Revolucija ratovanja: Ruski roboti promijenili povijest
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Revolucija ratovanja: Ruski roboti promijenili povijest
Robote imaju Japanci i to od davnina.
Nije mi znano zašto se njihovo postojanje skriva.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ovo govno bi se isto moglo isprogramirati tako da se automatizira i onda iza ekran i sužiš mu polje gađanja na 200 puta 200 metara a to se nalazi do 8 km naprijed i onda robot s kamerom to snima iz bliza i prenosi sliku iz real vremena a drugi robot mali s mitraljezom ide naprjed da isprovocira da ovi uzvrate vatru ....a kad uzvrate ovaj odma bira kordinate unutar tih 200 puta 200 metara i precizno gađa toga šta je uzvratio vatru.RayMabus wrote:Ja mislim da je ovo uz onaj automatizirani pzo robot od 20 mm isto prava stvar :
Caliber 75 mm
https://en.wikipedia.org/wiki/M116_howitzer
[th]Elevation[/th] +5° to +45° [th]Traverse[/th] 6° [th]Rate of fire[/th] 3–6 rounds per minute (sustained) [th]Muzzle velocity[/th] 381 m/s (1,250 ft/s) [th]Effective firing range[/th] 9,600 yards (8,778 meters)
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
napokon prava pitanja druže !jastreb wrote:Robote imaju Japanci i to od davnina.
Neoliberalni portugalac wrote: 1-ma da, 10 robota ubili 70 islamista bez gubitaka..
2-ako je to istina, to znači da je rat u Siriji gotov za mjesec dana, jer sa takvim omjerom napadači/obrana, znači da je doslovno za mjesec dana gotov rat u siriji .. odmah dovesti stotinjak robota iz rusije, i završiti rat u siriji za mjesec dana..
3-iako je već doduše trebao rat biti gotovo u prva tri dana, ali prošlo je tri mjeseca..
4-sada par bespilotnih vozila, bez gubitaka ubiju 70dobro naoružanih, i obučenih islamista..
u ostalom , svi ti roboti imaju video zapis, mogu komodno rusi pustiti video zapis online, pa da vidimo kako se bore i ubijaju 70ljudi bez gubitaka
1- DA jesu. I da su ih 50 ubili dovoljno a ostazak oni prašinari koji su išli iza.
2- Tako samo mala dica razmišljaju.
Prvi je put da su korišteni tako masovno pa sam siguran da je i teren pažljivo
odabran. Znači sve ovisi o konfiguraciji terena.
Inače zašto Ameri ne uzmu 100 dronova i konačno više jednom, nakon 14 god.
ne završe taj rat u Afganistanu????' A ?
Vidiš kako naivno razmišljaš.
3- I dronovi iz zraka ubiju grupu islamista, svatova ili već čega pa to ne osporavaš.
A ta ideja od 3 dana .....to je tvoja interpretacija.
4- Video ćemo možda viditi za par dana.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Japanski roboti. To su savršeni strojevi za ratovanje.
Iz upravljačke letjelice koja se obično nalazi u glavi robota upravlja se čitavim mehanizmom.
Robot može hodati,trčati,letjeti,te roniti,a naoružan je laserskim oružjem, raketama raznog dometa i sastava i mehaničkim pomagalima.
Ove ruske smijurije prema jednom japanskom robotu izgledaju kao igračke.
No to je vjekovna tajna koju japanci ljubomorno čuvaju.
Koliko je čuvaju najbolje pokazuje činjenica da ih nisu upotrijebili ni u 2.svj.ratu.
Iz upravljačke letjelice koja se obično nalazi u glavi robota upravlja se čitavim mehanizmom.
Robot može hodati,trčati,letjeti,te roniti,a naoružan je laserskim oružjem, raketama raznog dometa i sastava i mehaničkim pomagalima.
Ove ruske smijurije prema jednom japanskom robotu izgledaju kao igračke.
No to je vjekovna tajna koju japanci ljubomorno čuvaju.
Koliko je čuvaju najbolje pokazuje činjenica da ih nisu upotrijebili ni u 2.svj.ratu.
2014-04-22
dobro čekamo taj video, do sada i rusi i ameri su puštali videa gdje uništavaju iz zraka protivnika.. nema potreba da ovako nešto nebude..
Guest- Guest
Evo jednog kratkog klipa koji prikazuje kako otprilike izgleda robot i neke njegove borbene karakteristike:
2014-04-22
Meni je bitno da Rusi u svim ovim akcijama nisu ubili niti jednog civila. ne ubili vec ranili. ne,ne... Nisu to oni nesposobni jameri sta u biti samo civile tuku, ako tuku.
2014-04-14
ne može yoda ruse nikako, veći reusofob od ere
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Usput receno ovakve robote kakve Rusi rade lako je odhebat .....samo iskopaš jarak il postaviš bodljikavu žicu tj prirodnu prepreku koju oni ne mogu preci.
Mali roboti koji su necujni , ne ocekuješ ih , mogu se probiti kroz prepreke negdje su zakon .....onda oni ispovociraju drugu stranu da otkrije svoj položaj a onda prorade haubice 75 mm i pzo automatizirani topovi od 20 mm .....i to je to.
Mali roboti koji su necujni , ne ocekuješ ih , mogu se probiti kroz prepreke negdje su zakon .....onda oni ispovociraju drugu stranu da otkrije svoj položaj a onda prorade haubice 75 mm i pzo automatizirani topovi od 20 mm .....i to je to.
Last edited by RayMabus on 30/12/2015, 12:26; edited 1 time in total
2014-04-11
Gargamel sjećaš se tih crtaća?
2014-04-22
Ratna taktika je bitna. Vrijeme odgovora vatre pzo automatiziranih strojnica je manje od 10 sekundi a ovih automatuizranih haubica od 75 mm dometa i 8 km je možda niti 15 sekundi ....precizni za popizdit .....uglavnom ovo sam idejno razvio za BIH po kojoj mi se ne ratuje tj ne trckara mi se po tim njihovim šumama vamo tamo.
2014-04-11
Neki dan sam gledao dokumentarac o Islamskoj državi.abraham wrote:Meni je bitno da Rusi u svim ovim akcijama nisu ubili niti jednog civila. ne ubili vec ranili. ne,ne... Nisu to oni nesposobni jameri sta u biti samo civile tuku, ako tuku.
Vidjeti ovdje:
Pogledati malo i vidjeti što izjavljuju dražesna dječica u filmu.
Što se mene smatra ondje civila nema.
2014-04-22
Lako je amerima, oni prdnu i izleti gargamel i zabije se u protivnicki tenk
2014-04-19
Voltron, Sabre Rider and the Star Sheriffs, Robotech: The Macros Saga ima to još nekih kojim se imena ne mogu sjetiti.jastreb wrote:Gargamel sjećaš se tih crtaća?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
to se gledalo na onim italijanskim kanalima prije rata još, retequatrro i canale5, najbolji je prijem bio u jutro rano, pa prije škole.....gargamel0101 wrote:Voltron, Sabre Rider and the Star Sheriffs, Robotech: The Macros Saga ima to još nekih kojim se imena ne mogu sjetiti.jastreb wrote:Gargamel sjećaš se tih crtaća?
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Ako se ne varam neke je prenosila i bivša državna televizija. Znam da sam MAcrosa i Voltrona gledao i skuplja sličice, a ostale se sam gledao u njemačkoj.Totenkopf wrote:to se gledalo na onim italijanskim kanalima prije rata još, retequatrro i canale5, najbolji je prijem bio u jutro rano, pa prije škole.....gargamel0101 wrote:Voltron, Sabre Rider and the Star Sheriffs, Robotech: The Macros Saga ima to još nekih kojim se imena ne mogu sjetiti.jastreb wrote:Gargamel sjećaš se tih crtaća?
2015-07-23
Osim Voltrona ,za ostale nisam čuo.gargamel0101 wrote:Voltron, Sabre Rider and the Star Sheriffs, Robotech: The Macros Saga ima to još nekih kojim se imena ne mogu sjetiti.jastreb wrote:Gargamel sjećaš se tih crtaća?
ja sam pak gledao Mazingu, daltaniusa,Vultusa 5,Daikenga,Jeeg Robota...
2014-04-22
e mazinga, mazinga je bio glavni, od kada nisam čuo to ime, koje tjera strah u kosti....
Ostale sam gledao u Njemačkoj tako da.... Uglavnom poprilično sam siguran da je bivša državna televizija emitirala Macros i voltron crtiće.jastreb wrote:Osim Voltrona ,za ostale nisam čuo.gargamel0101 wrote:Voltron, Sabre Rider and the Star Sheriffs, Robotech: The Macros Saga ima to još nekih kojim se imena ne mogu sjetiti.jastreb wrote:Gargamel sjećaš se tih crtaća?
ja sam pak gledao Mazingu, daltaniusa,Vultusa 5,Daikenga,Jeeg Robota...
2015-07-23
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» srbi su nam '99. odrzali lekciju iz ratovanja
» Hrvati promijenili mišljenje: žele što više migranata u Hrvatskoj
» Church of England promijenili bozicnu pjesmu tako da bude inkluzivna
» Kaznene prijave protiv hrvatskih generala dio ruskog hibridnog ratovanja na Balkanu
» REVOLUCIJA
» Hrvati promijenili mišljenje: žele što više migranata u Hrvatskoj
» Church of England promijenili bozicnu pjesmu tako da bude inkluzivna
» Kaznene prijave protiv hrvatskih generala dio ruskog hibridnog ratovanja na Balkanu
» REVOLUCIJA
Page 3 of 6