ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 25 of 50 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 25 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by mutava baštarda 7/10/2021, 08:33

mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Eroo 7/10/2021, 13:21

Epidemiolog Venus nakon šokantne vijesti o smrti do jučer zdravog Zadranina (33): Ništa nismo naučili od prošle jeseni i realno je za očekivati preko 10.000 umrlih od COVID-a do prosinca!

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/epidemiolog-venus-nista-nismo-naucili-od-prosle-jeseni-i-realno-je-za-ocekivati-preko-10-000-umrlih-od-covid-a-do-prosinca-stizu-vijesti-o-preminulim-mladim-osobama-poput-slucaja-iz-zadra-1132895?utm_source=jutarnji.hr&utm_medium=widget&utm_campaign=linkerhanza
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Hektorović 7/10/2021, 13:40

Finland joins Sweden and Denmark in limiting Moderna COVID-19 vaccine
Essi LehtoOctober 7, 202112:41 PM CESTLast Updated an hour ago
Korona novosti i spoznaje - Page 25 FTQ2YCILGFO7BFBIWWBLTXIWHQ
HELSINKI, Oct 7 (Reuters) - Finland on Thursday paused the use of Moderna's (MRNA.O) COVID-19 vaccine for younger males due to reports of a rare cardiovascular side effect, joining Sweden and Denmark in limiting its use.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 7/10/2021, 14:10

Eroo wrote:Epidemiolog Venus nakon šokantne vijesti o smrti do jučer zdravog Zadranina (33): Ništa nismo naučili od prošle jeseni i realno je za očekivati preko 10.000 umrlih od COVID-a do prosinca!

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/epidemiolog-venus-nista-nismo-naucili-od-prosle-jeseni-i-realno-je-za-ocekivati-preko-10-000-umrlih-od-covid-a-do-prosinca-stizu-vijesti-o-preminulim-mladim-osobama-poput-slucaja-iz-zadra-1132895?utm_source=jutarnji.hr&utm_medium=widget&utm_campaign=linkerhanza
heheh , je lažete. momak nažalost nije bio zdrav, imao je defektna pluća od rođenja, znao sam da će se bolesnici već početi naslađivati, jer napokon je netko "zdrav i mlađi od 40godina umro" ,ali na vašu žalost , ova osoba je nažalost bila bolesna cijeli život

stižu vijesti "o preminulim mladim osobama" haha. nije niti jedna zdrava osoba mlađa od 40godina umrla. niti jedna. a stotine tisuća mlađih od 40godina -zdravih su bili zaraženi koronom, niti jedna zdrava osoba nije umrla.

umrlo je nekoliko osoba koji su već bili teško sjebanog zdravlja, i za takve osobe preporučavam ovom cijepivo koje jest rizično, koje ne pruža 100% zaštitu(nije niti 90% kako su tvrdili, nego 60-70% i nakon pola godine ispod 40%) ali to je to
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by T. 7/10/2021, 14:12

AssadNaPodmornici wrote:
Eroo wrote:Epidemiolog Venus nakon šokantne vijesti o smrti do jučer zdravog Zadranina (33): Ništa nismo naučili od prošle jeseni i realno je za očekivati preko 10.000 umrlih od COVID-a do prosinca!

heheh , je lažete. momak nažalost nije bio zdrav, imao je defektna pluća od rođenja,  znao sam da će se bolesnici već početi naslađivati, jer napokon je netko "zdrav i mlađi od 40godina umro" ,ali na vašu žalost , ova osoba je nažalost bila bolesna cijeli život

stižu vijesti "o preminulim mladim osobama" haha. nije niti jedna zdrava osoba mlađa od 40godina umrla. niti jedna. a stotine tisuća mlađih od 40godina -zdravih su bili zaraženi koronom, niti jedna zdrava osoba nije umrla.

umrlo je nekoliko osoba koji su već bili teško sjebanog zdravlja, i za takve osobe preporučavam ovom cijepivo koje jest rizično, koje ne pruža 100% zaštitu(nije niti 90% kako su tvrdili, nego 60-70% i nakon pola godine ispod 40%) ali to je to
E sad si mu se posro u ćeif...
Pusti ga da barem malo uživa...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by darth_vader 7/10/2021, 14:12

Pišeš pizdarije Yoda...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Hektorović 7/10/2021, 14:14

AssadNaPodmornici wrote:

X
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by darth_vader 7/10/2021, 14:18

Ajme kakve gluposti i nebuloze...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by epikur37 7/10/2021, 14:25

jasambrend wrote:Pišeš pizdarije Yoda...

X više tjera neki svoj libertarijanski dišpet otpočetka..
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Eroo 7/10/2021, 14:47

AssadNaPodmornici wrote:

heheh , je lažete. momak nažalost nije bio zdrav, imao je defektna pluća od rođenja,  znao sam da će se bolesnici već početi naslađivati, jer napokon je netko "zdrav i mlađi od 40godina umro" ,ali na vašu žalost , ova osoba je nažalost bila bolesna cijeli život

Takvih je u Hrvatskoj 90%...pretilost, šećer, visok tlak, koronarne bolesti,pušači, alkoholičari itd... Podatak je vaš i ne moj.
Za prevladujući Delta soj 62%. Solidnu zaštitu za njega bi predstavljala 90% procijepljenost.
U Hrvatskoj je do sada utrošeno preko 3,460,000 doza cjepiva, s jednom dozom je cijepljeno preko 1,840,000.
Veliš da je cjepivo rizično? Znaš li koliko je ljudi stradalo zbog cjepiva u odnosu na smrtnost od covida?
Naravno da ne znaš, niti tebe to zanima - "jebe se tebe za mrtve ", ali , iz nekog razloga, voliš ovdje navratiti i pljucniti.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 7/10/2021, 14:52

T. wrote:E sad si mu se posro u ćeif...
Pusti ga da barem malo uživa...
Vama, ne meni. Vama očigledno može, a meni ne.
U balon, u balon, za narod svoj! I novi soj... :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by darth_vader 7/10/2021, 14:53

Sve više je zdravih mladih koji su jedva živu glavu iz tog sranja izvukli ili nisu uopće, ovakva ignorancija onih koji se zapravo nisu ni sreli s većom količinom virusa u svojoj blizini je jednostavno prestrašna...ljudi koji bez problema mogu medvjedu kičmu slomiti, završe u niti desetak dana od infekcije na respiratoru... mislim, koji kurac?
Ne mora se nitko cijepiti, osobno me boli kurac, ali virus je horor za svih ukoliko ste npr. imali sreće da je neki debil koji dolazi na posao sa očiglednim simptomima kihnuo pored vas...veći je problem pojedinaca u percepciji tog virusa kao obične "prehladice" pa se ide uokolo sa temperaturom ga širiti...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Eroo 7/10/2021, 15:02

jasambrend wrote:Sve više je zdravih mladih koji su jedva živu glavu iz tog sranja izvukli ili nisu uopće, ovakva ignorancija onih koji se zapravo nisu ni sreli s većom količinom virusa u svojoj blizini je jednostavno prestrašna...ljudi koji bez problema mogu medvjedu kičmu slomiti, završe u niti desetak dana od infekcije na respiratoru... mislim, koji kurac?
Ne mora se nitko cijepiti, osobno me boli kurac, ali virus je horor za svih ukoliko ste npr. imali sreće da je neki debil koji dolazi na posao sa očiglednim simptomima kihnuo pored vas...veći je problem pojedinaca u percepciji tog virusa kao obične "prehladice" pa se ide uokolo sa temperaturom ga širiti...
Samo bih dodao da se itekako treba cijepiti. Rekao bih i to da i nakon toga  treba nastaviti sa mjerama zaštite,
kao što je distanca, maske u zatvorenom prostoru i dezinfekcija ruku. Cijepljenje samo nije dovoljno za zasutavljanje
pandemije, jer se nikada ne procijepimo dovoljno brzo za minimalnih 70% procijepljenosti populacije.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by darth_vader 7/10/2021, 15:06

Distanca i pranje ruku...ako na to nekog treba upozoravati onda je retardiran...doma imam 5 litara zaliha tekućeg sapuna da mi slučajno ne zafali...s glicerinom jer sam po prirodi gadljiv i svako malo perem te jebene ruke toliko da ispucaju...a distanca je blažena stvar, jeba li nas usrani mediteranski mentalitet da li jeba...svi se sa svakim sline, oduvik sam od toga zazira...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by aben 7/10/2021, 15:11

jasambrend wrote:Distanca i pranje ruku...ako na to nekog treba upozoravati onda je retardiran...doma imam 5 litara zaliha tekućeg sapuna da mi slučajno ne zafali...s glicerinom jer sam po prirodi gadljiv i svako malo perem te jebene ruke toliko da ispucaju...a distanca je blažena stvar, jeba li nas usrani mediteranski mentalitet da li jeba...svi se sa svakim sline, oduvik sam od toga zazira...

I jo imun doma 5l, za svaki slučaj

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by darth_vader 7/10/2021, 15:11

Malo ti je to pa da je i predikatno...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 7/10/2021, 15:14

Ako moj stari od 75 uvik ima 500 litar crnog, ča je na ovoliku krizu 5 litara?
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 7/10/2021, 15:16

Ja kupim Belje iz tetrapaka zato...:)
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by aben 7/10/2021, 15:18

jasambrend wrote:Malo ti je to pa da je i predikatno...

Šoldi su problijem, ploti sun 8 milijuni muhte doza cjepiva, pa mi ni ostalo puno za zalihe

aben
aben

2014-04-16

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by Eroo 7/10/2021, 15:19

jasambrend wrote:Distanca i pranje ruku...ako na to nekog treba upozoravati onda je retardiran...doma imam 5 litara zaliha tekućeg sapuna da mi slučajno ne zafali...s glicerinom jer sam po prirodi gadljiv i svako malo perem te jebene ruke toliko da ispucaju...a distanca je blažena stvar, jeba li nas usrani mediteranski mentalitet da li jeba...svi se sa svakim sline, oduvik sam od toga zazira...
Mislim da je pored tebe covid prebolila i Meggie i Noor.
Zanimljivo je da će ove naše kolege uvijek pronaći neki slučaj u Indiji, Sejšelima ili USA,
s kojim će dokazivati neko svoje mišljenje. Nisam niti jednom primijetio da bi ih zanimalo vaše iskustvo.
Vi ste mladi i zdravi ljudi, vaše iskustvo s covidom bi im trebalo biti putokaz za vlastito ponašanje.
Mladi kolega, broji 5 mjeseci od vremena kad si prebolio covid i cijepi se s booster dozom.
Ništa ne riskiraj...
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by aben 7/10/2021, 15:21

jasambrend wrote:Ako moj stari od 75 uvik ima 500 litar crnog, ča je na ovoliku krizu 5 litara?

Viš, upravo pregovaran sa gospođon da stavimo inoks od 80 l u hodnik u stanu. Trenutno su pregovori u nekakvom zastoju.

aben
aben

2014-04-16

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 25 of 50 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50  Next

Back to top