Revolucija ratovanja: Ruski roboti promijenili povijest
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Revolucija ratovanja: Ruski roboti promijenili povijest
Ma nemoj tako, meni epi pričo kako ruje ulaze u kijev, varšavu i baltik i tamane naciste, mislim ono kolega, nemojte izmišljatNeoliberalni portugalac wrote:bogomdani wrote:Paaa..Ukrajinci mi nisu bas s obzirom na sve bili motivirani,a ono niti mlako...s druge strane Ukrajinke....ehhhhhRiplex wrote:bogomdani wrote:yoda,sto ovo boldano tocno govori??Da Ukrajinci mogu podici vojsku od bar 20 milijuna ljudi?? Kina ima beda sa samo 2 milijuna i svom potrebnom logistikom...Neoliberalni portugalac wrote:je samo kako ćeš ih podjeliti.. nije to bosanska vukojebina gdje 500 000 hrvata i 1,3milijuna srba i 1,5milijuna muslimana se djele.. to je nacija od 40milijuna ljudi i nisu baš za djeljene..
NovoRusi su uz ogromne gubitke i najbogatiji dio ukraine koji je sada najsiromašniji uzeli cirka 3% ukrainskog teritorija, a i to neće biti podjeljeno nego će dobiti neku manju autonomiju
Tako su i čejeni mislili. Šta more čovik napravit za dom...
poanta je da i nisu niti rusi bili motivirani.. ono područje koje drže, imali je jedno vrijeme preko 2 milijuna vojnika, nisu mogli naći više od 30 000 dobrovoljaca.. bosanski muslimani od 2 milijuna stanovnika napravili vojsku od 150 000 vojnika...
a rusi iz rusije isto tako nisu bili motivirani, dapače čim se proširio glas među mladima da "postoji šansa da će ih na vojnom roku poslati u ukrainu, odakle se dosta ruskih momaka sa 20godina vratilo osakaćeni ili čevapima", u ruskoj državi je te godine čak 50% i više rusa eskiviralo vojni rok..
zato je i Putin zaustavio rat.. (tako što je likvidirao vođe pobune, mozgova i ekipu, strelakova vratio u rusiju itd)
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
Navodno yoda i epi rade na novoj podjeli svijeta, crtaju salvete interesnih zona.
Mozda iznjedre nesto dobro, a mozda rijese i herceg bosnu u paketu:)
dijagram-
2015-08-09
Kakogod davna tema i vise ne aktualna.Riplex wrote:Ma nemoj tako, meni epi pričo kako ruje ulaze u kijev, varšavu i baltik i tamane naciste, mislim ono kolega, nemojte izmišljatNeoliberalni portugalac wrote:bogomdani wrote:Paaa..Ukrajinci mi nisu bas s obzirom na sve bili motivirani,a ono niti mlako...s druge strane Ukrajinke....ehhhhhRiplex wrote:bogomdani wrote:yoda,sto ovo boldano tocno govori??Da Ukrajinci mogu podici vojsku od bar 20 milijuna ljudi?? Kina ima beda sa samo 2 milijuna i svom potrebnom logistikom...Neoliberalni portugalac wrote:je samo kako ćeš ih podjeliti.. nije to bosanska vukojebina gdje 500 000 hrvata i 1,3milijuna srba i 1,5milijuna muslimana se djele.. to je nacija od 40milijuna ljudi i nisu baš za djeljene..
NovoRusi su uz ogromne gubitke i najbogatiji dio ukraine koji je sada najsiromašniji uzeli cirka 3% ukrainskog teritorija, a i to neće biti podjeljeno nego će dobiti neku manju autonomiju
Tako su i čejeni mislili. Šta more čovik napravit za dom...
poanta je da i nisu niti rusi bili motivirani.. ono područje koje drže, imali je jedno vrijeme preko 2 milijuna vojnika, nisu mogli naći više od 30 000 dobrovoljaca.. bosanski muslimani od 2 milijuna stanovnika napravili vojsku od 150 000 vojnika...
a rusi iz rusije isto tako nisu bili motivirani, dapače čim se proširio glas među mladima da "postoji šansa da će ih na vojnom roku poslati u ukrainu, odakle se dosta ruskih momaka sa 20godina vratilo osakaćeni ili čevapima", u ruskoj državi je te godine čak 50% i više rusa eskiviralo vojni rok..
zato je i Putin zaustavio rat.. (tako što je likvidirao vođe pobune, mozgova i ekipu, strelakova vratio u rusiju itd)
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Ako pričaš o Ukrajincima, ja nikada više ne mogu poštivati naciju koja je iz čistog pasjaluka uništila i upropastila svoju državu.Ero wrote:Valjda se i to dogodilo zahvaljujući oslanjanjau na Rusiju...Ringo10 wrote:Koji crni Ukrajinci. Oni sve što su ikada postigli, postigli su oslanjajući se uz Rusiju.Ero wrote:Ukrajinci nekad...Imal' šta novije?Ringo10 wrote:https://www.google.com.au/search?q=Lunokhod&sa=X&biw=1892&bih=954&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0ahUKEwjbuuncjYTKAhUnIKYKHVqJDG0QsAQIOQ#imgrc=sxSdvh760nDjIM%3A
Bez Rusije vidimo kako stoje.
Sva ta dostignuće su u suštini Made in Russia.
A što se tiče novijeg, biće i toga ne brini. Nije lako nadoknaditi onaj pad i propast nakon raspada SSSR-a.
Mogli su lijepo i sa Rusijom i sa EU, ali njima su amerikanci uvalili ublehu kako biti ukrajinski patriota znači biti u vječnom sukobu sa Rusijom.
E pa eto im sada.
Ukrajinci su od kurca, kupus zemlja...najbolje podijeliti ili pričekati još malo dok zakmeče Rujama :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ima li šta priko veze, kućerak u planini imam, još jedan uz more :)dijagram wrote:Navodno yoda i epi rade na novoj podjeli svijeta, crtaju salvete interesnih zona.
epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ako pričaš o Ukrajincima, ja nikada više ne mogu poštivati naciju koja je iz čistog pasjaluka uništila i upropastila svoju državu.Ero wrote:Valjda se i to dogodilo zahvaljujući oslanjanjau na Rusiju...Ringo10 wrote:Koji crni Ukrajinci. Oni sve što su ikada postigli, postigli su oslanjajući se uz Rusiju.Ero wrote:Ukrajinci nekad...Imal' šta novije?Ringo10 wrote:https://www.google.com.au/search?q=Lunokhod&sa=X&biw=1892&bih=954&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0ahUKEwjbuuncjYTKAhUnIKYKHVqJDG0QsAQIOQ#imgrc=sxSdvh760nDjIM%3A
A što se tiče novijeg, biće i toga ne brini. Nije lako nadoknaditi onaj pad i propast nakon raspada SSSR-a.
Mogli su lijepo i sa Rusijom i sa EU, ali njima su amerikanci uvalili ublehu kako biti ukrajinski patriota znači biti u vječnom sukobu sa Rusijom.
E pa eto im sada.
Ukrajinci su od kurca, kupus zemlja...najbolje podijeliti ili pričekati još malo dok zakmeče Rujama :)
ooo generale, čujem da si zapeo. A oće ti nacisti ponekad. Sad ćeš ti, samo da amerika propadne
Mmmmmhhhh...khhhhhh...jos jedna Rujka.,..
Guest- Guest
jastreb wrote:I Lupen. On je bio lopov. Ali džentlmen. Ne kokošar.
jedan od najboljih avanturističkih filmova uopće-
Tko je za peder parade i truli kapitalizam molim na yodino ozemlje, tko je za konzervativne vrijednosti i solidarnost..k nama :)dijagram wrote:Navodno yoda i epi rade na novoj podjeli svijeta, crtaju salvete interesnih zona.
2015-08-06
tko je za kapitalizam i tradicionalne vrijednosti k nama, a tko je za socijalizam i islamizam i pederizam epiju
Guest- Guest
yoda nije za pederluk dočim ti jesi, jebiga prika navijao si za milančeta i josipovića koji su to gurali sve u 16.epikur37 wrote:Tko je za peder parade i truli kapitalizam molim na yodino ozemlje, tko je za konzervativne vrijednosti i solidarnost..k nama :)dijagram wrote:Navodno yoda i epi rade na novoj podjeli svijeta, crtaju salvete interesnih zona.
Guest- Guest
JasnoNeoliberalni portugalac wrote:tko je za kapitalizam i tradicionalne vrijednosti k nama, a tko je za socijalizam i islamizam i pederizam epiju
Guest- Guest
tre911 wrote:yoda nije za pederluk dočim ti jesi, jebiga prika navijao si za milančeta i josipovića koji su to gurali sve u 16.epikur37 wrote:Tko je za peder parade i truli kapitalizam molim na yodino ozemlje, tko je za konzervativne vrijednosti i solidarnost..k nama :)dijagram wrote:Navodno yoda i epi rade na novoj podjeli svijeta, crtaju salvete interesnih zona.
neozbiljan si :)
2015-08-06
ček ček nisam li se ja sa tobom doslovce svađao oko josipovića i njegovog drukanja protiv referenduma o obitelji? Tada si bio zagovornik ŽM i referenduma da bi poslje u posljednji tren odustao da daš glas onom gender promotoru josipoviću. Nisam li iste polemike vodio s tobom oko mad il zoxa i SDPa? I opet si u zadnji tren odustao od glasovanja iako si imao debele namjere zaokružiti spodobe iz SDPa koji su gurali gender u škole do yaya. S druge strane yoda nikada nije podržavao ni pederluk niti one koji ga promoviraju i guraju u cijelokupno društvo kroz sve slojeve.epikur37 wrote:tre911 wrote:yoda nije za pederluk dočim ti jesi, jebiga prika navijao si za milančeta i josipovića koji su to gurali sve u 16.epikur37 wrote:Tko je za peder parade i truli kapitalizam molim na yodino ozemlje, tko je za konzervativne vrijednosti i solidarnost..k nama :)dijagram wrote:Navodno yoda i epi rade na novoj podjeli svijeta, crtaju salvete interesnih zona.
Guest- Guest
tre911 wrote:ček ček nisam li se ja sa tobom doslovce svađao oko josipovića i njegovog drukanja protiv referenduma o obitelji? Tada si bio zagovornik ŽM i referenduma da bi poslje u posljednji tren odustao da daš glas onom gender promotoru josipoviću. Nisam li iste polemike vodio s tobom oko mad il zoxa i SDPa? I opet si u zadnji tren odustao od glasovanja iako si imao debele namjere zaokružiti spodobe iz SDPa koji su gurali gender u škole do yaya. S druge strane yoda nikada nije podržavao ni pederluk niti one koji ga promoviraju i guraju u cijelokupno društvo kroz sve slojeve.epikur37 wrote:tre911 wrote:yoda nije za pederluk dočim ti jesi, jebiga prika navijao si za milančeta i josipovića koji su to gurali sve u 16.epikur37 wrote:Tko je za peder parade i truli kapitalizam molim na yodino ozemlje, tko je za konzervativne vrijednosti i solidarnost..k nama :)dijagram wrote:Navodno yoda i epi rade na novoj podjeli svijeta, crtaju salvete interesnih zona.
Ja sam otpočetka bio za referendum o obitelji, vrlo jasno i izašao sam na njega.
Konzervativnih sa uvjerenja na žalost ne mogu jednako stati uz hrvatsku desnicu koja često dolazi u paketu.
Pa na izbore stranačke nisam ni izlazio.
yoda je spaljeni neoliberal tu se više nema što dodati.
2015-08-06
ali šta je to neoliberal, i šta je to neoliberalni kapitalizam. non stop slušaj optužbe i kmečanje ljevičara , ali nitko da mi objasni ta dva pojma
Guest- Guest
Kako sam napisao odustao si u zadnji tren no da si izašao zaokružio bi gender promotore (samo zato što smatraš desnicu tupima, no da nije desnice imali bi gender u RH pa se pitam onda ko je tu tup) a to si i sam potvrdio.epikur37 wrote:tre911 wrote:ček ček nisam li se ja sa tobom doslovce svađao oko josipovića i njegovog drukanja protiv referenduma o obitelji? Tada si bio zagovornik ŽM i referenduma da bi poslje u posljednji tren odustao da daš glas onom gender promotoru josipoviću. Nisam li iste polemike vodio s tobom oko mad il zoxa i SDPa? I opet si u zadnji tren odustao od glasovanja iako si imao debele namjere zaokružiti spodobe iz SDPa koji su gurali gender u škole do yaya. S druge strane yoda nikada nije podržavao ni pederluk niti one koji ga promoviraju i guraju u cijelokupno društvo kroz sve slojeve.epikur37 wrote:tre911 wrote:yoda nije za pederluk dočim ti jesi, jebiga prika navijao si za milančeta i josipovića koji su to gurali sve u 16.epikur37 wrote:Tko je za peder parade i truli kapitalizam molim na yodino ozemlje, tko je za konzervativne vrijednosti i solidarnost..k nama :)dijagram wrote:Navodno yoda i epi rade na novoj podjeli svijeta, crtaju salvete interesnih zona.
Ja sam otpočetka bio za referendum o obitelji, vrlo jasno i izašao sam na njega.
Konzervativnih sa uvjerenja na žalost ne mogu jednako stati uz hrvatsku desnicu koja često dolazi u paketu.
Pa na izbore stranačke nisam ni izlazio.
yoda je spaljeni neoliberal tu se više nema što dodati.
Guest- Guest
Neoliberalni portugalac wrote:ali šta je to neoliberal, i šta je to neoliberalni kapitalizam. non stop slušaj optužbe i kmečanje ljevičara , ali nitko da mi objasni ta dva pojma
Znači pojma nemaš šta u stvari zastupaš,
čim ti netko mora objasniti pojmove.
Pošto ja nisam plaćen za to, preostaje ti google.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Jest da nije tema ali... dakle Yoda je mucko djubre. Suruje sa onom Pribicevickom i uglavnom zna o cemu pise. Koliko sam primjetio koristi se ,obicno, informacijama sa vise izvora, sto bi se moglo shvatiti da nije jednokanalni. Dakle djubre pokvareno. kila mozga.....
2014-04-14
Nisu isti jer nemaju toliko poluga neograničene moći kao ameri koji je zbog svoje izuzetnosti uglavnom zloupotrebljavaju. Ruje idu tamo gdje je već ugazila Američka čizma i spašavaju šta se da spasiti ako se osjete da su ugroženi...Neoliberalni portugalac wrote:mutava baštarda wrote:Grubijani, ne znaju oni kombinirat soft power i tomahawke kao što znaju najdemokratskije nacije, nego samo, kalašnjikovi tenkovi i ožeži.Riplex wrote:Ringo10 wrote:Ako pričaš o Ukrajincima, ja nikada više ne mogu poštivati naciju koja je iz čistog pasjaluka uništila i upropastila svoju državu.Ero wrote:Valjda se i to dogodilo zahvaljujući oslanjanjau na Rusiju...Ringo10 wrote:Koji crni Ukrajinci. Oni sve što su ikada postigli, postigli su oslanjajući se uz Rusiju.Ero wrote:Ukrajinci nekad...Imal' šta novije?Ringo10 wrote:https://www.google.com.au/search?q=Lunokhod&sa=X&biw=1892&bih=954&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0ahUKEwjbuuncjYTKAhUnIKYKHVqJDG0QsAQIOQ#imgrc=sxSdvh760nDjIM%3A
E pa eto im sada.
A onda su ih ruje napale da im pokažu svu ljubav ovog svita
da , ja stvarno mislio da se Rusi razlikuju od "demokrata amera" koji uvode toleranciju, mir, i ljubav tomahawk raketama, kada ono i Rusi isto tako uvode mir i ljubav T-72 tenkovima i azijatskim plaćenicima pri vojsci RF...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» srbi su nam '99. odrzali lekciju iz ratovanja
» Hrvati promijenili mišljenje: žele što više migranata u Hrvatskoj
» Church of England promijenili bozicnu pjesmu tako da bude inkluzivna
» Kaznene prijave protiv hrvatskih generala dio ruskog hibridnog ratovanja na Balkanu
» REVOLUCIJA
» Hrvati promijenili mišljenje: žele što više migranata u Hrvatskoj
» Church of England promijenili bozicnu pjesmu tako da bude inkluzivna
» Kaznene prijave protiv hrvatskih generala dio ruskog hibridnog ratovanja na Balkanu
» REVOLUCIJA
Page 6 of 6