Hrvatska, fenomenalno mjesto za život
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Hrvatska, fenomenalno mjesto za život
Ne razbijaj glavu time jesi li glup ili nisi...
Imaš ti puno veći, neotklonjiv nedostatak...
Imaš ti puno veći, neotklonjiv nedostatak...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Šandor Winnetou likes this post
kic wrote:marcellus wrote:Sora wrote:Ja, neću plaćati forumsku članarinu
Pošto ne dam svoje brojeve kartica
A jel mogu u naturi?.
Da pošaljem gole slike i to
NE!!!!
Sora kao zaslužna SKOJevka je oslobođena članarine naravno.
Ti se javi u vojarnu...
darth_vader-
2014-04-17
niels wrote:I da, ukazivati ću na celulitne valove koji multipliciraju šansu od srčanog udara, a i inače su indikacija kojekakvih komorbiditeta. Njihovo liječenje svi plaćamo, a malo vježbe i razuma prilikom prehrane nije nikada nikoga ubilo.
Sve djevojke na Instagramu zasigurno nisu prostitutke, neke zasigurno jesu.
Zašto sam išao godinama negdje, u što uopće nisam vjerovao? Jednostavno, majka mi je bila vjernica, a dok sam bil pod njenim krovom, išel sam i radil kaj bi mi se reklo. Iako, majka i ja smo si davno povedali i dal sam joj do znanja kaj mislim o svemu tome, čist da se razmemo.
Kad sam promenil adresu, promenil sam i rutu oko crkve u obilaznu.
Postoje ateisti koji znaju da su ateisti i znaju točno zašto su ateisti. Postoje ignoranti kojima nije bilo zgodno da se gnjave sa svim tim.
Inače, “vjera” je kad vjeruješ u sebe da ćeš odraditi dobar razgovor za posao, ili u svoje dijete, da će proći ispit iz matematike. A onda imaš i nešto što se zove “Vjera”, kao strukturirani koncept heteronomnih uvjerenja koji se razumom ne mogu obuhvatiti, u koje se vjeruje.
Ako toliko ne razumiješ, onda uzalud 20 godina ovdje.
Ili bilo gdje drugdje.
Kad ogolimo ovaj tvoj post, dolazimo do sljedecih zakljucaka:
Uljudjen si kao i svaki prosjecni mandril, samo sto ces ta "odstupanja" vrlo brzobrazno nastojati opravdati sofizmima (to je, valjda, taj utjecaj Glasa koncila).
Dva, trebala su ti desetljeca da bi dosao do slicnih spoznaja do kojih su neki stigli u znatno kracem vremenskom periodu.
I to je to. Nema dalje.
Kisi - kisi
Guest- Guest
prckov wrote:covjece nije forum mjesto di ces se lijecitebenica wrote:svaki pas je poslušan svom gospodaru bravo, sjedi, daj šapu.prckov wrote:vau vau no kev kevebenica wrote:pričaj mi jošprckov wrote:kev kevebenica wrote:baš lijepo da se nekad sjetiš svog zavičaja a ne da si digao nos, ono australac, iznad togaprckov wrote:kev..grrr
i pravi se mrtav.
gubis vrijeme
nemas ti nista vrijedno za rec, ne zavaravaj se
idi lijeci se u instituciju predvidjenu za zivotne promasaje kakav si ti
Pa daj ga vise poduci kako to izgleda kad usojesna osoba ima nesto vrijedno reci! Ja sve zeljno iscekujem, ne disem, otvorih sirom oci da mi ne promakne ta tvoja silina koja nikako ne dolazi do izrazaja...
Guest- Guest
baš lijepo :)prckov wrote:meni jedino nije jasno kako ti ne skuzis da si idiotebenica wrote:to je taj redoljedprckov wrote:ajd sad idi gazdarici
nek ti baci koju kost
zasluzio si
prvo uvrijeđenost, bol, tuga....pa negiranje stvarnosti...a tek na kraju prihvaćanje stvarnosti.
do večeri ćeš skužit da si mi popušio kurac
to me zaista kopka, bez obzira sto mi je i smijesno
ja na tebe nisam potrošio niti sekunde, ne kopka me apsolutno ništa u vezi tebe, totalno si mi nevažan lik.
Guest- Guest
Ma daj, ovi nisu u stanju ni posteno strijeljanje organizirat, samo video igrice spanaju :)jasambrend wrote:kic wrote:marcellus wrote:Sora wrote:Ja, neću plaćati forumsku članarinu
A jel mogu u naturi?.
NE!!!!
Ti se javi u vojarnu...
darth_vader likes this post
ebenica wrote:baš lijepo :)prckov wrote:meni jedino nije jasno kako ti ne skuzis da si idiotebenica wrote:to je taj redoljedprckov wrote:ajd sad idi gazdarici
nek ti baci koju kost
zasluzio si
prvo uvrijeđenost, bol, tuga....pa negiranje stvarnosti...a tek na kraju prihvaćanje stvarnosti.
do večeri ćeš skužit da si mi popušio kurac
to me zaista kopka, bez obzira sto mi je i smijesno
ja na tebe nisam potrošio niti sekunde, ne kopka me apsolutno ništa u vezi tebe, totalno si mi nevažan lik.
Istini za volju, meni se cini da je ribica pametniji od uljudjenog barbica. Vidis da ne zna, da posrce, da se ljuti, vrijedja... ali nekako je na momente i simpa. Ovaj, pak, od prve pogadja "metu". :D Samo sto je "meta" daleko desetljecima.
Zamisli sljedece... osoba A i osoba B rjesavaju neki zadatak. Osoba A unutar 10min shvati shemu i rijesi ga.
Osoba B razmislja i razmislja i razmislja. Unutar nekoliko sati shvati shemu, rijesi zadatak i, onda, slavodobitno pljesne rucicama i veli: vi koji ste se dosjetili rjesenju prije mene, svi ste vi lijenoumci! :p
Pa hebemmu!
Guest- Guest
violator wrote:
Zamisli sljedece... osoba A i osoba B rjesavaju neki zadatak. Osoba A unutar 10min shvati shemu i rijesi ga.
Osoba B razmislja i razmislja i razmislja. Unutar nekoliko sati shvati shemu, rijesi zadatak i, onda, slavodobitno pljesne rucicama i veli: vi koji ste se dosjetili rjesenju prije mene, svi ste vi lijenoumci! :p
Pa hebemmu!
E. niste si dali truda, riješili ste u 10 min a niste se uopće potrudili riješiti zadatak. a ovaj drugi je mozgao satima i satima dao si je truda pošteno se namučio. i sad bi vi koji ste riješili zadatak odmah bez truda pobrali lovorike? e ne može to tako!
Guest- Guest
Noor wrote:Ma daj, ovi nisu u stanju ni posteno strijeljanje organizirat, samo video igrice spanaju :)jasambrend wrote:kic wrote:marcellus wrote:Sora wrote:Ja, neću plaćati forumsku članarinu
A jel mogu u naturi?.
NE!!!!
Ti se javi u vojarnu...
Užas...disciplina nula...
darth_vader-
2014-04-17
Ae, nema fuhrerajasambrend wrote:Noor wrote:Ma daj, ovi nisu u stanju ni posteno strijeljanje organizirat, samo video igrice spanaju :)jasambrend wrote:kic wrote:marcellus wrote:Sora wrote:Ja, neću plaćati forumsku članarinu
A jel mogu u naturi?.
NE!!!!
Ti se javi u vojarnu...
Užas...disciplina nula...
darth_vader likes this post
Gnječ wrote:violator wrote:
Pa hebemmu!
E. niste si dali truda, riješili ste u 10 min a niste se uopće potrudili riješiti zadatak. a ovaj drugi je mozgao satima i satima dao si je truda pošteno se namučio. i sad bi vi koji ste riješili zadatak odmah bez truda pobrali lovorike? e ne može to tako!
Eee, da! Ako nema muke, puj, pik, ne vazi!
Bok, bok, Gnjeco. :)
Guest- Guest
Franko bi strijeljao, Brend bacao atomsku, Noorka bi nas gadjala tetrapacima... Vrijeme je da se sklonim!
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.php?t=48710
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.php?t=48710
Guest- Guest
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Hrvatska, fenomenalno mjesto za život
» Kako hrvatska mladež uništava spolni život naših penzionera
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Kako hrvatska mladež uništava spolni život naših penzionera
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
Page 50 of 50