ti mir podari
immortal-
2014-04-16
Gledam onaj poljski film VOLYHNIA o onoj demonskoj mržnji Ukrajinaca i Poljaka koja je rezučtirala jednim od najgorih pokolja u 2. sv ratu.
Svi se krste, svi Boga zazivaju, svi se kunu u Isusa ... a onda kasapljenje sjekirama, kosama, noževima ...
E tako i ovi neki ovdje ... sve nešto o križu i Kristu a pristaju uz najzločinačkije ideologije
Svi se krste, svi Boga zazivaju, svi se kunu u Isusa ... a onda kasapljenje sjekirama, kosama, noževima ...
E tako i ovi neki ovdje ... sve nešto o križu i Kristu a pristaju uz najzločinačkije ideologije
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
isto tako ringo ustašluk i antisemitizam nemaju veze jer je Pavelić imao 28 dužnosnika u vladi i vojsci koji su bili Židovi, supruga također
O čem vi pričate
O čem vi pričate
2014-04-16
Hehehhe,a to što je skoro kompletna židovska zajednica u Hrvatskoj i BIH zaglavila po logorima isto nema veze.mortal wrote:isto tako ringo ustašluk i antisemitizam nemaju veze jer je Pavelić imao 28 dužnosnika u vladi i vojsci koji su bili Židovi, supruga također
O čem vi pričate
Ona glupost o ne znam koliko generala Židova u vojsci NDH je odavno demitologizirana. Ne vjeruj u te bedastoće.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dokazi!!!jastreb wrote:Hehehhe,a to što je skoro kompletna židovska zajednica u Hrvatskoj i BIH zaglavila po logorima isto nema veze.mortal wrote:isto tako ringo ustašluk i antisemitizam nemaju veze jer je Pavelić imao 28 dužnosnika u vladi i vojsci koji su bili Židovi, supruga također
O čem vi pričate
Ona glupost o ne znam koliko generala Židova u vojsci NDH je odavno demitologizirana. Ne vjeruj u te bedastoće.
immortal-
2014-04-16
Baš pogledao Scinderovu listu. Filmčina samo takva.
Lustig je bio normalan lik.
Počivao u miru ljudino.
Lustig je bio normalan lik.
Počivao u miru ljudino.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Umro Branko Cikatic
» Umro Branko Mamula
» Zašto se ubio Branko Ćopić
» Paladinu mjenja Branko Bacic