Hrvatska, fenomenalno mjesto za život
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Hrvatska, fenomenalno mjesto za život
o bokteiebomarcellus wrote:ebenica wrote:a njegova mala sluša rolling stonese, čita Shakespearea i razmišlja o bogu...nema kaj drugo bit, nisu sva djeca genijalna.violator wrote:ebenica wrote:kakva je to kuća u kojoj se ne priča o bogu, mislim stvarno
Kako je lud!
(s pet godina ne daju definitivnu kvalifikaciju). razmišlja puno o bogu, na naše izenađenje religiozna je .
Guest- Guest
pa da je išla s tvojom malom u vrtić možda bi i čula, ovak kurac, prosječna djeca joj nisu spominjala boga, možda sličice i lutke...propuštena prilika :(marcellus wrote:violator wrote:marcellus wrote:violator wrote:
Ja sam o bogu, bogovima, Bogu prvi put cula od svojih skolskih prijateljica.
znači nisi išla u vrtić, nisu te slali baki, i nisu te zanimale knjige koje ste imali doma ili ih niste imali
Isla u vrtic, imali smo mnogo knjiga, odlazila baki, noni .. :) I sto cemo sad? Sto ces sad izmislit'?
u vrtiću djeca nisu nikad spominjala boga, knjige ga nisu spominjale, baka ga nije spominjala?
Guest- Guest
Sovak wrote:
Hahaha ... zidić je zidić. I to je to.
Guest- Guest
mater mi je radila u vrtiću do penzije, veli da bog i molitva non-stop. rutina.violator wrote:ebenica wrote:a njegova mala sluša rolling stonese, čita Shakespearea i razmišlja o bogu...nema kaj drugo bit, nisu sva djeca genijalna.violator wrote:ebenica wrote:kakva je to kuća u kojoj se ne priča o bogu, mislim stvarno
Kako je lud!
Pa jesu li u tvojem vrticu govorili o bogu?
Ne znam, mi smo uvijek bili toliko zaigrani, unutar i izvan vrtica, da bi valjda nekome i prosao umom. Bit ce da je kod indoktriniranih bilo tako.. ;)
Guest- Guest
marcellus wrote:violator wrote:marcellus wrote:violator wrote:
Ja sam o bogu, bogovima, Bogu prvi put cula od svojih skolskih prijateljica.
znači nisi išla u vrtić, nisu te slali baki, i nisu te zanimale knjige koje ste imali doma ili ih niste imali
Isla u vrtic, imali smo mnogo knjiga, odlazila baki, noni .. :) I sto cemo sad? Sto ces sad izmislit'?
u vrtiću djeca nisu nikad spominjala boga, knjige ga nisu spominjale, baka ga nije spominjala?
Ne, Marcellus. Mozda je vama to strasno neobicno, ali "bog" nije bas bio bitna stavka u zivotima ljudi.. posebno djece.. barem ne u mojoj sredini. S druge strane, ono fantastično, oku nevidljivo bilo je prisutno u razmisljanjima i igri.
Guest- Guest
ebenica wrote:mater mi je radila u vrtiću do penzije, veli da bog i molitva non-stop. rutina.violator wrote:ebenica wrote:a njegova mala sluša rolling stonese, čita Shakespearea i razmišlja o bogu...nema kaj drugo bit, nisu sva djeca genijalna.violator wrote:ebenica wrote:kakva je to kuća u kojoj se ne priča o bogu, mislim stvarno
Kako je lud!
Ne znam, mi smo uvijek bili toliko zaigrani, unutar i izvan vrtica, da bi valjda nekome i prosao umom. Bit ce da je kod indoktriniranih bilo tako.. ;)
A sudeci po Marcellusovom zgrazanju, cini se da danasnje vrtice vode opatice.
Guest- Guest
izgleda da je to bio plan i očekivanja s vjeronaukom, da se od hrvatske stvori kršćanska verzija afganistana i katolička verzija allahu akbar, predžiđe kršćanstva.violator wrote:ebenica wrote:mater mi je radila u vrtiću do penzije, veli da bog i molitva non-stop. rutina.violator wrote:ebenica wrote:a njegova mala sluša rolling stonese, čita Shakespearea i razmišlja o bogu...nema kaj drugo bit, nisu sva djeca genijalna.violator wrote:ebenica wrote:kakva je to kuća u kojoj se ne priča o bogu, mislim stvarno
Kako je lud!
tko ne zna molitvu dobije packu, u ranoj dobi....kasnije odsjecanje udova, javna pogubljenja.
Guest- Guest
ebenica wrote:izgleda da je to bio plan i očekivanja s vjeronaukom, da se od hrvatske stvori kršćanska verzija afganistana i katolička verzija allahu akbar, predžiđe kršćanstva.violator wrote:ebenica wrote:mater mi je radila u vrtiću do penzije, veli da bog i molitva non-stop. rutina.violator wrote:ebenica wrote:a njegova mala sluša rolling stonese, čita Shakespearea i razmišlja o bogu...nema kaj drugo bit, nisu sva djeca genijalna.violator wrote:ebenica wrote:kakva je to kuća u kojoj se ne priča o bogu, mislim stvarno
Kako je lud!
tko ne zna molitvu dobije packu, u ranoj dobi....kasnije odsjecanje udova, javna pogubljenja.
za spelovanje imas 5 od mene
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
evo stigla i bezveznjakusa
bice sege
bice sege
2014-04-19
libo me racku kai imam od tebeprckov wrote:ebenica wrote:izgleda da je to bio plan i očekivanja s vjeronaukom, da se od hrvatske stvori kršćanska verzija afganistana i katolička verzija allahu akbar, predžiđe kršćanstva.violator wrote:ebenica wrote:mater mi je radila u vrtiću do penzije, veli da bog i molitva non-stop. rutina.violator wrote:ebenica wrote:a njegova mala sluša rolling stonese, čita Shakespearea i razmišlja o bogu...nema kaj drugo bit, nisu sva djeca genijalna.violator wrote:ebenica wrote:kakva je to kuća u kojoj se ne priča o bogu, mislim stvarno
Kako je lud!
za spelovanje imas 5 od mene
Guest- Guest
eno vidi
ja ga pofalim a on opet nije zadovoljan
ja ga pofalim a on opet nije zadovoljan
2014-04-19
u mislima i riječima je moć zato se to zove spelling, bacanje čari iliti spells, onaj tko je dovoljno dobar u tome može očarati sugovornika i potaknuti na razmišljanje.prckov wrote: spelovanje
ti nisi tai. tvoja slova su nasumična, produkt ničega.
Guest- Guest
prrr..rrr...rrrrrebenica wrote:u mislima i riječima je moć zato se to zove spelling, bacanje čari iliti spells, onaj tko je dovoljno dobar u tome može očarati sugovornika i potaknuti na razmišljanje.prckov wrote: spelovanje
2014-04-19
to sam i napisao.prckov wrote:prrr..rrr...rrrrrebenica wrote:u mislima i riječima je moć zato se to zove spelling, bacanje čari iliti spells, onaj tko je dovoljno dobar u tome može očarati sugovornika i potaknuti na razmišljanje.prckov wrote: spelovanje
Guest- Guest
sto kopiras bezveznjakusuebenica wrote:to sam i napisao.prckov wrote:prrr..rrr...rrrrrebenica wrote:u mislima i riječima je moć zato se to zove spelling, bacanje čari iliti spells, onaj tko je dovoljno dobar u tome može očarati sugovornika i potaknuti na razmišljanje.prckov wrote: spelovanje
2014-04-19
da bih mogao iebat radoznale. smatraj se poiebanim.prckov wrote:sto kopiras bezveznjakusuebenica wrote:to sam i napisao.prckov wrote:prrr..rrr...rrrrrebenica wrote:u mislima i riječima je moć zato se to zove spelling, bacanje čari iliti spells, onaj tko je dovoljno dobar u tome može očarati sugovornika i potaknuti na razmišljanje.prckov wrote: spelovanje
Guest- Guest
ebenica wrote:da bih mogao iebat radoznale. smatraj se poiebanim.prckov wrote:sto kopiras bezveznjakusuebenica wrote:to sam i napisao.prckov wrote:prrr..rrr...rrrrrebenica wrote:u mislima i riječima je moć zato se to zove spelling, bacanje čari iliti spells, onaj tko je dovoljno dobar u tome može očarati sugovornika i potaknuti na razmišljanje.prckov wrote: spelovanje
zar ti nije malo neugodno
2014-04-19
ako nije tebi poiebanom zašto bi bilo meni koji iebe?prckov wrote:ebenica wrote:da bih mogao iebat radoznale. smatraj se poiebanim.prckov wrote:sto kopiras bezveznjakusuebenica wrote:to sam i napisao.prckov wrote:prrr..rrr...rrrrrebenica wrote:u mislima i riječima je moć zato se to zove spelling, bacanje čari iliti spells, onaj tko je dovoljno dobar u tome može očarati sugovornika i potaknuti na razmišljanje.prckov wrote: spelovanje
Guest- Guest
ma kopirat drugeebenica wrote:ako nije tebi poiebanom zašto bi bilo meni koji iebe?prckov wrote:ebenica wrote:da bih mogao iebat radoznale. smatraj se poiebanim.prckov wrote:sto kopiras bezveznjakusuebenica wrote:to sam i napisao.prckov wrote:prrr..rrr...rrrrrebenica wrote:u mislima i riječima je moć zato se to zove spelling, bacanje čari iliti spells, onaj tko je dovoljno dobar u tome može očarati sugovornika i potaknuti na razmišljanje.prckov wrote: spelovanje
znas ti na sta ja mislim nisi bas tolko glup
dakle jel ti neugodno kopirat tu tvoju drugaricu
2014-04-19
da se vratimo na početak, u riječima je moć. ti očito nisi tai.prckov wrote:ma kopirat drugeebenica wrote:ako nije tebi poiebanom zašto bi bilo meni koji iebe?prckov wrote:ebenica wrote:da bih mogao iebat radoznale. smatraj se poiebanim.prckov wrote:sto kopiras bezveznjakusuebenica wrote:to sam i napisao.prckov wrote:prrr..rrr...rrrrrebenica wrote:u mislima i riječima je moć zato se to zove spelling, bacanje čari iliti spells, onaj tko je dovoljno dobar u tome može očarati sugovornika i potaknuti na razmišljanje.prckov wrote: spelovanje
Guest- Guest
ebenica wrote:da se vratimo na početak, u riječima je moć. ti očito nisi tai.prckov wrote:ma kopirat drugeebenica wrote:ako nije tebi poiebanom zašto bi bilo meni koji iebe?prckov wrote:ebenica wrote:da bih mogao iebat radoznale. smatraj se poiebanim.prckov wrote:sto kopiras bezveznjakusuebenica wrote:to sam i napisao.prckov wrote:prrr..rrr...rrrrrebenica wrote:u mislima i riječima je moć zato se to zove spelling, bacanje čari iliti spells, onaj tko je dovoljno dobar u tome može očarati sugovornika i potaknuti na razmišljanje.prckov wrote: spelovanje
znao sam da neces odgovorit
ipak te stid
2014-04-19
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» Hrvatska, fenomenalno mjesto za život
» Kako hrvatska mladež uništava spolni život naših penzionera
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Kako hrvatska mladež uništava spolni život naših penzionera
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
Page 26 of 50