Korona novosti i spoznaje
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Copy paste jednog public statusa analize ove situacije oko medija i brojeva
Uloga medija
Svi mediji bjesomučno i neprestano pokušavaju zastrašiti javnost brojem umrlih.
Danas 9, jučer 13….
Ostavimo na stranu što je zastrašivanje javnosti selektivnim informacijama s ciljem zastrašivanja kazneno djelo jer vidimo da pravna država ne funkcionira.
Ali radi objektivnog informiranja javnosti mora se znati da u RH po dugogodišnjoj statistici DZS godišnje umire oko 50 000 ljudi, 4216 mjesečno , 958 tjedno, 136 dnevno.
Medijima, dakle nije važno što je danas pored Corone umrlo još 127 osoba od drugih uzroka i zašto umire toliki broj ljudi. Je li im pružena pravodobna medicinska skrb? To nije bitno.
Jako važno im je što je umrlo 9 osoba s prosjekom 76,3 godina i to većina s teškim komorbiditetima ( HZJZ) .
Nije im npr važno ni što je danas umrlo 13 hrvatskih branitelja s prosjekom od 56 godina zbog većinom kardiovaskularnih bolesti ,tumora i nepravodobnog liječenja.
Istodobno svjedoci smo svakodnevnih polaganja vijenaca na spomenike stradalih u Domovinskom ratu i prikupljanja bodova na račun žrtava.
Manipulacija ljudi do sada neviđenih razmjera
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
koji si ti kreten, to je teško probavljivo za čitati.Eroo wrote:Niti slučajno. Znam mu timing kad se pojavi i tada ga pošteno išamaram. Nema više lola nano...Noor wrote:a ignore? čitaš ga s guštom, nemoš odolitEroo wrote:Ma ti si ograničeni kurac od ovce.veber wrote:i daj kretenčino odjebi sa sintagmama "mladi kolega" ili ćerce.
bogtejebo ja sam mlađi nekih desetak godina od tebe, možda 15 uvrhglave, pa mi partija nije nikaj nije kupila, sam sam sve stvorio.
samo niels zovem "deda" jer je godina mog oca i ima slične upise kao moj otac.
tvoje patroniziranje vodi isto tamo kao plamičci, kuverte i slični tvoji upisi.
jebomatersvoju, na kraju ću ti fakat polomiti prste govno udbaško.
naporan si. odi na svoju temu o marsu.
Daj malo originalnosti, a ne stalno se ponavljaš kao pokvarena ploča.
Boli me stojko, zbog mene možeš i 100 puta se ponoviti, itako si na ignore, pa mi to nije nužno gledati na ekranu.
Ti jednostavno loše podnosiš kad te netko odbaci i kad ti da do znanja da mu nisi sugovornik.
Rasčisti to sa sobom i ne sa mnom, jer me ne zanima tvoja opetoivana priča o bolesnom ćaći, bivšo ili šogorici...
To su tvoje muke, koje druge manje više ne zanima, pa čak ni te iz "balona".
Samo nastavi, tvoji odgovori ne dopiru do mene...decit.
koga ti šamaraš?
koji timing ti znaš?
ovdje većina ekipe koja me zna i u RL isto tako zna da nema telefona, smartwatcheva niti bilo čega što može poslati podatak jer radim u vojnom djelu airbusa u donauworthu. i kaj ti znaš?
nikaj, nepismen bio, nepismen ostao.
druker od prvog dana u jna.
veber-
2014-12-30
Vidim da ste se umorili, saće smjena ...jamčim.Noor wrote:ĐizsEroo wrote:Postoji i brzi(nesiguran) test za provjeru nosećnosti? Nisi ga nikad koristila?Noor wrote:
ali..nebitno, pricamo o brzom testu, a ti okreces
Samo reci da nisi, a ja ću ti odgovoriti da lažeš.
uspoređivati nepouzdani covid test i test za trudnocu je vrh...nema dalje
kako ono..level? logika?
imal jos sta?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
AssadNaPodmornici wrote:
2016-07-22
Ako može Yoda, mogu i ja.Eroo wrote:Eroo wrote:Ne, nema, ćerce moja...od stolnog grožđa nema dobrog vina.
Svaka čast, curice, i nema...Nažalost.
2016-07-22
ti fakat izazivaš vraga.Eroo wrote:Vidim da ste se umorili, saće smjena ...jamčim.Noor wrote:ĐizsEroo wrote:Postoji i brzi(nesiguran) test za provjeru nosećnosti? Nisi ga nikad koristila?Noor wrote:
ali..nebitno, pricamo o brzom testu, a ti okreces
Samo reci da nisi, a ja ću ti odgovoriti da lažeš.
uspoređivati nepouzdani covid test i test za trudnocu je vrh...nema dalje
kako ono..level? logika?
imal jos sta?
problem je kaj si glup.
nemreš mentalno ograničenu osobu nalupati,
to je sranje.
veber-
2014-12-30
Zaključak kako i spada...100x i uvijek isto.
2016-07-22
Ovo je druga, ili ako hoćete prva, moja najdraža...za završetak dana,ili projekta... .
Logirao sam se samo zbog nje...
Čovječe, koliko god puta je odslušam uvijek mi izazove istu emociju.
Tko ovo ne razumije ništa nikad nije razumio. Da ju je Mahler kojim slučajem
čuo siguran sam da bi je u nekoj verziji uklopio u svoju 2°.
Logirao sam se samo zbog nje...
Čovječe, koliko god puta je odslušam uvijek mi izazove istu emociju.
Tko ovo ne razumije ništa nikad nije razumio. Da ju je Mahler kojim slučajem
čuo siguran sam da bi je u nekoj verziji uklopio u svoju 2°.
A ovo je za švapče. Kad god je čuje neka stane mirno, umjesto one ukradene himne!
Za one koji neznaju, ovo je bila podloga za njemačku himnu.
Za one koji neznaju, ovo je bila podloga za njemačku himnu.
veber-
2014-12-30
Ko ne vjeruje neka usporedi. Jutro rano ja se stanem...dojćland, dojčland iber ales..
2016-07-22
bosanac.
kakve veze ima himna s tvojim upisima.
bogtejebo izdrogiranog. ti imaš veze s njemačkom kao is hrvatskom.
nikakve.
nikakve.
2014-12-30
Stoj mirno, švapče!veber wrote:bosanac.
nikakve.
Kad god čujete švapsku himnu sjetite se odkle je nastala.
Jedinstven slučaj u svijetu.
2016-07-22
1. Ne valja ti videoEroo wrote:AssadNaPodmornici wrote:
2. Ne valja ti cp
3. Ne valja 1., 2.
smeta/dlaka/rđavu
Tu šta je Joda stavio je napisano ono o čemu ti stalno pišem. Samo što je netko prepisao službene brojke, a ja sam ih stavljao iz glave.
Od početka "mjera" ne ja, ja sam laik, ljudi kojima je to posao trube da će mjere ubiti više ljudi nego korona, a ja sam ih dok me dobar dio foruma prcao zbog mog autizma jer podržavam švedski model uspoređivao sa spašavanjem vojnika Rajana.
Evo čujemo na vijestima i dalje prekomjerno granatiranje o 9 ljudi koji su umirli jednu godinu kasnije nego što je prosjek smrtnosti u hrvatskoj, a o 13 branitelja koji su umrli od kardiovaskularnih bolesti 20 godina prije nema ništa.
Ne kažem ja da ne treba o tih 9, nego ti pokušavam ukazati na nesrazmjer kada je ovih 13. jer kako sam kažeš imaš logiku i mudrost.
Nisi nam još pokazao
Ima, ima i to. Kako to povezuješ s epidemijom meni nije jasno.mutava baštarda wrote:1. Ne valja ti videoEroo wrote:AssadNaPodmornici wrote:
2. Ne valja ti cp
3. Ne valja 1., 2.
smeta/dlaka/rđavu
Tu šta je Joda stavio je napisano ono o čemu ti stalno pišem. Samo što je netko prepisao službene brojke, a ja sam ih stavljao iz glave.
Od početka "mjera" ne ja, ja sam laik, ljudi kojima je to posao trube da će mjere ubiti više ljudi nego korona, a ja sam ih dok me dobar dio foruma prcao zbog mog autizma jer podržavam švedski model uspoređivao sa spašavanjem vojnika Rajana.
Evo čujemo na vijestima i dalje prekomjerno granatiranje o 9 ljudi koji su umirli jednu godinu kasnije nego što je prosjek smrtnosti u hrvatskoj, a o 13 branitelja koji su umrli od kardiovaskularnih bolesti 20 godina prije nema ništa.
Ne kažem ja da ne treba o tih 9, nego ti pokušavam ukazati na nesrazmjer kada je ovih 13. jer kako sam kažeš imaš logiku i mudrost.
Nisi nam još pokazao
Yoda je trebao samo staviti link na "public status" i ne s c.p. zatrpavati temu s kojekakvim nepoznatim "analizatorima i analizama".
Dakle, korektno bi bilo staviti link i eventualno dodati svoj prilog raspravi. Smiješno mi je kad stavljate mišljenja nekih nepoznatih
(anonimnih!) likova s twittera, a da one memove i smiješnice ne spominjem.
Ljudi vam umiru. Približavate se broju umrlih od "1 autobus ljudi" na dan. To nije šala, niti se može samo nijemo promatrati što se događa.
Svi moiramo činiti ono što možemo činiti protiv epidemije, pa i cijepiti se. To bi bio odgovoran čin s naše strane.
2016-07-22
Ima. Uz vojne počasti sam upravo pokopao brata. Kardiovaskularne bolesti su ga pokopale.mutava baštarda wrote: a o 13 branitelja koji su umrli od kardiovaskularnih bolesti 20 godina prije nema ništa.
Svjestan sam da je smrt sastavni dio našeg života, ali nam odlazak dragih osoba uvijek teško padne.
Ne prođe dan da ih se ne sjetimo...njihove slike nam dolaze na um, kao da se ništa nije promijenilo,
ali, opet...ne možemo ih pozvati kad nam nedostaju...ma...Uvijek odu prerano, kad god odu....huh...
2016-07-22
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje