Hrvatska, fenomenalno mjesto za život
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Hrvatska, fenomenalno mjesto za život
jebote predobroniels wrote:ebenica wrote:to se zove pristojnost kretenu. kulturne baštine treba njegovat čak i kad ih ne razumiješ.niels wrote:ebenica wrote:pričaj mi jošprckov wrote:kev kevebenica wrote:baš lijepo da se nekad sjetiš svog zavičaja a ne da si digao nos, ono australac, iznad togaprckov wrote:kev..grrr
Bitno je da razumiješ.
Ajde konačno si shvatio neki post.
al ti možeš studirat taj jezik ja ću se samo pristojno nasmiješit jer nije za mene. ti kad naučiš ćeš znat jel za tebe ili ne.
Ti se razumiješ u pristojnost koliko i Šeks u trijeznost, a Sanader u heteroseksualizam i štedljivost.
Guest- Guest
ebenica wrote:u tvom slučaju to nije vic. za tebe su osmrtnice a kaj rade mladi i kak im se zovu stranice je najmanje tvoj problem i tvoja stvar.niels wrote:ebenica wrote:ima nekaj kaj se zove osmrtnica u večernjaku, svakoj dobi nešto za njih ;) svako ima svoj fejs.niels wrote:Eh da, ako misliš ostati u tom akhm sektoru, pitaj si kolegicu violator.
Naime, ima nešto što se zove Instagram…
Stari vic, imaš smisla za humor koliko i frižider.
drž se svoje generacije.
Rado, ali ne živim blizu Mirogoju. :/
Morati ćeš me podnositi, barem neko vrijeme. Dok ne odapneš ;)
niels-
2021-04-26
prckov likes this post
kev grrrebenica wrote:u tvom slučaju to nije vic. za tebe su osmrtnice a kaj rade mladi i kak im se zovu stranice je najmanje tvoj problem i tvoja stvar.niels wrote:ebenica wrote:ima nekaj kaj se zove osmrtnica u večernjaku, svakoj dobi nešto za njih ;) svako ima svoj fejs.niels wrote:Eh da, ako misliš ostati u tom akhm sektoru, pitaj si kolegicu violator.
drž se svoje generacije.
2014-04-19
svaki pas je poslušan svom gospodaru bravo, sjedi, daj šapu.prckov wrote:vau vau no kev kevebenica wrote:pričaj mi jošprckov wrote:kev kevebenica wrote:baš lijepo da se nekad sjetiš svog zavičaja a ne da si digao nos, ono australac, iznad togaprckov wrote:kev..grrr
i pravi se mrtav.
Guest- Guest
a tko si jebote ti jel se mi poznamo?niels wrote:ebenica wrote:u tvom slučaju to nije vic. za tebe su osmrtnice a kaj rade mladi i kak im se zovu stranice je najmanje tvoj problem i tvoja stvar.niels wrote:ebenica wrote:ima nekaj kaj se zove osmrtnica u večernjaku, svakoj dobi nešto za njih ;) svako ima svoj fejs.niels wrote:Eh da, ako misliš ostati u tom akhm sektoru, pitaj si kolegicu violator.
drž se svoje generacije.
Guest- Guest
covjece nije forum mjesto di ces se lijecitebenica wrote:svaki pas je poslušan svom gospodaru bravo, sjedi, daj šapu.prckov wrote:vau vau no kev kevebenica wrote:pričaj mi jošprckov wrote:kev kevebenica wrote:baš lijepo da se nekad sjetiš svog zavičaja a ne da si digao nos, ono australac, iznad togaprckov wrote:kev..grrr
i pravi se mrtav.
gubis vrijeme
nemas ti nista vrijedno za rec, ne zavaravaj se
idi lijeci se u instituciju predvidjenu za zivotne promasaje kakav si ti
2014-04-19
uvijek ista uvrijeđenost kad mi popušiš kurac :(prckov wrote:covjece nije forum mjesto di ces se lijecitebenica wrote:svaki pas je poslušan svom gospodaru bravo, sjedi, daj šapu.prckov wrote:vau vau no kev kevebenica wrote:pričaj mi jošprckov wrote:kev kevebenica wrote:baš lijepo da se nekad sjetiš svog zavičaja a ne da si digao nos, ono australac, iznad togaprckov wrote:kev..grrr
i pravi se mrtav.
gubis vrijeme
Guest- Guest
nemas ti toebenica wrote:uvijek ista uvrijeđenost kad mi pošušiš kurac :(prckov wrote:covjece nije forum mjesto di ces se lijecitebenica wrote:svaki pas je poslušan svom gospodaru bravo, sjedi, daj šapu.prckov wrote:vau vau no kev kevebenica wrote:pričaj mi jošprckov wrote:kev kevebenica wrote:baš lijepo da se nekad sjetiš svog zavičaja a ne da si digao nos, ono australac, iznad togaprckov wrote:kev..grrr
i pravi se mrtav.
gubis vrijeme
ti imas sise i klitoris
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
tako je tješi se.prckov wrote:nemas ti toebenica wrote:uvijek ista uvrijeđenost kad mi pošušiš kurac :(prckov wrote:covjece nije forum mjesto di ces se lijecitebenica wrote:svaki pas je poslušan svom gospodaru bravo, sjedi, daj šapu.prckov wrote:vau vau no kev kevebenica wrote:pričaj mi jošprckov wrote:kev kevebenica wrote:baš lijepo da se nekad sjetiš svog zavičaja a ne da si digao nos, ono australac, iznad togaprckov wrote:kev..grrr
i pravi se mrtav.
gubis vrijeme
ti imas sise i klitoris
Guest- Guest
ajd sad idi gazdarici
nek ti baci koju kost
zasluzio si
nek ti baci koju kost
zasluzio si
2014-04-19
to je taj redoljedprckov wrote:ajd sad idi gazdarici
nek ti baci koju kost
zasluzio si
prvo uvrijeđenost, bol, tuga....pa negiranje stvarnosti...a tek na kraju prihvaćanje stvarnosti.
do večeri ćeš skužit da si mi popušio kurac
Guest- Guest
ebenica wrote:alo kretenu, daj malo o hići i kaj radi u slobodno vrijeme.marcellus wrote:ebenica wrote:
meni ćeš popušit kurac jel razumiješ kretenu ili hoćeš da se i tvoje istančano glas koncila nepce zadovolji?
oralno ćeš me zadovoljit. tvoja saliva na mom falusu.
alo intelektualac
ko tebi drmo kavez
gata iz kave, bogohuli, crta čudne znakove krvlju po zidovima...i to i tak. kaj je rek'o frendu. privatno.
evo da ne kažeš da nisam dobar prema tebi
gerijatrija i šalemarcellus wrote:ebenica wrote:alo kretenu, daj malo o hići i kaj radi u slobodno vrijeme.marcellus wrote:ebenica wrote:
meni ćeš popušit kurac jel razumiješ kretenu ili hoćeš da se i tvoje istančano glas koncila nepce zadovolji?
alo intelektualac
ko tebi drmo kavez
gata iz kave, bogohuli, crta čudne znakove krvlju po zidovima...i to i tak. kaj je rek'o frendu. privatno.
Guest- Guest
ebenica wrote:gerijatrija i šalemarcellus wrote:ebenica wrote:alo kretenu, daj malo o hići i kaj radi u slobodno vrijeme.marcellus wrote:ebenica wrote:
alo intelektualac
ko tebi drmo kavez
adje sad "ok boomer"
niels wrote:ebenica wrote:u tvom slučaju to nije vic. za tebe su osmrtnice a kaj rade mladi i kak im se zovu stranice je najmanje tvoj problem i tvoja stvar.niels wrote:ebenica wrote:ima nekaj kaj se zove osmrtnica u večernjaku, svakoj dobi nešto za njih ;) svako ima svoj fejs.niels wrote:Eh da, ako misliš ostati u tom akhm sektoru, pitaj si kolegicu violator.
drž se svoje generacije.
Guest- Guest
meni jedino nije jasno kako ti ne skuzis da si idiotebenica wrote:to je taj redoljedprckov wrote:ajd sad idi gazdarici
nek ti baci koju kost
zasluzio si
prvo uvrijeđenost, bol, tuga....pa negiranje stvarnosti...a tek na kraju prihvaćanje stvarnosti.
to me zaista kopka, bez obzira sto mi je i smijesno
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
marcellus wrote:Sora wrote:Ja, neću plaćati forumsku članarinu
Pošto ne dam svoje brojeve kartica
A jel mogu u naturi?.
Da pošaljem gole slike i to
NE!!!!
Sora kao zaslužna SKOJevka je oslobođena članarine naravno.
prckov wrote:meni jedino nije jasno kako ti ne skuzis da si idiotebenica wrote:to je taj redoljedprckov wrote:ajd sad idi gazdarici
nek ti baci koju kost
zasluzio si
to me zaista kopka, bez obzira sto mi je i smijesno
evo znanost objasnila
https://www.bakadesuyo.com/2012/07/why-dont-stupid-people-realize-theyre-stupid-79776/
Ako ja znam da sam glup, znači, onda nisam glup.
Ali ako sam stvarno pametan, zar to ne znači da sam u stanju shvatiti da jesam glup?
Ali ako sam stvarno pametan, zar to ne znači da sam u stanju shvatiti da jesam glup?
crvenkasti-
2014-04-17
Ne razbijaj glavu time jesi li glup ili nisi...
Imaš ti puno veći, neotklonjiv nedostatak...
Imaš ti puno veći, neotklonjiv nedostatak...
Šandor Winnetou likes this post
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Hrvatska, fenomenalno mjesto za život
» Kako hrvatska mladež uništava spolni život naših penzionera
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Kako hrvatska mladež uništava spolni život naših penzionera
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
Page 49 of 50