Korona novosti i spoznaje
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
jasambrend wrote:Ako moj stari od 75 uvik ima 500 litar crnog, ča je na ovoliku krizu 5 litara?
Viš, upravo pregovaran sa gospođon da stavimo inoks od 80 l u hodnik u stanu. Trenutno su pregovori u nekakvom zastoju.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
darth_vader likes this post
Co, 8 milijuni? Dvi ti je sasma dovoljno i poslin toga može booster...ne kanister, booster!aben wrote:jasambrend wrote:Malo ti je to pa da je i predikatno...
Šoldi su problijem, ploti sun 8 milijuni muhte doza cjepiva, pa mi ni ostalo puno za zalihe
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
vidim da tema skreće u prave vode, pa evo lickam ovo crno iz vukšića...
a upravo susjed novo priprema....bit će vina
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
On to liva u bićerin, bio je jednom stavio video...jasambrend wrote:Malo ti je to pa da je i predikatno...
A brzo će božićnica državnim službenicima i namještenicima pa možda uzme još 2l, za slijedeću godinu...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
darth_vader likes this post
Ma nis to uze zose, nego za moje sugrađaneEroo wrote:Co, 8 milijuni? Dvi ti je sasma dovoljno i poslin toga može booster...ne kanister, booster!aben wrote:jasambrend wrote:Malo ti je to pa da je i predikatno...
Šoldi su problijem, ploti sun 8 milijuni muhte doza cjepiva, pa mi ni ostalo puno za zalihe
2014-04-16
Je, rajt.epikur37 wrote:vidim da tema skreće u prave vode, pa evo lickam ovo crno iz vukšića...
Bit će nečega i to je sve ča se more reći o tomu
2014-04-16
T. wrote:On to liva u bićerin, bio je jednom stavio video...jasambrend wrote:Malo ti je to pa da je i predikatno...
A brzo će božićnica državnim službenicima i namještenicima pa možda uzme još 2l, za slijedeću godinu...
Čuj, boca merlota festigia me izojde 74 kn, ako ti to moreš livati ko ono ča prosječan vlah učini u svojoj garaži, kudos
2014-04-16
aben wrote:Je, rajt.epikur37 wrote:vidim da tema skreće u prave vode, pa evo lickam ovo crno iz vukšića...
No, no ja i Ričard uzimamo vino od istog...i Dragan.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nis provo, ali po onoj koluri ka su pretakali, prolij to u vrto:)epikur37 wrote:aben wrote:Je, rajt.epikur37 wrote:vidim da tema skreće u prave vode, pa evo lickam ovo crno iz vukšića...
2014-04-16
Moja frizerka je skupa s muzem prebolila covid u 12. mj.
Njemu simptomi jako blagi, njoj vec jaci uz fibru i bolove...ali sve prelezali doma.
Ljetos u 8. mj on ga opet pokupio, s jacim simptomima nego prvi puta, a njoj ama bas nista, iako je svih 14 dana bila doma s njim u izolaciji u istim prostorijama, skupa...kao da i nije zarazan.
Njemu simptomi jako blagi, njoj vec jaci uz fibru i bolove...ali sve prelezali doma.
Ljetos u 8. mj on ga opet pokupio, s jacim simptomima nego prvi puta, a njoj ama bas nista, iako je svih 14 dana bila doma s njim u izolaciji u istim prostorijama, skupa...kao da i nije zarazan.
Malo đubre je posve nepredvidljivo, to je očito jedina konstanta kod ovog zlotvora.Noor wrote:Moja frizerka je skupa s muzem prebolila covid u 12. mj.
Beroš: “Od 8 preminulih u zadnja 24 sata tri su osobe bile cijepljene s dvije doze"
https://www.novilist.hr/novosti/beros-od-8-danas-preminulih-tri-su-osobe-bile-cijepljene-s-dvije-doze/
37,5%, ako govori istinu
Ili je ona razvila vise antitijela, jer je imala jaci oblik od njega u 12. mjŠandor Winnetou wrote:Malo đubre je posve nepredvidljivo, to je očito jedina konstanta kod ovog zlotvora.Noor wrote:Moja frizerka je skupa s muzem prebolila covid u 12. mj.
mozda joj je zato i stanicni imunitet jaci
Može biti no nitko ne može garantirati da u sljedećem valu neće popiti žestoku kavu. To se odnosi na sve i cijepljene i necjepljene jer očito je virus tako sklepan da se može prilagoditi imunosnom sustavu u kratkom vremenu.Noor wrote:Ili je ona razvila vise antitijela, jer je imala jaci oblik od njega u 12. mjŠandor Winnetou wrote:Malo đubre je posve nepredvidljivo, to je očito jedina konstanta kod ovog zlotvora.Noor wrote:Moja frizerka je skupa s muzem prebolila covid u 12. mj.
mozda joj je zato i stanicni imunitet jaci
Noor likes this post
Prosvjetari alkosi,sunce li vam vase.aben wrote:Nis provo, ali po onoj koluri ka su pretakali, prolij to u vrto:)epikur37 wrote:aben wrote:Je, rajt.epikur37 wrote:vidim da tema skreće u prave vode, pa evo lickam ovo crno iz vukšića...
dijagram-
2015-08-09
žao mi je ako si na strani ovoga bolesnika, korona fašiste.jasambrend wrote:Pišeš pizdarije Yoda...
ili si sa nama ili si kontra nas, kako je g.bush rekao. tako i ovdje.
ili si na strani bolesnog ere, na njegovoj strani je epi(šteta mislio sam da će konačno od liberala- ljevičara postati konzervativac slobodnjak), na njegovoj strani je šiting bul, debotijesto --
ili si na strani nas koji smo za normalan i slobodan život i slobodni izbor i slobodni protok informacija
sve što sam rekao rekao sam točno.
zdrava osoba , ali baš mislim zdrava osoba, ne mislim osobe u dijabetisu ili predijabetisu poput "plus size modela lucije logmer" ili koji su poput ovoga imali defektna pluća, ili neki imali rakove, zdrave osobe mlađe od 40godina , a pogotovo od 30godina, ne mogu umrijeti od ovoga virusa .. čak i bolesni mlađi, vrlo vrlo rijetko umiru od ovoga, imamo sigurno desetke tisuća bolesnih ljudi ispod 30-40godina, a umrlo ih je možda par desetaka, dakle i tu je fatality rate veoma nizak čak i za ljude narušenog zdravlja -mlađe
mediji u bolesnici poput ere su konačno se ponadali da su našli "jednu zdravu osobu koja je umrla"(a zadnjih mjesec dana koliko je mladih poginulo na cestama, svaki dan skoro neko) a ovi napokon nakon dvije godine našli jednu, i opet na žalost bolesnika osoba je bila bolesna već prije
ja se u svemu slazem s eromAssadNaPodmornici wrote:žao mi je ako si na strani ovoga bolesnika, korona fašiste.jasambrend wrote:Pišeš pizdarije Yoda...
ili si sa nama ili si kontra nas, kako je g.bush rekao. tako i ovdje.
ili si na strani bolesnog ere, na njegovoj strani je epi(šteta mislio sam da će konačno od liberala- ljevičara postati konzervativac slobodnjak), na njegovoj strani je šiting bul, debotijesto --
ili si na strani nas koji smo za normalan i slobodan život i slobodni izbor i slobodni protok informacija
sve što sam rekao rekao sam točno.
zdrava osoba , ali baš mislim zdrava osoba, ne mislim osobe u dijabetisu ili predijabetisu poput "plus size modela lucije logmer" ili koji su poput ovoga imali defektna pluća, ili neki imali rakove, zdrave osobe mlađe od 40godina , a pogotovo od 30godina, ne mogu umrijeti od ovoga virusa .. čak i bolesni mlađi, vrlo vrlo rijetko umiru od ovoga, imamo sigurno desetke tisuća bolesnih ljudi ispod 30-40godina, a umrlo ih je možda par desetaka, dakle i tu je fatality rate veoma nizak čak i za ljude narušenog zdravlja -mlađe
mediji u bolesnici poput ere su konačno se ponadali da su našli "jednu zdravu osobu koja je umrla"(a zadnjih mjesec dana koliko je mladih poginulo na cestama, svaki dan skoro neko) a ovi napokon nakon dvije godine našli jednu, i opet na žalost bolesnika osoba je bila bolesna već prije
na temi o peljeskom mostu:)
dijagram-
2015-08-09
to je mali uzorak, ali službeni podatak je trenutno 20-25%, dakle svaki peti , svaki četvrti koji umre u RH je cijepljen.Noor wrote:
Beroš: “Od 8 preminulih u zadnja 24 sata tri su osobe bile cijepljene s dvije doze"
https://www.novilist.hr/novosti/beros-od-8-danas-preminulih-tri-su-osobe-bile-cijepljene-s-dvije-doze/
37,5%, ako govori istinu
Treba imati na umu da je dobar dio umrlih i skriven koji su cijepljeni, a sa druge strane imate starije koji umru od cijepiva.. kada se to doda u statistiku , ... sve jedno cijepivo sve skupa pruža određenu zaštitu, iako nikako ne kako su mediji , ludi ero, i farmaceutske firme vrištale tipa 95%... i problem cijepiva je što mu pada zaštita vrlo brzo u odnosu na prirodno preboljevanje...
najbolja je vam je bildati vlastiti imunitet... ubacite postove, (googlate fasting , dr eric berg na youtubu) , izbjegavajte osim alkohola/duvana, hranu sa puno rafiniriranih UH, ako je moguće tu i tamo pređite na keto djetu sa postom(fasting) , te fizička aktivnost.. da vintamin D i C su super stvar, gledajte ih prirodno nadoknaditi iz hrane,
i lavazzu , odlicna je kad si u ketozi:)AssadNaPodmornici wrote:to je mali uzorak, ali službeni podatak je trenutno 20-25%, dakle svaki peti , svaki četvrti koji umre u RH je cijepljen.Noor wrote:
37,5%, ako govori istinu
Treba imati na umu da je dobar dio umrlih i skriven koji su cijepljeni, a sa druge strane imate starije koji umru od cijepiva.. kada se to doda u statistiku , ... sve jedno cijepivo sve skupa pruža određenu zaštitu, iako nikako ne kako su mediji , ludi ero, i farmaceutske firme vrištale tipa 95%... i problem cijepiva je što mu pada zaštita vrlo brzo u odnosu na prirodno preboljevanje...
najbolja je vam je bildati vlastiti imunitet... ubacite postove, (googlate fasting , dr eric berg na youtubu) , izbjegavajte osim alkohola/duvana, hranu sa puno rafiniriranih UH, ako je moguće tu i tamo pređite na keto djetu sa postom(fasting) , te fizička aktivnost.. da vintamin D i C su super stvar, gledajte ih prirodno nadoknaditi iz hrane,
dijagram-
2015-08-09
A moroš nekako popuniti slobodno vrime dokle si na poslu...dijagram wrote:Prosvjetari alkosi,sunce li vam vase.aben wrote:Nis provo, ali po onoj koluri ka su pretakali, prolij to u vrto:)epikur37 wrote:aben wrote:Je, rajt.epikur37 wrote:vidim da tema skreće u prave vode, pa evo lickam ovo crno iz vukšića...
2014-04-16
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje