Korona novosti i spoznaje
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Jel ima na tarabi? Odi vidi, lipi moj, pa nan javi.mutava baštarda wrote:Na karti nema, a ne znači da te zemlje ne postojeEroo wrote:Pobogu, brate, a di to i što to?mutava baštarda wrote:A e... Tamo nema maski, manje mrtvih.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
nagradio te dogmatikom, a ne logikomEroo wrote:Kao što rekoh, ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:imam...prikrivanje istineEroo wrote:Ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:ne, nego ne citam bila gatesa i onog terorista iz WHOEroo wrote:Valjda su ti dovoljni memovi i smiješnice, u njima je sva pamet svijeta.Noor wrote:
Ero, dijagrame preskacem redom
Imaš svoje razloge za to, o kojima mogu samo nagađati.
Dugo sam na ovom svijetu, a i Bog me je nagradio logikom.
nedavno sam te pitala...zasto testiraju samo necijepljene zdravstvene radnike po bolnicama?
Eroo wrote:Jel ima na tarabi? Odi vidi, lipi moj, pa nan javi.mutava baštarda wrote:Na karti nema, a ne znači da te zemlje ne postojeEroo wrote:Pobogu, brate, a di to i što to?mutava baštarda wrote:A e... Tamo nema maski, manje mrtvih.
Da te preduhitrim, podaci su službeni.
Tim je tragičnije da ti ništa nije jasno...Eroo wrote:Kao što rekoh, ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:imam...prikrivanje istineEroo wrote:Ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:ne, nego ne citam bila gatesa i onog terorista iz WHOEroo wrote:Valjda su ti dovoljni memovi i smiješnice, u njima je sva pamet svijeta.Noor wrote:
Ovo u nastavku nećemo ni komentirat...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Nisam tebi niriječi rekao, zašto ulijećeš?T. wrote:Tim je tragičnije da ti ništa nije jasno...Eroo wrote:Kao što rekoh, ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:imam...prikrivanje istineEroo wrote:Ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:ne, nego ne citam bila gatesa i onog terorista iz WHOEroo wrote:Valjda su ti dovoljni memovi i smiješnice, u njima je sva pamet svijeta.Noor wrote:
Ne treba Noor nikakav odvjetnik za ovako krajnje pojednostavljene stvari.
Ti misliš da joj treba?
2016-07-22
Ne znan ti ja stranjski, pa ti to, lipi moj, objasni svojizin ričiman, da te i kum Mate razumi.mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Jel ima na tarabi? Odi vidi, lipi moj, pa nan javi.mutava baštarda wrote:Na karti nema, a ne znači da te zemlje ne postojeEroo wrote:Pobogu, brate, a di to i što to?mutava baštarda wrote:A e... Tamo nema maski, manje mrtvih.
De, ne budi linčina.
2016-07-22
Ero, vec sam ti objasnila u situaciji s Violator...najbolje da cemo traziti dozvole da se ukljucujemo u diskusije...Eroo wrote:Nisam tebi niriječi rekao, zašto ulijećeš?T. wrote:Tim je tragičnije da ti ništa nije jasno...Eroo wrote:Kao što rekoh, ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:imam...prikrivanje istineEroo wrote:Ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:ne, nego ne citam bila gatesa i onog terorista iz WHOEroo wrote:Valjda su ti dovoljni memovi i smiješnice, u njima je sva pamet svijeta.Noor wrote:
Ti misliš da joj treba?
Ovo je forum, izrazavamo misljenja kad i gdje zelimo, navikni se vec jednom
A e, to cila Slovenija zna.Noor wrote:nagradio te dogmatikom, a ne logikomEroo wrote:Kao što rekoh, ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:imam...prikrivanje istineEroo wrote:Ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:ne, nego ne citam bila gatesa i onog terorista iz WHOEroo wrote:Valjda su ti dovoljni memovi i smiješnice, u njima je sva pamet svijeta.Noor wrote:
nedavno sam te pitala...zasto testiraju samo necijepljene zdravstvene radnike po bolnicama?
Ostalo pitaj Alemku, Capaka i Beroša.
Znam ponešto i o tome što pitaš, ali nisam baš ekspert.
A da pitaš nekoga "vašeg" iz "balona"?
2016-07-22
Zanima me tvoje misljenje....pusti stozer bar na tren po straniEroo wrote:A e, to cila Slovenija zna.Noor wrote:nagradio te dogmatikom, a ne logikomEroo wrote:Kao što rekoh, ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:imam...prikrivanje istineEroo wrote:Ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:ne, nego ne citam bila gatesa i onog terorista iz WHOEroo wrote:Valjda su ti dovoljni memovi i smiješnice, u njima je sva pamet svijeta.Noor wrote:
Zar me nisi par stranica unatrag tjerala odavde na temu o Marsu?Noor wrote:Ero, vec sam ti objasnila u situaciji s Violator...najbolje da cemo traziti dozvole da se ukljucujemo u diskusije...Eroo wrote:Nisam tebi niriječi rekao, zašto ulijećeš?T. wrote:Tim je tragičnije da ti ništa nije jasno...Eroo wrote:Kao što rekoh, ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:imam...prikrivanje istineEroo wrote:Ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:ne, nego ne citam bila gatesa i onog terorista iz WHOEroo wrote:Valjda su ti dovoljni memovi i smiješnice, u njima je sva pamet svijeta.Noor wrote:
Ti misliš da joj treba?
Šta se to s tobom događa, ne prepoznajem te? Sory, ništa osobno, samo primjećujem ...
2016-07-22
Ulijećem di me volja...Eroo wrote:Nisam tebi niriječi rekao, zašto ulijećeš?T. wrote:Tim je tragičnije da ti ništa nije jasno...Eroo wrote:Kao što rekoh, ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:imam...prikrivanje istineEroo wrote:Ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:ne, nego ne citam bila gatesa i onog terorista iz WHOEroo wrote:Valjda su ti dovoljni memovi i smiješnice, u njima je sva pamet svijeta.Noor wrote:
Ti misliš da joj treba?
I mislim šta me volja...
2014-04-14
Onaj avatar od prije ti je bio neprimjeren ... barem za moje oči...Noor wrote:Zanima me tvoje misljenje....pusti stozer bar na tren po straniEroo wrote:A e, to cila Slovenija zna.Noor wrote:nagradio te dogmatikom, a ne logikomEroo wrote:Kao što rekoh, ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:imam...prikrivanje istineEroo wrote:Ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:ne, nego ne citam bila gatesa i onog terorista iz WHOEroo wrote:Valjda su ti dovoljni memovi i smiješnice, u njima je sva pamet svijeta.Noor wrote:
Ovaj sad ti je puno bolji, ali ako bi bio malkice diskretniji bi bio potaman.
Na koje mišljenje si mislila, zaboravio sam?
2016-07-22
lik ne kuži imenicu "Forum".Noor wrote:Ero, vec sam ti objasnila u situaciji s Violator...najbolje da cemo traziti dozvole da se ukljucujemo u diskusije...Eroo wrote:Nisam tebi niriječi rekao, zašto ulijećeš?T. wrote:Tim je tragičnije da ti ništa nije jasno...Eroo wrote:Kao što rekoh, ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:imam...prikrivanje istineEroo wrote:Ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:ne, nego ne citam bila gatesa i onog terorista iz WHOEroo wrote:Valjda su ti dovoljni memovi i smiješnice, u njima je sva pamet svijeta.Noor wrote:
Ti misliš da joj treba?
u nedostatku bilo kakvog argumenta ima upise tipa : "kćerce" "sine", "mlađi kolega"
stalno brije da vodi partijski sastanak KPS iz 1980 kada mu je tito kihnul, a ekipa se napila u birtiji i njega ovlastili da vodi "sastanak" ogranka iza lokalnog kina na zidiću.
veber-
2014-12-30
nisam te tjerala, nego predlozila da na novu temu ( ne na Mars, ali mozes i tamo) stavljas svoje izracune, da ti sve bude na istom mjestu, jer vidim da nitko ziv ovdje ionako ne ferma te dijagrame i analize...Eroo wrote:Zar me nisi par stranica unatrag tjerala odavde na temu o Marsu?Noor wrote:Ero, vec sam ti objasnila u situaciji s Violator...najbolje da cemo traziti dozvole da se ukljucujemo u diskusije...Eroo wrote:Nisam tebi niriječi rekao, zašto ulijećeš?T. wrote:Tim je tragičnije da ti ništa nije jasno...Eroo wrote:Kao što rekoh, ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:imam...prikrivanje istineEroo wrote:Ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:ne, nego ne citam bila gatesa i onog terorista iz WHOEroo wrote:Valjda su ti dovoljni memovi i smiješnice, u njima je sva pamet svijeta.Noor wrote:
Ti misliš da joj treba?
Šta se to s tobom događa, ne prepoznajem te? Sory, ništa osobno, samo primjećujem ...
Cijenim to.T. wrote:Ulijećem di me volja...Eroo wrote:Nisam tebi niriječi rekao, zašto ulijećeš?T. wrote:Tim je tragičnije da ti ništa nije jasno...Eroo wrote:Kao što rekoh, ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:imam...prikrivanje istineEroo wrote:Ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:ne, nego ne citam bila gatesa i onog terorista iz WHOEroo wrote:Valjda su ti dovoljni memovi i smiješnice, u njima je sva pamet svijeta.Noor wrote:
Ti misliš da joj treba?
I mislim šta me volja...
A smijem li i ja tako, ili se moram udaljit na temu o Marsu?
Slobodno napiši svoje mišljenje, osim ako ti je zabranjeno.
2016-07-22
A vidim...Noor wrote:nisam te tjerala, nego predlozila da na novu temu ( ne na Mars, ali mozes i tamo) stavljas svoje izracune, da ti sve bude na istom mjestu, jer vidim da nitko ziv ovdje ionako ne ferma te dijagrame i analize...Eroo wrote:Zar me nisi par stranica unatrag tjerala odavde na temu o Marsu?Noor wrote:Ero, vec sam ti objasnila u situaciji s Violator...najbolje da cemo traziti dozvole da se ukljucujemo u diskusije...Eroo wrote:Nisam tebi niriječi rekao, zašto ulijećeš?T. wrote:Tim je tragičnije da ti ništa nije jasno...Eroo wrote:Kao što rekoh, ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:imam...prikrivanje istineEroo wrote:Ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:ne, nego ne citam bila gatesa i onog terorista iz WHOEroo wrote:Valjda su ti dovoljni memovi i smiješnice, u njima je sva pamet svijeta.Noor wrote:
Ti misliš da joj treba?
T. kaže:
"Ulijećem di me volja...
I mislim šta me volja..."
Kao da se s ovim ne slažeš?
Last edited by Eroo on 19/10/2021, 21:57; edited 1 time in total
2016-07-22
Ok reci Mati da u engleskoj na groblju na 100 mrtvi od korone priko 70 grobova ima s pokojnicima koji su umrli zaštićeni od korone. To je bez nuspojava od cijepiva.Eroo wrote:Ne znan ti ja stranjski, pa ti to, lipi moj, objasni svojizin ričiman, da te i kum Mate razumi.mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Jel ima na tarabi? Odi vidi, lipi moj, pa nan javi.mutava baštarda wrote:Na karti nema, a ne znači da te zemlje ne postojeEroo wrote:Pobogu, brate, a di to i što to?mutava baštarda wrote:A e... Tamo nema maski, manje mrtvih.
De, ne budi linčina.
Normalno da smiješ...Eroo wrote:Cijenim to.T. wrote:Ulijećem di me volja...Eroo wrote:Nisam tebi niriječi rekao, zašto ulijećeš?T. wrote:Tim je tragičnije da ti ništa nije jasno...Eroo wrote:Kao što rekoh, ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:imam...prikrivanje istineEroo wrote:Ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:ne, nego ne citam bila gatesa i onog terorista iz WHOEroo wrote:Valjda su ti dovoljni memovi i smiješnice, u njima je sva pamet svijeta.Noor wrote:
Ti misliš da joj treba?
I mislim šta me volja...
Ali i drugi smiju komentirati tvoje mišljenje...
Ovo zadnje nećemo ni komentirati...
2014-04-14
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Eto vidiš, ipak smo se oko nečega složili.T. wrote:Normalno da smiješ...Eroo wrote:Cijenim to.T. wrote:Ulijećem di me volja...Eroo wrote:Nisam tebi niriječi rekao, zašto ulijećeš?T. wrote:Tim je tragičnije da ti ništa nije jasno...Eroo wrote:Kao što rekoh, ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:imam...prikrivanje istineEroo wrote:Ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:ne, nego ne citam bila gatesa i onog terorista iz WHOEroo wrote:Valjda su ti dovoljni memovi i smiješnice, u njima je sva pamet svijeta.Noor wrote:
Ti misliš da joj treba?
I mislim šta me volja...
Ali i drugi smiju komentirati tvoje mišljenje...
Ovo zadnje nećemo ni komentirati...
Čini što ti volja (Theelema)
2016-07-22
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje