Korona novosti i spoznaje
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
U Hrvatskoj svaki dan umre u prosjeku 160 ljudi minus tih 20 je 140.Eroo wrote:Crni dan u Hrvatskoj: umrle 21 osobe.mutava baštarda wrote:Crni sportski vikend
Umro košarkaš u Italiji, srušila se rukometašica u Sloveniji i navijač u Engleskoj
Šta je sa ovih 140 Ero?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
jesam, nema se zasto povracatiEroo wrote:Ne vjerujem ti da si pročitala. Ako nisi povraćala već kod prve rečenice onda sigurno nisi.Noor wrote:jesam, procitala sam sve, ali pitam koje noorkino misljenjeEroo wrote:Nebitno, jer mu komentar nisam pročitao(na ignore je, ali on to ne razumije) ,Noor wrote:koje tocno?Eroo wrote:Vidim da neki imaju Noorkino i Yodino mišljenje, tako da takvima ne odgovaram.
Rađe se držim originala.
osim ono "ko što kaže Nurka" ili "ko što kaže Yoda", šta imam dalje čitati?
Vidim da ni ti nisi, ali čitaš ono šta ja napišem, što veoma cijenim.
Cek malo, ako ti je na ignore, a nisam ga citirala (vebera, jel)..kako znas da me spominje u postu?
Nego, nisi odgovorio na ovo o ignoru...
Ignore ne znači da ne mogu otvoriti ono šta ne želim čitati.Noor wrote:
Cek malo, ako ti je na ignore, a nisam ga citirala (vebera, jel)..kako znas da me spominje u postu?
Ukoso sam vidio upravo ono šta sam napisao.
Kvotaj ga i vidjet ćeš svu bijedu od komentara, od jednog odraslog čovjeka.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
OK. Završili smo s ovim. Držimo se teme.Noor wrote:jesam, nema se zasto povracatiEroo wrote:Ne vjerujem ti da si pročitala. Ako nisi povraćala već kod prve rečenice onda sigurno nisi.Noor wrote:jesam, procitala sam sve, ali pitam koje noorkino misljenjeEroo wrote:Nebitno, jer mu komentar nisam pročitao(na ignore je, ali on to ne razumije) ,Noor wrote:koje tocno?Eroo wrote:Vidim da neki imaju Noorkino i Yodino mišljenje, tako da takvima ne odgovaram.
Rađe se držim originala.
osim ono "ko što kaže Nurka" ili "ko što kaže Yoda", šta imam dalje čitati?
Vidim da ni ti nisi, ali čitaš ono šta ja napišem, što veoma cijenim.
Nego, nisi odgovorio na ovo o ignoru...
Moj zadnji komentar govori o obrnutoj proporcionalnosti između stupnja procjepljenosti i smrtnosti.
Predpostavljam da razumiješ o čemu govorim, odnosno što nazočno pokazuju ona dva dijagrama.
Što misliš o tome, baš me zanima.
2016-07-22
Eroo wrote:Obrnuto proporcionalno procijepljenosti.
Da se ne mučiš, Noor, na ovo sam mislio.
Što kažeš na ovo?
2016-07-22
Pa valjda ga stavis na ignor, jer ne zelis citati, a ti ipak citasEroo wrote:Ignore ne znači da ne mogu otvoriti ono šta ne želim čitati.Noor wrote:
Zasto da kvotam? Pa čitam i bez toga
veber likes this post
sviđa mi se zelena boja za norvesku...Eroo wrote:Eroo wrote:Obrnuto proporcionalno procijepljenosti.
Što kažeš na ovo?
Ero, dijagrame preskacem redom
Pogotovo bez linka
U RUMUNJSKOJ je danas zabilježen rekordan broj novih smrtnih slučajeva od koronavirusa, a bolnički je sustav došao do točke da više nema slobodnih kreveta na jedinicama za intenzivnu njegu.
U posljednja 24 sata zabilježeno je više od 18.800 novih infekcija covidom-19, a umrle su 574 osobe.
U posljednja 24 sata zabilježeno je više od 18.800 novih infekcija covidom-19, a umrle su 574 osobe.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
(dnevne podatke i neku statistiku
https://ourworldindata.org/covid-vaccinations.
Our World in Data, sve sam dobio tamo, a možeš i ti dobiti isto, ali nema puzzle koje bi ti se sviđalo.
Ostalo dobijem ovdje -dnevne podatke i poneku statistiku, ostalu uradim sam
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Uglavnom se tu dobije sve šta te zanima. Nema ništa od Bakića i Lauca, jbga...
Noor wrote:sviđa mi se zelena boja za norvesku...Eroo wrote:Eroo wrote:Obrnuto proporcionalno procijepljenosti.
Što kažeš na ovo?
Pogotovo bez linka
https://ourworldindata.org/covid-vaccinations.
Our World in Data, sve sam dobio tamo, a možeš i ti dobiti isto, ali nema puzzle koje bi ti se sviđalo.
Ostalo dobijem ovdje -dnevne podatke i poneku statistiku, ostalu uradim sam
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Uglavnom se tu dobije sve šta te zanima. Nema ništa od Bakića i Lauca, jbga...
Pobogu, brate, a di to i što to?mutava baštarda wrote:A e... Tamo nema maski, manje mrtvih.
2016-07-22
Valjda su ti dovoljni memovi i smiješnice, u njima je sva pamet svijeta.Noor wrote:
2016-07-22
Pogledao sam na brzinu...mislim da je kod njih već došlo do raspada sistema.RayMabus wrote:U RUMUNJSKOJ je danas zabilježen rekordan broj novih smrtnih slučajeva od koronavirusa, a bolnički je sustav došao do točke da više nema slobodnih kreveta na jedinicama za intenzivnu njegu.
Procjepljenost imaju doslovce istu kao Rursija. Imaju cca 2x više trenutno aktivnih slučajeva od Rusa,
ali 4x više umrlih na milijun stanovnika. Rumunija danas umrlih cca 30/1M stanovnika.
To je 2x više nego je HR imala u jednom trenutku.
PS: Rumunija će uskoro trebati EU pomoć...sama neće riješiti ovu situaciju.
2016-07-22
ne, nego ne citam bila gatesa i onog terorista iz WHOEroo wrote:Valjda su ti dovoljni memovi i smiješnice, u njima je sva pamet svijeta.Noor wrote:
Ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:ne, nego ne citam bila gatesa i onog terorista iz WHOEroo wrote:Valjda su ti dovoljni memovi i smiješnice, u njima je sva pamet svijeta.Noor wrote:
Imaš svoje razloge za to, o kojima mogu samo nagađati.
2016-07-22
eto.Noor wrote:Pa valjda ga stavis na ignor, jer ne zelis citati, a ti ipak citasEroo wrote:Ignore ne znači da ne mogu otvoriti ono šta ne želim čitati.Noor wrote:
Zasto da kvotam? Pa čitam i bez toga
veber-
2014-12-30
imam...prikrivanje istineEroo wrote:Ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:ne, nego ne citam bila gatesa i onog terorista iz WHOEroo wrote:Valjda su ti dovoljni memovi i smiješnice, u njima je sva pamet svijeta.Noor wrote:
Kao što rekoh, ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:imam...prikrivanje istineEroo wrote:Ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:ne, nego ne citam bila gatesa i onog terorista iz WHOEroo wrote:Valjda su ti dovoljni memovi i smiješnice, u njima je sva pamet svijeta.Noor wrote:
Dugo sam na ovom svijetu, a i Bog me je nagradio logikom.
2016-07-22
Na karti nema, a ne znači da te zemlje ne postojeEroo wrote:Pobogu, brate, a di to i što to?mutava baštarda wrote:A e... Tamo nema maski, manje mrtvih.
Je nagradio te logikom da kažeš da će u Švedskoj lock down biti iznuđen. A oni ukinuli sve mjere.Eroo wrote:Kao što rekoh, ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:imam...prikrivanje istineEroo wrote:Ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ.Noor wrote:ne, nego ne citam bila gatesa i onog terorista iz WHOEroo wrote:Valjda su ti dovoljni memovi i smiješnice, u njima je sva pamet svijeta.Noor wrote:
Dugo sam na ovom svijetu, a i Bog me je nagradio logikom.
Jel ima na tarabi? Odi vidi, lipi moj, pa nan javi.mutava baštarda wrote:Na karti nema, a ne znači da te zemlje ne postojeEroo wrote:Pobogu, brate, a di to i što to?mutava baštarda wrote:A e... Tamo nema maski, manje mrtvih.
2016-07-22
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje